70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorularıma cevap yazmadınız

ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
canım benim bende seni sorcaktım şimdi baktım bildirimlerde yoksun,dedim bu kız haftayada listede olmıycak falan diye üzülmüştüm neyse,şimdi sen bugünkü kilonu yaz bakiyim bende senin adını listenin altına yazayım

la bunee ben b,işiy göremiyorum ne var orda bi cisim yaklaşıyo sanki ormanın içindeen..:26:

slmmmmm canımmm hoşgeldinnnnnn maşallah canımmm ne güzelll

Selammm canımmm
Uzun zamandır görmüyordum seni akşam mı giriyorsun sadece:44:
Gündüz görmüyorum seni:44:

Ayy cidden beğendin mi ayrıca? Beğendiyseniz yarın gündüz gözyle normal çekineyim
Resim atıp atıp dururum yoksa
Teşekkür ettim canım

tamam cnm 74 kilom

sorularıma cevap yazmadınız

ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?

canim icime dert oldu baya geriye gittim göremedim yazdiklarini belki bilgisayar msj olarak atmadi ortaya bugün sabah 10 a kadar indim basim döndü :26:

evet icinde agac var gibi fistik senin küpelerin hosuma gitti nereye bakiyom dimi takki hastaligim var napim ama güzel duruyorsun aaa diyim yani beyaz top da giymissin ben daha beyaz giyemiyorum

gercktn mi 1.70 gibi duruyo resimde masallah zayıfsn diye heralde cnm.

cnm bide bn çizelgemi düzeltinme listeye girebilcek miyim ?

Yazdıklarını kaçırdım şeker ben.
Listeye girmen için 2 hafta üstüste bildirim yapman gerek triendy ye.
Bu hafta triendy21 listeyi yapacak normalde kaptanımız erginsena.

Triendy e bildirim yaptın mı?
Çizelge de kilonu mu değiştirmek istiyorsun anlamadım:44:

la bunee ben b,işiy göremiyorum ne var orda bi cisim yaklaşıyo sanki ormanın içindeen..:26:

ahahhahah ormanın derinlikleriinndenn gelipp rüyalarınaa gireceğimmm nihahahha
Ağacın icinden cıkıyomusum gibi çok komik.
Şefime de diyom bi ayna almadınız diye
Zor şartlarda çekim yapıyorum

ay cnm saol walla ya :)) ben ozmn bi daha sorıyım

çatlaklarınız war mı ve sauna esortmanı korse faln kullanıyomusunuz diye sormustum :)

slmm tatlımmm baayadır gelemiyodumm ben canımm gelirsemde anca gece çünküm bende iki tane yaramaz varda eşimde pek lafcıdır ondan o varken gelemiyom o yokken malum çoçuklardan bide benim oglan saolsun pek yerinde durmaz tam keşif zamanı tepe bucak geziniyoda
cidden canım begendimm maşallah çok hoşşsun çekin canımmm gündüz gözüylede bakalımmmm rica ederi canımmm çokkk

daha öncede bu gruptaydım ama malum ösym sınavlarına hazırlanıyrm diye giremedim . ama tekrar takılmak istyrm

72 kiloydm bir zamnlar 74 oldum oyzden çizelgem eski demk istemiştim

çatlaklarınız war mı ve sauna esortmanı korse faln kullanıyomusunuz diye sormustum :)

:84::84::84::84: benim haritam var dünya haritasi korkarsiniz diye resim koymadim :84::84::84: sende de mi var :26:
bi care biliyorsan süyle nolur istemiom ben catlak matlak
sauna esortmani hic kulanmadim ama esimin halasi su kemerden siparis vermisdin yaglari eriten kadinda aleryik yapti ama iyi hatirlattin yarin arayim da naptin kulanmiyorsan bana ver diyim

slm canımmm hoşgeldin aramıza hemen ben cvplayayımmm

1. catlak olmazmı canımm var tabiiiii
2. valla bende sauna kemeri var onu takıyom arada spor yaparken iyi terletiyo izne gitmeden biyere koymuşum ama nereye iyi saklamışım bulamıyomm bullsamm gene takacam faydası var hemde çok uyguna almışımm 9.90 tl idi tavsiye ederim sahsen

bnmde ergnliktn kalanlar war gögsümde ve belimde kırmızı deil. pek bellide olmuyo ama olmasa daha iyi olur :2:

bnde ole duydum hep alerji yapıyomus bide size sorıyım dedim .

