1.70 canımarcak senin boy kac?
regli dönemin artık başladıysa yumurtlama dönemlerine göre hareket etmeye çalış.Rabbim kuluna taşıyamıyacağı yük vermez zaten bu yüzden streste yapmam ama önce fıtığın için doktora görün ihmal etme daha gençsin şimdi çare buldun buldun şurda 3-4 sene sonra helede 2 bi hamilelikten sonra iyice sorun olcak.Rabbimden hayırlısını dile tamammı üzme kendini.
hoşbuldum dilekcim gezdik geldik işte kürkçü dükkanına döndük bugünanlattım msjımı okursun senın tatıl fotolarınıda gördüm hatta yorum bıle yapmıstım ama tatıle boyle kalabalık gıtmek cok daha gzüel yanımda bırılerı olsaydı cocugu bırakıp eşimle daha rahat gezebılırdım yürüyüş yapabılırdım ama bunada şükür napalım
ye ye afiyet olsun.benimde yakında kocişim dışarda yemek aşerecektir bende ozaman yerim.2-3 ay oldu bende yemedimevet cnm bende senadan hatırlıyorum
günde 1 lahmacun yenebilir bi sorun olmaz demişti
inşallah buqün 1tane yiyeyim o zaman
inşallah canım...
hoşcakal..
saat 12 yi geçtiya benim öğlen sendromum başladı :84::84::84: nezaman düzelecek bu durumya :84::84:
çiğ sebze yeyince bendede oluyor.geğiriyorum normalde böyle bi sorunum yoktu sanki diyet döneminde yaşamaya başladım.bunun dışında canım çekti bende mürdüm yicem şimdi :))
ye ye afiyet olsun.benimde yakında kocişim dışarda yemek aşerecektir bende ozaman yerim.2-3 ay oldu bende yemedim
canim benim seni cok özledimselam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
sen korse kullanmayı dene.belin boşta kalıyor ağırlık oraya yükleniyoya o yüzden ağrın oluyor.oğluşunada bıraktırabilirsin sonuçta ablan bakıyor en fazla 1 hafta sorun olur geceleri falan onda kalsa memeyide senide unutur sende bıraktırırken yorulmamış olursun.hep seninle olursa bırakmaz kolay kolay.1.70 canım
dıkkaet etmeye calıscam elımden geldıgınce bakalım dedıgın gıbı zaten hamılelıgın sonunda cıkmıstı fıtık bırde 2 ncıde ne olurum düşünemiyorum yanı bu halde ama doktor ne yapıcakkı fızık tedavı oldum zaten ılac verdı kullanamıyorum kas gevsetıcıyı fılan kesecem artık benım sıpayı memeden zaten ıyıce bana ezıyet olmaya basladı benı emzık olarak kullanıyo bend eılac mılac ıcemıyom cok üzülmüyom da korkuyom işte zor olacak yani o bi gercek:18:
acıkma vaktimde geldi aslında sabah 8 de kahvaltı yaptım hoş yemem 1 saatten uzun sürdübakk sen öğleden sonra sendroma qiriyosunn
bende akşam 8den sonra uyuyana kadar açlık sendromundyaımm
:18:
papatyamm
sıkıcam dişimii senin kilona qelicemm
65 ahh ahh..
bende bu hafta başladım yemeye hergün olmasada gün aşırı 1 -2 yiyorum.severimde hem etli hem mayhoş bi tadı varye cnm ye çok faydalı kanıda temizliyo baya iyi aslında ben bu hafta sardım zaten yiyom nerdeyse hergün
Mürdüm eriğinin faydaları:
-C vitaminin bakımından zengindir.
-Kan yapıcı özelliği olması münasebetiyle anemi problemine iyi gelir.
-Bağırsakları çalıştırır.
-İnsan için önemli olan potasyum içerir.
-Kalp ve tansiyon problemine yaşayanların bol bol mürdüm eriği tüketmesi önerilir.
-İyi bir adet düzenleyicidir.
