kupa alan arkadaşlar işin sırrını bize de söyleyin
ben mehter takımı gibiyim valla 2 ileri ,1 geri
kilo verenlerin hepsini tebrik ediyorum
iki gündür forumu pek okuyamıyorum 1,2 sayfa okudum kızım hasta iki gündür acillerdeyiz okuduğum kadarıyla cuma olsun bence mahsuru yok daha iyi olur kızım uyurken biraz sporumu yapayım
kupa alan arkadaşlar işin sırrını bize de söyleyin
ben mehter takımı gibiyim valla 2 ileri ,1 geri
kilo verenlerin hepsini tebrik ediyorum
super olmus gulcicek ellerine saglik kilo verenleri kutluyorum ayni kalanlarida kutluyorum almamakta vermek kadar zordur alanlarda yarisi birakmasi 11gunumuz var bir yola ciktik dusup kalkip tamamliyacagiz moral bozmak yok daracik kotlar,renkli bikiniler,askili elbiseler var bu yil kreasyonlarimizda :enbuyukkk:
evet ilk hafta ondan bende öle vermmiştim.. bak yavaş yavaş düşecek.. ama düşüncede yagdan gidecek.. ilklerden vucuttaki suyu ödemi atıyoruz.. tebrik ederimtşk ederim elseee benim ilk haftam belkide ondan 3 kilo gittii bilmiyorumm
ama geberiyom yürürken bak onu çok iyi biliyomm bu gün sauna eşfmanlarımıda giydimm kesin kararlıyım rabbiminde izbniyle olucak inşşş bi daha ki listeye kadar 3 daha versemmm allahım yardım et bana :Saruboceq:
hazırladıgın liste süper olmuş emeklerine saglıkkıslar kılolarınızı not aldım sımdı hazırlıyorum bır yandanda ok daha varmı acaba kılo bıldırmek ısteyen umarım hatam olmaz
iki gündür forumu pek okuyamıyorum 1,2 sayfa okudum kızım hasta iki gündür acillerdeyiz okuduğum kadarıyla cuma olsun bence mahsuru yok daha iyi olur kızım uyurken biraz sporumu yapayım
kızlar ben hala yarım kase çorbayla duruyorum nasıl oldu bilmiorum ama cnm hala bişi istemiyor
evli olmasam nikah toklugu geldi derdim ama :))))
kızlar ben hala yarım kase çorbayla duruyorum nasıl oldu bilmiorum ama cnm hala bişi istemiyor
evli olmasam nikah toklugu geldi derdim ama :))))
bende aynıyım canım sabah kahvaltı yapmadım temızlık ve benım usakla ugrasmakdanbardak corba ıctım onla duruyorum artık kocısle yıyecem bugun malesef genelde onu beklemıyorum 6 olmadan yıyordum ama bugun cok telaslı bırgundu ya
merhaba arkadaşlar 75 kilo oldum nihayet ama artık listeden çıkmam gerekiyor kriz derken çok yoruldum o yüzden Rabbim nasip ederse hafta sonu bir aylığına bodrumdaki eve gidiyorum kış günü ne işin var diyeceksiniz ama kafayı yemeden orada dinlenmeye ihtiyacım var zaten fazla katılımda bulunamıyordum tüm zayıflamak isteyenlere başarılar dilerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?