70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

qünaydınn kızlarrr...
kalktım kocisimi yolcu ettim
1 bardak ılık su içtim
karnım çok acıktıı
hemencik kahvaltımı hazırlıyorummmmmmm

domates salatalığı normalde sevmem
diyet qünlerimde her sabah yemekten miğdem bulandı artık
bu sabah yemicem..
1 dilim kaşarlı tost
1 k.kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay

kahvaltımdan sonra bol bol su içerim

bu sabah lanet tartı beni yine aynı kiloda qösterdi
ağzıma qeleni tartıya sayıp sonrada camdan aşağı savurmak istiyorum

Son düzenleme:
gece çoşmuş hatunlar
bende dün yine 1-5 arası açlık krizine yakalandım ve gerçekten feci derecede yedim.eşime sabah yaptığım kıymalı pidelerden hatrı sayılır miktarda hüplettim. çok feci hissettim kendimi.gerçekten vucudun açlık ve tokluk sınırı arasındaki hali hiçbir şeyle ölçülemez.o nerahat ne ferah bi duygu resmen doyduğum için kendimden nefret ettim okadar kötü hissettim kendimi.:84::84: sonra akşam 10 civarı büyük çekirdekli üzüm yedim.zıbardım yattım sonra bida böyle bişey yaşamak istemiyorum.dün birinizin nazarı değdi kesin böyle durumlarda kendimi engelleyemediğim yeme isteği yaşıyorum.
CLeOpaTRa kahvaltın güzel 9-10 gibi bi ara öğün yaparsın 12-1 arasıda öğlen yemeği ohh mis gibi uyanalı 2 saat oldu ama bişey yiyesim yok.9 dan sonra kahvaltı yaparım herhalde :26:

qünaydın cnm
bende dün akşam saat 10 qibi balık yedim
ekmeksiz sadece salata ve balık
ama yinede vicdan azabı çektim
ya ben kilo veremiyorum
eski sayfalara qidip
aylar önce kilo verdiğim qibi kilo vermekiçin
o zamanlarda yediklerimi tekrar yicem
belki veririm o zaman :26:

uffffff o sayfalara gitmek çok zor qidemiommmm
çok yavaş ilerlio sayfalar :44:
umudum tükenio...
diyetime başlayalı yarın 1 hafta olucak
ama ben hiç kilo verememişim
gücüm yavaş yavaş tükeniyor
vermemeye devam edersem bırakıcam diyeti falan...
zayıflıyım diye kendime işkence yapıyorurm
birde zayıflayamadığımı qörünce oturup ağlayasım qeliyo
of yaaaa

çok takıntı yapıyosun yada düzenli bir diyet yapmıyosun sorun bu bence.bir süre tartıdan uzak dur tartı psikolojini etkiler az fazla çıktımı moralin bozulur ve kendini yemek yerken bulursun.kafanda öncelikle geçte olsa zayıflayacağın fikrine kendini inandır ve sayılarla kendini kısıtlama.mesela gece çok acıktığını yazıyosun.ozaman gündüz yemeklerini hafif tutup gece atıştıracak kadar hak ver kendine.yediklerini sınırlandıramıyosna kalori takibi yap.kalori takibiyle kendini motive etmen tutman daha kolay olur.

sonuca ulaşmak için çok acele ediyosun.düzenli olarak 1 ay diyet yaptıktan sonra vucut bu sisteme alışıyor ve 2 ay hızla kilo veriyosun.bu metabolizmaya göre değişsede 2 aylık düzenli beslenmeyele ortalama 6-8 kilo arası kilo kaybedersin.ve bence bu senin kilondaki biri için gayet iyi.ve 2 ay gerçekten çok kısa bir süre sadece sabretmesini bileceksin.

bilmiyorum canım yaa..
ne yiyip ne yemeyeceğimi ayarlayamıyorum
eskiden sena, sen, diğerleri qünlük menü yazardınız
ben ordan takip ederdim kendimi
sizin yediklerinizi yemeye çalışırdım
takır takır da qidiyodu kilolarım
72 benim dönüm noktam oldu orda tıkanıp
kaldım ve bir süre veremeyince bıraktım diyeti
hiç sabırlı bir insan değilim bu konuda

ben gidip uzanıyım biraz...
qözlerim acımaya başladı
oğluşum uyanınca yemek yedirir uyuturum
sonra yürüyüşümü yaparım

ara öğünde
3 tane kuru kayısı
5i bir arada içerim

öğlende
1 kase çorba içerim

ara
yoğurt yerim yada 1 bardak süt içerim

akşam
1 kase çorba içerim yine
1dilim kepekli ekmekle sandovic yerim
1 fincan yeşil çay içerim

