kızlar gece birde migren ağrım tuttu ne yaptıysam geçmedi acile gittik üç iğne yedim sersem gibiyim kendime gelemedim nefret ediyorum bu migrenden aynı anda totoya üç iğne delircektim ya :26: :26: :26: :26: :26:
sabah falan uyanamadım kocam ilgilenmiş oğlumla tartılamadımda bu hafta bildirim yok benden hala uyuşuk gibiyim of
KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMM
kızlar gece birde migren ağrım tuttu ne yaptıysam geçmedi acile gittik üç iğne yedim sersem gibiyim kendime gelemedim nefret ediyorum bu migrenden aynı anda totoya üç iğne delircektim ya :26: :26: :26: :26: :26:
sabah falan uyanamadım kocam ilgilenmiş oğlumla tartılamadımda bu hafta bildirim yok benden hala uyuşuk gibiyim of
ne diyon sen yine ucuz atlattım ben,varya seninkini hayal edebiliyorum ben,çünkü b.ablamında bi büyümüş karnı bi çatlamış bi çatlamış dediğin gibi haritanın ta kendisii,,heheebenim sadece alttaraflar çatladıı,bide aklım başıma sonradan geldide 2. gebeliğimde kakao yağı sürdüm durdum,hiç değişik biyerde çatlak oluşmadı,hepsi ilk bıdıktan kalan çatlaklaar hem zamanla belirsiz hale geliyomuş onlar burdaki ablamdan biliyorum koda iki çocuk doğurdu ve çatlaklar gri gri belli olmuyo pek,4yıl oldu onun benim daha 1yıl geçti inşallah olur gider belli olmaz benimkidee,, :26:
göbüşüm vaaarr,sen görmüyon ben iicene gitsin istiyorum ama gitmiyo ebesini satiyim
çok geçmiş olsun aşkım...kendine dikkat et,yoksa atlayıp gelcem yalovaya o olucak
geçmiş olsun canım yaa,inanırmısın dün benimde gece migrenim tuttu dedim heralde uykusuzluktan ,,gittim yattım uyutmuyo valla dedim geçmicek buu,aldım bi ağrı kesici zarzor uyudum sabah iyiydim amaa şükür ,ne beter bişeydir o ağrııı
gecmis olsun canimbana gelcem diye haber ediyor hafifde hafifden kafam song song ediyor hemen bi 500lik hap yutuyorum bazen geciyor bazen yatmam lazim yine gecmiyo dün kafami yastiga koydum halen song song diyo sanki dans ediyorlar kafamin icinde önceden migräne ne bilmesdim 1-2 senedir beni de yokluyo gecer isallah biran önce
cnm artık migren hapı kesmiyo beni hafif geliyo ağrı bi geliyo tamam dünya duruyo sanki ses olmucak ışığa bakamıyorum bide mide bulantısı olunca katlanılmıyor novalgin- dikloron- diazem artık ezberledim iğneleride bunlarla kendime geliyorum
inş geçer cnm
isik ,ses konustukca birisi dimiesimin halasi hastanelik oluyor beni hap kesiyo :26: ama bende hemen odaya kapatiyorum kendimi burda öyle yapmiyorlar burda migrän icin ignede vurmuyorlar serum takiyorlar :94:allah dert verip derman aratmasin canim
allah başka dert vermesin cnm serumda veriyo serum içinede mide bulantıyı kesicek iki iğne anca düzeliyo insan
Ben bugün akşam yemeği yemedm öğlen geç yemiştm, şimdi biraz acıktım sanki ne yesem sizce?
yedinmi daha yiycenmi bende düsünüyorum ne yesem diye :26: ne yemeyi düsünüyorsun
ankaradaki teyzem de migränle ugrasiyordun simdi 1-2 seneden beri yok demisdin ben ona bidaha kine konusdugumda sorayim ne yapmis :26:bana hap ismi söylemisdin ama burda bulamadim belki senin isine yarar
yedinmi daha yiycenmi bende düsünüyorum ne yesem diye :26: ne yemeyi düsünüyorsun
iyi fikir annem brokkoli corbasi yaptim istersen al demisdin bende onu icimsagol canim :87:
valla geçte yemiş olsan akşam 6da yemeliydin böyle kara kara düşünmezdin ozaman bidahakine dikkat et emii,,,yoğurt faln kaşıklaa,,yadaa bol su iç keser senii,salatalık ye olmadıı meyve ye azcık ne biliyim ye işte bişeyleerrBen bugün akşam yemeği yemedm öğlen geç yemiştm, şimdi biraz acıktım sanki ne yesem sizce?
bi sor bakalım neymiş hap cnmm belki ii gelir
bi sor bakalım neymiş hap cnmm belki ii gelir
afiyet olsun cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?