70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım artık banada kimse eskisi gibii,aaaa nekadar kilo almışsın diye alaycı bakışlar yyookk oldu,şimdi bayramdan bayrama gittiğim eşimin köyünde geçen hiç kimse ağzını bile açamadı ,,ve sadece nasıl zayıfladığımın tüyolarını istediler yanımda dombili duruyolardı çünkü artık hepsiibende nsanlık namına anlattım ama nerdee gece saat 23lerde akşam yemeği konur orda ve herkez toplaşıp yediler ,,ben hariç hehe umrumda bile değil,onlar ağızları bikarış açık bakıp dursunlar bana banane
cok güzel duruyorlar tati da güzeldir kesin cocuklar yesin benim yerime ben yemesem de olur
çok güzel çookk,ama çocuklar yemiyolarkiii napcam okaa şeyi ben,eşim yerim ben gece gelince hep bitiririm diyoo,ama ben ona gece bişey yemesine izin vermiyorumkii vurdum bitaneesabah erken kahvaltı yaparsak öğleden sonra işe gitmeden koyar dururum önünee
Dün gibi aklımda 100 mesaj sınırını doldurmaya çalışman

anaaaaaaaaaaaa bugün sauna günüüüüüüüüüüüümm unutmuştum aboooowww
akşama giririm artık birazdan bende kaçcam,market alışverişi yapmam lazim
suzie kız beni dövebilirsin ben dilekle çok uğraşıyorum

sen bana vurmadikca tat almiyorum sen bana bi caksana artik 1 saat e gelirim demiyon kiz yaa sana takilamiyorum artik

sen bana vurmadikca tat almiyorum sen bana bi caksana artik 1 saat e gelirim demiyon kiz yaa sana takilamiyorum artik

ben dışarı çıktımmı kendimi kaybediyom zaten çocuklar olmasa tazı gibiyimdir uçak gibi gider gelirimde bebk arabasına ikisinide bindirip itmeye çalışa çalışa hem kalori yakıyorum, hemde işimi görüyorumeve geldikten sonrada ev işlerini halletmekten aldıklarımı yerleştirmekten falan pcye geç geliyorum ,haliyle dayak yemek istemiyorum senden ben 6saate gelirim suzie diyim en iisi garantii olsun ama nasip se,belki hiç gelmeyebilirim,,

hayda ne demek belki hic gelemeyebilirim beni merak da mi birakacan ben gece oldumu bagiririm tugba diye :95: saat 10 civari yani tamam gözetliyom

hayda ne demek belki hic gelemeyebilirim beni merak da mi birakacan ben gece oldumu bagiririm tugba diye :95: saat 10 civari yani tamam gözetliyom

NE BİLEM BEN YAA AKLIMA KÖTÜ kötü şeyler geldi yine,mesela ben bugün ölsem nerden haberiniz olcak ona üzüldüm iştee oyygelmessem beni unutmayın emii,bu aralar manyaklaştım ben yaa,duygusala bağladım iice

delü delü konusma yaaa allah korusun sanki biz biliyormuyuz nezaman gitecegimizi beni de depresyona sokma allah bizi cocuklarimiza bagislasin ben diyorum isallah cocugumun büyüyüp kendi ayaklari üstünde durdugunu göreyim baba anne gibi olmuyor esimde görümcemde gördüm

ARADA Bİ AÇILIYO BU KONULARDA EŞİM BANA DİYO SEN ÖLSEN ÇOCUKLAR ÇABUK UNUTUR SENİİ HATIRLAMAZLAR BİLEE, NE ÜZÜLÜYOSUN pardon capsclock açık kalmış,,,

bende ona üzülüyorum ben onların beni unutmasını istemiyorum ben torunlarımı bile görmeği nasip etmesini istiyorum inşallah,,allahım uzun ömürler versin bize ve ailemizee

isallah canim benim ay seninkine de cakacam simdi ya allahim bizi cocuklarimizdan ayirma

hey alttakiler kim tanımıyorum ben onlarıı çıkın gidin topiğimizdeeenn korkuyoooooozzzzzzzzz
hadi ben kaçtım gelirim 10a kadar bye:79::79:

valla fotolarda öle görünüyo maşallah sana diyelim o halde boy kısada olsa fıstık gibisin ben öle görünmüyom valla :)))

valla yapmaya çalıştım bi ara belimde sıkıntı oldu cnm 2 gün fena tutulmuştum tırssstım yanee :))

ama yapıyom bişiiler işte düzenli yapmak önemli dediklerini yapıyom ama hergün yapabilsem yürüyüşleri bilem aksattım ben bu ara o nedenlede duraklama dönemindeyim

yapıcam ama bugün başladım yaptım bi posta sporumu ama bu akşam düğün vesilesi ile gece ancak eve gelir yatarım şimdi çıkıyom zaten bi bakem dedim.

delü kiz asil onlar senden korkcaklar simdi ok görüsürüz aklinada kötü kötü seyler sokma döverim haaa

sağol canım olur,,bak bii albüme yeni bişeyler ekledim ama kiloyla ilgili değil,oo devamlı çaktığın kocamı ve çocuklarımıı değişik bişeyler yapmıtım çok hoş olmuştu paylaşıyım dedim bak istersen,istemezsen çek gitt

süper görünüyolar bende dün kızımın doğum günü için yapmıştım valla sabahta bir börek çayla götürdüm başka bişii yemedim öğle yemeğimde 2 kaşık yoğurt 1 etli biber dolmasıydı akşamada salata yemek istiyodum ama yetişemiyeceğim sandviç yapıcam diet ekmeğe alıcam arabada yicem artıkın :))

amin cnm yaa valla bende bu olayı çok düşünürken yakalıyom kendimi elden bişii gelmez ama kaderde yoktur inşallah erken göçmek .yavrularımızın da yavrularını görebilsek inşallah..

ben kaçtımmm bari düğünde accık kurtlarımı dökem hem spor olur hiç oturmayam değilmii.

size iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dur bi bakim

papatyam canim benim iyi eglenceler sana fazla göremiyorum seni artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…