70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüye gelince
sabah(08.10)
1 pors.peynirli börek,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık
öğle(12.40)
1 pors.bol acı domates soslu makarna haşlama(yağsız sade süzülmüş)
ara(16.00)
1 küçük ve ince dilim kavun
akşam(????)
karar veremedim bulunca yiyicem belkide yemem tarçınlı süt içerim
gün boyu 3.5 lt. su
spor yok malum reglliyim
gece limonlu yeşil çay içerim

Aynen o sıcacık menemeni yersin ya agzındaki o tat işte onu uyanır uyanmaz aldım

Destek olalım da olur şeker neler olmuyor ki
Benim ahdım var 6yı görünce sokaktaki cocuklara gofret dagıtcam
süyle bakim ne yiyeceksin ben acikmaya basladim bende dagitmak isterimde burda yok öyle ben napim :26zamana kadar bulurum birsey

merhaba kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakıcam
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg
geçen hafta:63.2
bu hafta:62.5
giden:700 gr
toplam giden:23.5 kg
hedef:60 kg
boy:162 cm
beden:38-40

Eki Görüntüle 257409 kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr aranızda kilo bildirimi yapmayan kaldımıııı,,hani kılavuzda gelip bildirimi yaptığına göree,listeyi bu akşam yapsammıkii,varmı yapmayaaaan ona göree başlıycaaam ,hiç aklımda değil kimler yaptıı,du bakiyimde yazayım kimler eksik buluruz belkii,sizinde aklınızda varsa söyleyin bakiim,kim yapmamış olabilir..:97:

Son düzenleme:

tarcinli süt evet bende yapayim sagol tatlimkopya cektim senden

ger-düs le qivicik eksik herhalde :44: dilek demisdi eksik diye..

Son düzenleme:
ne güzel ya evde yatak sauna şanslısın gerçi ben saunaya giremem nefes alamamm

yok canım ya öyle banyo tarzı sauna değil,,sabah çektik resimleri,du eklicem şimdii:95::95:

ahanda ev saunaası
buda ibikli horoz gibi kalmış halim,,
buda yatağın titreşimli aleti karnıma koyuyorum..
ne bakıyonuz len göbeğime ayıp diye bişey vaar kapayıpta bakın gözlerinizi

buda saunadan çıktıktan sonraki üstüm dün daha beterdi,kuru yeri yok gibiydi,bugün terim kalmamış galiba fazlaaa
sütyeni çıkarmayı unutmuşum,izi belli kalmış bakın kupkuru,eyvah sütyenimin modelide çıktı ortaya

Son düzenleme:

tugba böyle mi senin sauna buldum internet de ev sauna si kalori yakiyo yaglari eritiyo diyo burda bulamam herhalde iyi birsey ama bi bakmam lazim

ger-düs le qivicik eksik herhalde :44: dilek demisdi eksik diye..

napak yarını bekliyekmii,belki gece gelir qivi,,ger-düş biraz zor gelir ama oda sabah gelir,,,,, napaaak gacıllaar yoksaa zamanında gelmediler diyee,onları almıyakmı listeyeeee hahahahahaayaşasın kötülüüüüükkkkkkkkkk

Son düzenleme:

ay ne güldüm hem bakin diye koyuyon ondan sonra da ne bakiyon diyon bakmadan nasil bakacaz görecez hissetecez okuyacaz ay kafami karistirdin yine

süper bişey
ne güzel göbüş yok bende böyle olmak istiyorum

................................

suzan böcüğü napıyon....

kdr nerede göremedim...

çok geçmişe göz atamadım ama...

ankaraya mı gitti yoksa tüp bebek için....

ya tugba ne güzel senin karninda yirtik falan yok benim karnimi görsen dünya haritasi sanedersin
ne diyon sen yine ucuz atlattım ben,varya seninkini hayal edebiliyorum ben,çünkü b.ablamında bi büyümüş karnı bi çatlamış bi çatlamış dediğin gibi haritanın ta kendisii,,heheebenim sadece alttaraflar çatladıı,bide aklım başıma sonradan geldide 2. gebeliğimde kakao yağı sürdüm durdum,hiç değişik biyerde çatlak oluşmadı,hepsi ilk bıdıktan kalan çatlaklaarhem zamanla belirsiz hale geliyomuş onlar burdaki ablamdan biliyorum koda iki çocuk doğurdu ve çatlaklar gri gri belli olmuyo pek,4yıl oldu onun benim daha 1yıl geçti inşallah olur gider belli olmaz benimkidee,,:26:
süper bişey
ne güzel göbüş yok bende böyle olmak istiyorum

göbüşüm vaaarr,sen görmüyon ben iicene gitsin istiyorum ama gitmiyo ebesini satiyim

Son düzenleme:
suzan böcüğü napıyon....

kdr nerede göremedim...

cocugu yikiyordum canim gec fark ettim acik birakiyorum sayfayi arada göz attiyom evet ankaraya gitti hayatim ama ankarada olmak istemiyor herhalde kendi doktoruna istanbula gitcekdin öyle diyordun sanirsam :26: sen naptin canim nasilsin artik aksamlari gelmiyom karsilikli kahve icelim sohbet edelim

kızlar gece birde migren ağrım tuttu ne yaptıysam geçmedi acile gittik üç iğne yedim sersem gibiyim kendime gelemedim nefret ediyorum bu migrenden aynı anda totoya üç iğne delircektim ya :26: :26: :26: :26: :26:

sabah falan uyanamadım kocam ilgilenmiş oğlumla tartılamadımda bu hafta bildirim yok benden hala uyuşuk gibiyim of

KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMM

suzan böcüğü napıyon....

kdr nerede göremedim...

kızz sudeeem napıyoonn hpşgeldiin kaçak nerlerdesin seeennn,,yoksa geliyonda benmi görmüyorum seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…