Gene beyaz badi var üstümde
Beyaz badi şişko gösteriyo yoksa ben zayıfım
1.58 canım bodurun önde gideniyim
canım benim bende seni sorcaktım şimdi baktım bildirimlerde yoksun,dedim bu kız haftayada listede olmıycak falan diye üzülmüştüm neyse,şimdi sen bugünkü kilonu yaz bakiyim bende senin adını listenin altına yazayımsorularıma cevap yazmadınız
ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm
İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi
Eki Görüntüle 257575
Eki Görüntüle 257576
Eki Görüntüle 257577
slmmmmm canımmm hoşgeldinnnnnn maşallah canımmm ne güzelll
canım benim bende seni sorcaktım şimdi baktım bildirimlerde yoksun,dedim bu kız haftayada listede olmıycak falan diye üzülmüştüm neyse,şimdi sen bugünkü kilonu yaz bakiyim bende senin adını listenin altına yazayım
la bunee ben b,işiy göremiyorum ne var orda bi cisim yaklaşıyo sanki ormanın içindeen..:26:
sorularıma cevap yazmadınız
ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm
İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi
Eki Görüntüle 257575
Eki Görüntüle 257576
Eki Görüntüle 257577
gercktn mi 1.70 gibi duruyo resimde masallah zayıfsn diye heralde cnm.
cnm bide bn çizelgemi düzeltinme listeye girebilcek miyim ?
la bunee ben b,işiy göremiyorum ne var orda bi cisim yaklaşıyo sanki ormanın içindeen..:26:
canim icime dert oldu baya geriye gittim göremedim yazdiklarini belki bilgisayar msj olarak atmadi ortaya bugün sabah 10 a kadar indim basim döndü :26:
evet icinde agac var gibifistik senin küpelerin hosuma gitti nereye bakiyom dimi takki hastaligim var napim ama güzel duruyorsun aaa diyim yani beyaz top da giymissin ben daha beyaz giyemiyorum
Selammm canımmm
Uzun zamandır görmüyordum seni akşam mı giriyorsun sadece:44:
Gündüz görmüyorum seni:44:
Ayy cidden beğendin mi ayrıca? Beğendiyseniz yarın gündüz gözyle normal çekineyim
Resim atıp atıp dururum yoksa
Teşekkür ettim canım
Yazdıklarını kaçırdım şeker ben.
Listeye girmen için 2 hafta üstüste bildirim yapman gerek triendy ye.
Bu hafta triendy21 listeyi yapacak normalde kaptanımız erginsena.
Triendy e bildirim yaptın mı?
Çizelge de kilonu mu değiştirmek istiyorsun anlamadım:44:
ahahhahah ormanın derinlikleriinndenn gelipp rüyalarınaa gireceğimmm nihahahha
Ağacın icinden cıkıyomusum gibi çok komik.
Şefime de diyom bi ayna almadınız diye
Zor şartlarda çekim yapıyorum
ay cnm saol walla ya :)) ben ozmn bi daha sorıyım
çatlaklarınız war mı ve sauna esortmanı korse faln kullanıyomusunuz diye sormustum:)
çatlaklarınız war mı ve sauna esortmanı korse faln kullanıyomusunuz diye sormustum:)
:84::84::84::84: benim haritam var dünya haritasi korkarsiniz diye resim koymadim :84::84::84: sende de mi var :26:
bi care biliyorsan süyle nolur istemiom ben catlak matlak
sauna esortmani hic kulanmadim ama esimin halasi su kemerden siparis vermisdin yaglari eriten kadinda aleryik yapti ama iyi hatirlattin yarin arayim da naptin kulanmiyorsan bana ver diyim
slm canımmm hoşgeldin aramıza hemen ben cvplayayımmm
1. catlak olmazmı canımm var tabiiiii
2. valla bende sauna kemeri var onu takıyom arada spor yaparken iyi terletiyo izne gitmeden biyere koymuşum ama nereye iyi saklamışım bulamıyomm bullsamm gene takacam faydası var hemde çok uyguna almışımm 9.90 tl idi tavsiye ederim sahsen
slmm tatlımmm baayadır gelemiyodumm ben canımm gelirsemde anca gece çünküm bende iki tane yaramaz varda eşimde pek lafcıdır ondan o varken gelemiyom o yokken malum çoçuklardan bide benim oglan saolsun pek yerinde durmaz tam keşif zamanı tepe bucak geziniyoda
cidden canım begendimm maşallah çok hoşşsun çekin canımmm gündüz gözüylede bakalımmmm rica ederi canımmm çokkk
evet icinde agac var gibifistik senin küpelerin hosuma gitti nereye bakiyom dimi takki hastaligim var napim ama güzel duruyorsun aaa diyim yani beyaz top da giymissin ben daha beyaz giyemiyorum
slm canımmm hoşgeldin aramıza hemen ben cvplayayımmm
1. catlak olmazmı canımm var tabiiiii
2. valla bende sauna kemeri var onu takıyom arada spor yaparken iyi terletiyo izne gitmeden biyere koymuşum ama nereye iyi saklamışım bulamıyomm bullsamm gene takacam faydası var hemde çok uyguna almışımm 9.90 tl idi tavsiye ederim sahsen
ezgicimmm canim benim seninde mi var catlaklarinay desene ondan ilk görüste hemen kanim isindi sana
bnmde ergnliktn kalanlar war gögsümde ve belimde kırmızı deil. pek bellide olmuyo ama olmasa daha iyi olur :2:
bnde ole duydum hep alerji yapıyomus bide size sorıyım dedim .
daha öncede bu gruptaydım ama malum ösym sınavlarına hazırlanıyrm diye giremedim . ama tekrar takılmak istyrm
72 kiloydm bir zamnlar 74 oldumoyzden çizelgem eski demk istemiştim
Ayyy ayyy Allah bağışlasın gene ne güzel genç yaşında doğurmuşsun iki tane bıcırık.
Birlikte büyüyeceksiniz.. Genç ve çıtır anne süper valla kulağa hoş geliyor.
Ben hâlâ asker yolu gözliyim
Hoş daha küçüğümm daha baana bii çok varrr off off
Karayolları haritası benim belimde mevcut sen çatlak soruyorsun
Şeker çatlaklar için bir sürü şey okudum.
Maalesef geçiren bi yöntem yokmuş.
Pahalı kremleri araştırdım çoğu fayda vermemiş.
Yemene içmene dikkat edersen bide sporla falan ince çizgi halinde kalıyormuş geçtiğini kmse yazmadı, okumadım.
Korse falan kullanmıyorum. Sadece bi krem var roc un onu sürüp strechle sarıyorum belimi.
Sonra da spor yapıyorum o bayagı terletiyor.
Bende takılara bayılırım şeker yaa.
Hele sallantılı küpelerin hastasıyım
Sevdicek ve arkadaşlarda çok yakıştırdıgı icin sürekli degisik değişik halka küpeler takarım
Bi kere giy alışıyosun suzancım
Herşey bi kere giymeyle başlıyo bak bana şişkoyum ama gene de giyiyorum.
Seviyorum nabim amaa bi kere gelcez dünyaya
olmazsa iyi olur tabii de oldu bikereben bi ondan alayim verirse sizin icin bi takip deneyeyim ama ben arada karnima su strec diyorlar herhalde ondan sariyorum oda cok terletiyo bu ara saldim göbegi ama yine yapacam bi krem kulanmisdim o biraz alerjik yapti simdi yapmiyor sariyorum bir kac saat sonra cikariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?