benim son hallerimden birkaçı özellikle çekilmiş olmadıklarından pek yakın ve ayrıntılı değil ama genel bi fikir verir diye düşündüm işte :)) yakında yakından ayrıntılı resimler koyarım.kollarım çok fena hala düzeltemedim göbekten çokta mide var bende sorunlu ya hep şiş sanki accık mekik çekebilsem faydası olcak göbüşsede mide kısmınada ama onuda çekemiyom işte fıtıklardan dolayı .yürüyüşle idare ediyom accıkta plates oda belirli hareketler işte napalım bende böle halledicem edebildiğim kadar
yanlış anımsamıyosam 3 kızınmı vardı yada 2 miydi.herneyse sonuçta annesin okadarcık göbek olması normal hele bide ailedede varsa kaçınmak kolay değil.dediğin gibi mekik çekerek toparlayabilirsin.ki bence gayet iyisin az spor ve üzerine bi 5 kilo verdinmi çıtır bi anne olursun.fotolarındada gayet hoşsun kollarından şikayetçisin ama bence zamanla onlarda toparlar bide göğüsleri dolgun hanımların genelnde bu sorun var.bundan kaçış anca zayıflayarak olur.ama tekrar tebrik ediyorum bu yaz gerçekten her açıdan yoğundur hem güzel hem sıkıntılı zamanlar yaşadın buna rağmen formda kalmayı başardır.burda hepimize örnek olacak ayakta alkışlanacak birisinne formu cnm yaa düzenli beslenemiyorum dikkat edemiyorum yoğunken ve inan accık dikkat etsem böyle zamanlarda haftada en az 1 kg verirdim cuma günü inan sabah 9 dan gece 3e kadar ayaktaydım hiç oturmadım desem yeridir yani hazırlıklar kekler börekler pastalar dışarı alışveriş kısmı vss inan herşey bittiğinde yatmak için eğilemedim bile ama sabah kahvaltıdan sonra gün içinde doğru dürüst bişii yemedim bi tek akşam üstü 6 gibi yaptığım böreklerden 1 ad yedim ve içtiğim su miktarı taş çatlasın 1 lt yi geçmedi bütün haftada buna benzer geçti diyebilirim yani e böle oluncada nakavt oluyom valla .koşturmacalarım çok o kesin ama sonradan çıkıyo acısı valla hep arsızlığımdan yanii
inşallah canım.bende kocişi tüm alışveriş merkezini dolandırdım.hep yeni sezon ürünleri çıkmış indirime falan denk gelemedim istediğim gibi olmasada spor bi pantolon buldum kendime.zaten kış geldi kışın giyerim artıkınbende accık kilo verimm kendime beyaz bir pantolon almak istiyorumm
birgün ebedi ayrılığı hepimiz yaşıcaz.Rabbim hepmize hayırlı ayrılıklar gösterir inşallah.ay canım ya bendede aynı sorun mide öyle hamile gibi göbişim hem ben eriyeceğine inanmıyorum bu yüzden mekik filanda çekmiyorum
başın sağolsun üzüldüm şu dünyada insanın başına gelecek en büyük acı bende çok korkarım dul kalmaktan
sarı saç fikri iyimiş.lakin benim boyum kısa orda ayağımın altında takoz var eşim biraz uzun benden o zaman öyle platform topuk filanda bulamamıştım neyse kimseye deme amaben 155 cmciğim
Kasım'ın 28 inde izne geliyor Mayıs'ın sonunda da askerliği bitmiş olacak inşaAllah:86:
ahahah ya herkes boyumu niye uzun sanıyor
Boyum 1.58
Bodurun önde gideniyimm bennn
Etim sıkı onun faydasını görüyorum sanırım
Teşekkür ederim canım.
Sen spor falan yapıyor musun?
Yok Suzancım gelmesine daha çok varrr. Nette konuştuk çarşı iznine çıkmıştı daa
ohoo kasıma kadar sen manken olursun Allahın izniyleTuggbaaa nörüyooonn
Menümü yazıyım bende..
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık
Öğlen:
Ananaslı activia (çok tatlıymışş )
Birazdan da hazırlanıp bizim kızlarla buluşcaz.
Yemeğe gidicez de aklımda balık yeme var bilemedim.
Canım balık çekiyor ya da ızgarada bişiler isteyeyim ben.
Geç kalmam zati yarın malum p.tesi kabusum var.
Gelinde gene yazarım ben.
