ben napim simdi napimmmben git geller yasiyorum ahada almissim bi 300 gramm daha napim
:84::84::84::84::84:
ha söyle yok artik krize girmiycez bundan sonra laf da yemiycez laflari biz yemiycez onlar yesinmenülerimizi de paylasalim da nerde hata yaptigimizi görelim tatlim basaracaz sonra da gecmisi hatirlayip gülecez dimi
alıntı yapmayı unutmuşum
SUZANyok canım sadece bu değil
dikkatimi çekti menü paylaşımlarındada öle kaynayıp gidiyo
tabi popüler olursan o ayrı
sağol canım üstüne alınma haklısın bilmediğin bişeye cvp yazamazsın
iyi geceler tatlım
belkide ben hassasım şu tedaviler yüzünden
canım senin de mi tüple oldu yavrun kilo aldım yazmışın yukarda
inş ben almam bu kez dikkat etmeye çalışıyorum tatlı isteği çok zorluyo
4 gundur gezmekten bı hal oldum dermanım kalmıyuo uyuyom gece ...cocugu yikiyordum canimgec fark ettim acik birakiyorum sayfayi arada göz attiyom evet ankaraya gitti hayatim ama ankarada olmak istemiyor herhalde kendi doktoruna istanbula gitcekdin öyle diyordun sanirsam :26: sen naptin canim nasilsin artik aksamlari gelmiyom karsilikli kahve icelim sohbet edelim
kızz sudeeem napıyoonn hpşgeldiin kaçak nerlerdesin seeennn,,yoksa geliyonda benmi görmüyorum seniiiiiii
oyyyy kuzummmm üzülme sennnn bu hafta aldıysan öbür hafta verceksin canımmm sıkma canını
evet canım yok artık öyle krizlerrrrr yemicez laf maf paylaşalımm canımmmm basaralımmmm ayyy evet geçmişe bakıp kahkaha atalımmmmmmm boll bolll
sudemmmmmmm nasılsınn tatlımmmmm ne zamandır görüşrmedikkkkk özledim seni ve şişko demeniiii
tedavi süresi cok yipratiyo insani canim benim ne zaman alacaklar senden yumurtalari birlestirmek icin :26:
4 gundur gezmekten bı hal oldum dermanım kalmıyuo uyuyom gece ...
sabah 9.30 da zor kalkıyom
arada ugruyomda yazmıyom her gırmemde....
geçmişte bitmiyo napem..
eskısı gıbı takıp edemıyom...
aman yarabbbbbiiiii süper kaynatmışsınız yahu.. geçmişi okumaya cesaret edemedim...
malm bugün karbonhidrat diyetine başladım
sabah: kocişkoyla oturdum biraz kaşar biraz salam kemirdim 2 fincan şekersiz çayla (2puan)
öğlen: 2 yumurta biraz sosisle omlet yaptım 1 yk mayonezle yedim. yanındabiraz beyaz peynir. (3)
akşam: bi dilim çavdar ekmeği
kavun karpuz karışımı
biraz peynir
tavuk
(35)
toplam: 40
kaptanım kaptanım bildirimmmimi yapemm
haftaya listeye alırsın artık beni
başlangıç:91
bu haftaki kilo: 79.5
haftaya ak kara belli olcak anacım
belli değil canım yarın ilk kontrol
kaçıncı denemende oldu senin
bende herseyi okuyamiyorum merak da etmiyorum deyil ama bazen cok olunca hizli geciveriyorum aman iyi olda sudemcim kahve icmesek de olur :97:
kacamak olmaza birinciliyi kaparsin bu menülerle ben ilk üc e girsem o bile yeter
hala diyo ben bi kac kez birinci oldum diyola geçen hafta 3. olduydun daha ne istiyon ben daha bikaç kez birinci oldum ,,hiç 3. olduğumu hatırlameyom
red seni aklıma kazıdım listenin altına etcem seni meak etme haftaya listedesin aferin ii çalışıyon kaptım senii
600 gramm verdim diye üzülene bakarkadaşlar kalıcı ve verdiğiniz kiloyu tekrar almak istemiyorsanız haftada vucut ağırlığınızın 100 de 1'i kadar zayıflamanız gerekiyor...
yani 80 kilodaysanız mesela haftada 800 gr.verirseniz hem garanti yağlardan gider,hemde takrar geri alma ihtimali olmaz..
:44: yani simdi 73 kilodayim 700 gramm vermem lazim öylemi
bunu gördüm biyerde hehehe ne güzel moralim yerine geldii yawdemekki benim 600gr vermem çok güzel bi olay yağdan gitti demekki
canim benim tugba yani triendy21 sana simdi gelince anlatir cizelge yapacaksin ondan sonra kilonu bu haftami söylüyorsun haftayami bilemiycem simdi sonrada listede oluyorsun :44: ben anlatmayi beceremiyorum kusura bakmasorularıma cevap yazmadınız
ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
hala diyo ben bi kac kez birinci oldum diyoben olamadim olmadim olmak istiyorum
600 gramm verdim diye üzülene bakhafta ya senden fazla kilo vermessem banada suzan demesinler hadi bakalim getir beni gaza
canim benim tugba yani triendy21 sana simdi gelince anlatir cizelge yapacaksin ondan sonra kilonu bu haftami söylüyorsun haftayami bilemiycem simdi sonrada listede oluyorsun :44: ben anlatmayi beceremiyorum kusura bakma
Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm
İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi
Eki Görüntüle 257575
Eki Görüntüle 257576
Eki Görüntüle 257577
Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm
İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi
Eki Görüntüle 257575
Eki Görüntüle 257576
Eki Görüntüle 257577
çok fit görünüyosun boyun kaç santim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?