70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlarr yoğun bir haftasununu da geride bırakmış bulunuyoruz.veeee yarın okullar açılıyo çocukların yerine ben heyecan yaptımmmherkes iyidir inşş geçmşe bakamadım.bu arada ayşebaharın bebişinin cinsiyeti neyymiş yaaa kaçırdım ben.

yanlış anımsamıyosam 3 kızınmı vardı yada 2 miydi.herneyse sonuçta annesin okadarcık göbek olması normal hele bide ailedede varsa kaçınmak kolay değil.dediğin gibi mekik çekerek toparlayabilirsin.ki bence gayet iyisin az spor ve üzerine bi 5 kilo verdinmi çıtır bi anne olursun.fotolarındada gayet hoşsun kollarından şikayetçisin ama bence zamanla onlarda toparlar bide göğüsleri dolgun hanımların genelnde bu sorun var.bundan kaçış anca zayıflayarak olur.ama tekrar tebrik ediyorum bu yaz gerçekten her açıdan yoğundur hem güzel hem sıkıntılı zamanlar yaşadın buna rağmen formda kalmayı başardır.burda hepimize örnek olacak ayakta alkışlanacak birisin

bende accık kilo verimm kendime beyaz bir pantolon almak istiyorumm
inşallah canım.bende kocişi tüm alışveriş merkezini dolandırdım.hep yeni sezon ürünleri çıkmış indirime falan denk gelemedim istediğim gibi olmasada spor bi pantolon buldum kendime.zaten kış geldi kışın giyerim artıkın

birgün ebedi ayrılığı hepimiz yaşıcaz.Rabbim hepmize hayırlı ayrılıklar gösterir inşallah.
valla bana epey uzun geldin maşallah boylu gösteriyosun

ohoo kasıma kadar sen manken olursun Allahın izniyle sevdicek tanımıcak seni ve bu arada sen neden yemek yemedin hiç :84::84: neyse olur arada böyle şeyler umarım akşam fazla kaçırmazsın bu açlık üzerine

neden alıntı yaptım ki valla unuttum ya

oğluşu olcak
eşimde sen gibi heyecandan çok okulu görmekten nefret ediyor eve giderken okula en uzak görünmicek yerlerden geçiyoruz

her kadında vardırya aslında kıyafet 44 beden falandır ama üzerinde 38 yazarya büyük mutluluk ve gururla 38 beden aldım derlerya bende aynı olayla karşılaştım bugün.tüm alışveriş merkezini dolandım pantolon için neyse ltb jeanste son kalan beyaz 2 dar paça pantolon vardı.biri 27 biri 31 bedendi.neyse 27 yi aldım büyük cesaretle ve cesaretim boşa çıkmadı pantolon oldu ama fermuarı sorunlu çıktı hemde 19 liraydı :84::84: sonra rodiye girdik yeni sezon yine dar paça kahve tonlarında kot tarzı bi pantolon denedim.diğer tarafta 27 oldu ama burda olur olmaz 28 ve 29 bedeni aldım ve 28 i denedim ve beli bol geldi.illa küçük beden olcakya gittim 27 sini istedim ama yok :84::84::84: son kalan bi 26 beden vardı ben cesaretimin sınırlarını zorladım ve 26 yı aldım onu denemeye giderken başka bi renk pantolonun 27 sini aldım.neyse 26 yı giydim ve tam oldu diğer pantolonun 27 si bacağıma sokarken anladımki sadece bi bacağımı anca içine alır gerisin geri yerine koydum zatende en büyüğü 27 ymiş neyse biraz daha dolandım 36 beden bi pantolon buldum bacak iyi hoş tabi belden olmadı fazla cesarete gerek yok 26 beden yazan ama kanaatimce 26 olmayan pantolonumu alıp eve geri döndüm ama olsun 26 giyiyom ben ben öyle düşünerek mutlu olcam

Son düzenleme:
sabah: 2 dilim kara ekmek domates,salatalik,3 dilimpeynir,zeytin 3tane
ara: 1 kahve kahve ara sayiliyormu:26:
öglen: 1 simit
ara: 1 seftali
aksam: tavuk kanati 2 tane, salata
ara: simdi bitane daha kahve yapcam da
ben bugün herseyi yiyesim geliyor napcam ben masa da duran cips gözüme carpip duruyor

