kızlar ben kaçtım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
valla geçte yemiş olsan akşam 6da yemeliydin böyle kara kara düşünmezdin ozaman bidahakine dikkat et emii,,,yoğurt faln kaşıklaa,,yadaa bol su iç keser senii,salatalık ye olmadıı meyve ye azcık ne biliyim ye işte bişeyleerr
valla bende parol içiyorum 500lük migren ağrısı içinde yazıyo ağrı kesici ama,içinde yok yok diş ağrısı için regl ağrısı için o bu şu çok faydası var vallahi demedi demeyinama dr'uza danışın önce
ariycakdim yukariya ciktim annem yokmus annemin türkiye telefonu var sade türkiyeye telefon acabilmek icin bizim telefonlar türkiyeye kapali fazla tutmasin diye telefonu bulamadim ama söz bugün yarin dönerim sana geri canim
simdi hüpletiyorum cok sagolhem corba tok tutuyo hem bu saatde kalorili birsey almadik
parol nerde kesmiyo avmigren içiyorum ben
saol cnm sorun değil konuşunca sölersin
slmmmm herkese naslısınızz inşş iyisinizdirrr nasıl gidiyo diyetlerrrrrrr
slmmm canim benimnasilsin canimmm senin nasil gidiyo diyetle aran
slmmmm şekerimmm çok şükür canımm iyi olmaya çalışıyorum moralmen azcık kötü olsamda iyiyimm diyeyimm ama diyetim çok iyi kafama koydum koydugum gibide başaracam hepberaber başarcazzz senin nasıll sen nasılsın geçmişe bakamadımmm iyisindir inşşşş tatlımmm
anlatmak istersen yardimci olmaya calisirim canim benimbozma morelini benimde bu aralar gel gitlerim oldu ama simdi iyiyim cok sükür
sende sIkma canini caniminici kiyamam sana
anlatmak istersen yardimci olmaya calisirim canim benimbozma morelini benimde bu aralar gel gitlerim oldu ama simdi iyiyim cok sükür
sende sIkma canini caniminici kiyamam sana
sporla alakası yoktur vucudumuza dkkat edrsek sağ taraf sol tarafla farklı olabiliyor
takma kafana sen yeni farketmişsindir
saolll canımm benimm eşimle ilgili yaa dünden beri küsüzde durduk yere dün bagırdı cagırdı çoçuklara kızdı yeni aldıgımız oglumun kamyonunu kırdı bide haklıymış gibi trip yaptı bende kızdım laf söyledim bagırdım sonra zaman gçtikten sonra dedim yazık yanına gittim yerine yat dedim anlıyorum seni çok bunaldın demi dedim yok ya uyucam ben diyip yattı ve hep soguk davrandı ve hala aynıyız zaten hep ilgizsiz diyorum ilgi bekliyorum bide böyle bende bunaldım ama yaaa benimde canımmm var yaaaaaaaaaa offffffff çok daraldımmm zayıflamayı kafama takmışken sıkıntı bir degilki canımmm saol canımmm benmmmm herkesete oluyor eminim ama ne bilimmm çokkk daraldımmm oyy canımm benimm sende sıkma canını hep iyi ol inşşşş çok tşkler bitanemm
ne kaynatıyonuz len bensizhoşgeldin kız sende fıstık hatun naptın ne ettin ni yidin ni içtin hiç bişey anlatmaa beni hiç sormaa bu aralar patlıcak yer arıyorum,yine bu haftada 600gr vermişiimm,ya ben haftada 1kilo vermek istiyorum artııkk başlıcam metabolizmama haaaaaaaaaaaaa
sağol canım cvp verdiğin için
nedense burada kimse ortaya yazılan msjlara cvp vermiyo anca alıntı yaparsan ona cvp veriyolar
bak taaa sabah sormuştum bu 3 tekrar ve sadece sen yanıtladın
teşekkürler
ne kaynatak bacımmmmm öyle işte hayatt ve cilelerini tatlımmm ohhhh kilo verrrrr zayıfla at havanııııııı yesinlerr seninn havanı kuzuuuuuuuune kaynatıyonuz len bensizhoşgeldin kız sende fıstık hatun naptın ne ettin ni yidin ni içtin hiç bişey anlatmaa beni hiç sormaa bu aralar patlıcak yer arıyorum,yine bu haftada 600gr vermişiimm,ya ben haftada 1kilo vermek istiyorum artııkk başlıcam metabolizmama haaaaaaaaaaaaa
