- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Afiyet olsun kilo yapmasın şekerr.
Sende zaten çabuk veriyon ne kaa güzel
Ödüllendirme niyetine yemiş say cumaya kadar da dikkat et bakalım.
Bende köy ekmeğine dayanamam bizim Trakyanın köy ekmegi biraz ekşi oluyor miss gibi.
Üstüne yag sürcen yanında domates,zeytin, peynir, çayy canım çekti bakkk
Şarkı da yazmış iki dakika da akşama sadece çorba iç bari
green4 ün dediği gibi hafta içi kilo veremiyorum perşembeden cumaya gidiyo kaç gitcekse ne komik haa,inşallah bakaılm akşama tarhana çorbası içmeyi istiyorum canım çekti vallaaa...çocuklarda pek sevdi o çorbayı bi dolu yapmam lazım tek başınayım akşam,, gene kociş işte,,gelecek aya kadar devamlı 15.00-01.00 arası çalışcak amanin boooww dün ona kurabiye yaptım çokta cici oldulaar ama gündüz gidiyo diye ikram edemedim,işe giderken eline sıkıştırdım 2-3 böylede pek zevkini alamadım kursağımda kaldıı,,ama beğendi güzel olmuşş,hatta resimlerini bilem çektimde koymaya cesaret edemiyorum burayaa
Herşeye yetişiyorsun ne güzel
Resimlerini koysan canı çekermi acep burdakilerin
Benim çekmez koy istersen
hehehebende korkuyodum ama canıma tak etti artık
dün tam 400 gr vermişim
ama açıklıktan öldüm öldüm dirildim
bu karbonhidrat diyeti beni çok qüzel zayıflatıyoo
şaşmıcam kh dietinden artık
Kasım'ın 28 inde izne geliyor Mayıs'ın sonunda da askerliği bitmiş olacak inşaAllah:86:
ahahah ya herkes boyumu niye uzun sanıyor
Boyum 1.58
Bodurun önde gideniyimm bennn
Etim sıkı onun faydasını görüyorum sanırım
Teşekkür ederim canım.
Sen spor falan yapıyor musun?
Yok Suzancım gelmesine daha çok varrr. Nette konuştuk çarşı iznine çıkmıştı daa
slm hanımlar
nasıl keyifler
ooo amma kaynatmışınız heee
neyse yidiklerimi yazyım:
kahvaltı:
beyaz peynir domates salatalık
zeytin yağında patatesli yumurta omlet tarzı
çay 1 dilim kepek ekmek
tahin pekmez biraz
sporda yapamadım dün bugünde üşeniyom
belki ikindin yaparım
akşam belki yemeğe gideriz ızgara et yerim
görüşürüz.........:
alıntı yapmak istemedim çok uzundu.gönüllerimiz bir ondan görmüşündür.iltifatların için teşekkür ederim şimdi biraz daha geçik durumdayımhayırdır inşallah nasıl gördün diyecem de unutmuşsun ama kırmızı pantolon bi bakim tabbirde ne diyo
işte bak ne diyo
Rüyada kırmızı görmek yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.
Kırmızı elbise giymek, yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bu rüya, birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.
İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir.
selam kızlar.ben önce 89-80 kilo topiğindeydim.12 kilo verdim ve şuan burdayım aslında orda devm ederdim de psikolojik yeninlik istedim ondan aranızdayım yer varsa:)
dün
sabah 5 zeytin salatalık 2 dilim ekmek
arada küçük kase sütlaç bol tarçınlı
öğlen yoğurt ve sebze yemeği
arada meyve bir şeftali
akşama 3 dilim pizza (çok oldu farkındayım ama diyetin ilk günüydü yedim)
bugün
sabah 3 dilim sucuk bir dilim ekmek 1 dilim peynir
arada meyve
gerisini daha bilmiyorum
sizce nasıl kızlar.ben 12 kilo verdim ama biraz verdim gerçi geri hiç kilo almadım
oh senin menülerde cok güzel tü tüTuggbaaa nörüyooonn
Menümü yazıyım bende..
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık
Öğlen:
Ananaslı activia (çok tatlıymışş )
Birazdan da hazırlanıp bizim kızlarla buluşcaz.
Yemeğe gidicez de aklımda balık yeme var bilemedim.
Canım balık çekiyor ya da ızgarada bişiler isteyeyim ben.
Geç kalmam zati yarın malum p.tesi kabusum var.
Gelinde gene yazarım ben.
Ama bi ara koca totomu kaldırıp hazırlanmam gerek
nöriyem eyiyim guuuu,,ya valla ne güzel olmuş şimdiye kadar yediklerin ,valla sabhki yediğimin haddi hesabı yok bitsin diye köy ekmeği vardı geçen kayınvalidem yolladıydı köyden,onu kızartıp yağ sürdük bayada yedim yanii,yanındada zeytin peynir domates yoğurt ne bulduysam yedim miktar hesaplamıyorum artık,dedim eşime bide,
ben bugün kilo almazsam
almam almam hiç bir vakit
öküz gibi yedim bide
noldu noldu anlamadım:87::87::87::87:
Eki Görüntüle 258295 sen yapmıyon bari ben yapem dedim ama seninde başka şişko foton yokmuyawww
Ayyy ayyy uğraşmışşş benimm içinn teşekkürler canım.
