bilmemki ablamınkine bakıyorumda şuan belli bile olmuyo uzaktan grileşmiş,incelmiş,bende 3yıl sonra öyle olmazsam giderim artık orayabu arada teşekkür ederim canım bide ben kendimi beğenebilsem birazdaha incelip,hiç kalmasın yağ mağ
ya öyle deme 1dk'nı bile almıyo baştan yapamakk allah aşkınaa yaa
ne kız bu böyle koyduğun resmi sen görebiliyonmu onu söylee
gece gece çatlatmışınız topiği kızlarrr
evet gördüm canımmm ama bel kemeri daha iyi gibime geldi benimmm ama sende basende varsa tabiki sortunu alki bir taşta iki kuş olsunbi faydasını grmüşmüydn ?
bilmemki ablamınkine bakıyorumda şuan belli bile olmuyo uzaktan grileşmiş,incelmiş,bende 3yıl sonra öyle olmazsam giderim artık orayabu arada teşekkür ederim canım bide ben kendimi beğenebilsem birazdaha incelip,hiç kalmasın yağ mağ
ilk defa gördm ole bişeyi çadır gibi galiba güzelmiş . int. sipariş falan mı werdn
bsy gzkmüyo ki cnm
gördm gördm :)) incelir zayıflayınca dimi(
geçmiş olsun canımkızlar gece birde migren ağrım tuttu ne yaptıysam geçmedi acile gittik üç iğne yedim sersem gibiyim kendime gelemedim nefret ediyorum bu migrenden aynı anda totoya üç iğne delircektim ya :26: :26: :26: :26: :26:
sabah falan uyanamadım kocam ilgilenmiş oğlumla tartılamadımda bu hafta bildirim yok benden hala uyuşuk gibiyim of
KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMM
dalgınlığa gelmiştir canımsağol canım cvp verdiğin için
nedense burada kimse ortaya yazılan msjlara cvp vermiyo anca alıntı yaparsan ona cvp veriyolar
bak taaa sabah sormuştum bu 3 tekrar ve sadece sen yanıtladın
teşekkürler
hoşgeldinnnnn canımsorularıma cevap yazmadınız
ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
ay bodur deme kız üstüme alındımGene beyaz badi var üstümde
Beyaz badi şişko gösteriyo yoksa ben zayıfım
1.58 canım bodurun önde gideniyim
ahhaaa ... bizde çatladık
hoşgeldinnnnnnnnnnn
ay ne güldüm ya gece gece
isallah:97:
gördüm gördüm sanki bi kedi gördüm
hayır canım annem aldı bende onun evinden kendime getirdim dün:86: burda ücretsiz masaj yatakları var choyang diye,oraya gidiyo 1seneyi geçgin,tabi isteyen evinede alabiliyo yataklardan annem aldı geçen sene yanındada saunayı hediye vermişler çok şanslıı,kırk yılda böyle bişey olurmuş yanii,okadar katılımcının arasından kurayla çıktı ve aldıı,,ama nette satanlar var ellerindekinii,ama şunu söyliyim ben hayatımda 15 dk'da bukadar ter döktüğümü hatırlamıyorum,,artı şunuda söyliyim 15 dk terlemen 300metre koşmanla eşdeğer deymiş haberin olsun
geçmiş olsun canım
dalgınlığa gelmiştir canım
hoşgeldinnnnn canım
ay bodur deme kız üstüme alındım
amma kaynatmışsınız içinden zor çıktım
al senin olsun verdim gittigögüsler maşalahşöle olamadım ya bende niye o kadra gögüs yok ama ya haksızlık :84: :84:
bundan kötüsü olmaz herhaldegecenin ilerleyen saatlerinde nasıl resimler gelcek merakla bekliyorum :92: :92: :92: :92:
of anam memişlere bak yaaaaww kız muazzez bende istiyorum biliyonmu suzininkilerden aynı dertten müzdaribiz,of anam off isyanım var uleeeyynn:84::84:
ay ne kedisi allah allah
al senin olsun verdim gitti
bundan kötüsü olmaz herhalde
evet gördüm canımmm ama bel kemeri daha iyi gibime geldi benimmm ama sende basende varsa tabiki sortunu alki bir taşta iki kuş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?