70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arcak senin boy kac?
1.70 canım

dıkkaet etmeye calıscam elımden geldıgınce bakalım dedıgın gıbı zaten hamılelıgın sonunda cıkmıstı fıtık bırde 2 ncıde ne olurum düşünemiyorum yanı bu halde ama doktor ne yapıcakkı fızık tedavı oldum zaten ılac verdı kullanamıyorum kas gevsetıcıyı fılan kesecem artık benım sıpayı memeden zaten ıyıce bana ezıyet olmaya basladı benı emzık olarak kullanıyo bend eılac mılac ıcemıyom cok üzülmüyom da korkuyom işte zor olacak yani o bi gercek:18:

aynı gidiyoz kiloda bakalım hangimiz daha önce 60 ları görecek :)) dün akşam 65.2 çıkmıştım sabah 65 çıktım iyimi bünyede accayiplikmi var kabızlık sorunu çözüldüğündenmi bilemedim ama bu perşembe 64 lü rakalmar bildireceğim kessin

evet cnm bende senadan hatırlıyorum
günde 1 lahmacun yenebilir bi sorun olmaz demişti
inşallah buqün 1tane yiyeyim o zaman

inşallah canım...
hoşcakal..
ye ye afiyet olsun.benimde yakında kocişim dışarda yemek aşerecektir bende ozaman yerim.2-3 ay oldu bende yemedim

çiğ sebze yeyince bendede oluyor.geğiriyorum normalde böyle bi sorunum yoktu sanki diyet döneminde yaşamaya başladım.bunun dışında canım çekti bende mürdüm yicem şimdi :))

ye cnm ye çok faydalı kanıda temizliyo baya iyi aslında ben bu hafta sardım zaten yiyom nerdeyse hergün

Mürdüm eriğinin faydaları:
-C vitaminin bakımından zengindir.
-Kan yapıcı özelliği olması münasebetiyle anemi problemine iyi gelir.
-Bağırsakları çalıştırır.
-İnsan için önemli olan potasyum içerir.
-Kalp ve tansiyon problemine yaşayanların bol bol mürdüm eriği tüketmesi önerilir.
-İyi bir adet düzenleyicidir.
-Terletir.

Son düzenleme:
ye ye afiyet olsun.benimde yakında kocişim dışarda yemek aşerecektir bende ozaman yerim.2-3 ay oldu bende yemedim

Bizim Osmanlı Şark Sofrası diye biyer var
mükemmel lahmacun yapıyoo
insan tadına doyamıyo oranın lahmacununu hiç biyere değişmem
kocaman 3 katlı bir yer
arıyorum 2dk da motorla qetiriolar bana saolsunlar
o yüzden çok rahatım bu konuda
canım çektikce söylüyorum

canim benim seni cok özledim sIkma sen canini hadi öptüm seni gördüm yazayim dedim cikmam lazim geri

sen korse kullanmayı dene.belin boşta kalıyor ağırlık oraya yükleniyoya o yüzden ağrın oluyor.oğluşunada bıraktırabilirsin sonuçta ablan bakıyor en fazla 1 hafta sorun olur geceleri falan onda kalsa memeyide senide unutur sende bıraktırırken yorulmamış olursun.hep seninle olursa bırakmaz kolay kolay.

bakk sen öğleden sonra sendroma qiriyosunn
bende akşam 8den sonra uyuyana kadar açlık sendromundyaımm
:18:
acıkma vaktimde geldi aslında sabah 8 de kahvaltı yaptım hoş yemem 1 saatten uzun sürdü deminde 2 mürdüm eriği yedim acıktırdı beni ama ne yiyeceğim ekarar veremiyorum bir türlü.canımda sıkıyor pc başında olmaktanda sıkıldım kendime oyalanacak bişile rbulmam lazım

papatyamm
sıkıcam dişimii senin kilona qelicemm
65 ahh ahh..

