A kalıpta içi dolgulu 80 kullanıyorumbüyük olanlar kücük istiyor kücük olanlar büyük hep öyle dönüp duruyokücük gögüzleri sisirilmis sütiyenlen fazla gözderebiliyon da büyük de napcan herhalde iyice pastirman lazim cacik gibi kücük göstersin diye
leblebi :84::84::84: çok seviyorum yedimmi sınır tanımıyorumŞmdi ara öğün zamanı biraz leblebi yiyim
kız döverler seniyerinde saymak en büyük başarı
Ha hayyy
Artık yemicen dimii. Bak yeni bir hafta başlıyo bizim içinn
sabır et pes etme sonuca ulaşacağına emin ol.
valla ben bi öğünlük yemek yapıyorum.2 öğüne çok nadirdir kalması.o yüzden kimseninde kalanını yemiyorum
pcden değil bendede aynı problem oldu siteden kaynaklı.
ohh tam kilo gelme zamanıBildirim
Başlangıç 90
Geç H. 60.0
Bu Hafta 60.7
Gelen 700 gr
Top Gid. 29.300 gr
Hedef
A kalıpta içi dolgulu 80 kullanıyorumdaha nekadar şişireyim :44: şuan oturuyorum baktımda üsten boşluk bilem var büyük göğüsleri küçük göstermek için sanırım bedenini bel bölgeni çok saran şeyler giymemen lazım. tamamne doğru kıyafet seçimiyle normal görünürler.
okadar vermişin 1.5 kilo neki.dedimya yerinde sayman büyük başarı.zaten 1.5 kilo çok bişey değiştirmicek sadece snei sayısal olarak tatmin edecek.azbi dikkatle bu at sonu o 1.5 kilodanda kurtulmuş olursun merak etme.Haklısında canım şu 1.5 kiloyuda bir versem hep kafamda ama icraat yok
annen yakın değilmiydi fazlalığı hemen onlara götür hem evdeki hem sendeki fazlalıklardan kurtulmuş olursunevet yemiycem artik fistik avatardaki foto ne güzel kiz saclarini siyaha mi boyatin :26:
artik bende yemiyorumkendileri yesinler yemezlerse kendileri bilirler ben öyle takildimi birseyler yaziyorum otomatik öbür sayfaya atliyorum
göğüs alt kalıbı harflerle ifade ediliyor dolgunluğa görede sayılar.normalde b kalıp kullanıyodum 80-85 arası.şimdi a kalıp normal geliyor beden küçülünce.80de ideal 75 falan olmaz sanırım.bizim burda sütyenler 70 a,b diye basliyor 70 belli saran ölcü a,b de icindeki miktar gögüz miktari
ben 80 E giyiyorum en büyügü de F yani F ye gelmeden D ye inmem lazim
nasil anlatim amakendim birsey anlamadim :44:
ohh tam kilo gelme zamanıbebiş geliştikçe sende gelişirsin
okadar vermişin 1.5 kilo neki.dedimya yerinde sayman büyük başarı.zaten 1.5 kilo çok bişey değiştirmicek sadece snei sayısal olarak tatmin edecek.azbi dikkatle bu at sonu o 1.5 kilodanda kurtulmuş olursun merak etme.
annen yakın değilmiydi fazlalığı hemen onlara götür hem evdeki hem sendeki fazlalıklardan kurtulmuş olursun
hayır canım en güzel aldığın grlar demek istedim.sonuçta bebeğin gelişip kilo almaya başladığı zamanlaryaBiri şişko mu dedi bana?
benim eşim taze yemek seviyor o yüzden artık alıştım porsiyonu az çok ayarlıyorum artmıyo yemek.artsada zorla 2 öğünde yedirtiyorumay nerden bildin bazen götürüyorum o da geri ceviriyo seninki yesin getirme diye bende yemesin bosver diyom öyle birde tartismaya basliyoz
yazmissin görmedim 80 a diye ama türkiye de bedenler farkli oluyorlar senin burda kesin 70 75 arasidir
evet yemiycem artik fistik avatardaki foto ne güzel kiz saclarini siyaha mi boyatin :26:
canım şey tavsiye edebilirim.böyle bi menüyü bikaç parçaya bölerek yiyebilirsin.dün dedimya mideyi bikerede doldurmak hata.yavaş yavaş dolduracaksın.bi yandanda bu aldığın enerjiyi yakıyor olacaksın.ozaman bu zararlı görünen menü yararlı hale gelmiş olacaktır.sabah 1 bardak meyve suyu 1 bardak çay biraz pide biraz tarator.yicek bşey bulamadım koca restoranda hafif olsun dedim geçtim fırının başına pideyide ben yaptım sözde hafif yapcaktım üzerine yumurta kırdım kaşar attım dayanamayıp.hafif demeyebin şait lazımneyse öğlen yemeğiyle kahvaltıyı birleştirdim sayıyorum oda hata ama öğlende yoğurt falan yer dengelerim diye umuyorum.akşamada patronun kardeşinin düğünü var burda kavurma falan yapılıyo nasıl sabretceksem...bugün diyet için hiç uygun bi gün değil gibi bakalım napcam..:26:
acilen almadıysan acilende veremezsin canım.sabırla iradene sahip olursan kısa zamanda forma kavuşursun aceleye gerek yok.Merhabalar.Ben de aranıza katılabilir miyim? Şuan tam 77 kilo bulunmaktayım ve acilen kurtulmam gerek :///
benim eşim taze yemek seviyor o yüzden artık alıştım porsiyonu az çok ayarlıyorum artmıyo yemek.artsada zorla 2 öğünde yedirtiyorum
bedenim genişya benim.dar olsa 70-75 te olur.zayıfım ama önden bakınca bedenim yassıya geniş duruyorum.yandan baktınmı araba geçmiş gibi ince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?