Son düzenleme:
buqünkü menümü yazıyorum arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyorum...

sabah saat: 10:00'da
1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusu kadar peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay

ara: saat 14:00'da
1 tane elma

öğle: saat 15:30'da
1 kase acılı domates çorbası

ara : yok...

akşam: saat 19:00'da

2 tane karalahana dolması
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt

akşam olmadı dimi ne kadar karbonhidratlı yicek varsa yedim
ama napim başka yemek yoktu annem dolma sarmış makarna yapmıştı

ßen yinede yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

akşam yemeğimide yedim kızlar toktum aslında ama sonra acıkmayayım diye yedim..
3 nuget yedim sadece bu kadar
öğlen burçak bisküviyi sütle karıştırmıştım baya tok tuttu o

dolma yada makarnadan birini seçip yanında yine yoğurdu yeseydin öyle daha iyi olurdu sanki canım..ama olsun yarına dengelersin..

aksam biraz kacmis sanki :18: ama bunun sende farkindasin :26: valla makarna dolma deme bende olsam yerdim birde 3 kasikla kalmasdin makarna yinede afferim sana 3 kasikdan sonra yememissin

akşam yemeğimide yedim kızlar toktum aslında ama sonra acıkmayayım diye yedim..
3 nuget yedim sadece bu kadar
öğlen burçak bisküviyi sütle karıştırmıştım baya tok tuttu o

bisküviyi yiyince sütlen birsey olmuyormu acaba:26: kac tane yemisdin bisküvi den :26:

aslında makarna 3 kaşıktan daha azdı 2 kaşık var yoktu yani
çatalla teker teker yediğim için 3 kaşıktan hesaplıyorum yinede
ama yemeklerin ikiside mükemmeldi ve şuan açlıktan ölüyorum
makarnayı çok severim zor tutuyorum kendimi qidip yememek için

5 bisküviyi kırdım canım burçak bisküvi sütte lighti..valla oluyorsa birdaha yemem ama bugün canım çok çekti

sen yapma o hatayi canim yeme sakin kahve yap süt yap yeme gecen hafta ben yedim noldu arti cikdim bu hafta zaten ugrasiyoruz zar zor vercez diye yeme

neskafe içiyosan yanında yarım muz çok şahane olur

bence kötü değil abartmadan yemişsin.hem prinç hem makarna olmasa daha iyi olurmuş ama ölçüler bence gayet iyi

sen yapma o hatayi canim yeme sakin kahve yap süt yap yeme gecen hafta ben yedim noldu arti cikdim bu hafta zaten ugrasiyoruz zar zor vercez diye yeme

of ağlıcam şimdi yaa
yesem bi türlü yemesem bi türlü
yersem yarın oturup ağlarımm
yemezsem de şimdi oturup ağlayasım qeliyoo
ama yemicem inşallah ağlasamda sızlasamda
yarın yemediğim için mutlu olucam
bunu düşünerek yemicemmmmmmmmmmm

bende severim ondan sordum bilen varsa süylesin bisküvi diyeti bozarmi :95:
aslını bakarsanız kalorisi oldukça yüksek bisküvinin.ama canınız çekmiş olsun buseferlik kaçamak hadi bendensiniz

mesela şöyle söylim geçen benim canım kek çekti dedimya .neyse kek aldım tek lokmalık kekin kalorisi tam tamına 240 yani bu benim ana öğünde yediğim yemeğe eş değer nerdeyse. ben ortalama bi öğünde 300-400 kal. tüketiyorum.
canımda keki çekti gerçekten bende ne yaptım yarısını bi gün yedim yarısını başka bi gün.

yeme hayatim simdi aglada sonra aglasanda fayda etmez migde de tas gibi oturdumu

ay cok sagol ben daha öyle yarim yarim yemeye alisamadim bizim bi yenge var kadin tas catlasin 48 46 kilo falan ama nezaman ona yemege gitsek kadin börek cörek tatli dolu dolu yapiyor kendi yiyo az birsey migde küstü diyo yiyemiyorum diyo ay bi de benim migde bi küs olsa :84: ha o yengenin de 3 tane cocugu var yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…