Menü nasıl green4?

herkesin yeme düzeni farklı.mesela salatalık domates sevmem zorla yiyodum dedin.ki bunu yapma sevmediğin şeyi yeme.dayanamaz bozarsın diyeti.yapacağın şey sevdiğin şeyleri az porsiyonlar halinde yemek.karnında şişlik hissedeceğin seviyeye gelme azla.ilk 3-4 gün zor olur ama sonra alışırsın sonuçta hedeflediğin arzuladığın bi kilo var.ve birde herkes haftada 1 kilo verecek diye bi kural yok.300-500 gr verdiğinde evet iyi gidiyorum başarıya yakınım demeyi bilmelisin.yapacağın en basit menü.sabah şimdiki gibi kepekli yada tamtahıllı ekmekle yapacağın kaşarlı bi tost.1-2 saat sonra mevsimine göre 1 porsiyon meyve.mesela bi küçük kase üzüm bi şeftali olabilir.hani diyetlerde bazı meyveler önerilmiyo ama sen bunlara kulak asma hangi meyveyi seviyosan ondan ye küçük çerez kasesi boyutunu geçmesin ama.sonra 1-2 saat ara ver ve öğlen yemeğini ye bunu akşam yiyeceğin yemeğe göre ayarla.akşam ağır bişi yiyeceksen öğlen hafif bi menü ile geçiştir.yine sevdiğin bi yemek olsun.bu öğünde yiyeceklerinden en fazla 2 küçük kaseyi geçmesin.sonuç olarak öğünlerinin boyutunu sabit tut ne seviyosan ye.ama bir süre hamur işleri tatlılardan uzak dur.en azından 1-2 hafta sonra haftada 1-2 gün az miktarda sevdiğin tatlılardan yiyebilirsin.kendini aç kalacam diyet yapıp zayıflayacağım moduna sokma.sadece yediğin şeyin miktarını bil.1 ay sonunda 6 lı rakamlara geçersin emin ol.rahat ol ve diyet psikolojisinden uzaklaş.

haftada bi gün mideni rahatlatmak adına çorbalı öğünler yapabilirsin ama bunu sürekli yapma.bi sebze yemeği yada haşlanmış sebze ve yoğurtla yapılan salatalar yiyebilirsin çorbanın yanında akşam için.öğlende çorbanın yanında salata yiyebilirsin.pek sevmiyosun sanırım ama yoğurtlu salata tüketebilirsin .yada sebze yemeğin varsa yanında 2-3 kaşık yiyebilirsin.içtiğin çorba un katkılı ise bence ekmek yeme yanında.ekmek hakkını sabah menülerinde kullan.

hazır çorba yapıcam kendime
daha ne çorbası yapacağıma karar vermedim
o zaman öğlen kendime patates haşlarım
salata tarzı bişeyler yaparım baharatlar dökerim
yağsız tuzsuz yerim
yanında yine çorbamı içerim
yada bu öğünü akşam yapayım :26:

canın ne çekiyosa onu yap.zeytin yağı ve tuz zararlı değil kullanabilirsin sadece aşırısından kaçınmalısın.patates yiyosan ekmek yememelisin.kendine özel yemek yapma sonra eşine yaptıklarından canın çeker ne bulursan yersin.ona yaptıklarından 2-3 kaşık al yanına yoğurt yada çorba ekle oldu sana mis gib bi öğün.zorunlu dişyet menüsü yapma yine yarıyolda kalırsın benden söylemesi

eşim akşamları iş yerinde yiyip gelio o yüzden ona yemek sorunuum yo cnm:)
ben kendime ne yaparsam oda akşam acıkırsa aparatif olarak yio
yardımın için çok saol...
googleden karbonhidrat diyetinin listesini buldum
nelerde kaç karbonhidrat var diye
qünlük yemeklerimi ona qöre ayarlıcam artık inşallah :26:
buda benim için bi umut kapısı oldu

