70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dualarımız seninlee,,sena ablacım herşey düzelicek eskisi gibi olucak belkide daha güzel ii günler seni sizi bekliyoo hiç üzülmeee
bu arada buhaftaki listeye tepki vermedin,,ii olmuşmu dinlemişimmi azcık sennii,dün yaparken valla okadar çok hak verdimkii sanaa bilemezsiizn,neymiş oo smileyler geçen haftaa iice abarmışım,yarım saatimi smileyler alıyodu zaten,dün 5dk bile almadıı,,:86::86:

bende öylre yaa cumaa günü kilo veriyorum,hafta içi devamlı alıyorum nedensee
trendy kilon çok süper bence
200-300 gr. mın lafını yapma bencee
olsun o kadarcıkk

sağol tatlım biliyorruuumm gıcıklığımaa verin:86::86:

toparlayamamak derken kilo olarakmı psikoloji olarakmı.her iki içinde insanın zaman ihtiyacı oluyor.yine insanı en iyi kendi anlar :26: biraz kendine zaman ayır dinlen kafanı ve bedenini toparla ve lütfen hiçbirşeyi kafana takma.bak mutlu bir evliliğin sağlıklı 2 güzel evladın var daha başka ne ister insan.fani şeyler için üzülme Rabbim bizim için en hayırlı yolları bize açar sadece bizim sabırla o güzellikleri beklememiz lazım

sen ben gibi başarıya ulaşmış yada ulşamak üzere olan kişiler böyle davranırsak kötü örnek oluruz.o yüzden bizim şuan ki görevimiz arkadaşlarımızı motive etmek ve bizimle aynı başarıya ulaşıp mutlu olmaları.aman 3 gram aldım 5 gram aldık dersek ayıp olur.bulmuşta bunuyor derler cumaya kadar sessiz adımlarla ilerleyip sonra ceee yaparız

sabah kalkar kalkmaz makinaya çamaşır atmıştım
bitti makinam asayım çamaşırları oğluşum uyanmadan
qelirim yine
bak sayfalarca konusmayın sonra qeri dönüp okuması zor oluo
ben dün astım çamaşırlarıı,hemde kaçta biliyonmuu,saat tam 3.10geçiyoduu,in cin top oynuyodu sokaklarda çamaşırı bıraktım onları izlemeyee dalmışıımm

kız zaten ben öyle hergün çıkıptaa bugün şu olmuşum ceee demiyomki,daha ilk bunumu gördün sendeeeahanda çok kızdım bidaha devemicem:86:

kız zaten ben öyle hergün çıkıptaa bugün şu olmuşum ceee demiyomki,daha ilk bunumu gördün sendeeeahanda çok kızdım bidaha devemicem:86:
kızım sana söyledim gelinim sen anla
ilk söyledin son söyledin demiyom hem arkadaşlar adına hemde senin adına diyorum.sen artık çıtır bi hatunsun bukadar takıntılı görünme demek istiyorum.sen şuan örnek alınacak kişisin o yüzden aldım verdim ben seni yendim deme şimdi bak yazarken aklıma geldi ben rüyamda evleniyodum ya kesin bi düğün haberi alcam bakalım kimden

1 saat olmuş benim kahvaltım bitmedi hala hala bi lokmacık peynirim var .karnım şuan klavyenin üzerine çıkmış durumda tüm yediğim ve içtiğimi hesaplarsam 1-1.5 kilo civarı şey girdi mideme.yemek olarak 250 gr civarı şuan sanırım 4 yada 5 kupa çay içtim oda en az 1 kilo eder.bi kupa daha içicem şimdi kesin 1.5 kiloyu hüpletmiş olcam ne mide var bende yarabbim

ya ben gözdenmi kaçırdım acaba.arcak nerde bileniniz varmı alacada yok nereye kayboldu bu kızlar

tamam anam öylee olsunn,,ama şunu söyliyim ben daha tam hedefime 58e düştüğüm an kapatırım çenemii,ozamana kadar yendim yendim,sonra sizin olsun yenmelerr,gözüm yok
ve biliyomusun ben hayatımda hiç 58i görmedim tartıdaa ayda bi tartılırdım 61-62 hemde ne yersem ne içerseemm,evlenmeden öncede öyleydim evlendikten sonradaa,taki ilk gebeliğime kadar sonra iflah olmaddıııı,herşey yaramaya başladıı

ya biri bana açıklarmıı bilmem amaa,ben dediğim gibii evlenmeden önce evde devamlı yemek yerdim abur cubur yerdiim çok kola içerdiim,hemde hergece makarna yapıp herkez uyuduktan sonra odama getirip yediğimi bilitrim hergece olurmu yaa,ama yerdim salçalı vede bi paket makarnayı yapardım,evde en çok bulunan vede benim en çok sevdiğim şeydii,ama ben hiç kilo almazdııımm,niye şimdi gece yemenin sakıncalı olduğunu söylüyorlar kilo yönündeen..bide yerde yatardım hemen o derece hiç kilo almadım off ya şimdi bukadar takıyorum diyemii olmuyoo acaba ne yersem yarıyooo

Son düzenleme:
ya ben gözdenmi kaçırdım acaba.arcak nerde bileniniz varmı alacada yok nereye kayboldu bu kızlar

valla ben alacayı en son nezaman gördüğümü hatırlamıyorum bile:44:ama arzuda ta geçenlerde burdaydıı,ama bayadır oda yook,,he bide diloş21 vardıı oda gelmedi hiç bu haftaaa,ger-düş ve qivi yi hiç saymıyorum,iicene yalnız bıraktılar bizii,he leyn bide kdr vardı o nerdeee:44::44:
nerdesiniz kızzzlllaaaarrr