Aklıma gelmedi yaptım bende atalım bakem
Eki Görüntüle 258365
benden günah gittiHerşeye yetişiyorsun ne güzel
Resimlerini koysan canı çekermi acep burdakilerin
Benim çekmez koy istersen
yaaa niye yazdınki şimdi bunuu nolduuuÜSTTEĞMENİMİN GÜNLÜĞÜ
ŞEHİT KIZININ BABASINA ŞİİRİ... Kırmızı bir başlık attım şiirime Neden diye bakarsınız yüzüme Azıcık kulak verirseniz sözüme O zaman anlamını görürsünüz gözümde Bir ayakkabım olsun kırmızı Kardeşimin arabası Ferrari o da kırmızı Bir kilo elma bir kilo kiraz ya da bir kilo bayram şekeri Ama babam alsın, o zaman olur kıpkırmızı Bayram sabahı eteğim olur sarı Ayakkabım rugan olur kırmızı Yüzün pespembe gülerken, yeşil gözlerin olur kan kırmızı Gözlerime bakınca yüreğim olur kapkara Eğmem başımı kimselere; çünkü söz verdim babama Ben masum olan bebekliğimi Yaramazlıklarla dolu çocukluğumu Cıvıl cıvıl geçecek gençliğimi Kan kırmızısı bayrağıma armağan ettim Diyeceksin ki şu renk niye kırmızı? Kırmızı demek kan demek, kan demek bayrak demek, bayrak ise vatan demek, vatan demek şehit demek, şehit demek babam demek.
Ayyy ayyy uğraşmışşş benimm içinn teşekkürler canım.
Aklıma gelmedi yaptım bende atalım bakem
Eki Görüntüle 258365
benden günah gitti
Eki Görüntüle 258366 Eki Görüntüle 258367 Eki Görüntüle 258368 Eki Görüntüle 258369 Eki Görüntüle 258370 Eki Görüntüle 258371 Eki Görüntüle 258372 Eki Görüntüle 258373
yaaa niye yazdınki şimdi bunuu nolduuu
canım ya valla farkındamısın kolların ne kadarda incelmiş vede bacaklarının alt kısmıı,demekki sıra yukarlarda ha gayret ne kadar cici görünüyosun ilerde daha ne cicilerini görcez bakalım inşallah..
yap yap aman iyi bende dedim acep noluyoda yazdı bunu :))ben cikiyorum tugbaaa geliyom sana
yok kiz beyendigim seyleri sizlen paylasiyorum yapmim mi :26:
benden günah gitti
Eki Görüntüle 258366 Eki Görüntüle 258367 Eki Görüntüle 258368 Eki Görüntüle 258369 Eki Görüntüle 258370 Eki Görüntüle 258371 Eki Görüntüle 258372 Eki Görüntüle 258373
canım ya valla farkındamısın kolların ne kadarda incelmiş vede bacaklarının alt kısmıı,demekki sıra yukarlarda ha gayret ne kadar cici görünüyosun ilerde daha ne cicilerini görcez bakalım inşallah..
farka bak ya islik caldim duydunmu
yap yap aman iyi bende dedim acep noluyoda yazdı bunu :))
gel canım gel ben yemiyorum bari sen yee,dermişim vermem,otur salatalık yeeşaka bi yana güzel olmuşta işte dün 1tanecik yedim bugün aşkımada verdim işe giderkene 2-3 çok beğendi bişeyi ilk defaa gıcık,,ik kez yaptım daha becerdim ama fırında 2 dk önce çıkartsaymışım beyazca kalcaklarmış,acık kızarmış üsttleri
Wowww süper olmuşlarr Tugba eli değmiş gibi
Normalde zayıfladıgımda üstten giderdi bu sefer alttan gitti.
Olsun önemli olan bi yerden gitmesi
Yürüyen etmişim kilolu halimde yüzümden falan da baya farketti.
Bide herkes bana eskiden fazla kilon vardı ama şimdi iyisin bi 5 kg versen normal olcaksın diyolar.
Ammaaa daha fazla vermek hedef tabi kiii
Artık kilolu diye önyargıyla yaklasamayacaklar banaaa
Sayenizde kızlarr yoksa ben bu kadarını bile yapamazdımm
Şimdiii duydummm malumm mesafemiz baya varr
Saol suzancım iyi ki gelmişsin sende topiğee
ay canim benimiyiki ben sizlerle tanismissim canim hem güzel sohbet ediyoruz yani sira kilocuklardan da kurtuluyoruz ben daha ne isterim
Dün gibi aklımda 100 mesaj sınırını doldurmaya çalışman
he dimiözel msj yazamiyordum habire yaziyordum doldurayim diye
Aynen habire yazıyordun
Neyse kızlar ben çıkıyorum. Malum kızlarla görüşcez yemeğe cıkıyoruz öylesine..
Çok kaçırmak yok banaa
Erken gelirim görüşürüz genee
Öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?