70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yadaa öğlen
1de
3 tane kuru kayısı yerim

saat 4 gibi
1 tane lahmacun yerim öğle menümm

saat 7 de 1 kase spichal K yerim

akşam geç saatelerde acıkırsam
1 elma yerim

bu nasıll??

brravoooooooooo

saol cnm aminnn

yadaa öğlen
1de
3 tane kuru kayısı yerim

saat 4 gibi
1 tane lahmacun yerim öğle menümm

saat 7 de 1 kase spichal K yerim

akşam geç saatelerde acıkırsam
1 elma yerim

bu nasıll??
ölçülü yedikten sonra hepsi iyi canım.bence sorun yok ama şey yapabilirsin elmayla kayısının yerini değiştir.gece yersen sabah bağırsakların daha rahat çalışır.ama yine sen bilirsin canın ne istiyosa ye sadece ölçüyü abartma

sayfaları tek tek okumam kesinlikle imkansızzzzz :)
bende en son 75 kg idim şu an kaç kg yim bilmiyorum ama zayıflamak çok istiyorum varmı etkili zayıflama yöntemleriniz ben mate çayı içiyorum işe yarıyor gibi

canım nası korunayım hakkımı helal etmem dedı ıgneyı bırkatırdı zaten ılac ta alamam emziriyorum halen ama nuh dıyo peygamber demıyo işim allaha kaldı benım hem doktorada gıttım fızık tedavı oldum ya o yuzdne o konuyuda pek umursamıyo sıkıştım kaldım valla kaderıme razı olcam sanırım

tamam canım yerlerini değiştirdim bilee..
qünlerdir lahmacun aşeriyorum
çok feci canım çekiyor
2 tane söylerim getirirler
buqün bitanesini yerim
yarın bitanesini yerim
nasıl olsa diyetimde yavaşlama yapmıo dimi?
etkilemez inşallah..
etkilicekse söyleyin kızlar şu 6'lı rakamları qörene kadar yemem..
69.9'u qördümmü yerimm

günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes ii dir gene migren ağrısıyla uyandımmm :84: :84: :84: :84: :84:

bu aralar ruhsuz keyifisizim kızlar ya anlamadım ne oldu offffffffffffffffffff

geçmiş olsun cnm iyi bilirim ben onu karanlık bir yer imkanın varsa kal buz torbasını 5 dk ensende tut ince bir beze sar tabii sonra kaldır sonra 5 dk daha tut bana dr sölemişti accık rahatlatıyo benimki çok fena oluyo ondan benim krize çeviriceğini anladığımda bi ilacım var r... onu kullanıyom sık kullanamıyosun tabii olmadı hastanelik oluyom ben inşallah uzamaz seninki ılık bi duş al alabilirsen bide

eçmiş olsun sizede cnm acil şifalar dilerim.bildirim olayını bende atladım bu hafta tartılamadım da bildiremedimde ancak dün tartılabildim :))
oda su dökmek deqilmi hayatım

hiçç yanii yokmuydu kız yakınlarda başka gidebileceğin bi yer çık olmadı bi kafede vss gir

naber kızllar? sabah kahvaltımda büyük bir kase mercimek çorbası içtim 2 saat oldu içeli birazdanda yoğurt yemeyi düşünüyorum.canım çok sıkkın ya şu diyet olayına kendimi tam anlamıyla verebilmiş değilim kafama esince bırakıyorum 1saat sonra tamam yeniden başlıyorum diyorum kendimi kandırıyorum sanki.az az herşeyden yeme olayını beceremiyorum benim böyle bi sorunum var 1 kaşık alıp bırakıyım diyemiyorum devamı geliyo.aç kaldım gibi hissediyorum.şu sıralar mide sorunları yaşıyorum birde.geçen gece hastanedeydim.gece 4e kadar inledim nişanlım hemen hastaneye götürdü kalp krizi sandık biz belirtiler öyleydi meğer reflü gastrit falan bişeyler varmış belirtilerde kalp kriziyle aynı oluyomuş neyse işte mide asiti yukarı kaçırıyomuş göğüste birikip ağrı yanma yapıyomuş.sabaha kadar onun ağrısını çektim uyumak istiyorum dedim bi iğne vurdular 1saat sonra uyudum çok şükür. hem dobişko olup hem mideyle sorun yaşayınca sinir oldum ya pis şişko gibi hissettim kendimi İyi ki bu konuda nişanlım üzmüyo beni sadece göbeğimde darbuka çalar gibi oyun oynuyo falan sesler çıkarıyo göbeğimle adam baktı bu göbek gitmiyo işi gırgıra aldı eğlenceye vurduruyo işi.hiç kaldıramıyorum fiziki özelliklere laf edilmesini...

regli dönemin artık başladıysa yumurtlama dönemlerine göre hareket etmeye çalış.Rabbim kuluna taşıyamıyacağı yük vermez zaten bu yüzden streste yapmam ama önce fıtığın için doktora görün ihmal etme daha gençsin şimdi çare buldun buldun şurda 3-4 sene sonra helede 2 bi hamilelikten sonra iyice sorun olcak.Rabbimden hayırlısını dile tamammı üzme kendini.

selam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...

karbon diyetinde etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama ben rahatlıkla 1 hatta 1,5 lahmacun yemişimdir negatif bi etkisi olmamıştır.sonuçta ince bi hamur ve kıyma max 300-400 etmez bitanesi. ama karbon diyetinde hiçbir bilgim yok ama ben senaya dediğimde lahmacun ye neden yemiyosun demişti bana o ye dediyse sorun yok demekki

geçmiş olsun dikkat et kendine midene dokunacak şeylerden uzak durmaya çalış.nişanlıyada bi ders verde zatıflayınca sen onun göbeğinde darbuka çal

evet inş.. o kadar çok bile yemem zannetmiorum

ben yeni başladım cnm
daha önce kh diyetiyle 8 kg vermiştim
şimdi kaldığğım yerden devam etmek üzere yine başladım

süpermiş cnm verdiğin kilo inşallah yine verirsin.. bende veririm inşallah..
kızlar gezmeye gidiyorumm kendinize iyi bakın:79::79:

EŞİNE KOPTUM YAA

acil şifalar cnm inşallah tez zamanda düzelir durumun ilaçlar olmazsa olmuyo ama oluncada yan etkileri vss allah kolaylık versin .

hoşgeldin dinlen kendine gel sonra paylaşmak istediklerini okumaya hazırız hepimiz.kendini üzüp kafaya takma herşeyi.

güle güle.

Kendini hazır hissettiğinde seni dinlemeye hazırız canım..
Allah yardımcın olsun..

evet cnm bende senadan hatırlıyorum
günde 1 lahmacun yenebilir bi sorun olmaz demişti
inşallah buqün 1tane yiyeyim o zaman

inşallah canım...
hoşcakal..

saat 12 yi geçtiya benim öğlen sendromum başladı :84::84::84: nezaman düzelecek bu durumya :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…