70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatim ben muzu seviyorum da gabiz yapar diyorlar yemiyom :18:
yorumladımya. kaçırmadan yemişsin sorun yok bida makarna yada pribçli şeyleri öğlen menüne yanında bi sebze yemeğiyle yada salatayla yersen dahada süper olur.ama moral bozacak bişi yok kararında olmuş.

green kuzummm menümü yorumlarmısın
kişiden kişiye değişir bence.miden kazındığında kahveyi tatlandırmak adına anında yarım muz güzel olur. bu arada kahveyi kremalı yada şekerli içmiyosun dimi

alintilar karismis ay ne güldüm, diyom ben yemedim ki makarnayi

bende o midesi küsenleri aman tıkandım bi lokmada yiyemicem şurama kadar doydum diyenleri anamıyorum o nasıl bişeydir ya ben hayatımda öyle bişey hiç yaşamadım ben irademe sahibm yoksa doyduğum falan yok

neskafe içiyosan yanında yarım muz çok şahane olur

bence kötü değil abartmadan yemişsin.hem prinç hem makarna olmasa daha iyi olurmuş ama ölçüler bence gayet iyi

evet canım abartmadna yedim
ama her zaman önüme qelmeyecek bir menü
qelsede her zaman yemem ya :)
markete çıkıp sırf bunları yememek için spechal K alıcaktım kendime
sonra yemeklerde qözüm kalıcak diye qidip almadım

sen yine dışarı çıktığında al bulunsun evdede.dediğim gibi abartmamışın kararında yemişsin.önemli olanda bu zaten zamanla sende nekadar nasıl yiyeceğine kendin karar verebilecek sınırını bileceksin.sevdiğin şeylerden geri çekme kendini ye ama böyle kararında olsun

iyi bari sende bizdensin migden küsmüyor sana
hiç küsmes ramazanda biraz moralim bozuldu iftar vakti yemek yemedim sonrada kalktım soda içtim.yengem miden küsücek sonra o tvdekiler gibi olcan dedi kocişte bende aynı anda benim midem küsmez, onun midesi küsmez diye yorum yaptı ne ekşime ne yanma ne çok doyma ne acıkma gibi duygularım yok benim.benim daha çok düşünce olarak açlık ve tokluk hissim var

hepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam

kızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:

hosgeldin sen nasil bir diyet yapiyorsun merak ettim sade elma mi yiyorsun bu diyetlen:26:

hoşbuldum canım. sabah haşlanmış yumurta olmak şartıyla 2dilim kızarmış ekmekle güzel bir kahvaltı ve kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir ekşi yeşil elma bol su ve yeşil çay ilk bakışta çok sağlıklı görünmüyor evet ama biraz hıza ihtiyacım var

ben bi kac kez monodiet yaptim ama gina geliyor 1-2 gün sonra isallah sen faydasini görürsün canim..

bence olur :26: noldu ki migdene bulaniyormu eksime mi yapiyor:26:

açlıktan miğdem bulanıyo bitki çayını zaten şifa niyetine zorla içiyorum arada bir
ama bazen öyle bulanıor ki su bile içesim qelmio
belki soda bulantımı keser miğdemde şişkinlik yapar dimi:26:

sodada kh yok biliorum ama
limonlusunda varmıdır acaba
buqün fazlasıyla kh sınırımı doldurdum:26:

canım çok saol çizelgene baktım harikasın sen ne kadar sürede verdiğini öğrenebilir miyim bende 5li kiloları görebilecekmiyim acep:2:
değişik dönemlerde verdim.9 ay oldu.3 ayda 15 kilo verdim sonraki 6 ay gelgitli oldu.son 2 aydada 3-4 kilo civarı verdim

kızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:
üzerindeki değerlere bakabilirsin.normalsodanın kolarisi yok ama istersen bide netten bak ama çok bişi olduğunu sanmam.daha kötü olacağına iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…