70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

green4 ün dediği gibi hafta içi kilo veremiyorum perşembeden cumaya gidiyo kaç gitcekse ne komik haa,inşallah bakaılm akşama tarhana çorbası içmeyi istiyorum canım çekti vallaaa...çocuklarda pek sevdi o çorbayı bi dolu yapmam lazım tek başınayım akşam,, gene kociş işte,,gelecek aya kadar devamlı 15.00-01.00 arası çalışcak amanin boooww dün ona kurabiye yaptım çokta cici oldulaar ama gündüz gidiyo diye ikram edemedim,işe giderken eline sıkıştırdım 2-3 böylede pek zevkini alamadım kursağımda kaldıı,,ama beğendi güzel olmuşş,hatta resimlerini bilem çektimde koymaya cesaret edemiyorum burayaa

Son düzenleme:

Herşeye yetişiyorsun ne güzel
Resimlerini koysan canı çekermi acep burdakilerin
Benim çekmez koy istersen

yola devam ne güzel

görüntülü konusdunuz yani :26:

aksami güzel kapatiyorsun izgarayla

İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir. yani kilolardan kurtuluyorumm yasasin

hosgeldin canim bende suzan

oh senin menülerde cok güzel tü tü ananasli yok burda :84: benim dolapda kaysili var onu da ben yiyeyim bari

delü kiz sarkiya bak hele

ÜSTTEĞMENİMİN GÜNLÜĞÜ
ŞEHİT KIZININ BABASINA ŞİİRİ... Kırmızı bir başlık attım şiirime Neden diye bakarsınız yüzüme Azıcık kulak verirseniz sözüme O zaman anlamını görürsünüz gözümde Bir ayakkabım olsun kırmızı Kardeşimin arabası Ferrari o da kırmızı Bir kilo elma bir kilo kiraz ya da bir kilo bayram şekeri Ama babam alsın, o zaman olur kıpkırmızı Bayram sabahı eteğim olur sarı Ayakkabım rugan olur kırmızı Yüzün pespembe gülerken, yeşil gözlerin olur kan kırmızı Gözlerime bakınca yüreğim olur kapkara Eğmem başımı kimselere; çünkü söz verdim babama Ben masum olan bebekliğimi Yaramazlıklarla dolu çocukluğumu Cıvıl cıvıl geçecek gençliğimi Kan kırmızısı bayrağıma armağan ettim Diyeceksin ki şu renk niye kırmızı? Kırmızı demek kan demek, kan demek bayrak demek, bayrak ise vatan demek, vatan demek şehit demek, şehit demek babam demek.

Herşeye yetişiyorsun ne güzel
Resimlerini koysan canı çekermi acep burdakilerin
Benim çekmez koy istersen
benden günah gitti

yaaa niye yazdınki şimdi bunuu nolduuu
Ayyy ayyy uğraşmışşş benimm içinn teşekkürler canım.
Aklıma gelmedi yaptım bende atalım bakem

Eki Görüntüle 258365

canım ya valla farkındamısın kolların ne kadarda incelmiş vede bacaklarının alt kısmıı,demekki sıra yukarlarda ha gayret ne kadar cici görünüyosun ilerde daha ne cicilerini görcez bakalım inşallah..

Son düzenleme:

ben cikiyorum tugbaaa geliyom sana
yok kiz beyendigim seyleri sizlen paylasiyorum yapmim mi :26:

ben cikiyorum tugbaaa geliyom sana
yok kiz beyendigim seyleri sizlen paylasiyorum yapmim mi :26:
yap yap aman iyi bende dedim acep noluyoda yazdı bunu :))
gel canım gel ben yemiyorum bari sen yee,dermişim vermem,otur salatalık yeeşaka bi yana güzel olmuşta işte dün 1tanecik yedim bugün aşkımada verdim işe giderkene 2-3 çok beğendi bişeyi ilk defaa gıcık,,ik kez yaptım daha becerdim ama fırında 2 dk önce çıkartsaymışım beyazca kalcaklarmış,acık kızarmış üsttleri

Son düzenleme:

Wowww süper olmuşlarr Tugba eli değmiş gibi
Normalde zayıfladıgımda üstten giderdi bu sefer alttan gitti.
Olsun önemli olan bi yerden gitmesi
Yürüyen etmişim kilolu halimde yüzümden falan da baya farketti.
Bide herkes bana eskiden fazla kilon vardı ama şimdi iyisin bi 5 kg versen normal olcaksın diyolar.
Ammaaa daha fazla vermek hedef tabi kiii
Artık kilolu diye önyargıyla yaklasamayacaklar banaaa
Sayenizde kızlarr yoksa ben bu kadarını bile yapamazdımm

farka bak ya islik caldim duydunmu

Şimdiii duydummm malumm mesafemiz baya varr
Saol suzancım iyi ki gelmişsin sende topiğee

cok güzel duruyorlar tati da güzeldir kesin cocuklar yesin benim yerime ben yemesem de olur

ay canim benim iyiki ben sizlerle tanismissim canim hem güzel sohbet ediyoruz yani sira kilocuklardan da kurtuluyoruz ben daha ne isterim

Aynen habire yazıyordun

Neyse kızlar ben çıkıyorum. Malum kızlarla görüşcez yemeğe cıkıyoruz öylesine..
Çok kaçırmak yok banaa
Erken gelirim görüşürüz genee
Öptüm sizi

iyi eglenceler fistik :92: bugün kacamak yok ona göre aksam rapor verirsin hadi canim benim görüsürüz kendine i bak sagsola fazla bakma
gelincede haber ver merak ettirme bizi anne gibi konusdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…