70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ampul gibi hatunum öğlen saati yaklaştıkça benim iştah tavana çıkmaya başladı :84::84::84: bugün bide alışveriş isteği var içimde indirimde falan denk getirirsem açık renkte bi pantul almak istiyorum

moralim bozuldu ya bizim bi akraba var tahminen 35 yaşlarında kız.eşi vefat etmiş çok üzüldüm eşinin yaşı vardı hatta babasıyla yaşıtmış nerdeyse diye biliyorum ama yaşı önemli değil şuan önemli olan genç bi kadın çocuklarıyla dul kaldı gerçekten çok üzücü. Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın.tün triendy nin haklı endişelerini bazen bende yaşıyorum.eşimden haber alamadımmı sanki boğazıma bi yumru saplanıyor.ölüm hepimiz için bunun için isyan etmek aman neden öldü ölmeyi haketmiyodu bilmem ne tarzı yorumlar yapmıyorum asla.herkesin bi zamanı var çünkü.ama gerçekten geride kalmak çok zor onu biliyorum

selam kızlar

ben geldim gene araziydim değilmi ya görümcem taşındı ona yardım ettim birkaçgün baya yoğundum 3 gündürde dün kızım 3.yaşına girdi onun partisi ile ilgili bi yoğunluğum vardı alışverişti hazırlıktı derken geldi geçti ama bende bittim.çok güzel bi doğum günü partisi oldu kızımın.Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin kuşuma.

tabiii ben bildirimi yapmayı unuttum zaten 65.6 olmuştum bildirmeye gerek yoktu kaşla göz arası dengesiz beslendim yoğunlukta accıkta sanırım kaçırdım aldım gerçi 200 gr fazla bişii değil ama fazla fazladır hemen neyse artık bu hafta vericem inşallah.

Son düzenleme:

maşallah maşallahh

allahım hepimizin eşlerini çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun herkeze hayırlı ölümler versin yarabbim,amansız ölümler vede vedalaşmadan olan ölümler olmasın en çok korktuğum şey oo,ya bigün evden öperek uğurladığım eşimi bidaha görememe korkusu ((
maşallah maşallahh

maşallah derken

Son düzenleme:
maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimize maşallah maşallah

Salatalığımı yiidimmm..
Yeşilçayıımıı yudumlarkennneee
Tugbaaa trip atıcam sana o kadar da çekindim attım
Arada kaynamışmışşşş hııhhh
Neyse en azından begenmişsin bak bunu göz önüne alarak accık trip atabilirim.

Greencim Allah sabır versin yakınına..
Ölüm söz konususuysa söylenecek birşey kalmıyor.
Sadece Allah dayanma gücü versin tanıdıgınıza..

:44:

ben bildirim yapamadım yoğunluktan unuttum ama kiloda veremedim tabii o nedenle eksik yok denebilir ..
ya kabızlık sorunum var belkide ondan kilo vermedim gibi görünüyor desemde kendimi avutsam olmasmı yeşilçay kiraz sapı vss herşey yoktu bu hafta su bile içmedim doğru dürüst .bu hafta herşey tastamam olucak inşallah.kilo verenleri bende çok tebrik ederim arkadaşlar.bravo hepinize

VALLA BENDEDE ÇATLAKLAR VAR KEŞKE ŞUNLARI YOK EDECEK Bİ İLAÇ VS OLSA .iki doğumumda da oluştu bende ama 2.bebeğimde daha çok kasıklara doğru oldu bikini giyebiliyom hala yani

amin canım.çok yakından görüşüyor olsam daha çok üzüleceğime eminim.evlenmeden önce görmüştüm o ablayı nerden baksan 15 sene öncedir.böyle şeyleri duyunca iyiki çok yakın görüşmüyorum diyorum.üzülmek istemiyorum.mümkünse duymayayım bile. neyse eğlenceli şeylere dönelim senin sevdiçek iyimi sıhhattemi nezaman dönüyor

valla cnm kocaman bir maşallah sana ben 65.5 ile bile böle görünmüyom orantısızım ben accık ta kollar ve göbek beni çok fena gösteriyo sma sen süper görünüyo e boyda var sanırım sende benim gibi 1,60 lık cüce değilsin süpersin tek kelimeyle

benim son hallerimden birkaçı özellikle çekilmiş olmadıklarından pek yakın ve ayrıntılı değil ama genel bi fikir verir diye düşündüm işte :)) yakında yakından ayrıntılı resimler koyarım.kollarım çok fena hala düzeltemedim göbekten çokta mide var bende sorunlu ya hep şiş sanki accık mekik çekebilsem faydası olcak göbüşsede mide kısmınada ama onuda çekemiyom işte fıtıklardan dolayı . yürüyüşle idare ediyom accıkta plates oda belirli hareketler işte napalım bende böle halledicem edebildiğim kadar

