- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
oooh ne güzel canım yaa,insanın sevdiği için erken kalkması ne güzeldir bilirimGünaydın kızlar...
Sevdicek çarşı iznine çıkmış bende sabahın köründe kalktım geldim
valla biz ne rüyalar gördüük,,dün gece çok kötü oldum
rüyamda fırınımın içini açıyorum
içi börek doluyduu
diyorum ki neyse 1 dilim yiyim bari kahvaltıda
bütün qün ekmek türü bişey yemem
elime alıyorum ama yediğimi qöremedim
salatalık bitmiş :84::84::84:
bugünki menüm
1 domates
1 yumurta
5 zeytin
1 kk dan az peynir
2 yeşil biber
2 toparlak acı biber
alabildiğim kadar çay
ve belki tuzu yenebilir seviyeye gelirse yine 1 kkdan az otlu peynir
kendimi kutlar başarılarımın devamını diliyorum
ayrıca kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum
oooh ne güzel canım yaa,insanın sevdiği için erken kalkması ne güzeldir bilirimtabiiiii benimki askerdeyken tanışmıştık,ilkkez askerden telefon edip aradığında ben uyuyodum telefonu bi açışım var uyuyodum nevar sonra ara,konuşamıycam falan dediim,,sonra gittim uyudum uyandığımda naptım la ben dedim,bidaha aramasını dört gözle beklediiydiimm...
valla biz ne rüyalar gördüük,,diyet yapmaya başlayanların böyle şeyler görmesi çok normal,fazla yasaklamıycaksın herşeyii,dokunlmaz olup rüyana girerr
ya şu acı biberleri nasıl yiyonuz anlamıyorum beeenn bide ben yiyebilsem,metabolizmayıda hızlandırıyo yağ yakımı yapıyoo,ne diyim ben kendime yiyemiyorum anacımm ağzım yanıyoo,bide başka yerlerimde yanıyoya neyse devemiycem galiikk
inşallah canım hepsi sırasıyla olcak hiç zorlanmadan.esas sorun şu ki sende değil yani hepimizde olan bişey.hemen herşey olsun hemen değişelim istiyoruz.ama biz makina değilizki bi parçayı değiştirelimde hemen fabrika ayarına geri dönsünherşey zamanla olcak.ne yiyeceğini bilemediğin anlarda yapacağın tek şey porsiyonunu küçültmek canım.bi ana öğün max 2 küçük çerez kasesini geçmesin.ara öğününde meyve belki çiğ sebze bir avuç çerez 1 bardak süt 1 kase yoğurt olabilir.buna dikkat etmeye çalışırken çok yakın zamanda 6 lı rakamlarda olursun.sonra konşuya şuna buna gezmeye gittik aman ne yapacam dediğinde önüne konulanlardan en sevdiğim 3 ünü seç ve küçük lokmalar halinde yavaş yavaş ye.çünkü hamur işi şeyler hızlı yendiğinde doygunluk hissi vermez.yanındada bol bol sıvı tükettinmiydide aha şuraya yazıyorum ekim ayı sonunda en az 67 olman lazım olmazsan döferim seni
tebriklerde bu epilasyonun son günü derken o nasıl oluyosabah kalkar kalmaz epilasyon yaptım bacaklarımı kargalar şeyini yemeden daha rüyandamı gördün demeyin,bugün saat 10.16ya kadar epilasyonun son günüydü ve yetiştirdiimm bravoyun bana3gün süre verildi ben son güne bıraktım iyimii,,bakalım bu ay sonuçlar nasıl olcak:97::97:
bu arada kızlar alkışlayın beni 61.7 olmuşummm
bn diyenete yeni başladğm içn cuma günü tartılmadm, inş bu cumadan snra aranzda olucam
sabah kalkar kalmaz epilasyon yaptım bacaklarımı kargalar şeyini yemeden daha rüyandamı gördün demeyin,bugün saat 10.16ya kadar epilasyonun son günüydü ve yetiştirdiimm bravoyun bana3gün süre verildi ben son güne bıraktım iyimii,,bakalım bu ay sonuçlar nasıl olcak:97::97:
bu arada kızlar alkışlayın beni 61.7 olmuşummm
olcak olcak merak etme.baktın doymadın havalar hala güzelken al oğluşunu dışarda yarım saat 1 saat dolan hem açlık hissin kaybolur hem hava almış oğluşunda mutlu olmuş olur
ayy inşallah canımm inşallahh
tebriklerde bu epilasyonun son günü derken o nasıl oluyo
a.s cnm..kızlar geçmişe bakamadım topluca hatırınızı sorayım dedim hepiniz iyisiniz dimi sadece alıntılarda kılavuzu gördüm sonuç temiz çıkmış çok sevindim canım bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya verirler inşallah
