ampul gibi hatunumpardon yaaa:26:valla hep dedim yorum yazıyım şunaa anam kızların çeneleri durmuyoki laf yetiştircem diye arada kaynadın unuttum,ama avatardaki halin olan fotoları gördüm onu diycektim,canım inanki şukadar kilo vermişsin hatrı sayılır derecede incelme göz önünde zaten,eski haline göre çok fark var belli,demekki yağdan gidiyo verdiğin kilolar sevinmelisiin,bu arada midendekileri çıkarmak istiyosan sabahları kalkar kalkmaz 1bardak ılık su iç ben herseferindee bende işe yarıyo wcden sonrada tartılıyorum,fark olmasada olsun:86::86:rahatlıyo insaann..
çok sağol valla aydınlattın beni çok haklısın
valla dediğinin aynısıyım,ve artık haftada 600gr verirsem havalara uçucam fazlasını istemiyoruum
sabah kalkar kalmaz epilasyon yaptım bacaklarımı kargalar şeyini yemeden daha rüyandamı gördün demeyin,bugün saat 10.16ya kadar epilasyonun son günüydü ve yetiştirdiimm bravoyun bana3gün süre verildi ben son güne bıraktım iyimii,,bakalım bu ay sonuçlar nasıl olcak:97::97:
bu arada kızlar alkışlayın beni 61.7 olmuşummm
allahım hepimizin eşlerini çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun herkeze hayırlı ölümler versin yarabbim,amansız ölümler vede vedalaşmadan olan ölümler olmasın en çok korktuğum şey oo,ya bigün evden öperek uğurladığım eşimi bidaha görememe korkusumoralim bozuldu yabizim bi akraba var tahminen 35 yaşlarında kız.eşi vefat etmiş çok üzüldüm eşinin yaşı vardı hatta babasıyla yaşıtmış nerdeyse diye biliyorum ama yaşı önemli değil şuan önemli olan genç bi kadın çocuklarıyla dul kaldı gerçekten çok üzücü. Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın.tün triendy nin haklı endişelerini bazen bende yaşıyorum.eşimden haber alamadımmı sanki boğazıma bi yumru saplanıyor.ölüm hepimiz için bunun için isyan etmek aman neden öldü ölmeyi haketmiyodu bilmem ne tarzı yorumlar yapmıyorum asla.herkesin bi zamanı var çünkü.ama gerçekten geride kalmak çok zor onu biliyorum
maşallah maşallahh
maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimizeselam kızlar
ben geldim gene araziydim değilmiya görümcem taşındı ona yardım ettim birkaçgün baya yoğundum 3 gündürde dün kızım 3.yaşına girdi onun partisi ile ilgili bi yoğunluğum vardı alışverişti hazırlıktı derken geldi geçti ama bende bittim.çok güzel bi doğum günü partisi oldu kızımın.Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin kuşuma.
tabiii ben bildirimi yapmayı unuttumzaten 65.6 olmuştum bildirmeye gerek yoktu kaşla göz arası dengesiz beslendim yoğunlukta accıkta sanırım kaçırdım aldım gerçi 200 gr fazla bişii değil ama fazla fazladır hemen neyse artık bu hafta vericem inşallah.
sena abla yaa ben cezaları değiştirmediim:26:kızdınmı yinee:83:ya ne biliyim çok hoşuma gitti benim,eğer tepki veren olursaa öyle kız bana olurmuu,,ne biliyim insanlara geçen haftada bu cezaları verdim ama maşallah uygulayanlar olmuşkii baya kilo veren çıkmışş tebriklerr ,,uyguladılarsa tabii
bu arada senide kutlarım ablacım,eski sena geri döndüü desene
arkadişler hepinizi kutluyorum tabi kilo verenleriii
kilo veremeyenlerde üzülsün incinsinkii kırılsınki hırslansın haftaya daha çok kilo versin bende dahil
listede eksik yada hatam varsaa affolaa,söylerseniz düzeltirim:90:
slm
canım nekaan güzel göbiş öylenazar etmiyeyim
valla göze batan yağ yok kıskandım sarkmada yok süper valla spor mu yapıyon işin sırrı ne
çatlağa gelince benim çatlakalrım hepinizinkini döver valla
amin canım.çok yakından görüşüyor olsam daha çok üzüleceğime eminim.evlenmeden önce görmüştüm o ablayı nerden baksan 15 sene öncedir.böyle şeyleri duyunca iyiki çok yakın görüşmüyorum diyorum.üzülmek istemiyorum.mümkünse duymayayım bile.Salatalığımı yiidimmm..
