süyle bakim ne yiyeceksin ben acikmaya basladimAynen o sıcacık menemeni yersin ya agzındaki o tat işte onu uyanır uyanmaz aldım
Destek olalım da olur şeker neler olmuyor ki
Benim ahdım var 6yı görünce sokaktaki cocuklara gofret dagıtcam
merhaba kilo bildirimimi yapıp geçmişe bakıcam
başlayış:30 ekim 2010
başlangıç:86 kg
geçen hafta:63.2
bu hafta:62.5
giden:700 gr
toplam giden:23.5 kg
hedef:60 kg
boy:162 cm
beden:38-40
menüye gelince
sabah(08.10)
1 pors.peynirli börek,çay
ara(10.15)
6 tane iç fındık
öğle(12.40)
1 pors.bol acı domates soslu makarna haşlama(yağsız sade süzülmüş)
ara(16.00)
1 küçük ve ince dilim kavun
akşam(????)
karar veremedim bulunca yiyicem belkide yemem tarçınlı süt içerim
gün boyu 3.5 lt. su
spor yok malum reglliyim
gece limonlu yeşil çay içerim
Eki Görüntüle 257409 kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr aranızda kilo bildirimi yapmayan kaldımıııı,,hani kılavuzda gelip bildirimi yaptığına göree,listeyi bu akşam yapsammıkii,varmı yapmayaaaan ona göree başlıycaaam ,hiç aklımda değil kimler yaptıı,du bakiyimde yazayım kimler eksik buluruz belkii,sizinde aklınızda varsa söyleyin bakiim,kim yapmamış olabilir..:97:
slm betül nasılsın hiç sesin çıkmıyo :82:
ne güzel ya evde yatak sauna şanslısın gerçi ben saunaya giremem nefes alamamm
ger-düs le qivicik eksik herhalde :44: dilek demisdi eksik diye..
yok canım ya öyle banyo tarzı sauna değil,,sabah çektik resimleri,du eklicem şimdii:95::95:
Eki Görüntüle 257419 ahanda ev saunaası
Eki Görüntüle 257420 buda ibikli horoz gibi kalmış halim,,
Eki Görüntüle 257421 buda yatağın titreşimli aleti karnıma koyuyorum..
Eki Görüntüle 257422 ne bakıyonuz len göbeğime ayıp diye bişey vaar kapayıpta bakın gözlerinizi
Eki Görüntüle 257423
Eki Görüntüle 257424 buda saunadan çıktıktan sonraki üstüm dün daha beterdi,kuru yeri yok gibiydi,bugün terim kalmamış galiba fazlaaa
Eki Görüntüle 257425 sütyeni çıkarmayı unutmuşum,izi belli kalmış bakın kupkuru,eyvah sütyenimin modelide çıktı ortaya
yok canım ya öyle banyo tarzı sauna değil,,sabah çektik resimleri,du eklicem şimdii:95::95:
Eki Görüntüle 257419 ahanda ev saunaası
Eki Görüntüle 257420 buda ibikli horoz gibi kalmış halim,,
Eki Görüntüle 257421 buda yatağın titreşimli aleti karnıma koyuyorum..
Eki Görüntüle 257422 ne bakıyonuz len göbeğime ayıp diye bişey vaar kapayıpta bakın gözlerinizi
Eki Görüntüle 257423
Eki Görüntüle 257424 buda saunadan çıktıktan sonraki üstüm dün daha beterdi,kuru yeri yok gibiydi,bugün terim kalmamış galiba fazlaaa
Eki Görüntüle 257425 sütyeni çıkarmayı unutmuşum,izi belli kalmış bakın kupkuru,eyvah sütyenimin modelide çıktı ortaya
Eki Görüntüle 257166
şimdi kızlar şu resimde kadının tutup kesmek istediği bölüm var ya onun biraz daha altı gibi yerde işte benim de onlardan var kadınla aynı duyguları paylaşıyorum
sankim oralara kavun koymuş gibi,hatta kociş yeni evlendiğimiz zamanlar senin 4 toton var diyodu
neyse konu şu dün bantta yürürkene bi baktım anammm
soldaki kavun büyük sağdaki daha küçük
elimle yokladım aynı
anneme gitmiştim oda öyle dedi
ya ben pilates yapıyom ya solu iyi çalıştıramadım mı yoksa ne yapacam şimdi??????
................................
ne diyon sen yine ucuz atlattım ben,varya seninkini hayal edebiliyorum ben,çünkü b.ablamında bi büyümüş karnı bi çatlamış bi çatlamış dediğin gibi haritanın ta kendisii,,heheeya tugba ne güzel senin karninda yirtik falan yokbenim karnimi görsen dünya haritasi sanedersin
süper bişey
ne güzel göbüş yok bende böyle olmak istiyorum
suzan böcüğü napıyon....
kdr nerede göremedim...
çok geçmişe göz atamadım ama...
ankaraya mı gitti yoksa tüp bebek için....
suzan böcüğü napıyon....
kdr nerede göremedim...
çok geçmişe göz atamadım ama...
ankaraya mı gitti yoksa tüp bebek için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?