canim benim hic takma sen hasta olursun üzüntüden düzelir bazen trip atiyorlar iste delülerbenimki bu topike girmeden önce plasma televizyonu kirdi ayrilcam senlen dedim ben aldim al sana diye bazen bende cok bunaliyorum ama sonra geri bende diyorum acaba bende mi suc diye nebileyim ezgicimm canim benim ben senlen ilk konusdugumuzdan beri hemen icim kaynadi sana senin üzülmene kiyamam
ne diyon giibize hava mi atiyon citirim ben diye bende bi elime gecirsem su metabolzmayi evire cevire dövcemde gözüme gözükmüyo
ne kaynatak bacımmmmm öyle işte hayatt ve cilelerini tatlımmm ohhhh kilo verrrrr zayıfla at havanııııııı yesinlerr seninn havanı kuzuuuuuuuu
saollll canımmm benimmm yaaa aynen öylee delüülerr hee amann seninkide az degilmiş heeee nedir canımm bunlardan çektigimizzz ayyyyy saoolll canımmm aynen valla benimde kaynadı içim sana saolll canımmm benimmmm
canim benim hic takma sen hasta olursun üzüntüden düzelir bazen trip atiyorlar iste delülerbenimki bu topike girmeden önce plasma televizyonu kirdi ayrilcam senlen dedim ben aldim al sana diye bazen bende cok bunaliyorum ama sonra geri bende diyorum acaba bende mi suc diye nebileyim ezgicimm canim benim ben senlen ilk konusdugumuzdan beri hemen icim kaynadi sana senin üzülmene kiyamam
ne diyon giibize hava mi atiyon citirim ben diye bende bi elime gecirsem su metabolzmayi evire cevire dövcemde gözüme gözükmüyo
ne kaynatak bacımmmmm öyle işte hayatt ve cilelerini tatlımmm ohhhh kilo verrrrr zayıfla at havanııııııı yesinlerr seninn havanı kuzuuuuuuuu
saollll canımmm benimmm yaaa aynen öylee delüülerr hee amann seninkide az degilmiş heeee nedir canımm bunlardan çektigimizzz ayyyyy saoolll canımmm aynen valla benimde kaynadı içim sana saolll canımmm benimmmm
canımmm ben o hatayı çokkkk yaptımmm yaptıgımdan bir türlü veremedimmm ama ne oldu lafı yiyen kilo alan ben oldumm dünden berri karrar verdim akşam 7 den sonra bişi yemiyom dün sadece kahvaltı yaptımm akşam soda ve activya yedim bugunde erken yedim şimdi soda içtim yatmadanda activya yicemm kafayı degiştirdim artıkkk sende sakın sinirlenip yeme olurmu tatlımmm kendime zarar veriyoruz aynenn çıtır çıtır olalımmmm çatır çatır çatlasınlarrrrbirde sakin benim yaptigim hattayi yapma caniminici ben sinirimden yiyorum ne bulursamartik citir olalim onlarda kizkanclikdan catlasinlar olurmu güzel güzel cicilerimi giyelim gezelim
yok canım sadece bu değil
dikkatimi çekti menü paylaşımlarındada öle kaynayıp gidiyo
tabi popüler olursan o ayrı
sağol canım üstüne alınma haklısın bilmediğin bişeye cvp yazamazsın
iyi geceler tatlım
belkide ben hassasım şu tedaviler yüzünden
canım senin de mi tüple oldu yavrun kilo aldım yazmışın yukarda
inş ben almam bu kez dikkat etmeye çalışıyorum tatlı isteği çok zorluyo
ben napim simdi napimmmla ne hava atması ben üzütüden ölüyorum siz bana ne diyonuz,haftada grmlarla vermek ne kaa üzücü biliyonuzmu siz,kaldım 60lardaa
ha söyle yok artik krize girmiycez bundan sonra laf da yemiycez laflari biz yemiycez onlar yesincanımmm ben o hatayı çokkkk yaptımmm yaptıgımdan bir türlü veremedimmm ama ne oldu lafı yiyen kilo alan ben oldumm dünden berri karrar verdim akşam 7 den sonra bişi yemiyom dün sadece kahvaltı yaptımm akşam soda ve activya yedim bugunde erken yedim şimdi soda içtim yatmadanda activya yicemm kafayı degiştirdim artıkkk sende sakın sinirlenip yeme olurmu tatlımmm kendime zarar veriyoruz aynenn çıtır çıtır olalımmmm çatır çatır çatlasınlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?