inşallah yoktur canım,hiç birine dayanamam..allahım nasip eder inşallah ogünleri görmeyiiamin cnm yaa valla bende bu olayı çok düşünürken yakalıyom kendimi elden bişii gelmez ama kaderde yoktur inşallah erken göçmek .yavrularımızın da yavrularını görebilsek inşallah..
yaa tamam hadi düzeldim ben bi ara esiyo işte öyle şeyler,sonra düzeliyorum,hadi sende boşvermişsin zatenbende kacayim bari aksam görüsürüz allah nasip ederse(tugba benide kendin gibi depresyona soktun a ):92:
neden alıntı yaptım ki valla unuttum ya
oh oh oh ii gitmişin bugün aferinsabah: 2 dilim kara ekmek domates,salatalik,3 dilimpeynir,zeytin 3tane
ara: 1 kahvekahve ara sayiliyormu:26:
öglen: 1 simit
ara: 1 seftali
aksam: tavuk kanati 2 tane, salata
ara: simdi bitane daha kahve yapcam da
ben bugün herseyi yiyesim geliyornapcam ben masa da duran cips gözüme carpip duruyor
akşama kadar gayet mükemmel gitmişte akşam bunlar olmamış,hemde akşamları yenmemesi gereken şeyleri aynı anda yemişsin artı bide kb değerleri çok yüksek olan iki besini yemişsin aferin sana ne diyim,hafta sonu kaçamağına ver artık haftaya kadar dikkat edersen bugünü dengelersin canımbuqünkü menümü yazıyorum arkadaşlar
yorumlarınızı bekliyorum...
sabah saat: 10:00'da
1 dilim kaşarlı tost
1 kibrit kutusu kadar peynir
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay
ara: saat 14:00'da
1 tane elma
öğle: saat 15:30'da
1 kase acılı domates çorbası
ara : yok...
akşam: saat 19:00'da
2 tane karalahana dolması
3 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
akşam olmadı dimi ne kadar karbonhidratlı yicek varsa yedim
ama napim başka yemek yoktu annem dolma sarmış makarna yapmıştı
ßen yinede yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
ah canım valla bi baksana burçak bisküvinin kb değerine yenirmii oooakşam yemeğimide yedim kızlar toktum aslında ama sonra acıkmayayım diye yedim..
3 nuget yedim sadece bu kadar
öğlen burçak bisküviyi sütle karıştırmıştım baya tok tuttu o
yinede sen bilirisn miktarını ona göre ayarla iştee...ama bence hiç yemee,benim elim hep marketlerde elim gidiyodaa,yinede bakınca kb sine amaaan diyip bırakıyoruum en iyisi hiç almamak..5 bisküviyi kırdım canım burçak bisküvi sütte lighti..valla oluyorsa birdaha yemem ama bugün canım çok çekti
hoşgeldiiinnhepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
sodanın hiç bi zararı yok faydalı elimde olsa hergün içcemdee,eşim hep alvermiyoookızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:
şişkinlik değil aksine yediklerini hazmettiriyo ve şişkinliği alıyooaçlıktan miğdem bulanıyo bitki çayını zaten şifa niyetine zorla içiyorum arada bir
ama bazen öyle bulanıor ki su bile içesim qelmio
belki soda bulantımı keser miğdemde şişkinlik yapar dimi:26:
geçmiş olsun canım iyiki fazla denk gelmemiş...uyumuştur gerçi şimdi iyi ukular onaa:95:bence ic rahatlatir canim
benim öyle hic gitmiyorlardin cünkü en gec 3 gün birakiyordum birde asiri canim birseyler cekiyordun
okadar da yoktur herhalde :26:
kizlar cocuk kase yi kirdi birde gelme dedim süpürgeyle tutururken arkamda dolanirken ayagina cam parcasi geldiama iyiki fazla birsey olmadi kesmis biraz hemen spray sIkIp yapistirdim band saat 8.30 oldu ben yatirayim onu sonra görüsürüz kizlar :92:
iyi geceler hatunlar....
ay ben bu akşam ortalığı batırdım
yemeğe gitmiştik kocişle burnuma kadar doldum
8-10 et köfte yemişimdir 2-3 parçada pirzola
3-4 bardakta ayran hemde son derece koyu
sadece ekmek yemedim karım
şimdide canım çok tatlı istedi dondurma yedim 3 top falan
sporda yapmadım ABOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
hoşgeldin sende bebem buyur içelim bi yeşilçay kapta gelslm kızlar iyi akşamlar herkese...
bende 79 lardayım hedefim 59 bakalım zamana yaydım hızlı kilo verip sonra hepsini toptan almak istemiyorum...
şu karbonhidrat protein ayırma diyetiyle başladım...
80 leri görmüştüm 10 gün içinde 79 a düştüm... inşallah 59 ları da görmek nasip olur...
asıl benim hedefim evlendiğim kiloya düşmek ama önce bir şu 20 kiloyu vereyim o daha kolay olur sanırım...