Eklentiler

• $diet foto 2.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $diet foto 3.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $diet foto 4.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $diet foto.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
maşallah canım herşeye her yere yetişiyosun bu yoğunlukta formda kalmasınıda başarıyosunya süper bi örneksin hepimize maşallah maşallah

ne formu cnm yaa düzenli beslenemiyorum dikkat edemiyorum yoğunken ve inan accık dikkat etsem böyle zamanlarda haftada en az 1 kg verirdim cuma günü inan sabah 9 dan gece 3e kadar ayaktaydım hiç oturmadım desem yeridir yani hazırlıklar kekler börekler pastalar dışarı alışveriş kısmı vss inan herşey bittiğinde yatmak için eğilemedim bile ama sabah kahvaltıdan sonra gün içinde doğru dürüst bişii yemedim bi tek akşam üstü 6 gibi yaptığım böreklerden 1 ad yedim ve içtiğim su miktarı taş çatlasın 1 lt yi geçmedi bütün haftada buna benzer geçti diyebilirim yani e böle oluncada nakavt oluyom valla .koşturmacalarım çok o kesin ama sonradan çıkıyo acısı valla hep arsızlığımdan yanii

Son düzenleme:
ben kaçtım kızı banyo yaptırıcam sonrada akşam kuzenimin düğünü var ona hazırlanıcam artık yarın akşama görüşürüz dicem çünki yarında okullar açılıyo büyük kızla okulda olucam nerdeyse yarım gün kadar.müdüre söz verdim accık yardımcı olucam aile birliği olayından dolayı .neyse yarın akşama görüşürüz inşallah byyyyyyyyyyy

oh oh tam gaz gidelim

napim canikom benimki delenmeden kactim

Eki Görüntüle 258117 işte ben 8 sene önce
ii geceler şimdiki halim yarın
zeynep seni rüyamda gördüm yüzünü görmeden nasil birisi olmadan gördüm iste niye gördüm bilmiyom :44: kirmizi kot pantolon aklimda kalmis geri yaninini unuttum kalkana kadar cok güzel yüzün var cok güzel bir hatun sun yani

58-60 filan
ne ka çirkinmişim hemi

eline saglik canikom cezami cekcem hakk ettim

Günaydın kızlar...
Sevdicek çarşı iznine çıkmış bende sabahın köründe kalktım geldim
amanen bulusdunuzmu geldimmi sevdiceyin ay ne güzel

hafta ici düzene oturtmaya calisiyorum canim da haftasonu ders tüz oluyor sagol canim dikkat edecem

oh rahatlatim korkuyordum double pizza dan pastadan iyi kurtulduk pes etmek yok devam

tamam canim dikkat ederim samantha fox kim bilemedim google den baktim memislerini mi benzettin

yine kacmak sorunda kaldim sonra görüsürüz gecmis e dalayim derken sohbet edemeden cikacam neyse hadi öpüldünüz

hehehe bende korkuyodum ama canıma tak etti artık
dün tam 400 gr vermişim
ama açıklıktan öldüm öldüm dirildim
bu karbonhidrat diyeti beni çok qüzel zayıflatıyoo
şaşmıcam kh dietinden artık

Son düzenleme:

bende accık kilo verimm kendime beyaz bir pantolon almak istiyorumm

ay canım ya bendede aynı sorun mide öyle hamile gibi göbişim hem ben eriyeceğine inanmıyorum bu yüzden mekik filanda çekmiyorum

başın sağolsun üzüldüm şu dünyada insanın başına gelecek en büyük acı bende çok korkarım dul kalmaktan

sarı saç fikri iyimiş.lakin benim boyum kısa orda ayağımın altında takoz var eşim biraz uzun benden o zaman öyle platform topuk filanda bulamamıştım neyse kimseye deme ama ben 155 cmciğim

merhabalrr 3 günlük aradan sonra geldimm.. ve 3günde verdiğim kiloları aldım galiba emin değilim tok karnıma şuan 1 kilo artıda görünüyorum yarın sabah nolcak çok merak ediyorum son1haftam kaldı ve onu çok iyi değerlendircemm 70e düşemicem ama 71i görürüm belki inşallah
bu sabah pek birşey yemedim
sadece peynir yedim birde beyaz ekmek bir lokma o da
peynir 0
ekmek ne kadar hesaplanır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…