of anam memişlere bak yaaaaww kız muazzez bende istiyorum biliyonmu suzininkilerden aynı dertten müzdaribiz,of anam off isyanım var uleeeyynn:84::84:
hep bizmi geçmiş okucaz azda sen okuyuver,,
oh be yandan fiskiran yaglara bakmiyorlar da gögüzlere takmislar kafayi
gördüm gördüm bi dünya haritası gördüm,ama ablamınki daha fenaydı kızım sen yat kalk dua et...
of anam memişlere bak yaaaaww kız muazzez bende istiyorum biliyonmu suzininkilerden aynı dertten müzdaribiz,of anam off isyanım var uleeeyynn:84::84:
hep bizmi geçmiş okucaz azda sen okuyuver,,
gördüm gördüm bi dünya haritası gördüm,ama ablamınki daha fenaydı kızım sen yat kalk dua et...
gördüm gördüm sanki bi kedi gördüm
hayır canım annem aldı bende onun evinden kendime getirdim dün:86: burda ücretsiz masaj yatakları var choyang diye,oraya gidiyo 1seneyi geçgin,tabi isteyen evinede alabiliyo yataklardan annem aldı geçen sene yanındada saunayı hediye vermişler çok şanslıı,kırk yılda böyle bişey olurmuş yanii,okadar katılımcının arasından kurayla çıktı ve aldıı,,ama nette satanlar var ellerindekinii,ama şunu söyliyim ben hayatımda 15 dk'da bukadar ter döktüğümü hatırlamıyorum,,artı şunuda söyliyim 15 dk terlemen 300metre koşmanla eşdeğer deymiş haberin olsun
saat 12 yi geçti + 18 RESİMLER GELSİN KIZLAR
okuyom okuyom çatlıyom zaten
suzi memişleri topiğe paylaştır bakıyımmm
göbek catlak matlak yavasca iniyoruz galiba
geçmiş olsun canım
dalgınlığa gelmiştir canım
hoşgeldinnnnn canım
ay bodur deme kız üstüme alındım
amma kaynatmışsınız içinden zor çıktım
memis var bolcana kocaman kocaman isteyen varsa siraya dursun
ben yatıyrm kızlar mesajlarınıza cvp veremezsm k.bakmayın ltfn . göremiyebilirim simdiden özür dilerim .
tatlı rüyalar :103::103::103:
ya ama ama ama amabi tanesini bana ver
ben kaçtım çıtırlar film izlicem tnt de ölüm fısıltısı var bayılırım korku- gerlim-macera
iyi gecelerrrrrr
arıyorum bulabilsem koycektimde sanırım geldiğinde telefonda göstermişti karnını,bende kendime araklayamamışım blootoohtla falan bakınıyorum belki çalmışımdir bi iki tanee:18:hadi göstersene birde ablaninkini
ben kaçtım çıtırlar film izlicem tnt de ölüm fısıltısı var bayılırım korku- gerlim-macera
iyi gecelerrrrrr
:18::18: amanen bende severim de sonrada cok korkarim en ufak tikirtida bende izleyim hem ütü yaparim korkarsam gelir yazarim kurtarin beni diye :18: bende kactim kizlar benimki gelcek
iyi geceler
arıyorum bulabilsem koycektimde sanırım geldiğinde telefonda göstermişti karnını,bende kendime araklayamamışım blootoohtla falan bakınıyorum belki çalmışımdir bi iki tanee:18:
daha vardı gelmesine ama 1de gelmiyomuydu seninkide benimki gibi:26:
kactim dediysem bakmiyorum demedim yageldigi zaman kökten kacarim
ay cok güldürdün beni bugün tugba cok yasa emiablanin catlaklarini da mi gösterecekdin
sana uydum catlak bile gösterdim
yaşayem demi gıı,,valla yok sanırım olsaydı göstercektim demekki şansı varmış ablişkomunn..deşifre olmadıı iyi bakam bende heran kaçabilirim,ev savaş alnı gibi yapıp uyudular gıcıklar iş yapem azcık yine bigün daha geçtii gitti,şükür haftayada güzel kilolar görürüz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?