70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben yine aynıyım yediklerime pek dikkat ed,yorum sayılmaz ve hala adet olmadım hamilede değilim 9 unda ikinciye adet görmem gerekiyordu...

gecmis olsun arkadasim ya hayirdir ne oldu kuzuna bende gecen hafta hastanedeydim benimki de rota virus kapmis cok gecmis olsun

sağol canım ağır grip miş hiç birşey yemiyor kusuyor ateşi iki gündür düşmedi kucaktan inmiyor hiç.ben de acaba rota virüsü mü diye korktum açıkçası forumu okurken senin kuzuna üzülmüştüm kıyamam ben onların hasta olmasına.

çok teşekkür ederim inşallah düzelir kısa zamanda Allah tan tatile geldi de hasstlığı yanında olabildim yarın da boş günüm biraz toparlarsa rahat rahat giderim çarşamba okula

gülçiçek ellerine sağlık güzel olmuş ama benim ki 1.5 kiloydu ama olsun asıl önemli olan orda olup olmaması değil verdiğim kilonun bana yansımassı geçen hafta alanlar grubundaydım bu hafta 1 verenlerde göründüm nazar boncuğunu almak ta güzelmiş :) inş haftaya da kupa benim olur

ben varım tatım herzamanki gibi
sevilcan bugünde girmedi aklıma kötü şeyler gelsin istemiyorum ama (

kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben bugün bütün gün çok yoğundum evdede netim gitmiş ancak açabildim malesef benim kilom 62.1 100 gramcık vermişim :1closedeyes:

arkadaşlar geç kaldım biliyorum ama çok yogundum çalışırken daha çok zamnım vardı valla şimdi hem ögrencilerim hem iş arama telaşı derken size yazmaya fırsat bulamadım (şükürler olsun Allah'ım bi kapıyı kapatırken bi kapıyı açıyo işte)...
neyse kilom tekrar 73.8 yani verdigim kiloya döndüm biz annemle 2.kozmik temizlige başlayacaz 4 nisanda sanırım ilkbaharda 3 kez son bahadarda 3 kez yapılıyo (mart,nisan mayıs ve eylül ekim kasım)..cuma günü 70 yazacam inşallah.

merhaba kızlar. ben de sadece yarım kilo vermişim bu hafta .çizelgemi daha değiştirmedim.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. cuma günü kilo bildirimiyapılması bence süper bi fikir , fikri bulan arkadaşı kutlarım ayrıca. hafta sonu ailece kahvaltılar falan derken ipin ucu kaçıyodu valla. neyse artık yarın görüşürüz. öpüyorum hepinizi.iyi geceler

merhaba kızlar. ben de sadece yarım kilo vermişim bu hafta .çizelgemi daha değiştirmedim.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. cuma günü kilo bildirimiyapılması bence süper bi fikir , fikri bulan arkadaşı kutlarım ayrıca. hafta sonu ailece kahvaltılar falan derken ipin ucu kaçıyodu valla. neyse artık yarın görüşürüz. öpüyorum hepinizi.iyi geceler

merhaba arkadaşlar ben şu an 8089 yarışmasındayım ama az kaldı inşallah sizin aranıza katılırım o yüzden sizi rahatsız ettim şimdiden tanışalım diye dua edin iki kg m kaldı aranıza gelmeme hepinize kolay gelsin
BAŞARILARUCAN SÜPÜRGEYLE GELECEM İNŞALLAH ARANIZA

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
dün çok toğun bir gündü geçmişi okudum şimdi
gülçüçek ellerine sağlık canım kilo verenleri kutluyorum darısı başımıza :)
kib görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar.herkese güzel hareketli bol sağlıklı bir gün diliyorum.
dün perşembe günkü kilomu yazmıştım tartılamadığım için.
dün gece tartıldım.netim olmadığı için yazamadım ama kilom 69,8 idi.havalara uçtum.
tyoplamda 2,800 vermiş bulunuyorum.belimin kıvrımı ortaya çıktı:):)göbişte indi ama yağları sıkılaşmadı henüz.10 nisanda umuyorumki 68 olabileyim en kötü ihtimal ile.
çok mutluyum çook.

çizelgemi değiştiriyorum

Kızlar çizelge yaptım :))) Dün akşam iki dilim börek bir tabak bezelye yemeği az yağlı yarım kase çorbayla kapadım günü. Bu sabah iki dilim kepekli ekmek arası yagsız peynirle tost beş zeytin yedim hee mutfaktayken yarım parca normal ekmekle peynirde atmıştım ağzıma :)

gunaydın kızlar.ben yıne super bır kahvaltı yaptım,2 haslanmıs yumurta,3 dlm kepek ekmek,labne peynır,4 zeytın,1 tbk nar eksili marul salata,cay
öglen mantar sote var menude,yanındada yogurt yerım
bırazdan yuruyuse cıkacagız annem ve oglusumla
sabah 75.2 gosterdı tartı cok mutlu oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar günaydın
dün o kadar cnm istemedi akşam eve gidince koçişkom makarna istedi ona yaptım bende 1 tabak yedim yanına acılı ezme salata yedim 2 bardak ayran içtim sonra yeşil çay ve sporumu yaptım
sabah 1 dilim ekmek peynir ve 2 tane çekirdekleriyle zeytin yedim şekersiz çayla şimdide sıcak su içiyorum:))))

günaydın herkeze akşam lahana kapuska yedim biraz yoğurt ama dün akşam üzeri işyerinden arkadaş ev aldı tapuyu alınca baklava getirdi bize bugünde regl olacağım için dayanamadım bir parça yedim kötükedihüso sporumu yaptım çok uykusuzum 2 gündür oğlum hasta bademcikleri fena yine öksürük yatırmadı bizi şimdi uyukluyorum zaten karnım ağrıyor bugün bitermi ya ,bir parça peynir etimek şekersiz çay 2 zeytin yedim sıcak suyumu içtim

günaydın kızlar herkese
dün eve gidince yattım uyudum 2 saat kalkınca da meyve ve salatalık yedim
ama kociş gelince 1 tane haşlanmış patates yedim 1 dilim peynirle gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…