70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o niyetle yemein başına geçiyorum bi bakıyorum kendimi kaybetmişim.ama dün iyi başladım ağır ve çok yemedim tek abarttığım şey gece eve gidince yediğim makarna oldu geç saatte yediğim için.bugünde az az yicem sabahı telafi etcem.zaten birazdan havuzbaşını ben süslücem sandalye giydirmeler falan yorar beni biraz kalori yakarım diye umuyorum.akşamda oynarım düğün başlayınca birazda öyle hareket etmiş olurum.düğüne Alişan falan gelcek muhtemelen bol bol halay çekeriz...

delü kiz bukalemun gibi diyo tatilde cektin resimdeki saclarinda yakisiyor sana :97:güzelle ne yakismaz fistik

ben kactim kizlar cikiyorum eve gitcem sonra gelirim byyyy

Alışım hızlıydı ama veriş hızlı olmuyor ya Gereken sabrı kaç kere gösterdim ama olmayan bir şeyler var hep :// Kolay gelsin

merhaba, hoşgeldn tabi katılablrsn bnde dha yeni sayılırm

Teşekkür ederim kilo almaya başladığımdan beri vermeye çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor daha fazla aldım daha fazla her geçen gün. 82 den şuan 77 e düştüm geçen yaz 10 kilo vermiştim :/ sporum yok bir şeyim yok ve devamlı stres ortamındayım umarım birlikten kuvvet doğarda veririm bu kiloları bana biraz yardım ederseniz sevinirim :)

s.a hayırlı cumalar
geçmişe bakayım dedim içinden çıkamadımeniyisi yazayım dedim sonra bakarım
başlangıç:79
geçen hafta:76.1
buhafta74.9
giden:1.2
toplamda giden:4.1
bu hafta az oldu inşallah haftaya daha çok gider
bugün 2yumurta ve çay içtim kilomu görünce canım başka bişey istemedi

evet birlkten kuvvet doğuyo, bnde burdaki arkadaşlarn tavsiyeleryle ve yaptıkları şeylerle 5 gündür diyetteym, bnce azda olsa spor yap en azından yürü derim bn sporla dha kolay kilo verilio tabi az yemek kaydıyla

öyleyse sende şu altta gördüğün çizelgeden hazırla kendine

evet birlkten kuvvet doğuyo, bnde burdaki arkadaşlarn tavsiyeleryle ve yaptıkları şeylerle 5 gündür diyetteym, bnce azda olsa spor yap en azından yürü derim bn sporla dha kolay kilo verilio tabi az yemek kaydıyla

yürümem var hatta ben yürümeyi çok severim. bayağı da yürürüm yani yürümeden durunca rahat edemiyorum .Ama yürüme bana verdirmiyor kilo :// anca daha hareketli şeyler yapmam gerek o zaman veriyorum 1-2 kilo ve arkadaşlarım fazla yemek yemediğimi de söylüyor tahlillerimi yaptırdım bi ara troid vardı sonra bi daha yaptırdım yok neden dedim gelişmeye bağlı dediler :S spor olarak daha ağır sporlar yapmam gerek kanımca :/ şu saate kadar yediğim yoğurtlu meyve salatası o kadar

kaç yaşındasn?
yürümek işe yaramıyosa o zamnda spora başlamalısın

gördüm bebeeem gördüüüm benim fazla memişleri sana verim istersen :)
senin kilolar hep yanlara dağılıomus demek bebişim ama siyah elbseli resimlerinde süpersinn süperrr

aynıyız işte sen memiş farkıyla öndesin

hepsi benim :)

bende benim hikayemi yazııım..

benim boy 1.63
sevgilinin boy 1.93

ocak ayında..

ben 77 kg
sevgili 71 kg

( ceren'in kilosu ot kadar boyuyla > sırık sevgilinin kilosundan :) )

şu anda...

ben 62 kg
sevgili 78 kg

( ceren'in kilosu < sevgilinin kilosundan ama hala boyu ot kadar :) )

bu hafata ağır oldu galiba hala listemiz yok tredyyy
kendimi sonuncu olarak görmek için sabırsızlanıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…