bende 60a inmek istiyorum else ya yaapabıırmıyız acaba dersın bırbucık ay kaldii
1 hafta 3 kg.süper ya.ben 10 marttan beri ciddi dikkat ediyorum 2 kg verdim sadece.spor yapamadığım içinmi acaba.deli olacağım ya.
Ananas insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri ve 16 doğal mineral içerir. Ananasın kilo verdirmedeki sırrı ise zengin suyunda saklıdır. Ananas suyu vücuttaki yağı etkili bir şekilde eritebilir. Dolayısıyla her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir.
bir siteden alıntıdır.
ama pahalı ya bu da hergün nasıl yetişeceğiz
bende aranıza katıla bilirmiyim yoksa çok mu geç kaldım yinede yazıyım ben doğumdan önce 68 kiloydum doğum yaptım şuan 79 80 kiloyum 4 aylık bebişim var eve yürüyüş bandı aldım yarın geliyor yaza kadar zayıflamam lazım en azından eskiye yakınbi kiloya dönmem lazım bu arada boyum 1,65
bende aranıza katıla bilirmiyim yoksa çok mu geç kaldım yinede yazıyım ben doğumdan önce 68 kiloydum doğum yaptım şuan 79 80 kiloyum 4 aylık bebişim var eve yürüyüş bandı aldım yarın geliyor yaza kadar zayıflamam lazım en azından eskiye yakınbi kiloya dönmem lazım bu arada boyum 1,65
hosgeldin hic gec kalmadin hatta zamanlan cok iyi kilo bildirimine cok var ama bebegin 4aylikmis emziriyorsan dogru olurmu rejim yapman 6aylik olup ek besine falan gecseydin sonra vucudun direncsiz kalmasin sutun falan azalmasin sonra
:bbo: bu gün kilo bildirimi verilmiyormu ben anlamadım şimdiii pazartesi denmiştii
sırnaşık şey bende sevindirik olmuştumm
:bbo: bu gün kilo bildirimi verilmiyormu ben anlamadım şimdiii pazartesi denmiştii
sırnaşık şey bende sevindirik olmuştumm
slm kilo bildirimleri cumayamı alındı yoksa bugünmü hala veriliyo
biraz karışıklık oldu galiba ama bugün kilo bildirimi yapılıyor
bundaan sonraki de 10 nisan cuma oluyor
bugün yine listemiz olcak yani tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?