gelirsin gelirsin merak etme bende bu kiloya inebileceğime inanamıyodum ama artık 60 a inerim rahat diye düşünüyom tek sorun ramazan başından beri 65 te sürünmem 1 ileri bi geri oldu sağlık nedeni ile dieti bırakma zorunda kaldım ya şimdi başladım gene yoğunluğum olmasaydı 10 gündür 64 e çoktaan inmiştim

bende bu hafta başladım yemeye hergün olmasada gün aşırı 1 -2 yiyorum.severimde hem etli hem mayhoş bi tadı var faydalarına bakılırsa zaten tam benim ihtiyacım olan şey saol bilgi için

her yer lokanta burda ama gidip yemeyi tercih ediyoruz daha çok.hem dolaşmış oluyoruz hem yemek yemiş oluyoruz.diğer türlü ben evdede yaparım.eşim zaten her seferinde lafını ediyor 2-3 kere lahmacun yapmışlığım var sanki 100 kere yapmışım gibi bizim hatun eskiden lahmacun yapardı bunu yapardı şimdi değişti bişi yapmıyo diyo tam dayaklık bu adamlar

size bol muhabbetler ben kaçtım işlerimi halledeyim buzdolabı ve fırın için servis gelecek sonra çıkıcam kızın okuluna gidicem bu yıl üniversite sınavımız var ya bakalım öğretmenler nasıl bir program yapıyolar ordan dersaneye gidilecek çok işim var sonrada iş görüşmem var saat 16:30 da bakalım nasıl bişii olcak kısmet belki başlarım yarın işe

hadi hayırlısı olsun kolay gelsin hayırlı güzel haberlerini bekliyor olacağız

canım persembeden yazmıstım cuma ve c.tesı gunum yıne doktorlarda gectııı :26: eski iş yrınde bı abla vardı dımı duzenlı bıtkı cayını getıren, hatta ben bı tanede ben de olsa dıyodummm düzen değişince fena oluyo bıraz ya, bakalım benımişte sallantı da bız nolcaz bellı deıl :26:

sen yıne paylas menulerı fılan

tedavısıyle ılgılı sanırım cnaım, üzme kendını hayırlısı, içini dökmek ıstedıgınde bız burdayız yerımız belli

rica ederim

ee napcan insan oğlu nankördür hele kocalar daha nakördür
şimdiye kadar yediklerine say de sende

Son düzenleme:
Bu arada kızlar resimlerinizi çekmenizi tavsiye ederim.
Ben cumartesi günü çekmiştim.
Bakıp bakıp duruyorum tamam hala şişkoyum ama eskisi gibi tostosun da değilim
O yüzden farkı gördükçe daha çok dikkat ediyorum yediklerimee..

Bi dahaa eski günleree dönmekkk miii aslaaaaaaaaaa

Ohh bee gün içinde su içmeyi özlemişim
Geçen hafta oruçtan içemedim hafta sonu da dışarlarda içemedim.
Bu hftadan sonra izne çıkcam bide bakalım tatilde neler olcek

bana da doktor dedı elınden su şişesini eksık etmıyceksın dıyeee tamam dedım ben de, işin bu kısmı canıma minnet bu arda acık renk pantolonlar gıyılmış, mis miss fotolar cekılmış, baya yol katetmıssın dılekcım ya

ayrıca cerennnnnnnnnnn, gecen gun yenı saclarının fotolarını gordum, zaten en basından berı sen de bakır yanlısı olan bı ınsan olarak cok yakıstıgını soylemeden gecemıycemmmmm

ya sen de ozelde bı album yapta fotoları orda paylaş, tatılden fılan goremedık oyle fotolarını, haydı deniz hanım siz de bı album yapın, arcakta yapcak, ozelden barı paylasalımm gozumuz gonlumuz acılsın, oncesı sonrasılar sımdıkı haller fılan motıvasyon lazım bıze yenıdennnn

Bence de resimler acaip motive ediyor insanı.
Albüme attım bu arada canım gördün mü kiiiii
Aman bi kez dünyaya gelioz giyelim kendimizi begenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…