kızlar kdr'nin hepinize selamı vardı üstümde kalmasın annesinde olduğu için fazla giremiyormuş selam söyledi hepinize
canım ben her zaman sabah kahvaltısının normal yapılması taraftarıyım..ne biliyim mutlaka yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek olmalı..ben qenelde akşamları yemeye çalışıyorum...öqlende tüketebilirsin..ama lütfen sabah kahvaltını normal yap..çok önemli besinler içeriyor kahvaltı..amannenn gel beraber kacalim:18:yatir beni falakaya hakk ettim :84::84::84::84:
100 gramm 100 grammdirben o 100 gramm mi da verememissim nerde hatta yaptim anlamadim
gittip son kez konusacam birdaha dün telefonda konusdugum kadin beni biraz rahatladi kresdeki arkadaslarindan ayirmak istemiyorumtamer diyo seyda diyo cok seviyor onlari :97: ama baktim o da fayda etmedi cikarmak sorundayim is yeriylen de konusdum chef kadin bana cikartma ama onlara da fazla yüz verme verdikce senin tepene cikiyorlar dedi
canim ben tüp bebek tedavisi gördügümde igneleri kendim bacagima sIkIyordum ve o igneler beni cok sisirdi hem ben 5-7 kilo arasi almisdim hormon ignelerinden:84:
bende verememissim ödemdir ödemisallah haftaya telafi ederiz
canim benimcok güzel hem saglikli besleniyorsun hem dikkat ediyorsun yazinida avatarinida cok beyendim
cok korkuyorum senacim deyistirim daha kötü olur cocuk birde sogur aglar diye son bi kez daha konuscam bakalim cok sagol
senacim bende sabahlari yesem müsli dimi senin dedigin:26: ama fazla doldurmamam lazim dimi yada ben severim müsliyi hem sabah hem öglen yesem aksamda protein agirlikli beslensem :26:
günaydın kızlar...herkese hayırlı cumalar..herkes iyidir umarım.kilo veren herkese kocaman alkışşşş..veremeyenller üzülmesinler haftaya sağlam kilo vermiş olcaklar ben kendimden biliyorum
lequuuuuuuuuu saçların harika olmuş canımmm
belenayhamişsin kız sen miden mi bulanıyo nasıl kilo verdin..iisindir inş
bildirim
başlangıç 75.5
geçen hafta 61.3
bu hafta 59.9
giden 1400
toplamda giden15.6
hedef 55
yaaaaaaa inanamıyorum sizi seviyorum çoooook..yıllar sonra accık ucundan bile olsa 50 li rakaları görmek harika bugün ayın 16 sı iki gün sonra diyete başladığım 5 ay olacak 18 nisanda başlamıştım:97::97: arada cozuttum bırakmayı düşündüm tatile gittim ama hiç birbirimiz bırakmadık. .başta kaptanıma ve sizlere teşekkürü borç bilirim:79::79:
ne güldürdün beni sabah sabah..ne bu enerjii..........evet okuduklarınıza inanamayacaksınız
bildirim yapıyorum ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başlangıç 79.1
geçen hafta 75.4
bu hafta 75.4
giden 00000000000000000000000000000000000000
toplamda giden 3.7
süpeeeeeeeeeeeerrrr kendimle gurur duyuyorum yani :83:
hayatım çok geçmiş olsun..daha önce söylemişmiydim bilmiyorum...doktor bana mutlaka aqrı kesiciyi aspirinle birlikte almamı söyledi ve mutlaka aqrı yerleşmeden alınması gerekiyor...ogünden beri böyle yapıyorum ataqı hemen atlatıyorum...sende dene istersen..kızlar gece birde migren ağrım tuttu ne yaptıysam geçmedi acile gittik üç iğne yedim sersem gibiyim kendime gelemedim nefret ediyorum bu migrenden aynı anda totoya üç iğne delircektim ya :26: :26: :26: :26: :26:
sabah falan uyanamadım kocam ilgilenmiş oğlumla tartılamadımda bu hafta bildirim yok benden hala uyuşuk gibiyim of
KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMM
ne hoş çıkmışsım cnm yaa...çok deqişik olmuş..ben çok beqendim...Selammm geece kuşlarııı
Ben geldiimmm
İşyerinde kendime bakmak için öylesine resim çekinmiştim.
