Ayyy ayyy Allah bağışlasın gene ne güzel genç yaşında doğurmuşsun iki tane bıcırık.
Birlikte büyüyeceksiniz.. Genç ve çıtır anne süper valla kulağa hoş geliyor.
Ben hâlâ asker yolu gözliyim
Hoş daha küçüğümm daha baana bii çok varrr off off
Karayolları haritası benim belimde mevcut sen çatlak soruyorsun
Şeker çatlaklar için bir sürü şey okudum.
Maalesef geçiren bi yöntem yokmuş.
Pahalı kremleri araştırdım çoğu fayda vermemiş.
Yemene içmene dikkat edersen bide sporla falan ince çizgi halinde kalıyormuş geçtiğini kmse yazmadı, okumadım.
Korse falan kullanmıyorum. Sadece bi krem var roc un onu sürüp strechle sarıyorum belimi.
Sonra da spor yapıyorum o bayagı terletiyor.
Bende takılara bayılırım şeker yaa.
Hele sallantılı küpelerin hastasıyım
Sevdicek ve arkadaşlarda çok yakıştırdıgı icin sürekli degisik değişik halka küpeler takarım
Bi kere giy alışıyosun suzancım
Herşey bi kere giymeyle başlıyo bak bana şişkoyum ama gene de giyiyorum.
Seviyorum nabim amaa bi kere gelcez dünyaya
ayyyyyyy allah iyiligini versin emi gece gece koptummmm
saol canımm benimmmm evet gençim emme daha çıtır olamadımm slcezzz amaaaaAyyy ayyy Allah bağışlasın gene ne güzel genç yaşında doğurmuşsun iki tane bıcırık.
Ben hâlâ asker yolu gözliyim
Hoş daha küçüğümm daha baana bii çok varrr off off
Yemene içmene dikkat edersen bide sporla falan ince çizgi halinde kalıyormuş geçtiğini kmse yazmadı, okumadım.
Korse falan kullanmıyorum. Sadece bi krem var roc un onu sürüp strechle sarıyorum belimi.
Bende takılara bayılırım şeker yaa.
Hele sallantılı küpelerin hastasıyım
Sevdicek ve arkadaşlarda çok yakıştırdıgı icin sürekli degisik değişik halka küpeler takarım
Bi kere giy alışıyosun suzancım
Herşey bi kere giymeyle başlıyo bak bana şişkoyum ama gene de giyiyorum.
Seviyorum nabim amaa bi kere gelcez dünyaya
çatlaklarına napıyosun bildiğin bişyler wrmı :) grçktn çok uyguna almıssın süper :)) bnde lut gölü tuzlu korse almayı düşünüyrm bnde
Canım bak çizelge yapmayı biliyorsundur zaten güncellemek içinde
Your target weight: Hedef kilonu yaz
Your starting weight:başlangıç kilonu
Your current weight: şu anki kilonu yazacaksın
Eki Görüntüle 257600
saol canımm benimmmm evet gençim emme daha çıtır olamadımm slcezzz amaaaa
allah kavuştursun canımmm allahım kolaylık versinnnn küçüksün canımm daha allahım herseyin tadını aldırsınnnn
canımm ben spor yapmadan yani epilepik bisikletim var ona binmeden sauna kemerimi takıyorum yanında tuzda gönderdiler bide tuzlasam daha iyide ben tuzlamamıştım bulursam korsemi bide kendimi tuzlucam bisiklet binerken takıyorum ve çok fena terlediyooo ben alderim canım faydasını göreceksinnn
:83::83::83::83::83::83::83::83:
Yazdıklarını kaçırdım şeker ben.
Listeye girmen için 2 hafta üstüste bildirim yapman gerek triendy ye.
Bu hafta triendy21 listeyi yapacak normalde kaptanımız erginsena.
Triendy e bildirim yaptın mı?
Çizelge de kilonu mu değiştirmek istiyorsun anlamadım:44:
ahahhahah ormanın derinlikleriinndenn gelipp rüyalarınaa gireceğimmm nihahahha
Ağacın icinden cıkıyomusum gibi çok komik.
Şefime de diyom bi ayna almadınız diye
Zor şartlarda çekim yapıyorum
valla ben herhafta baştan yapıyorum zor bişeymiş gibi niye güncellemek istiyorsunuz anlamıyorum,hem değişiklik oluyoo,,çizelge farklı farklı ne cici şeyler var hep aynı bayıyo benidaha öncede bu gruptaydım ama malum ösym sınavlarına hazırlanıyrm diye giremedim . ama tekrar takılmak istyrm
72 kiloydm bir zamnlar 74 oldumoyzden çizelgem eski demk istemiştim
Ayyy ayyy Allah bağışlasın gene ne güzel genç yaşında doğurmuşsun iki tane bıcırık.
a
:83::83::83::83::83::83::83::83:
valla ben herhafta baştan yapıyorum zor bişeymiş gibi niye güncellemek istiyorsunuz anlamıyorum,hem değişiklik oluyoo,,çizelge farklı farklı ne cici şeyler var hep aynı bayıyo beni
canım bu streç takıyomuşunya beline onu bi araştır,kanser yapıyomuş diye duydum havasız kalıyoya orası ondan
50 tl galiba tuzla birlikte yanılmıyorsam. alıyım bari bnde bi deneyeyim zatn basenlerim war oralar terlese yeter
50 tl galiba tuzla birlikte yanılmıyorsam. alıyım bari bnde bi deneyeyim zatn basenlerim war oralar terlese yeter
Eki Görüntüle 257602 Eki Görüntüle 257603 Eki Görüntüle 257604 Eki Görüntüle 257605
aha bende buna başladım dün ama,araştırdığıma göre terlemek zayıflatmıyomuş,toksinleri atıp kalori yaktırıyomuş gıcıklar yaa,kalori yakınca zaten zayıflamıyomuyuz,düzenli giricem bakalım haftaya fark çok olurda yüzlerini kara çıkartırım yazanların
evet canım şortu oralarda gerçi bende sortuda varda pek kullanamadım sen diyince aklıma geldi yarın tavan edimde şunları bulayım en iyiisi:44::44::44::44::44:
bilmemki ablamınkine bakıyorumda şuan belli bile olmuyo uzaktan grileşmiş,incelmiş,bende 3yıl sonra öyle olmazsam giderim artık orayakarnında dümdüz masallah belindede tasan yağ göremedim cnm bravo walla tebriklr
çatlaklarına gelinde cnm inceltebilirsin çizgilerini kremlerle falan.. cildiyeye gtmeyi düşünüyrm bn .
ya öyle deme 1dk'nı bile almıyo baştan yapamakk allah aşkınaa yaaçok zamnm olmuyo ki anca her hafta kgmi yazarsam sewincem . çok bilgisayarda basında oturmak istemyrm . sınavlara hazırlanmam lazım :78:
benden günah gitti al buda benim haritam Eki Görüntüle 257606
canım kafa bi milyon...
okul açıldı yoğunluk benı beklıyo ben hala hazır degılım yenı eğitim-öğretim yılına...
diet yapmıyom zaten ara verdım 1 hafta sonra başlıycam eger hazır hıssedersem...
ya benım elbıseler çuval gıbı olmaya başladı ama zevkıme göre bişey bulup alamadım kaç gundur 1 tek kot etek aldım o kadar
muazzez geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?