70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fistik senin fotolarda ben pötlemis yag falan görmiyom ki bi 6 li rakami göreyim belki pötlemis yaglarda pötlemez okadar
o halkali küpeleri bende cok seviyorum ama söyle kocam kocam olcak seninki gibi kücük halkalilar bana yakismadigindan ben takmiyorum

ayyyyyyy allah iyiligini versin emi gece gece koptummmm

saol canımm benimmmm evet gençim emme daha çıtır olamadımm slcezzz amaaaa
allah kavuştursun canımmm allahım kolaylık versinnnn küçüksün canımm daha allahım herseyin tadını aldırsınnnn
çatlaklarına napıyosun bildiğin bişyler wrmı :) grçktn çok uyguna almıssın süper :)) bnde lut gölü tuzlu korse almayı düşünüyrm bnde

canımm ben spor yapmadan yani epilepik bisikletim var ona binmeden sauna kemerimi takıyorum yanında tuzda gönderdiler bide tuzlasam daha iyide ben tuzlamamıştım bulursam korsemi bide kendimi tuzlucam bisiklet binerken takıyorum ve çok fena terlediyooo ben alderim canım faydasını göreceksinnn

50 tl galiba tuzla birlikte yanılmıyorsam. alıyım bari bnde bi deneyeyim zatn basenlerim war oralar terlese yeter

:83::83::83::83::83::83::83::83:
daha öncede bu gruptaydım ama malum ösym sınavlarına hazırlanıyrm diye giremedim . ama tekrar takılmak istyrm

72 kiloydm bir zamnlar 74 oldum oyzden çizelgem eski demk istemiştim
valla ben herhafta baştan yapıyorum zor bişeymiş gibi niye güncellemek istiyorsunuz anlamıyorum,hem değişiklik oluyoo,,çizelge farklı farklı ne cici şeyler var hep aynı bayıyo beni

canım bu streç takıyomuşunya beline onu bi araştır,kanser yapıyomuş diye duydum havasız kalıyoya orası ondan

çok zamnm olmuyo ki anca her hafta kgmi yazarsam sewincem . çok bilgisayarda basında oturmak istemyrm . sınavlara hazırlanmam lazım :78:

50 tl galiba tuzla birlikte yanılmıyorsam. alıyım bari bnde bi deneyeyim zatn basenlerim war oralar terlese yeter

Eki Görüntüle 257602 Eki Görüntüle 257603 Eki Görüntüle 257604 Eki Görüntüle 257605

aha bende buna başladım dün ama,araştırdığıma göre terlemek zayıflatmıyomuş,toksinleri atıp kalori yaktırıyomuş gıcıklar yaa,kalori yakınca zaten zayıflamıyomuyuz,düzenli giricem bakalım haftaya fark çok olurda yüzlerini kara çıkartırım yazanların

evet canım şortu oralarda gerçi bende sortuda varda pek kullanamadım sen diyince aklıma geldi yarın tavan edimde şunları bulayım en iyiisi:44::44::44::44::44:

ilk defa gördm ole bişeyi çadır gibi galiba güzelmiş . int. sipariş falan mı werdn

karnında dümdüz masallah belindede tasan yağ göremedim cnm bravo walla tebriklr

çatlaklarına gelinde cnm inceltebilirsin çizgilerini kremlerle falan.. cildiyeye gtmeyi düşünüyrm bn .
bilmemki ablamınkine bakıyorumda şuan belli bile olmuyo uzaktan grileşmiş,incelmiş,bende 3yıl sonra öyle olmazsam giderim artık orayabu arada teşekkür ederim canım bide ben kendimi beğenebilsem birazdaha incelip,hiç kalmasın yağ mağ
çok zamnm olmuyo ki anca her hafta kgmi yazarsam sewincem . çok bilgisayarda basında oturmak istemyrm . sınavlara hazırlanmam lazım :78:
ya öyle deme 1dk'nı bile almıyo baştan yapamakk allah aşkınaa yaa
benden günah gitti al buda benim haritam Eki Görüntüle 257606

ne kız bu böyle koyduğun resmi sen görebiliyonmu onu söylee

tşk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…