-Terletir.
her yer lokanta burda ama gidip yemeyi tercih ediyoruz daha çok.hem dolaşmış oluyoruz hem yemek yemiş oluyoruz.diğer türlü ben evdede yaparım.eşim zaten her seferinde lafını ediyor 2-3 kere lahmacun yapmışlığım var sanki 100 kere yapmışım gibi bizim hatun eskiden lahmacun yapardı bunu yapardı şimdi değişti bişi yapmıyo diyoBizim Osmanlı Şark Sofrası diye biyer var
mükemmel lahmacun yapıyoo
insan tadına doyamıyo oranın lahmacununu hiç biyere değişmem
kocaman 3 katlı bir yer
arıyorum 2dk da motorla qetiriolar bana saolsunlar
o yüzden çok rahatım bu konuda
canım çektikce söylüyorum
hadi hayırlısı olsun kolay gelsin hayırlı güzel haberlerini bekliyor olacağızsize bol muhabbetler ben kaçtım işlerimi halledeyim buzdolabı ve fırın için servis gelecek sonra çıkıcam kızın okuluna gidicem bu yıl üniversite sınavımız var ya bakalım öğretmenler nasıl bir program yapıyolar ordan dersaneye gidilecek çok işim var sonrada iş görüşmem var saat 16:30 da bakalım nasıl bişii olcak kısmet belki başlarım yarın işe
bakmıştım da göremememişimmm :26:
bende seni cok özledim anacımm yaaa okulların acıldıgna ilk defa sewiniyom bakk :)
walla benimm biraz karmaşık geçti, fenaaa bi şirkete ii bi pozisyonda işe başladım, maaşım falan arttı, imkanlarım arttı felan ama anamı da ağlatıyolar hani :)
öyle işte bebekim, kilo dersen ben baya bi saldım, 61,1i gördüm minimumda, maksimumda 64,7yi gördümm bu dönemde, şu anda 62civarıyım başladık yenidenn bakalımm :)
sendee bayii ii dönmüşsün anam okdr uzun süre tatile 3-4 kilocuktan bişe olmazz gideyy onlar gideyyyy :)
baya bi de ugrastm kendimle saçımla felan , sarı oldum, cart sarı oldumm, kızıl oldum, su an bakırım fln
he yaa dimi, zaman nası da geçiyoo yaaa :)
eskisi gibi menü tutmuyom ki bebegmm cünkü menülerim okdr özenli olmuyo artk ne yazıkki... ama denerimm :)
avukat hanım hemen olaya el attı :)
cnm bu arada cuma göremedim seni hayırdır?
bizde sanaaaaa
selam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
bende bu hafta başladım yemeye hergün olmasada gün aşırı 1 -2 yiyorum.severimde hem etli hem mayhoş bi tadı varFaydalarına bakılırsa zaten tam benim ihtiyacım olan şey saol bilgi için
Her yer lokanta burda ama gidip yemeyi tercih ediyoruz daha çok.hem dolaşmış oluyoruz hem yemek yemiş oluyoruz.diğer türlü ben evdede yaparım.eşim zaten her seferinde lafını ediyor 2-3 kere lahmacun yapmışlığım var sanki 100 kere yapmışım gibi bizim hatun eskiden lahmacun yapardı bunu yapardı şimdi değişti bişi yapmıyo diyoTam dayaklık bu adamlar
bende bu hafta başladım yemeye hergün olmasada gün aşırı 1 -2 yiyorum.severimde hem etli hem mayhoş bi tadı varfaydalarına bakılırsa zaten tam benim ihtiyacım olan şey saol bilgi için
her yer lokanta burda ama gidip yemeyi tercih ediyoruz daha çok.hem dolaşmış oluyoruz hem yemek yemiş oluyoruz.diğer türlü ben evdede yaparım.eşim zaten her seferinde lafını ediyor 2-3 kere lahmacun yapmışlığım var sanki 100 kere yapmışım gibi bizim hatun eskiden lahmacun yapardı bunu yapardı şimdi değişti bişi yapmıyo diyotam dayaklık bu adamlar
Ohh bee gün içinde su içmeyi özlemişim
Geçen hafta oruçtan içemedim hafta sonu da dışarlarda içemedim.
Bu hftadan sonra izne çıkcam bide bakalım tatilde neler olcek
bana da doktor dedı elınden su şişesini eksık etmıyceksın dıyeeetamam dedım ben de, işin bu kısmı canıma minnet bu arda acık renk pantolonlar gıyılmış, mis miss fotolar cekılmış, baya yol katetmıssın dılekcım ya
ayrıca cerennnnnnnnnnn, gecen gun yenı saclarının fotolarını gordum, zaten en basından berı sen de bakır yanlısı olan bı ınsan olarak cok yakıstıgını soylemeden gecemıycemmmmm
ya sen de ozelde bı album yapta fotoları orda paylaş, tatılden fılan goremedık oyle fotolarını, haydı deniz hanım siz de bı album yapın, arcakta yapcak, ozelden barı paylasalımm gozumuz gonlumuz acılsın, oncesı sonrasılar sımdıkı haller fılan motıvasyon lazım bıze yenıdennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?