- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
evet canım artık banada kimse eskisi gibii,aaaa nekadar kilo almışsın diye alaycı bakışlar yyookk oldu,şimdi bayramdan bayrama gittiğim eşimin köyünde geçen hiç kimse ağzını bile açamadı ,,ve sadece nasıl zayıfladığımın tüyolarını istediler yanımda dombili duruyolardı çünkü artık hepsiiWowww süper olmuşlarr Tugba eli değmiş gibi
Normalde zayıfladıgımda üstten giderdi bu sefer alttan gitti.
Olsun önemli olan bi yerden gitmesi
Yürüyen etmişim kilolu halimde yüzümden falan da baya farketti.
Bide herkes bana eskiden fazla kilon vardı ama şimdi iyisin bi 5 kg versen normal olcaksın diyolar.
Ammaaa daha fazla vermek hedef tabi kiii
Artık kilolu diye önyargıyla yaklasamayacaklar banaaa
Sayenizde kızlarr yoksa ben bu kadarını bile yapamazdımm
[/B]
cok güzel duruyorlar tati da güzeldir kesincocuklar yesin benim yerime ben yemesem de olur
Dün gibi aklımda 100 mesaj sınırını doldurmaya çalışman
anaaaaaaaaaaaa bugün sauna günüüüüüüüüüüüümm unutmuştum aboooowww
akşama giririm artık birazdan bende kaçcam,market alışverişi yapmam lazim
suzie kız beni dövebilirsin ben dilekle çok uğraşıyorum
sen bana vurmadikca tat almiyorum sen bana bi caksanaartik 1 saat e gelirim demiyon kiz yaa sana takilamiyorum artik
ben dışarı çıktımmı kendimi kaybediyom zaten çocuklar olmasa tazı gibiyimdir uçak gibi gider gelirimde bebk arabasına ikisinide bindirip itmeye çalışa çalışa hem kalori yakıyorum, hemde işimi görüyorumeve geldikten sonrada ev işlerini halletmekten aldıklarımı yerleştirmekten falan pcye geç geliyorum ,haliyle dayak yemek istemiyorum senden ben 6saate gelirim suzie diyim en iisi garantii olsun ama nasip se,belki hiç gelmeyebilirim,,
hayda ne demek belki hic gelemeyebilirimbeni merak da mi birakacan ben gece oldumu bagiririm tugba diye :95: saat 10 civari yani tamam gözetliyom
NE BİLEM BEN YAA AKLIMA KÖTÜ kötü şeyler geldi yine,mesela ben bugün ölsem nerden haberiniz olcak ona üzüldüm iştee oyygelmessem beni unutmayın emii,bu aralar manyaklaştım ben yaa,duygusala bağladım iice
delü delü konusma yaaaallah korusun sanki biz biliyormuyuz nezaman gitecegimizi beni de depresyona sokma allah bizi cocuklarimiza bagislasin ben diyorum isallah cocugumun büyüyüp kendi ayaklari üstünde durdugunu göreyim baba anne gibi olmuyor esimde görümcemde gördüm
ARADA Bİ AÇILIYO BU KONULARDA EŞİM BANA DİYO SEN ÖLSEN ÇOCUKLAR ÇABUK UNUTUR SENİİ HATIRLAMAZLAR BİLEE, NE ÜZÜLÜYOSUN pardon capsclock açık kalmış,,,
bende ona üzülüyorum ben onların beni unutmasını istemiyorum ben torunlarımı bile görmeği nasip etmesini istiyorum inşallah,,allahım uzun ömürler versin bize ve ailemizee
kasım'ın 28 inde izne geliyor mayıs'ın sonunda da askerliği bitmiş olacak inşaallah:86:
ahahah ya herkes boyumu niye uzun sanıyor
Boyum 1.58
Bodurun önde gideniyimm bennn
Etim sıkı onun faydasını görüyorum sanırım
Teşekkür ederim canım.
Sen spor falan yapıyor musun?
yok suzancım gelmesine daha çok varrr. Nette konuştuk çarşı iznine çıkmıştı daa
hey alttakiler kim tanımıyorum ben onlarıı çıkın gidin topiğimizdeeenn korkuyoooooozzzzzzzzz
hadi ben kaçtım gelirim 10a kadar bye:79::79:
mekik işe yarıyo canım ,benimde fıtık başlangıcı vardıı ,zorlanıyorum diye,ellerimi başımın altına koymadan çekiyorum sabah akşam 50ser tanee,,sonra eğer çekemezsen bel ve çevresini eritmeye çalış,sağa sola eğil basenlerine doğruu 80tane(40-40),sonra duvar şınavı çek 20tane kollar için,göbek ve çevresi içinde eline bi sopa alıp boynuna koy sağa sola dön 80tane(sağ 40 sol 40) ,,nasıl işe yaradığını görüceksiniz kızlaaarrr,ben hala kollarım nasıl bukadar inceldi şaştım,kopcak sankii,sabahta eşim öyle diyoo sen çok erimişsin şimdi farkediyorum ne bu böylee diyo ciddiydii ama hayret ettim
delü kiz asil onlar senden korkcaklar simdi ok görüsürüz aklinada kötü kötü seyler sokma döverim haaa
benden günah gitti
yaaa niye yazdınki şimdi bunuu nolduuu
canım ya valla farkındamısın kolların ne kadarda incelmiş vede bacaklarının alt kısmıı,demekki sıra yukarlarda ha gayret ne kadar cici görünüyosun ilerde daha ne cicilerini görcez bakalım inşallah..
Dün gibi aklımda 100 mesaj sınırını doldurmaya çalışman
ARADA Bİ AÇILIYO BU KONULARDA EŞİM BANA DİYO SEN ÖLSEN ÇOCUKLAR ÇABUK UNUTUR SENİİ HATIRLAMAZLAR BİLEE, NE ÜZÜLÜYOSUN pardon capsclock açık kalmış,,,
bende ona üzülüyorum ben onların beni unutmasını istemiyorum ben torunlarımı bile görmeği nasip etmesini istiyorum inşallah,,allahım uzun ömürler versin bize ve ailemizee
sağol canım olur,,bak bii albüme yeni bişeyler ekledim ama kiloyla ilgili değil,oo devamlı çaktığın kocamı ve çocuklarımıı değişik bişeyler yapmıtım çok hoş olmuştu paylaşıyım dedim bak istersen,istemezsen çek gitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?