70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim 1 kase mercimek çorbası, haşlama tavuk 1 kaşık pilav salata ve yogurt yedim 100 tane kalça hareketi yaptım bi 100 daha yapmam gerek şimdilik bu kadar sizler neler yaptınız soleyin bakalım:)))

herkese merhaba kızın hastalığından pek giremiyorum 1,2 gündür sadece spor yapamıyorum yememe dikkat ediyorum havada çok güzel acilen zayıflayamam lazım

sevilcanim yoksa bikinisi ve kocasiyla maldivlerde tatil mi yapiyor ins.oyledir barismislar kumrular gibidirler...................................sabah 1dilim kizarmis ekmek yedim 11de disciye gittim dolgum vardi arka azi disimde onu yaptirdim 2saat birsey yeme dedi kadin simdi acta degilim kocam markete ugramis yesil ne gorduyse almis bana hatta rezene almis taze nasil pisircem onu haslamam mi gerek cok tipsiz birsey bilen varsa yazsin kizlar

zeytin yağla kavurup üzerine yumurta kırın çok güzel olur
:abi önce doğranır unuttum söylemeyia.s

Cumartesi öğleden sonra şekerlemeleri ve Pazar sabahlarındaki geniş kahvaltılar kilo verme uğraşlarını sekteye uğratıyor....

Hatta yeni bir araştırmaya göre bu hafta sonu keyifleri, yılda 4.1 kilo almaya almaya kadar sonuçlanabiliyor. Hafta sonu adetleri üzerine yapılan bir araştırmada, rejimde olan ya da düzenli spor yapan kişilerin hafta sonları kilo veremedikleri ya da daha kötüsü kilo aldıkları görüldü.

Uzmanlar G "Bu keyifli hafta sonları yüzünden aldığınız kilolar yılda 4.1 kiloya kadar varabilir, aman dikkat" uyarısı yapıyor.

herkese merhabalar anca gelebildim bugün yediklerim
sabah 1 pohaça ve şekersiz çay
ara 2 bardak ananas suyu
öğle 1 sosisli sandviç
ara 2 kayısı 1 elma
akşam 2 porsiyon meyve yiyeceğim
sizler neler yaptınız

sabah yesıl cay bır dılım ekmek az beyaz peynır
oglen bır tabak fasulye 2 dılım ekmek
aksam ton balıgı bır dılım ekmek salata

tek kacırdıgım 2 tane halley oldu

aman dikkat kaçamak yapmak yok bi başlayınca sonu gelmez gerçi bu sefer vaktimiz çook
heheheh bakalım 10 günde ne kadar vereceğiz

bız de 3 saatlık bır gezıntı yaptık annemle ve oglumla,donuste oyle bır yokus vardı kı,cok yoruldum cookkk-tatlicadiarzu-.bugunluk bu kadar spor yeter.az once 1 dılım ananas yedım.aksam yemegı yemıycem.alıstım artık:dilcikar:

az once arkadasin tarifiyle taze rezene yemegi yaptim 3yumurtadan ekmeksiz onu yedim az sonra cay icerim aksamada esimin dolabi doldurdugu yesilliklerden salata yaparim kocaman kaseye herne kadar biktim ettim desemde salata olmazsa olmazim sutumu bollastiriyor kendimi iyi hissediyorum saglikli birseyler yedigimi anliyorum .............ve nihayet adet oldum sukur iki gundur oldurdu nasil sisim kac gundur darisi olmayanlarin benim gibi kivrananlarin basina

slm hanımlarrkaydirigubbakcemile5 cumaya almışsınız gününüzü hayırlı olsun elsecim nasıl gidiyo eskileri okudum baya yeni gelen arkadaşlar var her zaman giremiyom yokrumuzfalan sen nasılsın canım kiloların baya gitmiş görmeyeli gulçiçeksanırım kasım annesisin kısmet olursa bende kasım annesi olucam önceden bu gruptaydım hamile kalınca diyer gruba transfer oldum else rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip eder canım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınn :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…