biraz karışıklık oldu galiba ama bugün kilo bildirimi yapılıyor
bundaan sonraki de 10 nisan cuma oluyor
bugün yine listemiz olcak yani tatlım
melankolicim çok geçmiş olsun tatlım
meyve falan ye vitamin al
tşk ederim cnm benimmm 3 kilo vermişim 10 günde 3 daha versem oy oy tutmayın beniiiii eşim gelmeden zayıflamam lazımmm
gene eskisi gibi şaşırıcakk önceden başıma geleni anlatsam dinlermisini bilmiyorum bir zamanlar ben 78 kiloydum benim eşim kaptan bi gün dışarı çıkıcaz giyindim ben böyle çıkmak istiyorum dedimm bana 10 kilo verirsen çıkabilirsin dedii yüreğime oturduu gittiğimiz arkadaştan sen doğumunu yaptın bebeğin 6 aylık olmuş ne hala böle geziyon dedi senin gibi olsam çoktan zayıflardım dedi (( bu ara şunuda ekliyim o hiç bir zaman zayıflayamadım yani demeyle olmuyor bu işler )) ben o hırsla o gün jimnastiğe yazıldım benim eşim kaptan ve oda dış ülkeye gitti 3 ay sonra geldii ve ben 57 kiloya kadar düştümm saçlarımı kestirdimm siyaha boyadımm ve onu karşılamaya gitttimm taktım gözlüklerimi eşim aynen şöle dedii nihal tülin niye gelmediii bu bayan kim dediii bende tık yokkkk bastım kahkahayı çıkardım gözlükleriii şok olduuuu hiç bir zaman unutmammm şimdi gene yok ve o gelmeden zayıflamam lazımmmm :dance:
slm çıtırlarrr nasılsınız epeydir uğrayamıyorum beni unutmuşsunuzdur olsun ben hatırlatayım dedim sırnaşık şey nasıl gidiyo yeni gelen ler olmuş kızlar ben pek iyi değilim sabahları ve akşamları bulantılarım var 4, aydan sonra geçer inş. sizler nasılsınız neler yapıyonuz ideal kilolara kavuşuldumu yaza az kaldı kızlar kendinize iyi bakın hepinize kolay gelsin a.s.:CüvCüv::1hug:
arkadaşlar öncelikle hoşbulduk ama ben diyet yapmıycam spor yapıcam ama sizlerle olmak istiyorum kilo bildirmek spor la sıkılaşmak istiyorum hiç olmazsa yoksa kızıma kıyamam ben
çok güzel olmuş yakaydirigubbakcemile3
inşallah yine aynı karşılarsın eşini.ne zaman geliyor?
eşim haziranda gelicek kısmetse yada biz gidecez yanınaa tatil içinn inş zayıflarım bu sefer daha farklı olmak istiyorum sarışın çıkmak istiyorum karşısına uzun sarı saçlarlaa ama kızlarım yanımda olucak pek kaçarım yok illeki tanır ama yüzündeki ifadeyi görmek istiyorummm şimdi bana müsade bu hızla yürüyüşe gitsem iyi olur güzel bir hayal inş gene gerçekleşirr :sm_cool::sm_cool:
çok güzel olmuş yakaydirigubbakcemile3
inşallah yine aynı karşılarsın eşini.ne zaman geliyor?
eşim haziranda gelicek kısmetse yada biz gidecez yanınaa tatil içinn inş zayıflarım bu sefer daha farklı olmak istiyorum sarışın çıkmak istiyorum karşısına uzun sarı saçlarlaa ama kızlarım yanımda olucak pek kaçarım yok illeki tanır ama yüzündeki ifadeyi görmek istiyorummm şimdi bana müsade bu hızla yürüyüşe gitsem iyi olur güzel bir hayal inş gene gerçekleşirr :sm_cool::sm_cool:
bende onu dicektim bu seferde sarışın ol diye
bende onu dicektim bu seferde sarışın ol diye
tşk ederim cnm benim hayalim o yaş gidince kilo zor veriliyor ama ilk haftam iyi geçtiii böle devam etsin istiyorumm eski günlerdeki gibi bir iradem var şu ann sağolasın desteğin içinn ben kaçtım döndüğümde görüşürüzzzz:sm_cool:
melankoli geçmiş olsun c vitami al bol bol akşama sıcak bir duş ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynat duştan sonra onu iç yat sabaha bomba gibi olursun,cuma bildirimine çok sevindim 11 günde bayağı bir kilo atarız umuyorum havalar ısındı kabanlar ceketler çıkacak kurtulmamız lazım bir an önce valla,öğlen 2 parça çiğköfte yedim bol salata şuan midem bulanıyor keşke yemeseydim sabah adet olacam hiç tadım yok
kızlarrrr valla ben sevilcan için meraklandım umarım ters bişi olmamıştır
o günden sonra hiç girmedi demi yazmamış bişi ben baktımdaaa
göran varmı gözümden felan kaçtıysa çok merak ettim
evet ya kızlar o gun cok moralı bozuktu sevılcanın inş halletmısler ama gırerdı yınede ya azda olsa dımı neyse kotu dusunmeyelım ya inş hersey yolundadır kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:senı beklıyoruz sevılcanyerimseniben
canım bebek gibisin maşallah ya
ne tatlı bi bebeğin olur şimdi senin
sevilcan da inşallah halletmiştir problemini, ayrılık kararı vermek zorunda bırakmasın rabbim kimseyi
canım benım ya cok saoll Şeniz inş hayırlsıyla bı bebegımz olur:CüvCüv:dua et bana :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?