canım şey tavsiye edebilirim.böyle bi menüyü bikaç parçaya bölerek yiyebilirsin.dün dedimya mideyi bikerede doldurmak hata.yavaş yavaş dolduracaksın.bi yandanda bu aldığın enerjiyi yakıyor olacaksın.ozaman bu zararlı görünen menü yararlı hale gelmiş olacaktır.
Teşekkür ederim canım
Yok kışın saçlarım bu renkti ocak-şubat ayından kalma bi resim
Tostooosstosunnkenn saçlarımı siyaaha boyatmıştım
Şimdi ball köpügüüüü
Bi ara tarçın bakır da yapmştım
Bukalemun gibiyim
acilen almadıysan acilende veremezsin canım.sabırla iradene sahip olursan kısa zamanda forma kavuşursun aceleye gerek yok.
iyi çene çaldım engin tecrübelerimi paylaştımbana biraz müsade biraz evimin içinde dolanayım yapacak çok iş var ama hangisini yapmayayım diye seçenekleri değerlendireceğim
merhaba, hoşgeldn tabi katılablrsn bnde dha yeni sayılırm
Teşekkür ederim kilo almaya başladığımdan beri vermeye çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor daha fazla aldım daha fazla her geçen gün. 82 den şuan 77 e düştüm geçen yaz 10 kilo vermiştim :/ sporum yok bir şeyim yok ve devamlı stres ortamındayım umarım birlikten kuvvet doğarda veririm bu kiloları bana biraz yardım ederseniz sevinirim :)
Teşekkür ederim kilo almaya başladığımdan beri vermeye çalışıyorum fakat bir türlü olmuyor daha fazla aldım daha fazla her geçen gün. 82 den şuan 77 e düştüm geçen yaz 10 kilo vermiştim :/ sporum yok bir şeyim yok ve devamlı stres ortamındayım umarım birlikten kuvvet doğarda veririm bu kiloları bana biraz yardım ederseniz sevinirim :)
evet birlkten kuvvet doğuyo, bnde burdaki arkadaşlarn tavsiyeleryle ve yaptıkları şeylerle 5 gündür diyetteym, bnce azda olsa spor yap en azından yürü derim bn sporla dha kolay kilo verilio tabi az yemek kaydıyla
ne işe yarıyor o forumun yenisiyim bilmiyorum daöyleyse sende şu altta gördüğün çizelgeden hazırla kendine
yürümem var hatta ben yürümeyi çok severim. bayağı da yürürüm yani yürümeden durunca rahat edemiyorum .Ama yürüme bana verdirmiyor kilo :// anca daha hareketli şeyler yapmam gerek o zaman veriyorum 1-2 kilo ve arkadaşlarım fazla yemek yemediğimi de söylüyor tahlillerimi yaptırdım bi ara troid vardı sonra bi daha yaptırdım yok neden dedim gelişmeye bağlı dediler :S spor olarak daha ağır sporlar yapmam gerek kanımca :/ şu saate kadar yediğim yoğurtlu meyve salatası o kadar
ben de yapim o zaman ilerlediğim kadar ya da önümde kalan yol kadar hırsa gelirimşu anki kilon başlangıcın hedefin.yazıyo orda ilerlemen görülüyo hemen yazımın altında gördüğün şey.
memişler
tam göbek hizasından ölçtüğün için böyle bi rakam çıktı.bendede 89 falanmıydı neydi o.belini göbek deliğinin 3-4 parmak yukarısından ölçüyosun.en ince kıvrımından yanibenim göğüslerim diyete başladığımda sanırım max 93 falandı belimde 85 falandı popoda 113 diye anımsıyorum.matematiksel olarak düşündüğümde bel ve basenden aynı orantıda zayıflamışım.yassı bi bedenim olduğundan çok belli olmuyo tabi.resmen ütülemişler beni
lequim yeni kemikli halimi gördünmü bakta gözün kemik ve hiç memesiz apla görsün
aynıyız işte sen memiş farkıyla öndesin
hedefime 1 kilo kala hedeften şaştım ve 57ye çektim hedefi.hep kociş yüzündengeçen kilo aldın benden 20 kilo fazlasın dedim.oda bana 57 misin dedi bende yorum yapmadım tabi.mecburen 57 ye yaklaşmam lazım kocanmı var derdin var ya ben bu lafın altında kalamam mecbur 2 kilo daha vercez bi ara
ben de yapim o zaman ilerlediğim kadar ya da önümde kalan yol kadar hırsa gelirimteşekkürlerr
Ger-düşle qivi hala yok.
İşleri çok herhalde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?