70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bişeyler istiyooooooooooooooooooooooooo

Hişştttt kocaaa totoluuuu eveeett evetttt sennnnn.
Gitt bi aynayaa baakkkkk durup durup bu yemeeek yemelerin yüzünden toton, göbegin almış başını gitmişşş..
Aynaya baktıktan sonra hala yemek istiyo mu bakim canıınn..
Biz çıtır resimlerimizi koyarken sen yoksa sadece begendim ama ben açıkk renk badi, açık renk pantul giyemiyooorummm mmuuu diceksinnnnn
Hadii bakalımmmmm

arzu hoşgeldin tatil kuşuuuuuuuuuuuuuuuu

canım beniimmm hoşbuldum uzuuunn zamandır görüşemedik seninle özledim yaa ben tatile gitmeden sen yoktun netın yokmu sonrada ben gıttım ıste hatta tatılde gırdıgımde gordums enı hosgeldın dıye yazdım belkı görmüşsündür bu sabahta gördüm sen yazmayınca aha benı unutmus dedımdemekkı hemen cıktın göremdeın benı nasılsın oğluş nasıl eşinle aran nasıl hersey yolundandadır ınsallah bende cok sukur yuvarlanıp gıdıyom ıste koca göbeğimle

isyerindeyim zaman hic gemiyo sanki birde isarkadaslarim var odada cakasim geliyo gicik ettiler beni kurtar beni tugbaaa gel sende bir iki cak sana yaaa

ayyyyy iyiki yememişim eğer yeseydim bu mesajını okurken yerin dibine girerdim heralde

sen çalışırken canın tatlı isteyince napıyosun

yardim et bana dilek kurtar beni

Biri de beni burdan kurtarsa keşke...
Bilgi işlem ben Dilek demekten anam ağladı
Odandaki kadınları da boşver heryerde var o tipler bırak sen onları bize gel
Muhabbet edelim

ayyyyy iyiki yememişim eğer yeseydim bu mesajını okurken yerin dibine girerdim heralde

sen çalışırken canın tatlı isteyince napıyosun

Yeşilçayın içine kabuk tarçın atıyorum canım.
Ya da varsa bi elma ya da yulaflı 3-4 bisküvi şekersiz çayla.
Kaç kalori bilmem ama yulaflı bisküvi benim bağırsaklara iyi geliyor.
Tavsiye ederimmm

kızlar geç kalktım süründüm durdum,yakındaki pazara markete gittim dolap boştu giderken taşıdığım kadarını aldım...
buarada boğazım dolu hastamı oluyorum nee...
geçen hafta oruç tutanlar vardı bizde eşimle nihayet bugün başladık o devam etmez belki p.tesi perş.tutarda benim 7gün borcumda var...
eve geldiğimde ne pişireceğimi şaşırıyorum yaa...
eşim çorba yap bide patates saltası dedi..
yazın 4kilo almış ve okulun ilkgünü herkes hocam çok zayıflamışsın demişler:)))
eşimde çok kararlı benim içinde iyi oldu ama çokta benim hafif menüleirmi sevmez yinede çok seçmez de..
yaa o veriirrr koca ekmekleri yiyodu az azaltsa bide şekeri..
bana diyoki korkuyorum rejim psikolojiisnden şimdi ben kepek ekmekmi yiyecem
ömründ eyapmadığı için hatta hiç bu yıllar geçtikçe kiloya eklendi...
bide diyoduki "almam ya herkesin alacağı bi kapasitesi var"79a çıkmış yuhh diyene bak..göbüşlüm benim

Geçmiş olsunn canım Allah kabul etsin.
Geçen hafta 3 gün tuttum sanırım ben.
Hastalık icinde akşam iftardan sonra önlemini al derim ben
Patates salatası güzel fikirmiş. Sen kendine bol kıvırcık koyarsın
Ah benim sevdicek de kilo alsa ne olur sanki

inş.geçer canım..
zaten boğazıma bişeyler düşünüyorum ama günlerdir dondurma yemiyordum oruçken canım çekti dondurma aldım neyse çok soğuk yemem hemde az yerim iyi olur bana yoksa dayanamıyorum...
aksine kıvırcık yok hatta eşim yeşillikli çok sevmiyor olsa ben doğrarım kendimede..
neyse maydanoz ve soğan bol tutarım
benim sevdicekle ilk tanıştık benden 1kilo fazlaydı ben 57ken o 58...düşün
okadar çelimsiz küçüktüki..kıyafetleri yakışmazdı nebileyim ben iri duruyodum 57de olsam..vee niaşndan sonra kilo almaya başladı evlendik aldıda aldı derken kaçsenedir 74 falandı buyaz...biara aynı kilolardaydık hep..
zirveye çıktı..79u gördü benim eski kilom
biz bu evde 7lerden kurtulamıycaz galiba..ben kurtulayımda eşim 7lilerde kalsın yakışıyorseninkide alır alır önce seni alsın

ay biran cikmak sorunda kaldim karnima bi agri girdi sanki bicak sapliyorlar herkes basima üsüstü ama gecti simdi cok sükür neden oldu acep :26:

nabalım bacı yaaa

ekmek parası iştee

masada evraklardan geçilmiyo biz dedikodu yapıyosss
ama biliyonmu erkekler kadinlardan fazla dedikodu yapiyorlarmis arastirilmis

Ayyy ayyyy bekliyoruz bakalımmmm nasipp kısmettt.
Buraya gelince belli olacak hiçbişeyin garantisi yok.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Hep böyle dua ediyorum 2006 dan beri de yanımda kendisi

Kendine ayrı bi kapta bol kıvırcıklı yap bence bol da limon sıkarsın biraz da pul biber.
Metabolizmayı hızlandırır ohh misssss

ay biran cikmak sorunda kaldim karnima bi agri girdi sanki bicak sapliyorlar herkes basima üsüstü ama gecti simdi cok sükür neden oldu acep :26:

ama biliyonmu erkekler kadinlardan fazla dedikodu yapiyorlarmis arastirilmis

Aaa ne oldu ki öyleee

herkese selammmmmm
daha yeni öğle yemeğimi yedimm :26:
ara öğünümüde yiyemedim çünkü dışardaydım
öğle menümde
50gr. tavuk döner
birde menemenin tadına baktım çok qüzel olmuss
saat 6:30 da menemen yicemm

aaay bı calısma ıstegı ıstedım herkes benden dertlı cıktı

benımde cnaım bısıler yemek ıstedı, hıc atıstırcak bısı de yok ofıste, aaa du bakayım dolapta sarı leblebı gormustum gecen hala hayattaysa bıraz ondan götüreyimmm su iç, su iç nereye kadar yanı

bende çıkıyorum kızlar
akşama kızın kitapları kaplancak
büyük kız ve küçük kız yıkancak
kendim yıkancam
yemek yapçam
yerleri bidaha silip yan kirişleri cifleyip yıkanmış halıları sercem
Allah bana kolaylık versin öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm

kitap defter kaplamaya bayılırım, bana gonderseneeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…