70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde evlilik yildonumum 5nisan dogum gunum 13nisan kizim 23 nisan nisan ayini cok seviyorum ya ama bu nisan diledigim kiloda olamiycam salak kafam cok bekledim kiz 6aylik oldugunda baslasaydim bu topige simdi 5li rakami gormustum offf ya bu yazida recep ivedik gibi gecirmek istemiyorum

kızlar ben bugün kilo bildirmicem,çünkü ben bu hafta tamklava: lık oldum
bu hafta rejim gümledi,daha kötüsü kendime inancım çok azaldı:1no2:
toparlanmam lazımsüprizzzzz
bunun için de yeni bildirimin 11 nisanda olması süper olmuşkaydirigubbakcemile5
kim düşündüyse iyi ki düşünmüş şutarafagitti
bu haftalık beni affedin,inşallah 11 nisanda toparlanmış olarak yoluma devam ederim:Saruboceq:

bende 60a inmek istiyorum else ya yaapabıırmıyız acaba dersın bırbucık ay kaldii

kendimizi biraz sıkarsak yaparız aslında yahihoyyyt
bugün yediklerimi de yazayım
sabah simit :mymeka:
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı, 2kaşık nohut(susuz yerinden) ve 1 domates yedim

DıĞER GRUBA YAZDIM BURAYA YAZıM DEDıM
canlarım siz bütün hafta durun pazar günü oturup yiyin ya sonrada almışım tabi alırsın
sölüyom ama bende dün abarttım vallasabah güzel bi pazar kahvaltısı öğlen ortaboy pizza kii kendisini 3 kişilk diye satıyolar akşamda bol tereyağlı iskender yedim kendimden ve kocaman işkembemden nefret ediyorum aralarda yediklerimi saymıyorum yoksa beni buradan atarsınız

1 hafta 3 kg.süper ya.ben 10 marttan beri ciddi dikkat ediyorum 2 kg verdim sadece.spor yapamadığım içinmi acaba.deli olacağım ya.

her gün 1 saat hiç duraksız yürüyorumm seri bi şekildee boş bi alan buldum benim gibi yürüyen çokk her tarafım ağrıyor gece yattığım yeri bilmiyorum bu arada bu sirke ve bal benim iştahımı kesti duuyrulur13 kilo daha var belkide ilk hafta olduğu için çok gittii
kilom ama böle devam etse haftada 2 kilo versem eşim beni gördüğünde zayıflamış olsam allahımmm 60 kiloya inmek istiyorum senağlama senağlama

evet ya tropik meyveler pahali oluyor ben o zaman yaptim hergun yarim ananas yiyordum hatta bazen fazlasini bile diyet icin cok gercekten burdada bir ara tropik meyvalara zam geldiydi 3sterlinden almistim tanesini dusun buyuk butun tavuk bile 2sterlin kiymanin kilosu 2,5 sterlindi Allahtan sonra bollastida fiyat dustu

bende aranıza katıla bilirmiyim yoksa çok mu geç kaldım yinede yazıyım ben doğumdan önce 68 kiloydum doğum yaptım şuan 79 80 kiloyum 4 aylık bebişim var eve yürüyüş bandı aldım yarın geliyor yaza kadar zayıflamam lazım en azından eskiye yakınbi kiloya dönmem lazım bu arada boyum 1,65

benimde henüz ilk haftam cnm sende h g aramızaa bu 70 kiloluk grup baya kalabalık inş beraber zayıflarızzz cokacimcoook

eczudi hoşgeldin canım geç felan kalmadın ..merak etme tamda bugün kilo bildirim günümüz ama ..sanırım 10 nisana alınmış ...bizimle uyguladığın diyetleri yöntemleri paylaşırsan seviniriz inş sende bizim paylaşımlarımızdan yaralanırız ..

