70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun aşkım...kendine dikkat et,yoksa atlayıp gelcem yalovaya o olucak

geçmiş olsun canım yaa,inanırmısın dün benimde gece migrenim tuttu dedim heralde uykusuzluktan ,,gittim yattım uyutmuyo valla dedim geçmicek buu,aldım bi ağrı kesici zarzor uyudum sabah iyiydim amaa şükür ,ne beter bişeydir o ağrııı

yaa ama onun bi cözümü yokmu ya ben yirtik istemiyom fotosunu cektim az önce al bak diye ama size bu kötülügü yapip koymicam

çok geçmiş olsun aşkım...kendine dikkat et,yoksa atlayıp gelcem yalovaya o olucak

gel kuzum ya benle ilgilen bide iğne yaparken kanattı kız dövcektim

cnm sorma migren hapı içtim kesmedi ya bide mide bulantısı üstüne süper oldu lanet bi ağrı ya bende sonradan çıktı

sanada geçmiş olsun cnm

gecmis olsun canim bana gelcem diye haber ediyor hafifde hafifden kafam song song ediyor hemen bi 500lik hap yutuyorum bazen geciyor bazen yatmam lazim yine gecmiyo dün kafami yastiga koydum halen song song diyo sanki dans ediyorlar kafamin icinde önceden migräne ne bilmesdim 1-2 senedir beni de yokluyo gecer isallah biran önce

cnm artık migren hapı kesmiyo beni hafif geliyo ağrı bi geliyo tamam dünya duruyo sanki ses olmucak ışığa bakamıyorum bide mide bulantısı olunca katlanılmıyor novalgin- dikloron- diazem artık ezberledim iğneleride bunlarla kendime geliyorum

inş geçer cnm

isik ,ses konustukca birisi dimi esimin halasi hastanelik oluyor beni hap kesiyo :26: ama bende hemen odaya kapatiyorum kendimi burda öyle yapmiyorlar burda migrän icin ignede vurmuyorlar serum takiyorlar :94:allah dert verip derman aratmasin canim

allah başka dert vermesin cnm serumda veriyo serum içinede mide bulantıyı kesicek iki iğne anca düzeliyo insan

allah başka dert vermesin cnm serumda veriyo serum içinede mide bulantıyı kesicek iki iğne anca düzeliyo insan

ankaradaki teyzem de migränle ugrasiyordun simdi 1-2 seneden beri yok demisdin ben ona bidaha kine konusdugumda sorayim ne yapmis :26:bana hap ismi söylemisdin ama burda bulamadim belki senin isine yarar

Ben bugün akşam yemeği yemedm öğlen geç yemiştm, şimdi biraz acıktım sanki ne yesem sizce?
valla geçte yemiş olsan akşam 6da yemeliydin böyle kara kara düşünmezdin ozaman bidahakine dikkat et emii,,,yoğurt faln kaşıklaa,,yadaa bol su iç keser senii,salatalık ye olmadıı meyve ye azcık ne biliyim ye işte bişeyleerr
bi sor bakalım neymiş hap cnmm belki ii gelir

valla bende parol içiyorum 500lük migren ağrısı içinde yazıyo ağrı kesici ama,içinde yok yok diş ağrısı için regl ağrısı için o bu şu çok faydası var vallahi demedi demeyinama dr'uza danışın önce

bi sor bakalım neymiş hap cnmm belki ii gelir

ariycakdim yukariya ciktim annem yokmus annemin türkiye telefonu var sade türkiyeye telefon acabilmek icin bizim telefonlar türkiyeye kapali fazla tutmasin diye telefonu bulamadim ama söz bugün yarin dönerim sana geri canim

afiyet olsun cnm:)

simdi hüpletiyorum cok sagol hem corba tok tutuyo hem bu saatde kalorili birsey almadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…