70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım inş hemen iyileşir oğlun

KABAKLI KEKİKLİ DOMATES ÇORBASI(284 kalori) 2 kişilik
1 adet küçük soğan
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 diş ezilmiş sarımsak
425 gr doğranmış domates
1/4 lt et suyu
tuz karabiber bir tutam şeker
150 gr kabak
40 gr kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı kekik
2 dilim çavdar ekmeği

soğanı kıyın ve yağda pembeleştirin sarımsak domates et suyunu katın tuz karabiber şeker kekik ile tatlandırın 10 dk hafif ateşte pişirin kabakları şerit şeklinde doğrayıp karışıma ekleyin 5 dk daha kaynatın peynirin yarısını incecik rendeleyin çorbaya katın kalan peyniri bıçakla ince ince kesip üzerine serpiştirin ve çavdar ekmeği ile servis yapın

şimdi tam mevsimi arada değişik bişiyler yemek güzel olur diye düşündüm cokacimcoook

kendimi çok bitkin hissediyorum kızlar 4,5 aydan sonra regl oldum hamilelikten sonra ancak kendimi toparlıyor vücut bugün 2. günü canım hiçbişi yemek istemiyo :1shok::1shok:

geçmiş olsun canım
tarif için teşekkürler,kabak sevmem çok fazla ama çorba güzel duruyorcokacimcoook

bende iiym saol elsecım inş kotu bişiler olmamiştr kocişiyle barısmıslardır

inşallah canım o günden beri girmemesi aklıma kötü şeyler de getirmiyo değil ama inşallah barışmışlardır

valla kızlar sevilcan için benimde aklıma kötü şeyler gelio hatta kendime kızıyorum
buraya gelmişti biz tanışmıştık ya neden telefonunu almadım arar sorardım şimdi diee

valla kızlar sevilcan için benimde aklıma kötü şeyler gelio hatta kendime kızıyorum
buraya gelmişti biz tanışmıştık ya neden telefonunu almadım arar sorardım şimdi diee

evet canım ya siz tanışmıştınız keşke telefonunu alsaydın
inşallah iyilerdir, kocişiyle problemlerini halletmek için bikaç günlük tatil yaptıklarını falan düşünmek istiyorum

evet yaaa melankoli..sevılcanım hadı senı beklıyoruz ya nerdesın?bnde senın gıbı dusunuyorum else inş öledr

kızlar inş öyledir valla aklıma daha kötüsünü getirmek istemiyorum

sevılcandan bır kare

günaydın kıslar ben geldım sabah kalkdım kocısle oglusumuzu asıya gtrduk eve geldım az once yaptım kahvaltımı 1 tane haslanmıs yumurta , 1 domates , 5 zeytın kıslar sızler nasılsınız

günaydın kıslar ben geldım sabah kalkdım kocısle oglusumuzu asıya gtrduk eve geldım az once yaptım kahvaltımı 1 tane haslanmıs yumurta , 1 domates , 5 zeytın kıslar sızler nasılsınız

afiyet olsun tatlım bende sabah 2 tane haşlanmış patatesin üzerine biraz maydonoz doğradım öyle yedim
oğluşun ağlamıştır şimdi aşıda kıyamam:ecrin_bebek:
kaç aylık bebeğin?

günaydın herkese,sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandım,ağlamaktan gözlerim şişti,migrenim tuttu yine soluğu acilde aldım,ağrı kesicilerle ancak ayağa kalkabildim,işede yeni geldim,gelir gelmezde foruma bakıyım dedim,umarım herkes iyidir
sabah kahvaltım bir kase çorba,bir parça ekmek,lor peyniri,zeytin ve çay (annemin zoruyla tabi)
birazdan metobolizma hızlandırıcı çay yapıcam,onu içicem gün boyu,bana çok faydası oluyo
şimdilik bu kadar,görüşmek üzere kızlar

umarım kötü bişey yoktur araları düzelmiştir kimsenin yuvası düzeni bozulmasın Çok üzgünüm çoook aslında çocuğu problem ediyorlar çocuksuz yaşayan o kadar çok insan varki çevremizde illaki çocuk olacak diye bir şart yok ama bizim toplumumuz malum hemen sormaya başlarlar.biz eşimle 8 yılı bitirdik 9 a girdik biz 5 yıl çocuk yapmadık gönlümüze göre gezdik şehir şehir her fırsatta hafta sonlarını bile değerlendirdik benim çevremde sürekli acaba olmuyormu şurda bir doktor var git ben ısrarla istemiyoruz korunuyoruz dediysemde en başta kaynanam olmak beraber damgayı vurdular kısır diye 5 yıldan sonra korunmayı bıraktım bir ay sonra hamile kaldım 9 ay sonra kar gibi bembeyaz oğlum dünyaya geldi milletin çenesi kapandı ama şimdi oğlum 3,5 yaşında bu seferde 2.çocuk ne zaman diye tutturmaya başladılar ben bu tempoda bir çocuk iş hayatı ev zaten zor yetişiyorum düşünemiyorum allah olmayanlara çifter çifter versin inşallah hihoyyyt o yüzden kimsenin lafına bakmayın hayatı akışına bırakın herşeyin bir vakti zamanı vardır

-tatlicadiarzu-
afiyet olsun tatlım bende sabah 2 tane haşlanmış patatesin üzerine biraz maydonoz doğradım öyle yedim
oğluşun ağlamıştır şimdi aşıda kıyamam:ecrin_bebek:
kaç aylık bebeğin?

ağladı cnm kocıs tuttu bacaklarını ben bakamıyorum benım sıpa bkaydirigubbakcemile5ırde ılk defa bez almadan cıktım yanımaya altına bır yapmıs bezde yer kalmamıs oyle yanı bacaklarından vuruldugu ıcın asıyı hemsırelere azcık rezıl olduk eve aglya aglaya geldı sıpam-tatlicadiarzu-

kızlar nerelerdesiniz 2 gündür herkez kayıp motivasyon düşüklüğü olmaya başladı sanırım birbirimizi ihmal etmeyelim arkadaşlar kaydirigubbakcemile

ayyy ne kadar doğru anlatmışsın gerçekten canım.çok haklısın inanki.buarada sevilcanın eşiyle sorunlarımı vardıki yaa?ben okumamışım sanırım o kısmı

sabah kepek ekmekli klasik kahvaltı
arada yarım kase makarna salatası
öğlen 1 tane küçük dolma,yarım kase mercimek çorbası
arada meyve yerim
akşama bilmiyrm.keşke bişe yemesem 7 den sonra ama benim eşim yeni saate göre 8 de geliyr

kıslar ben geldım 30 dk kosu bandında kosdum sonra su bel tıtretme aletını kullandım bacaklarıma kalcama artık dınleyeyım degılmı kıslar benım yaramaz uyanır zaten sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…