ben kaçtım kızlar...
oğluş uyuyoo o uyurken işlerimi halledeyim
uyanınca oğlumu anneme bırakıcam
bankada işlerim var
ben avon temsilcisiyim hesaplarda bu ay bi karışıklık oldu malesef
onu düzeltmem lazım:26:
ordanda anneme qeçerim artık
buqünkü lahmacun hayallerim suya düştü
yarına yerim inşallah
öpüyorum hepinizi
inşallah buqün hepimiz 300-400 gr. veririz...
hepinize bol iradeli qünlerr...
selam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
yok canım ben su an 66.5 lardayım malesef ramazanın son günü 63.9 u bıle görmüştüm ama o gercek deıldı bılıyorudm bayramda 65lerdeydım tatıle cıktıgım gunde 65.1 dönüş 66.6 bakalım cumaya kadar bıkac gram gönderebilecek miyim:26:aynı gidiyoz kiloda bakalım hangimiz daha önce 60 ları görecek :)) dün akşam 65.2 çıkmıştım sabah 65 çıktım iyimi bünyede accayiplikmi var kabızlık sorunu çözüldüğündenmi bilemedim ama bu perşembe 64 lü rakalmar bildireceğim kessin
bana da doktor dedı elınden su şişesini eksık etmıyceksın dıyeeetamam dedım ben de, işin bu kısmı canıma minnet bu arda acık renk pantolonlar gıyılmış, mis miss fotolar cekılmış, baya yol katetmıssın dılekcım ya
ayrıca cerennnnnnnnnnn, gecen gun yenı saclarının fotolarını gordum, zaten en basından berı sen de bakır yanlısı olan bı ınsan olarak cok yakıstıgını soylemeden gecemıycemmmmm
ya sen de ozelde bı album yapta fotoları orda paylaş, tatılden fılan goremedık oyle fotolarını, haydı deniz hanım siz de bı album yapın, arcakta yapcak, ozelden barı paylasalımm gozumuz gonlumuz acılsın, oncesı sonrasılar sımdıkı haller fılan motıvasyon lazım bıze yenıdennnn
Kızlarrrrr 1 kilo vermişim çok mutluyum inş hep böyle devam eder her hafta 1kilo veririm
seni ne iyi anladım bilemezsin bende akşamdan beri evde cehennemi yaşıyorum ve konuşup daha da üzülmek istemiyorum hani sizlerden saklamam zaten hiç sırrım yoktur benim herkese herşeyi anlatırım da bu gün içimden gelmeiyo yaram çok taze ve çok acıyo sanırım ondan sesiz kalsamda ara ara katılırım sizlere çok öptüm selamlar
geçmiş olsun cnm iyi bilirim ben onu karanlık bir yer imkanın varsa kal buz torbasını 5 dk ensende tut ince bir beze sar tabii sonra kaldır sonra 5 dk daha tut bana dr sölemişti accık rahatlatıyo benimki çok fena oluyo ondan benim krize çeviriceğini anladığımda bi ilacım var r... onu kullanıyom sık kullanamıyosun tabii olmadı hastanelik oluyom ben inşallah uzamaz seninki ılık bi duş al alabilirsen bide
eçmiş olsun sizede cnm acil şifalar dilerim.bildirim olayını bende atladım bu hafta tartılamadım da bildiremedimde ancak dün tartılabildim :))
hiçç yaniiyokmuydu kız yakınlarda başka gidebileceğin bi yer çık olmadı bi kafede vss gir
kızlar sabah 2 fincan yeşil çay içtim lıght ekmeğe tost yaptım yedim arada 3 tane mürdüm eriği yedim temizliğim bitti duş alıyım uzancam biraz sonra oğluşu okuldan alcam görüşürüz kızlar şimdilik kaçtım :79: :79: :79: :79: :79:
biri bana çalışma isteği yollasın bı zahmettt
biri bana çalışma isteği yollasın bı zahmettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?