ay canım ya bendede aynı sorun mide öyle hamile gibi göbişim hem ben eriyeceğine inanmıyorum bu yüzden mekik filanda çekmiyorum
başın sağolsun üzüldüm şu dünyada insanın başına gelecek en büyük acı bende çok korkarım dul kalmaktan
sarı saç fikri iyimiş.lakin benim boyum kısa orda ayağımın altında takoz var eşim biraz uzun benden o zaman öyle platform topuk filanda bulamamıştım neyse kimseye deme amaben 155 cmciğim
merhabalrr 3 günlük aradan sonra geldimm.. ve 3günde verdiğim kiloları aldım galiba emin değilim tok karnıma şuan 1 kilo artıda görünüyorum yarın sabah nolcak çok merak ediyorum son1haftam kaldı ve onu çok iyi değerlendircemm 70e düşemicem ama 71i görürüm belki inşallah
bu sabah pek birşey yemedim
sadece peynir yedim birde beyaz ekmek bir lokma o da
peynir 0
ekmek ne kadar hesaplanır bilmiyorum
amin canım.çok yakından görüşüyor olsam daha çok üzüleceğime eminim.evlenmeden önce görmüştüm o ablayı nerden baksan 15 sene öncedir.böyle şeyleri duyunca iyiki çok yakın görüşmüyorum diyorum.üzülmek istemiyorum.mümkünse duymayayım bile.neyse eğlenceli şeylere dönelim senin sevdiçek iyimi sıhhattemi nezaman dönüyor
valla cnm kocaman bir maşallah sana ben 65.5 ile bile böle görünmüyom orantısızım ben accık ta kollar ve göbek beni çok fena gösteriyo sma sen süper görünüyo e boyda var sanırım sende benim gibi 1,60 lık cüce değilsin süpersin tek kelimeyle
amanen bulusdunuzmu geldimmi sevdiceyinay ne güzel
Annemler kısır yapıyo ya sizce yesem mi????
:) 2 yemek kaşığı kısırdan bişi olmaz bence.
Tadını alırsam bırakamam diyorsan hiç bulaşma gene bence
bir iki kaşık ye canım
öğle yemeği yemişmiydin?
şimdi yersin bir iki kaşık kısırdan,
ara öğün olarak bi tane meyve yersin
akşam da 1 kase çorba içerek denqelersin durumu
merhaba cnm
bende cumaya 71'i qörmeyi hedefliyorumm
inşallah cuma qünü ikimizde 71.0 oluruzz
benim son hallerimden birkaçı özellikle çekilmiş olmadıklarından pek yakın ve ayrıntılı değil ama genel bi fikir verir diye düşündüm işte :)) yakında yakından ayrıntılı resimler koyarım.kollarım çok fena hala düzeltemedim göbekten çokta mide var bende sorunlu ya hep şiş sanki accık mekik çekebilsem faydası olcak göbüşsede mide kısmınada ama onuda çekemiyom işte fıtıklardan dolayı .yürüyüşle idare ediyom accıkta plates oda belirli hareketler işte napalım bende böle halledicem edebildiğim kadar
selam kızlar.ben önce 89-80 kilo topiğindeydim.12 kilo verdim ve şuan burdayım aslında orda devm ederdim de psikolojik yeninlik istedim ondan aranızdayım yer varsa:)
dün
sabah 5 zeytin salatalık 2 dilim ekmek
arada küçük kase sütlaç bol tarçınlı
öğlen yoğurt ve sebze yemeği
arada meyve bir şeftali
akşama 3 dilim pizza (çok oldu farkındayım ama diyetin ilk günüydü yedim)
bugün
sabah 3 dilim sucuk bir dilim ekmek 1 dilim peynir
arada meyve
gerisini daha bilmiyorum
sizce nasıl kızlar.ben 12 kilo verdim ama biraz verdim gerçi geri hiç kilo almadım
Tuggbaaa nörüyooonn
Menümü yazıyım bende..
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık
Öğlen:
Ananaslı activia (çok tatlıymışş )
Birazdan da hazırlanıp bizim kızlarla buluşcaz.
Yemeğe gidicez de aklımda balık yeme var bilemedim.
Canım balık çekiyor ya da ızgarada bişiler isteyeyim ben.
Geç kalmam zati yarın malum p.tesi kabusum var.
Gelinde gene yazarım ben.
Ama bi ara koca totomu kaldırıp hazırlanmam gerek
nöriyem eyiyim guuuu,,ya valla ne güzel olmuş şimdiye kadar yediklerin ,valla sabhki yediğimin haddi hesabı yok bitsin diye köy ekmeği vardı geçen kayınvalidem yolladıydı köyden,onu kızartıp yağ sürdük bayada yedim yanii,yanındada zeytin peynir domates yoğurt ne bulduysam yedim miktar hesaplamıyorum artık,dedim eşime bide,
ben bugün kilo almazsam
almam almam hiç bir vakit
öküz gibi yedim bide
noldu noldu anlamadım:87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?