70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah canınızı almasın emii,ne bu laaan önümde okunacak 20küsür sayfa var ne ara ettiniz okadar yolişim yok gücüm yok onlarımı okuycam ben,,ben yokken konuşmasanız nolurrduuuuben gidiyorum 10dkya gelirim yeni yazılara,,, daha 3sayfacık okudum bi selam sarkıtem dedim,hadi baş baş

Son düzenleme:

Haa hayyyyy Sen aramızaa katılmaa sonraa bi sürü sayfa okucamm deee.
Kızlar çoğaltalım sayfalarııı kaptan yardımcısı okuyup dursun

sağol canımdaa,,ben askerden aradığı gün biliymusun daha görmemiştim hiç onu ,yani öyle bi hikayekii,anlat anlat bitmez,2 yıl önce bi görücülük olmuştu sonrası hüsran gelmelerini istemedim falan,bi baktım bu benden sonra nişanlanmış ayrılmış askere bile gitmiş vede benim nomu istetmiş babasına ondan sonrada lap diye askerin son haftasında beni aradı gerisi malum uykum varrrr:95:ve kapattt

ben biliyodum 28 olduğunu dilek sen nasıl çakmadım cansuyum 83 yazıyo ya,,hahaha 83lü olduğunu o an anladım benbende 23 yaşındayım ne kadarda yakınmışız dilek sen bana hani apla diycektiin..

biliyodum biliyodumm onada tepki vercenii,ama benim suçum yok sena ablaaa, eşim karıştı durdu öyle yapsana dedi hatta bide kilo veremeyenlere ne cezalar dedide ben kabul etmedim ohaa artık diyee,her fazla kilo için 200mekik bile demişti yanii,,3kilo aldıysan 600mekikneysee ya onuda maruz gör artık kırmıyım dedim,sonrasına beğendiğine sevindim gerçektende bi bütünlük oldu listede sağol,,ah bana ah..
onu bende düşündüm zaten alttakileri sevmiyorum bari üsttlerine edemde hırsımı alem dedimyaa neyse hadi büyüklük bende kalsın dedim,1gün wcsiz kaldık biz biliyonmuuu2saat nekiii
hoşgeldin kız senin avtarını görünce bi tebessüm oluyo bende niyeki acep
kızlar bugunden itibaren sağlıklı beslenmeye dönücem benim yediklerimi kontrol edin yazmasamda yazdırın zorla bana dövün beni hattaa
:125::131:aman anla galii
hoşgeldiiinn unuturmuyuz kızz hep aklımızdaydın kulaklarını az kızdırmadııınn,sen bizi unuttum demiiii dermişim

hoşgeldiin canım sendee
Haa hayyyyy Sen aramızaa katılmaa sonraa bi sürü sayfa okucamm deee.
Kızlar çoğaltalım sayfalarııı kaptan yardımcısı okuyup dursun

hoşbuldum kız kıloları vermıs hedefını cekmıssın gene 0 beden mı olmaya merak sardın ne ettın dur artıkın yani

Ger---düşşşşşşşşşşş amaaa amaaaa senn benimle ilgilenmedin hiç bugün.:2:
Resim attım albüme diiidiimmmm ger-düşşş diidiimmmmm
Arzu ablacımm hemen baktı amaa senn uyuuuu

aa demedım mi acık renk pantolonlarda gıyılıyo fılan dıye artık, gozle gorulur bı farklılık var dıye fılan yorum yaptım ben sana burdan, albume ozel yazmadım ama topıkten yorum yapmıstımmm :26:

işler yogun bıraz canım, yarın fılan bı dunya durusma var.. yazılcak tonla dılkecem var ama elım gıtmıyo bı turlu, oyuzden yazdım ya bırılerı bana calısma ıstegı yollasın dıye..

bılgısayara basında olsamda yanı onlıne gozuksemde bakamıyorum pek :26:

bı de şeye takıldım, sana kesınlıkle değil sözüm, sen sormusken genel olarak bahsetcem.. ben her gun kk ya gırdıgımde topıkte gecmısı fılan okurum, alıntılarım cvplarım fılan, ama son zmnlarda herkes topıge gırıyo gecmıse bı goz bıle atmadan iki cumle yazıo firar edıyo

ben de kendımı aman kımseye ayıp olmasın dıye kasmamaya karar verdım, bırılerı bısı soruo yazıyorum alıntılayıp cevabını sonucta emek sarfedıyosun zaman harcıyosun, en onemlısı deger verıp cvp verıyosun ama soruyu soran saatler ya da gunler sonra bı gırıyo "gecmısı okuyamadım, soruma cvp alamadım, ne nolmuş" fılan dıye yazıo tekrra, sınırlerım hopluyo boş yere bılmem anlatabıldım mi

bgn geldım ofıse 3 gundur yoktum ki- persembeden cuma gunu burda olmayacgaımı soylemıstım, haftasonu ztn evde net olmadıgından hıc gıremıyorum bunu topıktekı herkes bılıyo artık sanırım - bı dolu gecmıs bırıkmış, ben ki hepsını üşenmeden okurdum baktım hiçkimse okumuyo, ben de ofise geldım muhabbete katıldım ama gecmıse bakmadım nasılolsa baksamda havada kalıyo yazdıklarım dıye :26:

bılmıyorum ben mı duygusalım ama ben burda paylasılan tek seyın kılo olmadıgını dusunuyorum; derdımızi, sevıncımızi, hastalıgımızı, zuntumuzu, motıvasyonumuzla ılgılı kısaca hayata daır butun problemlerımızı paylasıyoruz, bazen kımselere soyleyemedıklerımızı yazıyoruz.. bırımız hasta oluyo, bırımızın aılesel problemlerı oluyo, bırı sevgılısıyle esıyle problem yazıyo hep beraber cozum bulmaya calısıyrouz, kafasını dagıtmaya calısıyoruz, bırının hayatında guzel gelısmeler oluo, bırı hamıle kalıyo hep beraber sevıncını paylasıyoruz...

