70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin cnm yaa valla bende bu olayı çok düşünürken yakalıyom kendimi elden bişii gelmez ama kaderde yoktur inşallah erken göçmek .yavrularımızın da yavrularını görebilsek inşallah..
inşallah yoktur canım,hiç birine dayanamam..allahım nasip eder inşallah ogünleri görmeyii
bende kacayim bari aksam görüsürüz allah nasip ederse (tugba benide kendin gibi depresyona soktun a ):92:
yaa tamam hadi düzeldim ben bi ara esiyo işte öyle şeyler,sonra düzeliyorum,hadi sende boşvermişsin zaten

neden alıntı yaptım ki valla unuttum ya

oh oh oh ii gitmişin bugün aferinkahve ara öğün yerine geçiyomu bilmiyorum ama:26:yararının olduğunuda sanmıyorum dyete
akşama kadar gayet mükemmel gitmişte akşam bunlar olmamış,hemde akşamları yenmemesi gereken şeyleri aynı anda yemişsin artı bide kb değerleri çok yüksek olan iki besini yemişsin aferin sana ne diyim,hafta sonu kaçamağına ver artık haftaya kadar dikkat edersen bugünü dengelersin canım
akşam yemeğimide yedim kızlar toktum aslında ama sonra acıkmayayım diye yedim..
3 nuget yedim sadece bu kadar
öğlen burçak bisküviyi sütle karıştırmıştım baya tok tuttu o
ah canım valla bi baksana burçak bisküvinin kb değerine yenirmii ooo
1 pakette 115 gram vardır. Pakette 19 adet bisküvi vardır. Tanesi 6 gramdır.

100 gramı için besin değerleri aşağıdadır.

Enerji: 450 kalori
Protein: 7.18 gram
Yağlar: 17.67 (Tekil doymamış: 5,37 Çoklu doymamış:2.55 Doymuş yağ asitleri:9.55, Trans yağ:0,055g)
Karbonhidratlar:71,04 (Şeker:20.4)
Lif:6 gram
Sodyum:348 mg

Artıları:
İkindi öğünü için güzel bir karbonhidrat kaynağı. Bol lifli, yararlı yağlar mevcut.

Eksileri: İçindeki şeker fazla. Zayıflama diyeti yapanlar için yağ biraz fazla gelebilir.

Vücut geliştirmeciler için spordan 30 dk sonra tüketilmesi şiddetle tavsiyemdir. Yanında bir meyve suyuyla harika bir öğün olacaktır. Protein tozu içip ardından da tüketilebilir.

Ben bulk dönemimde ikindi öğünümde 50 gr karbonhidrat 25 gr protein hedeflediğim için 25 gr protein tozunun yanında 25 gr karbonhidrat tozu tükettiğim için bisküviden sadece 6 adet tüketiyorum. 36 gram tükettiğim için 25 gr karbonhidrat almış oluyorum. 25 gramın 5 gramı şeker oluyor.

50 gram karbonhidrat hedefleyenler 12 adet tüketebilirler lakin o zaman 8 grama yakın yağ 10 gram da şeker geliyor. Bunu da düşünmeliler.

alıntıdır...

5 bisküviyi kırdım canım burçak bisküvi sütte lighti..valla oluyorsa birdaha yemem ama bugün canım çok çekti
yinede sen bilirisn miktarını ona göre ayarla iştee...ama bence hiç yemee,benim elim hep marketlerde elim gidiyodaa,yinede bakınca kb sine amaaan diyip bırakıyoruum en iyisi hiç almamak..
hepinize merhaba bende sizinle birlikte zayıflamaya başlıyorum cuma gününe kadar elma diyetindeyim sonrasında tam gaz devam
hoşgeldiiinn
kızlar miğdem çok kötü yaa...
sade soda yok, limonlu soda içsem olur mu acaba?:26:
sodanın hiç bi zararı yok faydalı elimde olsa hergün içcemdee,eşim hep alvermiyoooben genelde limonlu içiyorum çok güzel kola gibii,,,
açlıktan miğdem bulanıyo bitki çayını zaten şifa niyetine zorla içiyorum arada bir
ama bazen öyle bulanıor ki su bile içesim qelmio
belki soda bulantımı keser miğdemde şişkinlik yapar dimi:26:
şişkinlik değil aksine yediklerini hazmettiriyo ve şişkinliği alıyoo
geçmiş olsun canım iyiki fazla denk gelmemiş...uyumuştur gerçi şimdi iyi ukular onaa:95:
valla bende gittiğim öyle biyerde amaaaan diyip yiyenlerdenim,hazır önüme geldiğindenmi nee,boşa gitmesin diye bitircem hepsini illakii:125:ne diyim afiyet bal şeker olsun yağ olmasın:119::119::119:
hoşgeldin sende bebem buyur içelim bi yeşilçay kapta gel
ayy ne kaa güzel bi menüüü,ben sapıttım iyicee,yediğim bişeyde yoktaaa,açım uleeeyyyn şimdi ben napcaam,akşam 18.00de bi tarhana çorbası içtim okaaa..hep senin yüzündeen dilek :84:deminde gittim 3kaşık yoğurt yediimaçııım aklımdan kötü kötü şeylerr geçiyoo,makarna davası açılmış ,,bende bugün uzun makarna aldıım onda gözüm kaldıı bugün yemicem ama yarın acısını öğlen çıkarcaaaaaaammm

71 günde :44: ay bana ne mathematik sorusu soruyon dilek yaaa ben mathematik de cok kötüydüm hadi baska birsey sor