hosgeldin hic gec kalmadin hatta zamanlan cok iyi kilo bildirimine cok var ama bebegin 4aylikmis emziriyorsan dogru olurmu rejim yapman 6aylik olup ek besine falan gecseydin sonra vucudun direncsiz kalmasin sutun falan azalmasin sonra

hosgeldin hic gec kalmadin hatta zamanlan cok iyi kilo bildirimine cok var ama bebegin 4aylikmis emziriyorsan dogru olurmu rejim yapman 6aylik olup ek besine falan gecseydin sonra vucudun direncsiz kalmasin sutun falan azalmasin sonra

evet bende aynı şeyi söyleyecektim.oglum 4 aylıkken bende diyete basladım güzel de gidiyordum ama sütüm azaldı,çocuk doymamaya başladı,çok vicdan azabı çektim,bıraktım diyeti,benim mecburiyetim de vardı ,çalışmaya başlayacaktım,eğer cok önemli bir sebebin yoksa ve sadece emziriyorsan diyet için 6 ayın dolmasını bekle derim,sadece dikkat etmek anlamında tatlı hamurişini kesebilirsin.naçizane fikrim

loxandracim haklisin sut azaldimi bebekler cildiriyor huysuzlasiyor uykusuzluk basliyor o uyumadimi sende yorgun oluyorsun diyet kabusa donusuyor emen bir bebek,sustun yetmemesi,uykusuzluk uzerine ac kalan anne bencede tatliyi hamurisini azalt bebege faydali seyler ye benim hatam aciktikca tatli yedim kahvalti edecegim yerde kek yedim adam gibi kahvalti etseydim hic bu kilolari gormezdim tek avantajim bol sutum olusu 6aydan sonrada hafif bir diyet egzersiz super ah ah uyaran olmadi ki beni boyle koca kafama uydum 80i bile gordum

kızlar hiç iştahımyok demiştim hala da ole devam ediyor bogazım çok kötü
çorba yarın kase ve 2 kaşık pilav sütlü vardı yemedim onu akşam üzeri yerim
cuma kilo bildirimi ii olucak inş hepinizi öpüyorum:)

:bbo: bu gün kilo bildirimi verilmiyormu ben anlamadım şimdiii pazartesi denmiştii
sırnaşık şey bende sevindirik olmuştumm

:bbo: bu gün kilo bildirimi verilmiyormu ben anlamadım şimdiii pazartesi denmiştii
sırnaşık şey bende sevindirik olmuştumm

biraz karışıklık oldu galiba ama bugün kilo bildirimi yapılıyor
bundaan sonraki de 10 nisan cuma oluyor
bugün yine listemiz olcak yani tatlım

slm kilo bildirimleri cumayamı alındı yoksa bugünmü hala veriliyo

biraz karışıklık oldu galiba ama bugün kilo bildirimi yapılıyor
bundaan sonraki de 10 nisan cuma oluyor
bugün yine listemiz olcak yani tatlım

tşk ederim cnm benimmm 3 kilo vermişim 10 günde 3 daha versem oy oy tutmayın beniiiii eşim gelmeden zayıflamam lazımmm
gene eskisi gibi şaşırıcakk önceden başıma geleni anlatsam dinlermisini bilmiyorum bir zamanlar ben 78 kiloydum benim eşim kaptan bi gün dışarı çıkıcaz giyindim ben böyle çıkmak istiyorum dedimm bana 10 kilo verirsen çıkabilirsin dedii yüreğime oturduu gittiğimiz arkadaştan sen doğumunu yaptın bebeğin 6 aylık olmuş ne hala böle geziyon dedi senin gibi olsam çoktan zayıflardım dedi (( bu ara şunuda ekliyim o hiç bir zaman zayıflayamadım yani demeyle olmuyor bu işler )) ben o hırsla o gün jimnastiğe yazıldım benim eşim kaptan ve oda dış ülkeye gitti 3 ay sonra geldii ve ben 57 kiloya kadar düştümm saçlarımı kestirdimm siyaha boyadımm ve onu karşılamaya gitttimm taktım gözlüklerimi eşim aynen şöle dedii nihal tülin niye gelmediii bu bayan kim dediii bende tık yokkkk bastım kahkahayı çıkardım gözlükleriii şok olduuuu hiç bir zaman unutmammm şimdi gene yok ve o gelmeden zayıflamam lazımmmm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…