70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beğenirsn beğenirsn merk etme :)) hedfn kaç kg ? :)

arada kaynadığı için bi sonraki sayfaya bakınız :)))

Son düzenleme:

yapmkta sorn yok sorun bilgisayrı elime alınca oluyo suna bakıyım sunada bakıyım derken .... 2saat geçiyo

Eki Görüntüle 257607
bidaha denedim bakalim koca göbegimi göstercekmi
gördüm gördüm sanki bi kedi gördüm
ilk defa gördm ole bişeyi çadır gibi galiba güzelmiş . int. sipariş falan mı werdn

hayır canım annem aldı bende onun evinden kendime getirdim dün:86: burda ücretsiz masaj yatakları var choyang diye,oraya gidiyo 1seneyi geçgin,tabi isteyen evinede alabiliyo yataklardan annem aldı geçen sene yanındada saunayı hediye vermişler çok şanslıı,kırk yılda böyle bişey olurmuş yanii,okadar katılımcının arasından kurayla çıktı ve aldıı,,ama nette satanlar var ellerindekinii,ama şunu söyliyim ben hayatımda 15 dk'da bukadar ter döktüğümü hatırlamıyorum,,artı şunuda söyliyim 15 dk terlemen 300metre koşmanla eşdeğer deymiş haberin olsun

bsy gzkmüyo ki cnm

gece gece çatlatmışınız topiği kızlarrr

ay ne güldüm ya gece gece

gördm gördm :)) incelir zayıflayınca dimi (

isallah:97:

geçmiş olsun canım
sağol canım cvp verdiğin için

nedense burada kimse ortaya yazılan msjlara cvp vermiyo anca alıntı yaparsan ona cvp veriyolar

bak taaa sabah sormuştum bu 3 tekrar ve sadece sen yanıtladın

teşekkürler
dalgınlığa gelmiştir canım
sorularıma cevap yazmadınız

ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
hoşgeldinnnnn canım
Gene beyaz badi var üstümde
Beyaz badi şişko gösteriyo yoksa ben zayıfım
1.58 canım bodurun önde gideniyim
ay bodur deme kız üstüme alındım
amma kaynatmışsınız içinden zor çıktım

ay ne kedisi allah allah

alin bi de beni tonton görün bakim Eki Görüntüle 257610
of anam memişlere bak yaaaaww kız muazzez bende istiyorum biliyonmu suzininkilerden aynı dertten müzdaribiz,of anam off isyanım var uleeeyynn:84::84:
gece gece çatlatmışınız topiği kızlarrr
hep bizmi geçmiş okucaz azda sen okuyuver,,
ay ne kedisi allah allah

gördüm gördüm bi dünya haritası gördüm,ama ablamınki daha fenaydı kızım sen yat kalk dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…