Ama bi ara koca totomu kaldırıp hazırlanmam gerek
benden günah gitti
yaaa niye yazdınki şimdi bunuu nolduuu
canım ya valla farkındamısın kolların ne kadarda incelmiş vede bacaklarının alt kısmıı,demekki sıra yukarlarda ha gayret ne kadar cici görünüyosun ilerde daha ne cicilerini görcez bakalım inşallah..
oğluşu olcakslmm kızlarr yoğun bir haftasununu da geride bırakmış bulunuyoruz.veeee yarın okullar açılıyo çocukların yerine ben heyecan yaptımmmherkes iyidir inşş geçmşe bakamadım.bu arada ayşebaharın bebişinin cinsiyeti neyymiş yaaa kaçırdım ben.
buqünkü menümü yazıyorum arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyorum...
sabah saat: 10:00'da
1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusu kadar peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay
ara: saat 14:00'da
1 tane elma
öğle: saat 15:30'da
1 kase acılı domates çorbası
ara : yok...
akşam: saat 19:00'da
2 tane karalahana dolması
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
akşam olmadı dimi ne kadar karbonhidratlı yicek varsa yedim
ama napim başka yemek yoktu annem dolma sarmış makarna yapmıştı
ßen yinede yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
aksam biraz kacmis sanki :18: ama bunun sende farkindasin :26: valla makarna dolma deme bende olsam yerdim birde 3 kasikla kalmasdin makarnabuqünkü menümü yazıyorum arkadaşlar
1 dilim kaşarlı tost
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay
1 tane elma
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
akşam yemeğimide yedim kızlar toktum aslında ama sonra acıkmayayım diye yedim..
3 nuget yedim sadece bu kadar
öğlen burçak bisküviyi sütle karıştırmıştım baya tok tuttu o
aksam biraz kacmis sanki :18: ama bunun sende farkindasin :26: valla makarna dolma deme bende olsam yerdim birde 3 kasikla kalmasdin makarnayinede afferim sana 3 kasikdan sonra yememissin
bisküviyi yiyince sütlen birsey olmuyormu acaba:26: kac tane yemisdin bisküvi den :26:
aksam biraz kacmis sanki :18: ama bunun sende farkindasin :26: valla makarna dolma deme bende olsam yerdim birde 3 kasikla kalmasdin makarnayinede afferim sana 3 kasikdan sonra yememissin
bisküviyi yiyince sütlen birsey olmuyormu acaba:26: kac tane yemisdin bisküvi den :26:
aslında makarna 3 kaşıktan daha azdı 2 kaşık var yoktu yani
çatalla teker teker yediğim için 3 kaşıktan hesaplıyorum yinede
ama yemeklerin ikiside mükemmeldi ve şuan açlıktan ölüyorum
makarnayı çok severim zor tutuyorum kendimi qidip yememek için
5 bisküviyi kırdım canım burçak bisküvi sütte lighti..valla oluyorsa birdaha yemem ama bugün canım çok çekti
neskafe içiyosan yanında yarım muz çok şahane olursabah: 2 dilim kara ekmek domates,salatalik,3 dilimpeynir,zeytin 3tane
ara: 1 kahvekahve ara sayiliyormu:26:
öglen: 1 simit
ara: 1 seftali
aksam: tavuk kanati 2 tane, salata
ara: simdi bitane daha kahve yapcam da
ben bugün herseyi yiyesim geliyornapcam ben masa da duran cips gözüme carpip duruyor
bence kötü değil abartmadan yemişsin.hem prinç hem makarna olmasa daha iyi olurmuş ama ölçüler bence gayet iyibuqünkü menümü yazıyorum arkadaşlar
1 dilim kaşarlı tost
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay
1 tane elma
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
sen yapma o hatayi canim yeme sakinkahve yap süt yap yeme gecen hafta ben yedim noldu arti cikdim bu hafta zaten ugrasiyoruz zar zor vercez diye yeme
aslını bakarsanız kalorisi oldukça yüksek bisküvinin.ama canınız çekmiş olsun buseferlik kaçamak hadi bendensinizbende severim ondan sordumbilen varsa süylesin bisküvi diyeti bozarmi :95:
neskafe içiyosan yanında yarım muz çok şahane olur
bence kötü değil abartmadan yemişsin.hem prinç hem makarna olmasa daha iyi olurmuş ama ölçüler bence gayet iyi
of ağlıcam şimdi yaa
yesem bi türlü yemesem bi türlü
yersem yarın oturup ağlarımm
yemezsem de şimdi oturup ağlayasım qeliyoo
ama yemicem inşallah ağlasamda sızlasamda
yarın yemediğim için mutlu olucam
bunu düşünerek yemicemmmmmmmmmmm
aslını bakarsanız kalorisi oldukça yüksek bisküvinin.ama canınız çekmiş olsun buseferlik kaçamak hadi bendensiniz
mesela şöyle söylim geçen benim canım kek çekti dedimya .neyse kek aldım tek lokmalık kekin kalorisi tam tamına 240 yani bu benim ana öğünde yediğim yemeğe eş değer nerdeyse. ben ortalama bi öğünde 300-400 kal. tüketiyorum.
canımda keki çekti gerçekten bende ne yaptım yarısını bi gün yedim yarısını başka bi gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?