Son düzenleme:
karar verdim bugünden itibarenn haftada 1kilo takıntımı attım haftada 600gr vermeye çalışcam,,

eğer garanti yağdan vermek istiyorsak kilomuzun % 1'ini vermemiz yeterliymiş yani 80kiloysanız haftada 800gr vermeliymişsiniz ve bu yağdan gidermiş demekki ben 1kilo verdiğim zamanlarda 300grmı hep sudan gitmiş,700grmıyağdan gitmiş,oda güzel şimdi dahada hoşuma gitti moral bozmak yoookk kaldırın totoları ve grmlarla verin uleeeyynnn,,çok pis tokatlayasın geldi birilerinii,gönüllü olmak isteyen:86:

Son düzenleme:
Dün çok yemişim canım bişi istemiyor ya.
Form çayı içtim bana mısın demedi. Yediklerimin hepsi midemde hala

Kahvaltı etmek istemiyorum ama etmeliyim düzenli beslencem ger-düşe sözüm var
Sonraa green'e göre de yanlıştırr hiç yememem:
Trii triiii trieendyyy dün sen istedin diye resim attım yorum etmedin hee

Azcık k-fleks yiyim bari ardından da yeşilçay hüpletirim ben

Kahvaltım:
1 bardak ılık su
1 dilim ekmek (ekmek sadece kahvaltıda yiyom)
1 bardak çay
Biraz peynr, domates salatalık

Bu gün bayağı spor yaptm, yeni hareketlere başladm, snrada annem bze temzlik yaptrdı süpürdük sildik bu günüm çok hareketli geçiyo

sen enazından gençliğinde 60 lı kilolardaydın.ben hayatımda bu kiloyu belki 10-12 yaşlarında falan görmüşümdür.lise çağında falan 80 kilolardaydım tahminen.ve ben şuan 59 kiloyum ve benim için bu gerçekten inanılmazı başarmak ama sonuç olarak bunu sabitlemek daha imkansız bişey.çünkü vucutta belli bi esneklik payı var.şimdi sende 2 doğum yaptın vucut esnedi haliyle az kaçırdığında göbek önden fırlıyo ben gibi evlenmeden önce dediğin zamanlarda daha gençtin daha aktiftin kanın deli akıyodu derlerya.şimdi yaş azda olsa ilerledi dünle bugünü kıyaslamamız gerçekten zor.birazda hormanel bi durum evlilik olayı az biraz farklı ve vucudun durumu salgıladığı hormonlar vs daha bi farklı kılıyor insanı sanırım bununda etkisi var.
psikolojik etkiside var.ben son kilolarımı daha çok psikolojik olarak kilokonusunda kendimi rahatlatarak verdim.dedimya çok yiyodum annemdeyken ama kendimi iyi olduğuma vermesemde almamış olmanın büyük başarı olduğuna inandırarak verdim.buyüzden herkese yerinde saymanın güzel bir duydu olduğunu kendilerini inandırmalarını istiyorum.kendinden mutlu olmazsan ve hırsla elindekinden çok daha fazlasını istersen ne yazıkki bir yerde ipler kopuyor.ben her yaz dönemi hatrı sayılır ölçüde kilo verip aman şu olim bu olim deyip sonra kopup gerisin geri kiloları alıyodum.bu dönem benim hayatımın doruk noktası gibi ben ilkkez 6 aydır normal sayılabilecek şişman yada kilolu olarak adlandırılmayacak bi bedene eriştim.bununda tek sebebi kendimi kilo psikolojisinden uzaklaştırmam.bence çok büyük etkisi var

sonra gelip çok kilo aldım aman bize bi çaree derlerse hiç duymucam

Arcak tatilde canım gecen haftaiçi bi ara uğramıştı.
Pazartesi bitiyor tatilii
ne uzun tatil yaptı maşallah gelsin alicim ifadesini

ben çok kaçırdığımı düşündüğüm günlerin ertesi günü kahvaltımı birazcık geç yaparak telafi etmeye çalışıyodum.şimdi senin yediklerinin hepsinin midende olması gayet normal çünkü daha yemek yemediğin için metabolizman yavaşlamış durumda.istersen bi salatalık al ye ve yarım saat geçmesini bekle kesin bağırsakların çalışır.sonrada kahvaltını yaparsın olur biter

Bi salatalık alıp gelim o vakit ben
Bayramla birleştirip 3 hafta tatil yaptı valla hayat ona hayat

aynennn biliyomusun bende öyleydimm
evlenmeden önce hep 58-589 en max qördğüm kilo 60 dı onda bile kilo aldım diye sorun yapıyodum taki hamile kalana kadar hamile kaldım ve hayatımda qörmediğim kiloları qördüm
doğum yaptım emzirme döneminde verdiğim kiloları qeri aldım
şimdi aynı senin dedğin qibi herşey yarıyo sankiii ne kadar benziyomuşuz bu konudaa

pardon yaaa:26:valla hep dedim yorum yazıyım şunaa anam kızların çeneleri durmuyoki laf yetiştircem diye arada kaynadın unuttum,ama avatardaki halin olan fotoları gördüm onu diycektim,canım inanki şukadar kilo vermişsin hatrı sayılır derecede incelme göz önünde zaten,eski haline göre çok fark var belli,demekki yağdan gidiyo verdiğin kilolar sevinmelisiin,bu arada midendekileri çıkarmak istiyosan sabahları kalkar kalkmaz 1bardak ılık su iç ben herseferindee bende işe yarıyo wcden sonrada tartılıyorum,fark olmasada olsun:86::86:rahatlıyo insaann..
çok sağol valla aydınlattın beni çok haklısın
valla dediğinin aynısıyım,ve artık haftada 600gr verirsem havalara uçucam fazlasını istemiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…