70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar iyi akşamlar herkese...

bende 79 lardayım hedefim 59 bakalım zamana yaydım hızlı kilo verip sonra hepsini toptan almak istemiyorum...
şu karbonhidrat protein ayırma diyetiyle başladım...

80 leri görmüştüm 10 gün içinde 79 a düştüm... inşallah 59 ları da görmek nasip olur...
asıl benim hedefim evlendiğim kiloya düşmek ama önce bir şu 20 kiloyu vereyim o daha kolay olur sanırım...

birseycik olmaz etden bence ekmeksiz istedigin kadar ye nekadar yersen okadar yakiyormus vucut yani doktorun süylemesi
ayran da protein deyilmi dondurma da tatli protein

sağol kız sende olmasan

o protein o kalsiyum derken ben tekrar 79 olmayımda

yemek değilde tatlı krizi tutuyo hergün iğneler yapar mı acep:78:

yazdım şeker yukarıya
ızgarayı yedim utanmasam aşağıda bağlı hayvanlarıda yiyecektim
gördüm olsun seffan olsun canim sIkma canini

ay sende de mi basladi unutkanlik ay bi bende var saniyom valla ben regl oldummu habire yiyordum yani önceden sanki karnimin agrisi geciyormus gibi hisettiyordum birde biyerde okudum cikolata regl sancisini azaltiyormus onuda götürüyordum bi güzel

ooh daha guzel ılac var mı desene...
ama cıdden normalde tamam abur cubur yerım ama tatlıya yada cıkolataya duskunlugum yoktur
bırtek regl geldıgınde canım ceker çok ilginç normalde çikolata alıyımda yıyım demem yanı... :26:

iyi eglenceler fistik :92: bugün kacamak yok ona göre aksam rapor verirsin hadi canim benim görüsürüz kendine i bak sagsola fazla bakma
gelincede haber ver merak ettirme bizi anne gibi konusdum

Geldimm canımmm alıntılardan birinde sormuşsun yediğimi orda ayrıntılı cevaplıcam

Ahahah uğraşş canım yeter ki sen uğraşşş nolcekkk.
Seviyom ben benimle uğraşmanıı

Greennn 5-8 kilo veririm dimii o zamana kadarr çocuk beni hiç çıtır göremedi.
Bari bu zaman görsün
Tanıstıgımızda bi 65 dim sadece
Dediğim gibi önceki akşamdan çok yediğim için canım istemedi ama gene de yedim bişiler..
Menümü de yazcam birazdan

Ayyy ayyyy çok sevindiriyo o beden olayı yaa. Bütün markaların bedenleri bellidir zaten.
Mango, zaranın falan 40 bedeni 36-38 gibidir mesela
Çok güzel motive ediyor insanııı
Maşaallah diyim ben gene dee

Vayyy uzun zamandır güzel bi menüyle karşımıza çıkmamıştınn.
Aferimm bak yola geliyonn.

bu hafta ikimize de cıss yokk.
1 hafta dayanalım bakalım. Cuma günü mukafatını alırız

suaenvar naptin canim izgarayi yedinmi
dilek nasildin sende yedinmi fistik baligini baska ne yedin anlat bakim

Selamm canımm
Yedim canım menümü yazıyım şimdii

Bugün ki menüm

Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık

Öğlen:
1 tane ananaslı activia

Ara:
8-10 tane çubuk kraker

Akşam:
3-4 tane fırınlanmış mantar
Hamsi tava
Mevsim salata

2 bardak şekersiz çay
1 bardak form çayı

böyle olunca hani bir yr çıkıyo kendin sayfa no yazıyorsun ya
öle yapınca geçiyo istediğin sayfaya

bak ben onu bilmiyordum canim yeni birsey daha ögrendim cok sagol

hosgeldin isallah hepberaber vercez hain kilolari

sağol kız sende olmasan

o protein o kalsiyum derken ben tekrar 79 olmayımda

yemek değilde tatlı krizi tutuyo hergün iğneler yapar mı acep:78:
yok kiz sanmam geri alacagini olabilir sütlü tatlilar ye cok istiyorsa canin canim benim benim bi ara kesik baklava cekiyordun hamurlu tatli olmadikca tadimlik ye yoksa ortaligi yikarsin stress ve sinirden

canım menün çok çok hafif hatta az ama hamsı tava olayı bıtırmıs yagda kızartma dımı...
bırde balık yemıssın aslında fırında yada ızgara olsa o zaman super olurdu ama hamsıde oyle olmuyor...

hosgeldin isallah hepberaber vercez hain kilolari

evet destek motive şart tek başına zor bende birkaç gündür sizleri okuyorum ancak bugüne kısmet oldu yazmak...

ben şu kan ilaçlarından aldım 10 kilo kadar 10 kiloda zaten doğumlardan kalanlar vardı çoğaldıkça çoğaldı sizin anlayacağınız ama hep beraber atalım şu fazlalıkları üzerimizden...

Canım çok istiyordu ya nabim bi kerelik olsun dimiiii
yürüdük sonra fayda eder mi bilmiyorum ama
Neyse 4 gün var dikkat edelim sen bu haftaiçi burdasındır herhalde.
Oğluşunun oryantasyon süreci bitti dimi?

bende sevmem normalde cikolata ama cilekli fena deyil beyaz veya findiklida fena deyil ama mecbur deyilim onlarda gözüm yok benim isarkadasi cikolata bagimlisi resmen krize giriyo sen diyo niye kilolusun madem yemiyon cikolata ben daha cok tuzlu seyleri seviyom

afferim kiz 28 kasimda senin sevdicek baka kalcak yazik artik kizkanclik krizlerine de girer garipim

canim sende yap cizelge motive eder seni

afferim kiz 28 kasimda senin sevdicek baka kalcak yazik artik kizkanclik krizlerine de girer garipim

İlk başlar kıskançtı sonra alıştı sanırım ya da buna kim bakar diye düşündü normale döndü
Çok abartmadıgı sürece ben kıskanç erkeği seviyorum ya.
Sevgi göstergesi olarak algılamıyorum tabi ki ama beğenmesi hoşuma gidiyo
Geellsiiiinnn artıkk yaaa çoookkk özlediimmmmmmmmm.:2:

bende abartsin istemem ne demisler seven insan kiskanir ay canim benim az kaldi fistik

yaptım canım ama pc nin masaüstüne koydum oradan bakıyorum artık hergün buraya giremesemde pc açılıyor muhakkak
direkt o gözüme çarpıyor iyi oluyor dediğin gibi...

yok canim öyle deyil simdi herkesin asagida bi cizelgesi var mesela benimkinde 73.70 yaziyo gecen hafta 73.40 din simdi bu hafta listeye girmiyorsun ama her cuma bildirim yapiyoruz listeye girersin kilo verirsen 1inci olursan veremesen de mekik cezasi alirsin
güzel oluyor eglenceli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…