yorumladımya. kaçırmadan yemişsin sorun yokhayatim ben muzu seviyorum da gabiz yapar diyorlaryemiyom :18:
kişiden kişiye değişir bence.miden kazındığında kahveyi tatlandırmak adına anında yarım muz güzel olur.green kuzummm menümü yorumlarmısın
yorumladımya. kaçırmadan yemişsin sorun yokbida makarna yada pribçli şeyleri öğlen menüne yanında bi sebze yemeğiyle yada salatayla yersen dahada süper olur.ama moral bozacak bişi yok kararında olmuş.
kişiden kişiye değişir bence.miden kazındığında kahveyi tatlandırmak adına anında yarım muz güzel olur.bu arada kahveyi kremalı yada şekerli içmiyosun dimi
ay cok sagolben daha öyle yarim yarim yemeye alisamadim bizim bi yenge var kadin tas catlasin 48 46 kilo falan ama nezaman ona yemege gitsek kadin börek cörek tatli dolu dolu yapiyor kendi yiyo az birsey migde küstü diyo yiyemiyorum diyo ay bi de benim migde bi küs olsa :84: ha o yengenin de 3 tane cocugu var yani
neskafe içiyosan yanında yarım muz çok şahane olur
bence kötü değil abartmadan yemişsin.hem prinç hem makarna olmasa daha iyi olurmuş ama ölçüler bence gayet iyi
bende o midesi küsenleri aman tıkandım bi lokmada yiyemicem şurama kadar doydum diyenleri anamıyorum o nasıl bişeydir ya ben hayatımda öyle bişey hiç yaşamadım ben irademe sahibm yoksa doyduğum falan yok
bende o midesi küsenleri aman tıkandım bi lokmada yiyemicem şurama kadar doydum diyenleri anamıyorum o nasıl bişeydir ya ben hayatımda öyle bişey hiç yaşamadım ben irademe sahibm yoksa doyduğum falan yok
iyi bari sende bizdensinmigden küsmüyor sana
sen yine dışarı çıktığında al bulunsun evdede.dediğim gibi abartmamışın kararında yemişsin.önemli olanda bu zaten zamanla sende nekadar nasıl yiyeceğine kendin karar verebilecek sınırını bileceksin.sevdiğin şeylerden geri çekme kendini ye ama böyle kararında olsunevet canım abartmadna yedim
ama her zaman önüme qelmeyecek bir menü
qelsede her zaman yemem ya :)
markete çıkıp sırf bunları yememek için spechal K alıcaktım kendime
sonra yemeklerde qözüm kalıcak diye qidip almadım
hiç küsmesiyi bari sende bizdensinmigden küsmüyor sana
hoşgeldin.hadi diyetin mübarek olsunhepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
hepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
hoşgeldin.hadi diyetin mübarek olsun
hosgeldinsen nasil bir diyet yapiyorsun merak ettim sade elma mi yiyorsun bu diyetlen:26:
kızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:
hoşbuldum canım. sabah haşlanmış yumurta olmak şartıyla 2dilim kızarmış ekmekle güzel bir kahvaltı ve kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir ekşi yeşil elma bol su ve yeşil çay ilk bakışta çok sağlıklı görünmüyor evet ama biraz hıza ihtiyacım var
bence olur :26: noldu ki migdene bulaniyormu eksime mi yapiyor:26:
ben bi kac kez monodiet yaptim ama gina geliyor 1-2 gün sonra isallah sen faydasini görürsün canim..
sodada kh yok biliorum ama
limonlusunda varmıdır acaba
buqün fazlasıyla kh sınırımı doldurdum:26:
değişik dönemlerde verdim.9 ay oldu.3 ayda 15 kilo verdim sonraki 6 ay gelgitli oldu.son 2 aydada 3-4 kilo civarı verdimcanım çok saol çizelgene baktım harikasın sen ne kadar sürede verdiğini öğrenebilir miyim bende 5li kiloları görebilecekmiyim acep:2:
üzerindeki değerlere bakabilirsin.normalsodanın kolarisi yok ama istersen bide netten bak ama çok bişi olduğunu sanmam.daha kötü olacağına iç.kızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?