Yeşilçayıımıı yudumlarkennneee
Tugbaaa trip atıcam sana o kadar da çekindim attım
Arada kaynamışmışşşş hııhhh
Neyse en azından begenmişsin bak bunu göz önüne alarak accık trip atabilirim.
Greencim Allah sabır versin yakınına..
Ölüm söz konususuysa söylenecek birşey kalmıyor.
Sadece Allah dayanma gücü versin tanıdıgınıza..
Dün agacın içinden çıkan resmimle tri trii triendyyy dalga geçtiği için şimdi normal resimlerimi yayınlıyorum.
Şimdi 72.7
Eki Görüntüle 257734
Eki Görüntüle 257736
Eki Görüntüle 257735
Haziranda 84 kg
Eki Görüntüle 257737
Eki Görüntüle 257738
maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimizemaşallah maşallah
oh oh tam gaz gidelim100 gramın nesine sevineyim mar..
Şöyle bi 1.5 - 2 kg vercem ki sevineyim dimi
Bugün alışveriş yaptım form çaylarım bitmişti onları aldım sonra k-fleks, activa, light süt vs.
Bu hfta şeytanın bacagını kırcam inş.
napim canikom benimki delenmeden kactimgözün aydınnn canımmmmmmm bulmuşsun koçişini
ayyyy canımm ya ben geldim sen gidiyon k.cici bak tatlımm öptümmmm seniiiii
inşşş canımmm olcak azmini hiç bozma vercez hep beraber kurtulcazzzzzz
zeynep seni rüyamda gördüm
58-60 filan
ne ka çirkinmişim hemi
0 | nick | başlangıç | geçen hafta | bu hafta | giden | toplamda giden | hedef |
1| zeyyceyy | 75.5 | 61.3 | 59.9 | 1400 | 15.600 | 55 |:119::124:
2| charm |81|72.3|71|1300| 10.000 |70|
3|mavigoz0554|79|76.1|74.9|1200|4.100|65|
3| lequim |75|63.4|62.2|1200| 12.800 |56|
4| shryvz |80|69.9|68.9|1000| 11.100 |63|
4| erginsena |90|68.3|67.3|1000| 22.700 |60|
4| belenay |82|72|71|1000| 11.000 ||
5| kılavuz |86|63.2|62.5|700| 23.500 |60|
6| triendy21 |79.8|62|61.4|600| 18.400 |58|
7|ezgiilknur|92|86.9|86.4|500|7.000|65|
7|cleopatra|80|74|73.5|500|7.500|59|
8| mywish89 |86|73|72.9|100| 13.100 |65|
9| suaenvar |79|69|69|0| 10.000 |65|
9| yaren38 |78.2|61.5|61.5|0| 16.700 |60|
9|cansuyum83|79.1|75.4|75.4|0|3.700|68|
10|sibel29|76.3|73.4|73.7|+300|8.700|65|
11| serpi |82.5|66.8|67.2|+400| 15.300 |60|
12| ayşebahar |90|60|60.7|+700| 29.300 ||
13|zeynepberat|83|75.1|76.2|+1100|6.800|56|
Birincimiz zeyyceyy arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan tuğbaemrah-hayell-kvsr arkadaşlarımız bu hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
suaenvar-yaren38-cansuyum83 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik+haftada 3 gün yarım saat yürüyüş ve moralini bozmama cezası almıştır..
sibel29-zeynepberat-serpi arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekik +haftada 4gün 1saat yürüyüş + az ve sağlıklı beslenme cezası almışlardır..AYŞEBAHAR SAYMIYORUM SENİ ABLACIM HADİ YIRTTIN
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
amanen bulusdunuzmu geldimmi sevdiceyinGünaydın kızlar...
