70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyy kuzummmm üzülme sennnn bu hafta aldıysan öbür hafta verceksin canımmm sıkma canını
evet canım yok artık öyle krizlerrrrr yemicez laf maf paylaşalımm canımmmm basaralımmmm ayyy evet geçmişe bakıp kahkaha atalımmmmmmm boll bolll

tedavi süresi cok yipratiyo insani canim benim ne zaman alacaklar senden yumurtalari birlestirmek icin :26:

4 gundur gezmekten bı hal oldum dermanım kalmıyuo uyuyom gece ...
sabah 9.30 da zor kalkıyom

kızz sudeeem napıyoonn hpşgeldiin kaçak nerlerdesin seeennn,,yoksa geliyonda benmi görmüyorum seniiiiiii

arada ugruyomda yazmıyom her gırmemde....
geçmişte bitmiyo napem..
eskısı gıbı takıp edemıyom...

aman yarabbbbbiiiii süper kaynatmışsınız yahu.. geçmişi okumaya cesaret edemedim...

malm bugün karbonhidrat diyetine başladım

sabah: kocişkoyla oturdum biraz kaşar biraz salam kemirdim 2 fincan şekersiz çayla (2puan)

öğlen: 2 yumurta biraz sosisle omlet yaptım 1 yk mayonezle yedim. yanındabiraz beyaz peynir. (3)

akşam: bi dilim çavdar ekmeği
kavun karpuz karışımı
biraz peynir
tavuk
(35)

toplam: 40

kaptanım kaptanım bildirimmmimi yapemm
haftaya listeye alırsın artık beni

başlangıç:91
bu haftaki kilo: 79.5
haftaya ak kara belli olcak anacım

evet ne günlerdin o günler diye gülüp gecelim ay hayali bile güzel

sudemmmmmmm nasılsınn tatlımmmmm ne zamandır görüşrmedikkkkk özledim seni ve şişko demeniiii

canım kafa bi milyon...
okul açıldı yoğunluk benı beklıyo ben hala hazır degılım yenı eğitim-öğretim yılına...
diet yapmıyom zaten ara verdım 1 hafta sonra başlıycam eger hazır hıssedersem...
ya benım elbıseler çuval gıbı olmaya başladı ama zevkıme göre bişey bulup alamadım kaç gundur 1 tek kot etek aldım o kadar

muazzez geçmiş olsun

4 gundur gezmekten bı hal oldum dermanım kalmıyuo uyuyom gece ...
sabah 9.30 da zor kalkıyom

arada ugruyomda yazmıyom her gırmemde....
geçmişte bitmiyo napem..
eskısı gıbı takıp edemıyom...

bende herseyi okuyamiyorum merak da etmiyorum deyil ama bazen cok olunca hizli geciveriyorum aman iyi olda sudemcim kahve icmesek de olur :97:

kacamak olmaza birinciliyi kaparsin bu menülerle ben ilk üc e girsem o bile yeter

belli değil canım yarın ilk kontrol
kaçıncı denemende oldu senin

benimki hemen ilkinde oldu ama o da doktor umutlu deyildin cünkü herkesden 5-6 yumurta aliyordun benim sadece 1 tane saglam vardin doktor saklamak icin yumurtamiz yok dedi eyer kalmasaydim yine bastan baslayacakdim igne vs. ama o birtane de tuttu 7 haftalikken kanamam geldi doktora kontrolle gidiyordum adim atikca kan geliyor ne agladim cok agladim cok kan kaybettim ama allahin isi iste düsmemis sasirdilar 6 ay yattim sadece yat sade tuvallete git dediler bende hic dediklerinden cikmadim korkumdan ve ben cok yemek yedim sandim ki yemek yersem cocuk birseyden eksik kalmaz nerde ben oldum 96 kilo cocuk dogdu 1 kilo 700 erken dogum 8 aylik ama yani sürekli korku icinde yasadim kalp atislarini duymadilar hemen aldilar seseryanlan canim benim benim arkadaslar 5 inci de altincida oldular ama onlar da problem olmadi yani demek istedigim zamani geldimi olur ilkinde olmadi diye yipratma kendini su kadar yaptim diye umutunu kesme

bende herseyi okuyamiyorum merak da etmiyorum deyil ama bazen cok olunca hizli geciveriyorum aman iyi olda sudemcim kahve icmesek de olur :97:

kacamak olmaza birinciliyi kaparsin bu menülerle ben ilk üc e girsem o bile yeter

la geçen hafta 3. olduydun daha ne istiyon ben daha bikaç kez birinci oldum ,,hiç 3. olduğumu hatırlameyom

red seni aklıma kazıdım listenin altına etcem seni meak etme haftaya listedesin aferin ii çalışıyon kaptım senii

arkadaşlar kalıcı ve verdiğiniz kiloyu tekrar almak istemiyorsanız haftada vucut ağırlığınızın 100 de 1'i kadar zayıflamanız gerekiyor...
yani 80 kilodaysanız mesela haftada 800 gr.verirseniz hem garanti yağlardan gider,hemde takrar geri alma ihtimali olmaz..

bunu gördüm biyerde hehehe ne güzel moralim yerine geldii yawdemekki benim 600gr vermem çok güzel bi olay yağdan gitti demekki

hala diyo ben bi kac kez birinci oldum diyo ben olamadim olmadim olmak istiyorum

600 gramm verdim diye üzülene bak hafta ya senden fazla kilo vermessem banada suzan demesinler hadi bakalim getir beni gaza

sorularıma cevap yazmadınız

ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
canim benim tugba yani triendy21 sana simdi gelince anlatir cizelge yapacaksin ondan sonra kilonu bu haftami söylüyorsun haftayami bilemiycem simdi sonrada listede oluyorsun :44: ben anlatmayi beceremiyorum kusura bakma

cizelgen varmis fark etmedim aha mywish89 da gelmis o da yardim eder simdi sana oda kaptan yardimcisinin yardimcisi

Son düzenleme:

tesekkür ederim cnm anladım çizelgemi düzeltmem yeterli olur ozmn tesekkürler

Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm

İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…