Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz....
Ben çoookk iyiyimmm çünküüüü
GİDİYYOORR GİDİYORRR
KİLOLARIMM GİDİYORRRR
yahu bu kh diyeti bana günde 400-500gr verdirtiyo normal midir acep
dün tartıda 73.0 çıkmıştım
bu sabah 72.4 çıktım
büyük bir hızla kilolarımı veriyorumm
green senin çok büyük katkın var biliosun dimiii
belkide cuma günü 70 i görürüm dimi yaaa off çok heyecanlıyyımmmm
eşim bu sabahh sen inceliosun maşallah çok iyi gidiyosun dedi
iiltifatlarr o biçimmm onları yazamam şimdi
oğluşumu uyutuyorum
sabah kalkar kalkmaz 1 brdak su içtim
yarım çay kaşığı bal yedim..
oğluşumun kahvaltısını hazırladım yedirdim
şimdi sallıyorumm
uyusun hemen zıplıcam koşu bandının üstüne
sonrada miss gibi bir kahvaltı yapıcammm
inşallah cnm..laptopum gelsin daha sık girerim bende özlüyorum burayı..
desteqin ve güzel sözleirn için teşekkürler cnm..
liste güzel olmuş ama aynı kiloda olanları sıralamada aynı yazmışsın...mesela 4-4-4 gibi...4-5-6 şeklinde gidelim cnm..
her ikiside yeşimcim...gün günü tutmuyor...okullar açıldı inşallah bugün itibariyle eski düzenime dönerim..desteqin için çok teşekkürler tatlım..
başınız saqolsun cnm mekanı cennet olsun inşallah...Rabbim eşine ve çocuklarınada sabır versin...
kızının yeni yaşı hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı uzun saqlıklı bir ömür nasip etsin...
hoşgeldin cnm aramıza...arada bende o topiqe giriyorum...nickini görmüşütm...
hoşgeldin cnm..
normal cnm..ben kh diyeti yaparken 1.5 kilo verdiqimi biliyorum..aynen devam et cnm ...çıtır olacaksın...38 bedene girdiqin günleri görücez inşallah...
ölçülü yedikten sonra hepsi iyi canım.bence sorun yok ama şey yapabilirsin elmayla kayısının yerini değiştir.gece yersen sabah bağırsakların daha rahat çalışır.ama yine sen bilirsin canın ne istiyosa ye sadece ölçüyü abartmayadaa öğlen
1de
3 tane kuru kayısı yerim
saat 4 gibi
1 tane lahmacun yerim öğle menümm
saat 7 de 1 kase spichal K yerim
akşam geç saatelerde acıkırsam
1 elma yerim
bu nasıll??
brravoooooooooo
o bilmeden korun ozaman hem psikolojik olarak hemde bedenen şuan uygun değilsin bu bi gerçek.ihmal etme doktora git fıtığın için .hamam tamam güzel rahatlar falan ama tam tersi bi etkide gösterebilir.dikkat et hani ne yapılır bilmem ama belini sıkı tutacak şeyler giy korse falan tak destek olsun ağrını falan hafifletir.ama doktora git enazından fıtık tedavisi manasıyla çocuk konusundada daha ılımlı davranır 2012 ye atar tarihi.green ozaman düşünüyo de olmaz onu beklicez de
ölçülü yedikten sonra hepsi iyi canım.bence sorun yok ama şey yapabilirsin elmayla kayısının yerini değiştir.gece yersen sabah bağırsakların daha rahat çalışır.ama yine sen bilirsin canın ne istiyosa ye sadece ölçüyü abartma
günaydın kızlarr geçmişe bakamadım umarım herkes ii dir gene migren ağrısıyla uyandımmm :84: :84: :84: :84: :84:
bu aralar ruhsuz keyifisizim kızlar ya anlamadım ne oldu offffffffffffffffffff
günaydın kızlar ben geldim. cuma günü bildirim yapamadım. kayınvalidem rahatsızlandı perşembe günü apar topar hastaneye gittik. kalp krizi geçirdi. çok şükür artık iyi. anjü yapıldı. biz okul var diye dün akşam döndüksenacım bu hafta beni izinli saymışsınızdır inşallah. haber veremedim kusura bakmayın.
