70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçtım kızlar...
oğluş uyuyoo o uyurken işlerimi halledeyim
uyanınca oğlumu anneme bırakıcam
bankada işlerim var
ben avon temsilcisiyim hesaplarda bu ay bi karışıklık oldu malesef
onu düzeltmem lazım:26:
ordanda anneme qeçerim artık
buqünkü lahmacun hayallerim suya düştü
yarına yerim inşallah
öpüyorum hepinizi
inşallah buqün hepimiz 300-400 gr. veririz...
hepinize bol iradeli qünlerr...

kolay gelsinnnn

seni ne iyi anladım bilemezsin bende akşamdan beri evde cehennemi yaşıyorum ve konuşup daha da üzülmek istemiyorum hani sizlerden saklamam zaten hiç sırrım yoktur benim herkese herşeyi anlatırım da bu gün içimden gelmeiyo yaram çok taze ve çok acıyo sanırım ondan sesiz kalsamda ara ara katılırım sizlere çok öptüm selamlar

ah yine abarttım ben.iş yerimdekilere pizza yapcaktım söz vermiştim hadi yap yiyelim dediler yaptım sözde ben yemicektim yedim hemde kola bile içtim.benim çizelgede düşüş değil artış olcak bu gidişle.nasıl bi insanım ben

yok canım ben su an 66.5 lardayım malesef ramazanın son günü 63.9 u bıle görmüştüm ama o gercek deıldı bılıyorudm bayramda 65lerdeydım tatıle cıktıgım gunde 65.1 dönüş 66.6 bakalım cumaya kadar bıkac gram gönderebilecek miyim:26:

katılıyorum herkes yapsın albüm koysun fotosunu bakimm

s.a kızlar birgün topike girmedim okadar çok sayfa varki okumaya fırsatım yok
yeniler var hepsine hoş geldiniz diyorum
ben bugün patates kızartması yedim hemde yanında bir dilim ekmekle

biraz dışarı çık kafanı meşgül edecek başka şeyler bul sıkıntını daha hafif atlatırsın
ben iki sene önce üzüntüden deprasyona girdim ilaç kullanıyodum ilaçlar dokundu dahada hastalandım sonra evden uzaklaşmak için spora gittim
bir ay sonra kendime geldim ilaçlarıda bıraktım bana terapi gibi geldi şimdi hiç bişeyin sağlığımdan önemli olmadığını öğrendim dikkat et canım sonra hasta olursun

tşk ederim cnm evet çok kötü bi ağrıyaa:84: :84: :84: :84:

kızlar sabah 2 fincan yeşil çay içtim lıght ekmeğe tost yaptım yedim arada 3 tane mürdüm eriği yedim temizliğim bitti duş alıyım uzancam biraz sonra oğluşu okuldan alcam görüşürüz kızlar şimdilik kaçtım :79: :79: :79: :79: :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…