ezgicimmm canim benim seninde mi var catlaklarin ay desene ondan ilk görüste hemen kanim isindi sana

Ayyy ayyy Allah bağışlasın gene ne güzel genç yaşında doğurmuşsun iki tane bıcırık.
Birlikte büyüyeceksiniz.. Genç ve çıtır anne süper valla kulağa hoş geliyor.

Ben hâlâ asker yolu gözliyim
Hoş daha küçüğümm daha baana bii çok varrr off off

Karayolları haritası benim belimde mevcut sen çatlak soruyorsun
Şeker çatlaklar için bir sürü şey okudum.
Maalesef geçiren bi yöntem yokmuş.
Pahalı kremleri araştırdım çoğu fayda vermemiş.
Yemene içmene dikkat edersen bide sporla falan ince çizgi halinde kalıyormuş geçtiğini kmse yazmadı, okumadım.

Korse falan kullanmıyorum. Sadece bi krem var roc un onu sürüp strechle sarıyorum belimi.
Sonra da spor yapıyorum o bayagı terletiyor.

evet icinde agac var gibi fistik senin küpelerin hosuma gitti nereye bakiyom dimi takki hastaligim var napim ama güzel duruyorsun aaa diyim yani beyaz top da giymissin ben daha beyaz giyemiyorum

Bende takılara bayılırım şeker yaa.
Hele sallantılı küpelerin hastasıyım
Sevdicek ve arkadaşlarda çok yakıştırdıgı icin sürekli degisik değişik halka küpeler takarım
Bi kere giy alışıyosun suzancım
Herşey bi kere giymeyle başlıyo bak bana şişkoyum ama gene de giyiyorum.
Seviyorum nabim amaa bi kere gelcez dünyaya

çatlaklarına napıyosun bildiğin bişyler wrmı :) grçktn çok uyguna almıssın süper :)) bnde lut gölü tuzlu korse almayı düşünüyrm bnde

bnmde ergnliktn kalanlar war gögsümde ve belimde kırmızı deil. pek bellide olmuyo ama olmasa daha iyi olur :2:

bnde ole duydum hep alerji yapıyomus bide size sorıyım dedim .

olmazsa iyi olur tabii de oldu bikere ben bi ondan alayim verirse sizin icin bi takip deneyeyim ama ben arada karnima su strec diyorlar herhalde ondan sariyorum oda cok terletiyo bu ara saldim göbegi ama yine yapacam bi krem kulanmisdim o biraz alerjik yapti simdi yapmiyor sariyorum bir kac saat sonra cikariyorum

daha öncede bu gruptaydım ama malum ösym sınavlarına hazırlanıyrm diye giremedim . ama tekrar takılmak istyrm

72 kiloydm bir zamnlar 74 oldum oyzden çizelgem eski demk istemiştim

Canım bak çizelge yapmayı biliyorsundur zaten güncellemek içinde
Your target weight: Hedef kilonu yaz
Your starting weight:başlangıç kilonu
Your current weight: şu anki kilonu yazacaksın

Eki Görüntüle 257600

bnde okudum ewt geçmiyomus ama bazılarındaki kırmızı çatlaklar geçebiliyomus ... bnmki beyaz
kremin adını tam olarak yazarmısın cnm . bnm basenlerim war onn içinde kullanabilir miyim ?

bnmde basenlerim war genetik galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…