bugün okullar açıldı bi heves gittim okula. ders programı yapılmış benim bugün dersim yokmuşay bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam
oda su dökmek deqilmi hayatım
regli dönemin artık başladıysa yumurtlama dönemlerine göre hareket etmeye çalış.Rabbim kuluna taşıyamıyacağı yük vermez zaten bu yüzden streste yapmam ama önce fıtığın için doktora görün ihmal etme daha gençsin şimdi çare buldun buldun şurda 3-4 sene sonra helede 2 bi hamilelikten sonra iyice sorun olcak.Rabbimden hayırlısını dile tamammı üzme kendini.canım nası korunayım hakkımı helal etmem dedı ıgneyı bırkatırdı zaten ılac ta alamam emziriyorum halen ama nuh dıyo peygamber demıyo işim allaha kaldı benım hem doktorada gıttım fızık tedavı oldum ya o yuzdne o konuyuda pek umursamıyo sıkıştım kaldım valla kaderıme razı olcam sanırım
karbon diyetinde etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama ben rahatlıkla 1 hatta 1,5 lahmacun yemişimdir negatif bi etkisi olmamıştır.sonuçta ince bi hamur ve kıyma max 300-400 etmez bitanesi. ama karbon diyetinde hiçbir bilgim yok ama ben senaya dediğimde lahmacun ye neden yemiyosun demişti bana o ye dediyse sorun yok demekkitamam canım yerlerini değiştirdim bilee..
qünlerdir lahmacun aşeriyorum
çok feci canım çekiyor
2 tane söylerim getirirler
buqün bitanesini yerim
yarın bitanesini yerim
nasıl olsa diyetimde yavaşlama yapmıo dimi?
etkilemez inşallah..
etkilicekse söyleyin kızlar şu 6'lı rakamları qörene kadar yemem..
69.9'u qördümmü yerimm
geçmiş olsunnaber kızllar? sabah kahvaltımda büyük bir kase mercimek çorbası içtim 2 saat oldu içeli birazdanda yoğurt yemeyi düşünüyorum.canım çok sıkkın ya şu diyet olayına kendimi tam anlamıyla verebilmiş değilim kafama esince bırakıyorum 1saat sonra tamam yeniden başlıyorum diyorum kendimi kandırıyorum sanki.az az herşeyden yeme olayını beceremiyorum benim böyle bi sorunum var 1 kaşık alıp bırakıyım diyemiyorum devamı geliyo.aç kaldım gibi hissediyorum.şu sıralar mide sorunları yaşıyorum birde.geçen gece hastanedeydim.gece 4e kadar inledim nişanlım hemen hastaneye götürdü kalp krizi sandık biz belirtiler öyleydi meğer reflü gastrit falan bişeyler varmış belirtilerde kalp kriziyle aynı oluyomuş neyse işte mide asiti yukarı kaçırıyomuş göğüste birikip ağrı yanma yapıyomuş.sabaha kadar onun ağrısını çektim uyumak istiyorum dedim bi iğne vurdular 1saat sonra uyudum çok şükür. hem dobişko olup hem mideyle sorun yaşayınca sinir oldum ya pis şişko gibi hissettim kendimiİyi ki bu konuda nişanlım üzmüyo beni sadece göbeğimde darbuka çalar gibi oyun oynuyo falan sesler çıkarıyo göbeğimle adam baktı bu göbek gitmiyo işi gırgıra aldı eğlenceye vurduruyo işi.hiç kaldıramıyorum fiziki özelliklere laf edilmesini...
