70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar...
Sevdicek çarşı iznine çıkmış bende sabahın köründe kalktım geldim
oooh ne güzel canım yaa,insanın sevdiği için erken kalkması ne güzeldir bilirimtabiiiii benimki askerdeyken tanışmıştık,ilkkez askerden telefon edip aradığında ben uyuyodum telefonu bi açışım var uyuyodum nevar sonra ara,konuşamıycam falan dediim,,sonra gittim uyudum uyandığımda naptım la ben dedim,bidaha aramasını dört gözle beklediiydiimm...
valla biz ne rüyalar gördüük,,diyet yapmaya başlayanların böyle şeyler görmesi çok normal,fazla yasaklamıycaksın herşeyii,dokunlmaz olup rüyana girerr
salatalık bitmiş :84::84::84:
bugünki menüm
1 domates
1 yumurta
5 zeytin
1 kk dan az peynir
2 yeşil biber
2 toparlak acı biber
alabildiğim kadar çay
ve belki tuzu yenebilir seviyeye gelirse yine 1 kkdan az otlu peynir

ya şu acı biberleri nasıl yiyonuz anlamıyorum beeennbide ben yiyebilsem,metabolizmayıda hızlandırıyo yağ yakımı yapıyoo,ne diyim ben kendime yiyemiyorum anacımm ağzım yanıyoo,bide başka yerlerimde yanıyoya neyse devemiycem galiikk

Son düzenleme:

seviyorum ya bazen alışkanlık yaratıyor biliyomusun.her yemekte yeme isteği duyuyosun öyle feci bişi bu acı biber. hemde ben ekmeksiz falan hohoo yaparak yiyom eşimde dee hayat bukadar acıyken bide böyle acı şeyleri sevmenin ne manası var çok biliyo o ağız benim ağzım herşey acıyken bari en azından Allahın bi nimetiyle yanayım dimi metabolizmayı hızlandırıyo falan filan ama iştahıda güzel açıyor.kısaca kullanmasını bilene

sabah kalkar kalmaz epilasyon yaptım bacaklarımı kargalar şeyini yemeden daha rüyandamı gördün demeyin,bugün saat 10.16ya kadar epilasyonun son günüydü ve yetiştirdiimm bravoyun bana3gün süre verildi ben son güne bıraktım iyimii,,bakalım bu ay sonuçlar nasıl olcak:97::97:

bu arada kızlar alkışlayın beni 61.7 olmuşummm

Son düzenleme:

ayy inşallah canımm inşallahh

tebriklerde bu epilasyonun son günü derken o nasıl oluyo

oo maşallah darısı başımaaa

ayy inşallah canımm inşallahh
olcak olcak merak etme.baktın doymadın havalar hala güzelken al oğluşunu dışarda yarım saat 1 saat dolan hem açlık hissin kaybolur hem hava almış oğluşunda mutlu olmuş olur bu güzel günleri değerlendir.

tebriklerde bu epilasyonun son günü derken o nasıl oluyo

canım benim aycangül diye bi kızcağız var her ay bizler için gün veriyo dolunay bilmem ne ay fazlarınımı ne baz alarak ,,o verdiği tarihler arasında yaparsan epilasyonunu,,tüyler çok yavaş seyrek artı bide ince çıkmaya başlıyoo,her ay devamlı uyarsanda zamanla azalıp tüylerden ebediyyen kurtulmayı amaçlıyo uygulmaa,,öyle işte bu benim 4.ayım ve gayette memnun kaldım söyledikleri çok doğru zaten binlerce katılımcısı vaaarr,,linkini veriyimmi bilemedim şimdii uygulamam ben inanmam öyle şeylerefalan dersen boşuna zahmet ettirme beni

a.s cnm..
canım ben her zaman sabah kahvaltısının normal yapılması taraftarıyım..ne biliyim mutlaka yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek olmalı..ben qenelde akşamları yemeye çalışıyorum...öqlende tüketebilirsin..ama lütfen sabah kahvaltını normal yap..çok önemli besinler içeriyor kahvaltı..

canımm çok tebrikelrrr...5li rakamlar hayel gibi darısı hepmizin başına...tekrar tekrar tebrik ederim cnm..

ne güldürdün beni sabah sabah..ne bu enerjii..........

hayatım çok geçmiş olsun..daha önce söylemişmiydim bilmiyorum...doktor bana mutlaka aqrı kesiciyi aspirinle birlikte almamı söyledi ve mutlaka aqrı yerleşmeden alınması gerekiyor...ogünden beri böyle yapıyorum ataqı hemen atlatıyorum...sende dene istersen..

ne hoş çıkmışsım cnm yaa...çok deqişik olmuş..ben çok beqendim...

alin bi de beni tonton görün bakim Eki Görüntüle 257610
samanta foxla bi akrabalıqın varmı cnm..

süperr cnm inşallah dahada iyi olacak...

leeyyynn alkışlamasanıza beni oğluumm,,300gr almışım diyorum siz ne diyonuuuz aşk olsuuunn

günaydın kızlarr...inşallah hepiniz iyisinizdir...bnm moraller yine bozuk...bikaç aydır kendimi toparlayamadım..dualarınıza ihtiyacım var..kendinize iyi bakın oqlum tepemde bekliyor vermez artık akşama kadar..öpüyorum hepinizi..iyi sohbetler..

keyfim gelince yapıyom zamanlı uğraşamam zaten her ay adet öncesi yada sonrası yaparım.eve gelir gelmez yaptım ama ağdam bitti bu durumda kocayı marketemi yollucam koş 20 dk kaldı yetişmem lazım eski usüllerle idare ederim ben ama diğer arkadaşların ilgisini çekebilir.

teşekkür ederim ewt iki oğlum var daha 19'dum yaaa keşke dönebilsek .gerçi ben büyük oğlandan sonra 54-55'e kadar düştüm çok iyiydim öyle

leeyyynn alkışlamasanıza beni oğluumm,,300gr almışım diyorum siz ne diyonuuuz aşk olsuuunn
yakışmış yakışmış günlük oynamalar olur herzamna.ben ilk diyet yaptığım hani haftada 1 kilo verdiğim zamanlar vardıya.ozaman çarşamba ile cuma arasında 1 kilo oynardı.sanki durup durup cuma günü kilo veriyodum o yüzden günlük değerler çokta mühim değil benim açımdan.sende önemseme zaten fıstık gibisin bundan sonra vereceğin kilo zevkine vereceğin kilo.şuan çıtır bi genç kız oldun

teşekkür ederim ewt iki oğlum var daha 19'dum yaaa keşke dönebilsek .gerçi ben büyük oğlandan sonra 54-55'e kadar düştüm çok iyiydim öyle
2 çocuk bide çıtır olcak valla koca kapıdan baktırmaz seni çokta çıtır olma.sana 60 civarı kilolar yeter.yani 58-62 arası.zaten boyun uzun görünüyor.fıstık gibi olursun bu aralıkta.sonra saçları sarıya boyatıp lolita olur kocayı çatlatırsın

trendy kilon çok süper bence
200-300 gr. mın lafını yapma bencee
olsun o kadarcıkk

canım yaa dön artık sahalaraa
bence bizimle daha çok vakit qeçirirsen daha qüzel toparlarsın kendini
senin qünlük menülerine ihtiyacım varr
gel artık eskisi qibi takılalım yaaaaaaa

sabah kalkar kalkmaz makinaya çamaşır atmıştım
bitti makinam asayım çamaşırları oğluşum uyanmadan
qelirim yine
bak sayfalarca konusmayın sonra qeri dönüp okuması zor oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…