70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülçiçek hepsi çok güzel olmuş ben eski bildirimleri bilmediğim içinn tam bi şey diyemicemm ama bana göre güzellllll inş hep beraber böle devam ederiz

liste harika olmuş gülçiçek ellerine sağlık canım,bu arada kupa almışım umarım hep böyle gider

kupa alan arkadaşlar işin sırrını bize de söyleyin
ben mehter takımı gibiyim valla 2 ileri ,1 geri

kilo verenlerin hepsini tebrik ediyorum

gülçiçek cnm ellerine saglık çok güzel olmuş listemiz nazar bozncuguda yakışmış bana:))))
ama kupa daha çok yakışır sanki heheheh

canım bu benim kimbilir kaçıncı diyetim,artık vücudumu iyi tanıyorum,ben ne zaman abur cuburu,ekmeği,böreği kesip,sık sık ama az az yemeye başlarsam,günde 3 litre su içersem,tabi yanında yeşil çay da var,özelliklede akşam 7 - 8 den sonra bişey yemezsem bide ter atarsam kilolar birer ikişer gidiyo benden,aslında hepimiz içinde böyle değilmidir

amın elsecım amın en kısa zamnda inş..gulçıçek çok gusel emeğinr sağlık ama gene kupa yok banasenağlama

iki gündür forumu pek okuyamıyorum 1,2 sayfa okudum kızım hasta iki gündür acillerdeyiz okuduğum kadarıyla cuma olsun bence mahsuru yok daha iyi olur kızım uyurken biraz sporumu yapayım

gecmis olsun arkadasim ya hayirdir ne oldu kuzuna bende gecen hafta hastanedeydim benimki de rota virus kapmis cok gecmis olsun

tşk ederim elseee benim ilk haftam belkide ondan 3 kilo gittii bilmiyorumm
ama geberiyom yürürken bak onu çok iyi biliyomm bu gün sauna eşfmanlarımıda giydimm kesin kararlıyım rabbiminde izbniyle olucak inşşş bi daha ki listeye kadar 3 daha versemmm allahım yardım et bana :Saruboceq:

super olmus gulcicek ellerine saglik kilo verenleri kutluyorum ayni kalanlarida kutluyorum almamakta vermek kadar zordur alanlarda yarisi birakmasi 11gunumuz var bir yola ciktik dusup kalkip tamamliyacagiz moral bozmak yok daracik kotlar,renkli bikiniler,askili elbiseler var bu yil kreasyonlarimizda :enbuyukkk:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ah bunları hatırlatman ne güzel olduuuuu inşşş hep beraber verecezz birbirimizi motive ederekk ben 38 benden olmak için her şeyi yapıyorumm

gülçiçek ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş
arkadaşlar önümüzde 11 gün var dikkat edersek sonuç süper olur
neyse ben çıkar kıslar daha yapmam gereken çoook işim var
yarın işlerimin yoğunluğu nedeniyle sizleri yalnız bırakıcam ama kaçamak yok tabii fırsat bulursam girerim hepinize kucak dolusu öpücükler

arkadaslar hepınıze tşk edıyorum begendıgınıze sevındım ben sımdı gıdıyorum bu yaramaz delırtdı benı daha yemek ypcam bugun hıc bırseyde yıyemedım sadece bardak corbayla duruyorum sabahdan beri

evet ilk hafta ondan bende öle vermmiştim.. bak yavaş yavaş düşecek.. ama düşüncede yagdan gidecek.. ilklerden vucuttaki suyu ödemi atıyoruz.. tebrik ederim
kıslar kılolarınızı not aldım sımdı hazırlıyorum bır yandanda ok daha varmı acaba kılo bıldırmek ısteyen umarım hatam olmaz
hazırladıgın liste süper olmuş emeklerine saglık
iki gündür forumu pek okuyamıyorum 1,2 sayfa okudum kızım hasta iki gündür acillerdeyiz okuduğum kadarıyla cuma olsun bence mahsuru yok daha iyi olur kızım uyurken biraz sporumu yapayım

büyük geçmiş olsun ufaklıga umarım tez zamanda toparlar kendini..
kızlar listeler acıklanmış.. kilo veren arkadaşları kutluyorumm .. devamını hep beraber inşallah.. kilo koruyan arkadaşlara tebrikler ..buda büyük başarı bence... veremeyen arkadaşlar eminim haftaya kendilerini topralayacaklar..

kızlar ben hala yarım kase çorbayla duruyorum nasıl oldu bilmiorum ama cnm hala bişi istemiyor
evli olmasam nikah toklugu geldi derdim ama :))))

kızlar ben hala yarım kase çorbayla duruyorum nasıl oldu bilmiorum ama cnm hala bişi istemiyor

bende aynıyım canım sabah kahvaltı yapmadım temızlık ve benım usakla ugrasmakdanbardak corba ıctım onla duruyorum artık kocısle yıyecem bugun malesef genelde onu beklemıyorum 6 olmadan yıyordum ama bugun cok telaslı bırgundu ya

nikah toklugumu valla bunu ilk dafa duydum :roflol::roflol:

ben eşimle yiyince hemen yiyip kaçıyorum valla. yoksa dayanamıyorum yiyorum.. adam yiyor yiyor gr kilo almıyor valla .. insan sinir oluyor bu duruma.. hareketli bile degil.. benim hareketliligimin yarısı bile yok.. yemekde cok yer almaz nedense...bvelliki sen yorgunlukdan vakit darlıgından yememişsin a.s

merhaba arkadaşlar 75 kilo oldum nihayet ama artık listeden çıkmam gerekiyor kriz derken çok yoruldum o yüzden Rabbim nasip ederse hafta sonu bir aylığına bodrumdaki eve gidiyorum kış günü ne işin var diyeceksiniz ama kafayı yemeden orada dinlenmeye ihtiyacım var zaten fazla katılımda bulunamıyordum tüm zayıflamak isteyenlere başarılar dilerim a.s.

gü-le güle git güle güle gel.. iyice dinlen.. saglıgın daha önemli.. tekrardan dönünce bekleriz aramıza kal saglıcakla

iyi akşamlar herkese,akşamki yemeğim bir kase yeşil mercimekli un çorbası,bir kasede cacık,bundan sonrada bişey yemem artık ,belki meyve
herkese iyi geceler,öpüyorum hepinizi fıstıklar

Arkadaşlar bende bu aralar giremiyorum fırsat bulamadım bir türlü.Muhtemelen bu haftada böyle olacak.Geçmişide okuyamadım aklım sizde ama bu hafta şehir dışı ve şehir içi misafir haftam.
Kilo bildirimini yapayım sonunda 70.7 olmuşum.inş haftaya 70 in altına düşebilirim.
kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…