evet inş.. o kadar çok bile yemem zannetmiorum
ben yeni başladım cnm
daha önce kh diyetiyle 8 kg vermiştim
şimdi kaldığğım yerden devam etmek üzere yine başladım
herkese gunaydın :92:
öğrencı arkadasların ve ogretmenlerın yenı egıtım ve ogretım yılı hayırlı olsunnn
herkeste keyıfler yerındedır umarım
ben de c.tesi gunu yenıden doktora gıttım,yenı bı tedavıye basladık yıne bı dolu ılaclarla geccek bı ıkı haftam :26: c.tesi gunu sınus tomografısıne gırdım, ordaki gorevlı bıle hanımefendı daha yenı cekmemısmıydık sıze dedıbend e dedım o cıgerlerdendı şimdi sınuslerden ıstıyolar damarlarımdan artık antıbıyotık akıo ayrıca gırıp cıktıgım tomografılerden dolayı yuksek mıktarda radyasyon yukluyummm hatta bu defa burnumdan endeskopıye gırdım, burun delıklerımden kameralı cubuk fılan soktular genzıme dogru, bı de doktor esprılı bı adamdı eşime de ızlettırdı eşim cıktıktan sonra burnunun ıcınıde ekranda ızleyıp her turlu ayrıntısını gordukten sorna hala yanındaysam bı daha bana benı sevmıyomusun fılan dıye trıp atma hakkın yok artık dedı
cuma gunu doktor randevum oldugu ıcın ugrayamayacagımı persembeden haber vermıstım ama gozden kacmıs sanırım :26: haftasonundan berıdır de eşimin memleketınden mısafırlerımız var evde yatılı; o yuzden bu haftasonu da popomu koltuga koymadan gectıonca ılac kullanıyorum doktor doktor gezıyorum ama hala ıyılesemıyorum ama düşününce daha hiç şöyle yatıp dinlencek zamanım olmadı :26: ılaclaqr galıba benı tek ayakta tutmaya yarıyo, bu hafta baya yogun durusmalar, dılekceler.. haftasonu da arkadasımın nişanı var sehırdısında oraya gıtcez... benım hastalıkta boyle suruklenıp gıtcek galıba...
bu arada ciğer filmlerimin sonucları daha cıkmadı ama en son gıttıgım kulak burun bogazcı sınuzıtten süphelendı, cunku sınus tomografısınde sol tarafımındakı sınuslerde nokta kadar bıle bosluk olmadıgı ortaya cıktı :26: bırden tıkalıymışşşama garıp olan baş agrısı yok - ki Allah korousun bı de o olmasın yanı o yuzden onunda kafası karıstı, bı recete ılac yazdı hatta recete yetmemıs, receteyı yan cevırıp kenarlaqrını da doldurmuşşş aldık hepsını kullanıyorumbakayım,bıtınce tekrar kontrol edıcez dedı, sabırla beklıyorum artık kurtulmayıııı :26:
hoşgeldinselam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
güle güle.süpermiş cnm verdiğin kilo inşallah yine verirsin.. bende veririm inşallah..
kızlar gezmeye gidiyorumm kendinize iyi bakın:79::79:
selam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
evet cnm bende senadan hatırlıyorumkarbon diyetinde etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama ben rahatlıkla 1 hatta 1,5 lahmacun yemişimdir negatif bi etkisi olmamıştır.sonuçta ince bi hamur ve kıyma max 300-400 etmez bitanesi. ama karbon diyetinde hiçbir bilgim yok ama ben senaya dediğimde lahmacun ye neden yemiyosun demişti bana o ye dediyse sorun yok demekki
geçmiş olsundikkat et kendine midene dokunacak şeylerden uzak durmaya çalış.nişanlıyada bi ders verde zatıflayınca sen onun göbeğinde darbuka çal
süpermiş cnm verdiğin kilo inşallah yine verirsin.. bende veririm inşallah..
kızlar gezmeye gidiyorumm kendinize iyi bakın:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?