70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi göstersene birde ablaninkini

okuyom okuyom çatlıyom zaten

suzi memişleri topiğe paylaştır bakıyımmm

annen çok sanlıymıs masallah bana vurmaz ole sans falan
ay hmn korsyi almam lazım

ben yatıyrm kızlar mesajlarınıza cvp veremezsm k.bakmayın ltfn . göremiyebilirim simdiden özür dilerim .

tatlı rüyalar :103::103::103:

ben kaçtım çıtırlar film izlicem tnt de ölüm fısıltısı var bayılırım korku- gerlim-macera

iyi gecelerrrrrr

:18::18: amanen bende severim de sonrada cok korkarim en ufak tikirtida bende izleyim hem ütü yaparim korkarsam gelir yazarim kurtarin beni diye :18: bende kactim kizlar benimki gelcek
iyi geceler

hadi göstersene birde ablaninkini
arıyorum bulabilsem koycektimde sanırım geldiğinde telefonda göstermişti karnını,bende kendime araklayamamışım blootoohtla falan bakınıyorum belki çalmışımdir bi iki tanee:18:
ben kaçtım çıtırlar film izlicem tnt de ölüm fısıltısı var bayılırım korku- gerlim-macera

iyi gecelerrrrrr

:18::18: amanen bende severim de sonrada cok korkarim en ufak tikirtida bende izleyim hem ütü yaparim korkarsam gelir yazarim kurtarin beni diye :18: bende kactim kizlar benimki gelcek
iyi geceler

daha vardı gelmesine ama 1de gelmiyomuydu seninkide benimki gibi:26:

kactim dediysem bakmiyorum demedim ya geldigi zaman kökten kacarim
ay cok güldürdün beni bugün tugba cok yasa emi ablanin catlaklarini da mi gösterecekdin
sana uydum catlak bile gösterdim

Son düzenleme:
kactim dediysem bakmiyorum demedim ya geldigi zaman kökten kacarim
ay cok güldürdün beni bugün tugba cok yasa emi ablanin catlaklarini da mi gösterecekdin
sana uydum catlak bile gösterdim

yaşayem demi gıı,,valla yok sanırım olsaydı göstercektim demekki şansı varmış ablişkomunn..deşifre olmadııiyi bakam bende heran kaçabilirim,ev savaş alnı gibi yapıp uyudular gıcıklar iş yapem azcık yine bigün daha geçtii gitti,şükür haftayada güzel kilolar görürüz inşallah...

yasa canikom torunlarinin torunlarini gör isallah abliskon ucuz kurtuldu elinden evi isi kadar nankör bi is görmedim yapiyon yapiyon ertesi gün yine ayni tas ayni hamam tabii iki cocuklan daha zor allah kolaylik versin :97:
he bi gün daha gecti ömrümüzden zaman ne kadar cabuk geciyor dimi, evet isallah veririz önceden bu kadar acele etmiyordum günlerde simdi diyom cuma gelsede bi baksam kac oldum gerci hergün tartiliyorum da fazla umursamiyorum cumaya kadar verdikcede seviniyor insan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…