ayy ne kaa güzel bi menüüü,ben sapıttım iyicee,yediğim bişeyde yoktaaa,açım uleeeyyyn şimdi ben napcaam,akşam 18.00de bi tarhana çorbası içtim okaaa..hep senin yüzündeen dilekBugün ki menüm
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 tane salatalık
Öğlen:
1 tane ananaslı activia
Ara:
8-10 tane çubuk kraker
Akşam:
3-4 tane fırınlanmış mantar
Hamsi tava
Mevsim salata
2 bardak şekersiz çay
1 bardak form çayı
71 günde :44: ay bana ne mathematik sorusu soruyon dilek yaaaben mathematik de cok kötüydüm hadi baska birsey sor
ayy ne kaa güzel bi menüüü,ben sapıttım iyicee,yediğim bişeyde yoktaaa,açım uleeeyyyn şimdi ben napcaam,akşam 18.00de bi tarhana çorbası içtim okaaa..hep senin yüzündeen dilek:84:deminde gittim 3kaşık yoğurt yediim açııım aklımdan kötü kötü şeylerr geçiyoo,makarna davası açılmış ,,bende bugün uzun makarna aldıım onda gözüm kaldıı bugün yemicem ama yarın acısını öğlen çıkarcaaaaaaammm
yaa tamam hadi düzeldim ben bi ara esiyo işte öyle şeyler,sonra düzeliyorum,hadi sende boşvermişsin zaten
oh oh oh ii gitmişin bugün aferinkahve ara öğün yerine geçiyomu bilmiyorum ama:26:yararının olduğunuda sanmıyorum dyete
geçmiş olsun canım iyiki fazla denk gelmemiş...uyumuştur gerçi şimdi iyi ukular onaa:95:
Suziiii el birliğiyle beni çıtır yapcenizzzz.
Ben mutlu olcemmm sevdicekkk mutluu olcekkkk sonraa sizdeee mutlu olcanızzzz
Bu pazartesi moralim yerinde olacak sanırım.
Öylece başlayacagım kaldıgım yerden
Bn geldm
Akşam ekmeksiz çorba içtim ve 2-3 kaşıkta kısır yedim, şimdide sporumu yaptım,1.haftam bitio yarın tartılcam inş kilo vermişimdir
barkinim canim sana haberlerim var dur anlatayim gitme bir yere
senin yani sira birde ben olsam fena olmazay canim benim tabii mutlu olcez tabii pes etmek yok ona göre
ben kisira dayanamiyorum en iyisi yapmamak ve yememek cok severimde kendisini :84: sen iyi yapmissin 2-3 kasik ile
Tabi ki pess etmekk yookk..
Çıtır olcez hep beraber birbirimize destek vererek :))
annem ye bişy olmaz kısırdan dedi bna ama yemedim tuttum kendimi
annem ye bişy olmaz kısırdan dedi bna ama yemedim tuttum kendimi
Tabi ki pess etmekk yookk..
Çıtır olcez hep beraber birbirimize destek vererek :))
aman hatırlatma bana yaaa,doğumlardan sonra boyuna kan ilacı içtim şişe şişee,bende diyorum bukadar kilo ne çabuk geldi yapıştı üstümee,evet destek motive şart tek başına zor bende birkaç gündür sizleri okuyorum ancak bugüne kısmet oldu yazmak...
ben şu kan ilaçlarından aldım 10 kilo kadar 10 kiloda zaten doğumlardan kalanlar vardı çoğaldıkça çoğaldı sizin anlayacağınız ama hep beraber atalım şu fazlalıkları üzerimizden...
uyuyamaaaamm,aşkım olmadan yatağa girmekmii
Sakııınnnnn tugbaaaa
Yarın öğlene sakla kendiniii çok acıktıysan yat uyu bence en güzeli.
Yada yeşilçay falan iç açlığı bastırıyo ya da soda iç.
Git tıka basa su iç
önce beni bi depresyona sok ondan sonra da hadi düzeldim dekahvenin ne zarari var ki simdi allah allah :26: kahvemi de icmesem aglarim bende :84::84::84:
sagol canim gectiuyudu teyzesi sagol
senin yani sira birde ben olsam fena olmazay canim benim tabii mutlu olcez tabii pes etmek yok ona göre
slmmmmmmmmmmmm iyi akşamlarr kızlarrrr nabersiniz bakalımmm
aynen bende katılıyorummmmmmmm yokkkk pes etmek çıtır olana kadarrrrrrrr
ben kisira dayanamiyorum en iyisi yapmamak ve yememek cok severimde kendisini :84: sen iyi yapmissin 2-3 kasik ile
ya su anneler yokmu aradi beni simdi kizarilmis ekmek yapmislarda götür seninki yer diyoresmen bana cin iskencesi yapiyo bu saatde ben bi cikip geleyim yemiycem iste yemiycem taze de olsa sicak da olsa
uyuyamaaaamm,aşkım olmadan yatağa girmekmiiona sarılmadan uyuyamamkii ben saat 1e kadar burdayım,ben gidip yeşil çay yapem gelem,yaw bide hayıt tohumu kullanmaya başladım 10.günüm bugün bitti,bide günde 2bardak,anam ben hayatımda bukadar iğrenç bi çay görmediiimmm....
pes edinde görem sizi ben,çakar dururum artık düzelene kadar dilekle sanaaasıkıyosa bırakın diyeti pes edin hadiii
Ooooo annelere kalsa bütün yiyeceklerden bişi olmazz.
Accıkk yeee diye tutturuyo benimm canımm annem deee.
Hatta eskiden akşam yemek yemicem derdim. Odaama geçerdim.
Annemmm arkamdann gel cacık yaptım onu ye bari derdi.
Yok falan derdim ısrar ederdi.
Neyse bi mutfaga giriyodum taze fasulye yanında bulgur pilavı salatası cart curt
Bi başşlıyosun hepsinden yiyosun zaten
Anneme göre bişi olmaz o yediklerimden gördk bişi olmazı
Hoşgeldiinnnnn
Çocukları uyutup geldinn mi?? Eee nasılsın bakalım evet pes etmek yok yavaş yavaşta olsa gitcek kilolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?