Sevdicek çarşı iznine çıkmış bende sabahın köründe kalktım geldim
hafta ici düzene oturtmaya calisiyorum canim da haftasonu ders tüz oluyor sagol canim dikkat edecemmetabolizmam iyidir.benim kilo sorunum çocukluğumdan gelme.onun dışındaki dorunumda aburcuburlarbazen gözüm doymuyor ve doymama olayı hat safhaya varıyor.hızla kilo alıyorum ozaman.bide vucut kilo almaya müsait.sonuçta belli bir esneklik kazandı az kaçamakta hemen ordan burdan pörtlüyo etler
düzensiz bi menü olmuş.şunu söylemeliyimki bu tarz düzensiz menülerle bazı bünyeler kilo veremiyor.yapacağın az az sık sık yiyerek metabolizmanı hızlandırmak.geçen dedimya sen üsten 2 musluk açarsan alttan tek musluk bu suyu çıkartamaz ve fazlası herdaim senin vucudunda kalır.düzenli yeme alışkanlığı çok önemli.bak 1 ay düzenli sistemli bir menü uygula.azçok saat aralığı belli olsun.bak nasıl kilo veriyon tıkır tıkır
oh rahatlatimgünaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrr
bu sabah işte çizelgemdeki rakama ulaşmış bulunuyorum
çoookkkkkkk mutluyummmm
9:00da kalktım sporumu yaptım
duşumu aldım
kahvaltımı hazırladımmm ve geldimmm
kahvaltım:
1 dilim kaşarlı sucuklu ketcaplı tost
yarım salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay
ara:
1 meyve yicemm
öğle:
1 fincan acılı domates çorbası
ara:
1 avuç kuş üzümü
akşam:
belli değil akşam yemeğini annemlerde yicem
:26:
a.s cnm..
canım ben her zaman sabah kahvaltısının normal yapılması taraftarıyım..ne biliyim mutlaka yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek olmalı..ben qenelde akşamları yemeye çalışıyorum...öqlende tüketebilirsin..ama lütfen sabah kahvaltını normal yap..çok önemli besinler içeriyor kahvaltı..
canımm çok tebrikelrrr...5li rakamlar hayel gibi darısı hepmizin başına...tekrar tekrar tebrik ederim cnm..
ne güldürdün beni sabah sabah..ne bu enerjii..........
hayatım çok geçmiş olsun..daha önce söylemişmiydim bilmiyorum...doktor bana mutlaka aqrı kesiciyi aspirinle birlikte almamı söyledi ve mutlaka aqrı yerleşmeden alınması gerekiyor...ogünden beri böyle yapıyorum ataqı hemen atlatıyorum...sende dene istersen..
ne hoş çıkmışsım cnm yaa...çok deqişik olmuş..ben çok beqendim...
samanta foxla bi akrabalıqın varmı cnm..
süperr cnm inşallah dahada iyi olacak...
oh rahatlatimkorkuyordum double pizza dan pastadan iyi kurtulduk pes etmek yok devam
tamam canim dikkat ederim samantha fox kim bilemedim google den baktimmemislerini mi benzettin
yine kacmak sorunda kaldimsonra görüsürüz gecmis e dalayim derken sohbet edemeden cikacam neyse hadi öpüldünüz
ampul gibi hatunumöğlen saati yaklaştıkça benim iştah tavana çıkmaya başladı :84::84::84: bugün bide alışveriş isteği var içimde indirimde falan denk getirirsem açık renkte bi pantul almak istiyorum
benim son hallerimden birkaçı özellikle çekilmiş olmadıklarından pek yakın ve ayrıntılı değil ama genel bi fikir verir diye düşündüm işte :)) yakında yakından ayrıntılı resimler koyarım.kollarım çok fena hala düzeltemedim göbekten çokta mide var bende sorunlu ya hep şiş sanki accık mekik çekebilsem faydası olcak göbüşsede mide kısmınada ama onuda çekemiyom işte fıtıklardan dolayı .yürüyüşle idare ediyom accıkta plates oda belirli hareketler işte napalım bende böle halledicem edebildiğim kadar
moralim bozuldu yabizim bi akraba var tahminen 35 yaşlarında kız.eşi vefat etmiş çok üzüldüm eşinin yaşı vardı hatta babasıyla yaşıtmış nerdeyse diye biliyorum ama yaşı önemli değil şuan önemli olan genç bi kadın çocuklarıyla dul kaldı gerçekten çok üzücü. Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın.tün triendy nin haklı endişelerini bazen bende yaşıyorum.eşimden haber alamadımmı sanki boğazıma bi yumru saplanıyor.ölüm hepimiz için bunun için isyan etmek aman neden öldü ölmeyi haketmiyodu bilmem ne tarzı yorumlar yapmıyorum asla.herkesin bi zamanı var çünkü.ama gerçekten geride kalmak çok zor onu biliyorum
2 çocuk bide çıtır olcak valla koca kapıdan baktırmaz seniçokta çıtır olma.sana 60 civarı kilolar yeter.yani 58-62 arası.zaten boyun uzun görünüyor.fıstık gibi olursun bu aralıkta.sonra saçları sarıya boyatıp lolita olur kocayı çatlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?