Suziiii el birliğiyle beni çıtır yapcenizzzz.
Ben mutlu olcemmm sevdicekkk mutluu olcekkkk sonraa sizdeee mutlu olcanızzzz
Bu pazartesi moralim yerinde olacak sanırım.
Öylece başlayacagım kaldıgım yerden

Sakııınnnnn tugbaaaa
Yarın öğlene sakla kendiniii çok acıktıysan yat uyu bence en güzeli.
Yada yeşilçay falan iç açlığı bastırıyo ya da soda iç.
Git tıka basa su iç

Bn geldm
Akşam ekmeksiz çorba içtim ve 2-3 kaşıkta kısır yedim, şimdide sporumu yaptım,1.haftam bitio yarın tartılcam inş kilo vermişimdir

önce beni bi depresyona sok ondan sonra da hadi düzeldim de kahvenin ne zarari var ki simdi allah allah :26: kahvemi de icmesem aglarim bende :84::84::84:
sagol canim gecti uyudu teyzesi sagol

Suziiii el birliğiyle beni çıtır yapcenizzzz.
Ben mutlu olcemmm sevdicekkk mutluu olcekkkk sonraa sizdeee mutlu olcanızzzz
Bu pazartesi moralim yerinde olacak sanırım.
Öylece başlayacagım kaldıgım yerden

senin yani sira birde ben olsam fena olmaz ay canim benim tabii mutlu olcez tabii pes etmek yok ona göre

Tabi ki pess etmekk yookk..
Çıtır olcez hep beraber birbirimize destek vererek :))

annem ye bişy olmaz kısırdan dedi bna ama yemedim tuttum kendimi

ya su anneler yokmu aradi beni simdi kizarilmis ekmek yapmislarda götür seninki yer diyo resmen bana cin iskencesi yapiyo bu saatde ben bi cikip geleyim yemiycem iste yemiycem taze de olsa sicak da olsa

annem ye bişy olmaz kısırdan dedi bna ama yemedim tuttum kendimi

Ooooo annelere kalsa bütün yiyeceklerden bişi olmazz.
Accıkk yeee diye tutturuyo benimm canımm annem deee.

Hatta eskiden akşam yemek yemicem derdim. Odaama geçerdim.
Annemmm arkamdann gel cacık yaptım onu ye bari derdi.
Yok falan derdim ısrar ederdi.
Neyse bi mutfaga giriyodum taze fasulye yanında bulgur pilavı salatası cart curt

Bi başşlıyosun hepsinden yiyosun zaten
Anneme göre bişi olmaz o yediklerimden gördk bişi olmazı

aman hatırlatma bana yaaa,doğumlardan sonra boyuna kan ilacı içtim şişe şişee,bende diyorum bukadar kilo ne çabuk geldi yapıştı üstümee,bide zannediyorumki kan ilacı içiyorum yaa ohh kaybettiğim kanlar geri geliyo ne güzel ama neymiş kilolarda cabasıymış demekkama noldu ben yendiiimm

Sakııınnnnn tugbaaaa
Yarın öğlene sakla kendiniii çok acıktıysan yat uyu bence en güzeli.
Yada yeşilçay falan iç açlığı bastırıyo ya da soda iç.
Git tıka basa su iç
uyuyamaaaamm,aşkım olmadan yatağa girmekmiiona sarılmadan uyuyamamkii bensaat 1e kadar burdayım,ben gidip yeşil çay yapem gelem,yaw bide hayıt tohumu kullanmaya başladım 10.günüm bugün bitti,bide günde 2bardak,anam ben hayatımda bukadar iğrenç bi çay görmediiimmm....

pes edinde görem sizi ben,çakar dururum artık düzelene kadar dilekle sanaaasıkıyosa bırakın diyeti pes edin hadiii

ben kisira dayanamiyorum en iyisi yapmamak ve yememek cok severimde kendisini :84: sen iyi yapmissin 2-3 kasik ile

ya su anneler yokmu aradi beni simdi kizarilmis ekmek yapmislarda götür seninki yer diyo resmen bana cin iskencesi yapiyo bu saatde ben bi cikip geleyim yemiycem iste yemiycem taze de olsa sicak da olsa

evet yemicez işte

Ayy ayyyyy Allah hiç ayırmasın siziii
Ay bende bugün sevdiceğimi acaip özledim her zaman çok özlüyorum da bugün daha fena.
Daha 2.5 ayımız var snra görcem o da 10 gün ailesi, akrabaları, arkadaşları, burda yapılcak alıncak işleri de olcak.
Bu kadar kısa zamanda ne kadar görüşebilirsek artık
Bende sarılıp uyumak istiyom artık.
4 yıldır bekle bekle
Neyse daha acelemiz yok askerliğiii bitcek deee işş bulcakktaaaaa
Beni alıcaktaaaa ooo ooooo

Kafamıza vurmaaa sennn tam gazz devam edicem bak gör sennn

Ay evet ya onlara kalsa her şeyi yedircekler o zaman kim bilir kaç kilo olcaz bunları vermeye çalışırken

Hoşgeldiinnnnn
Çocukları uyutup geldinn mi?? Eee nasılsın bakalım evet pes etmek yok yavaş yavaşta olsa gitcek kilolara

hoşbuldum tatlımm evet aynen çoçukları koçişte evde oda uyudu bende buraya kaçtımm çok şükür canımm çok iyiyimm ve çok azimliyimmm eşimde bunun farkında hatta az az gidiyo devam devam diyooo evet canımmm yavaşta olsa vercemm kilolu olmak istemiyorum artık küçük göstermek alışveriş yaptıgımda bir beden büyük degil küçük istemek istiyomm bennnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…