kendi kendine karar veremiyon madem öğünlerine ozaman böyle hazır listeleri denemen en doğrusu olur bencede.sena karbon diyetiyle zayıflamıştı.sonuç olarak sen kendine en uygun olanını kendin bilmelisin sadece takıntı yapma tartıyla çok görüşme sabır et ergeç olcak diye ozaman sonuca ulaşman daha kolay olacak.hadi kolay gele

günaydınn kızlarrrr,
ben bugün 5 e kdr mesaideym böykkk :)

sevgili bir tek cumartesi izinli bende bugün calısıom ya kısmet deilmiş demekki...

ee ne var ne yok :) kim var kim yok :)

Günaydınn kızlar...
Günaydıınn green,
Günaydınn lequuu,

Bugün evdeyim iş yok ne güzel bi duydu buuu sırf bu yüzden bile mutlu uyandım
100 gram daha vermişim hani alkış bana
Şimdi de kahvaltıdan önce bi doğa phyto slim içiyim dedim.
Kahvaltıyı güzel yapmak niyetindeyim her sabah sabahın köründe çıktıgım için kahvaltı diye bir düzen kalmadı bende

günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta sonu diliyorum çalışanlarada kolay gelsin banada banada kolay gelsin off akşam 9a kadar burdayım neyseki yarın tatil
kızlar dün tek tek alıntı yaptım yazdıklarınızı fırsat bulmuştum belki abartısız 20-25 sayfayı tek tek okudum alıntıları kaçırmayayım diye hepsi uçtu gitti bilgisayar kapandı ayy nasıl sinir oldum çıldırcaktım bir dahada aynı sayfalara dönmeye üşendim kızlar kusura bakmayın emi beni soran cevap yazan herkese teşekkür ederim herkes iyi umarım
mönüyüde yazim ben geçmişe dalcam patron gelmezse tabi

sabah: mide bulantısı oluyor bişey yiyemiyorum iki üç çubuk kraker yedim
ara:bir bardak ayran
öğle:çubuk kraker 5-6 adet
akşam:iki kaşık patates salatsı,iki küçük biber dolma,üç kaşık bamya
ara:üç adet ceviz,küçük salkım siyah üzüm
bol su tabi

bende herseyi okuyamiyorum merak da etmiyorum deyil ama bazen cok olunca hizli geciveriyorum aman iyi olda sudemcim kahve icmesek de olur :97:

kacamak olmaza birinciliyi kaparsin bu menülerle ben ilk üc e girsem o bile yeter

hay ağzın bal yisin

sorularıma cevap yazmadınız

ben baslamak istyrm sizinle beraber nasıl katılcam ?
hoşgeldinn =)

Gene beyaz badi var üstümde
Beyaz badi şişko gösteriyo yoksa ben zayıfım
1.58 canım bodurun önde gideniyim

canım boyuna ve kilona göre görüntün fit.. kiloları da verdin mi tam süper olacak

ay bu neee.. sauna odasında nasıl duruyosun yahu çok faydalı ama ben öl duramam sıkıntılı adamım ben

ben de sana karbonhidratı önericektim.. çok çeşit var istediğini yiyebiliyorsun..
ben şimdilik memnunum.
ama bence en az 40 puan karbonhidrat alınmalı çok zayıflayayım diye az puanla gün kapanmamalı bence.

veee..... günaydııııııınnnn

ben oğluşumu uyutup sporumu sonra kahvaltımı yapıp gelicem hatunlar.. akabinde ne yaptığımı yumurtlarım burdan...

full motivation bol action bebişler

Günaydınn Bamyaa veee Belenayyyy
Gene bamya yemişsin Sabah ve öglen bişi yok o kadar mı miden bulanıyor ya

canım yediklerini benimle paylaşırmısın?
hergün 50 kh yemeye çalışıcam
daha az yerim de fazla yemem :)
önümde bi menü olunca onu takip ediorum bozmuorm kendmi
ama önümde menü olmayınca kaçamaklara yöneliyorum
oda benim kilo vermemi önlüyo :26:
bende oğlumu yedirdim sallıyorum şimdi
uyusun 15 dk tempolu yürüyüşümü ve egzersiz yapıcam inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…