Bizim camlar aynalı gibi ama dışarısını da gösterenlerden çok komik olmuş.
Paylaşıyım dedim sanki ağacın içinde çıkıyomuşum gibi
Eki Görüntüle 257575
Eki Görüntüle 257576
Eki Görüntüle 257577
samanta foxla bi akrabalıqın varmı cnm..
Dün agacın içinden çıkan resmimle tri trii triendyyy dalga geçtiği için şimdi normal resimlerimi yayınlıyorum.
Şimdi 72.7
Eki Görüntüle 257734
Eki Görüntüle 257736
Eki Görüntüle 257735
Haziranda 84 kg
Eki Görüntüle 257737
Eki Görüntüle 257738
keyfim gelince yapıyomcanım benim aycangül diye bi kızcağız var her ay bizler için gün veriyo dolunay bilmem ne ay fazlarınımı ne baz alarak ,,o verdiği tarihler arasında yaparsan epilasyonunu,,tüyler çok yavaş seyrek artı bide ince çıkmaya başlıyoo,her ay devamlı uyarsanda zamanla azalıp tüylerden ebediyyen kurtulmayı amaçlıyo uygulmaa,,öyle işte bu benim 4.ayım ve gayette memnun kaldım söyledikleri çok doğru zaten binlerce katılımcısı vaaarr,,linkini veriyimmi bilemedim şimdii uygulamam ben inanmam öyle şeylerefalan dersen boşuna zahmet ettirme beni
metabolizmam iyidir.benim kilo sorunum çocukluğumdan gelme.onun dışındaki dorunumda aburcuburlarbazen gözüm doymuyor ve doymama olayı hat safhaya varıyor.hızla kilo alıyorum ozaman.bide vucut kilo almaya müsait.sonuçta belli bir esneklik kazandı az kaçamakta hemen ordan burdan pörtlüyo etler
düzensiz bi menü olmuş.şunu söylemeliyimki bu tarz düzensiz menülerle bazı bünyeler kilo veremiyor.yapacağın az az sık sık yiyerek metabolizmanı hızlandırmak.geçen dedimya sen üsten 2 musluk açarsan alttan tek musluk bu suyu çıkartamaz ve fazlası herdaim senin vucudunda kalır.düzenli yeme alışkanlığı çok önemli.bak 1 ay düzenli sistemli bir menü uygula.azçok saat aralığı belli olsun.bak nasıl kilo veriyon tıkır tıkır
moral motivasyon destek hattı ben green nasıl yardımcı olabilirim
hadi içelimyemiş içmişin sefan olsun ne diyelim olur böyle kaçamaklar artık önümüzdeki diyet günlerine bakiciz.artık daha düzenli ve kaçamaksız menüler istiyorum.özelliklede senin gibi hala gelişme çağında olan birinin daha dikkatli menülerle karşıma çıkmasını diliyorum
bende çok seviyorum taze fındığıdalından kopartığ yicen çıtır çıtır.arkadaşımın yolladıkları ne teze ne kuru ama güzel.şimdi 4 tane daha yedim artık yemicem
maşallah hem çok güzel hemde çok gençsin.şimdi yanılmıyosam 2 çocuk sahibisin e haliyle bu kiloda olman normaki.ne hanımlar var 2 çocukla salmış çayıra g.. göbeği.senin maşallahın var zamanla bu formuna kavuşacaksınki.zaten hedef çok uzak değil
yakışmış yakışmışleeyyynn alkışlamasanıza beni oğluumm,,300gr almışım diyorum siz ne diyonuuuz aşk olsuuunn
2 çocuk bide çıtır olcak valla koca kapıdan baktırmaz seniteşekkür ederim ewt iki oğlum var daha 19'dum yaaa keşke dönebilsek .gerçi ben büyük oğlandan sonra 54-55'e kadar düştüm çok iyiydim öyle
günaydın kızlarr...inşallah hepiniz iyisinizdir...bnm moraller yine bozuk...bikaç aydır kendimi toparlayamadım..dualarınıza ihtiyacım var..kendinize iyi bakın oqlum tepemde bekliyor vermez artık akşama kadar..öpüyorum hepinizi..iyi sohbetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?