tabıkı bırıkmış 30-40 sayfa gecmısı yalayıp yutalım demıyorum yanı gunluk hayatın kosusturması zaten el vermıyo, iş yasantısı ev işi coluk cocuk fılan ama bıraz fazla özensiz olduk gıbı geldı bana :26: belkı de sadece bana oyle gelmıstır bılemıyorum...

neyse bırden içimdekiler bosalıverdı yazarken dilekciğim kusura bakma bır dokun bın ah işit zamanlarıma denk gelıyosun ama sen de hep

Kızlarrrrr 1 kilo vermişim çok mutluyum inş hep böyle devam eder her hafta 1kilo veririm
tebrikler canım inşallah vericeksin ilk başlarda çabuk ve hızlı gidiyo zateeenn,bak sende zayıflaa sonra ben gibi daha daha dicen
hoşbuldum kız kıloları vermıs hedefını cekmıssın gene 0 beden mı olmaya merak sardın ne ettın dur artıkın yani

yok anacım yaa 0da gözüm yook,1beden olsam kafiioff ama neden gitmiyoo diye üzülmüyorum artık haftada 600gr ideal olduktan sonraaa fiyyuuuuuuuuu

ben nasıl vercem kıloları bılmem alıstım bol keseden yemeye tabı zaten hıc azım olmadı dabıkac gün oruc tutsam borclarımı ödesem hemde su fazla sıskınlıgımı bı atsam mı napsam bakalım bugun kayınvaldeye gıtcem onlarda ramazaın ortasından berı memleketteydı yenı döndüler daha görüşmedik yaprak sarması varmıs dayanamam kı yerım napım

habersız gıdersen merak ederım elbet ama sen şimdiden soyluyosun tatıle cıkcam dıyeee, inş cok guzelde vakıt gecırırsın

ben de ınşllah bu ılaclardır, mısafırlerdır fılan derken cabucak eskı duzenıme kavusurum, boyle huzursuz hıssedıyorum kendımııı :26:

bu aksamda yatılı mısafırlerımız var, eve gıdıp mutfaga gırıscem yıne, bı doluda ütüm var ütüyü ertelıycem sanırım, zaten yarın adlıyede yogun bı gun benı beklıyo

ben sımdı cıkıyorum hepınızı opuyorum, belenaycık umarımıyıdır mınık bamyasıylaaa

herkese ıyı aksamlar :79:

Son düzenleme:

O sarmalardan çok yersen cuma günü listenin diplerinde görürüz bak seniiii.
O yüzddennn bi iki tane ye barii. Cıss oo fazlaa yemeeeeee

İnşaallah iyidir olmadı akşama dogru yazar herhalde o da..
Sana çoookk çoook kolay gelsinnn.
Keşke demeseydim merak ederdin ne güzelll
Hadi güzel yemekler yapmaya bakalımmm

kız dileeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk bu sanaaaaa

1 paket ETİ Yulaflı Kepekli Bisküvi= 151 kcal. ve 1 pakette 6 adet bulunmaktadır. 1 adet ETİ Yulaflı kepekli Bisküvi= 25 kcal. Enerji değeri (kcal) %30 , yağ oranı %47 oranında azaltılmıştır.
. 3 adet ETİ Form yulaflı kepekli Bisküvi= 1 ince dilim beyaz ekmek = 1,5 adet normal yulaflı kepekli bisküvi = 1 orta boy meyve

Besin öğeleri (1 paket)
Enerji (kcal) 151
Protein (gr) 3.7
Karbonhidrat (gr) 19
Yağ (gr) 4.8
Lif (gr) 4
Toplam Şeker (gr)7.2
Doymuş Yağ (gr)2.2
Sodyum (mg)226.7

:78::78::78::78::78::78:

O sarmalardan çok yersen cuma günü listenin diplerinde görürüz bak seniiii.
O yüzddennn bi iki tane ye barii. Cıss oo fazlaa yemeeeeee

zaten tatılde aldıgım kılolardan ötürü listenin dibin deolcam o yüzden sorun deıl ama sız bana bakmayın yemeyın tabı ben kötü örnek bugun son olcak ınsallah yavas yavas adapte olcam napımmm yaa:84:

hadı herkese ıyı aksamlar yarın görüşürüz ınsallah bu arada belanayın hamılelıgı kesınlestı snaırım cok sevındım yaa bırde aysebaharın bebişinin cınsıyetı mı bellı oldu gecmıs eaz bı goz attımda oyl ebı msjını gordum sonuca rastlamadım ama:26:

SELAM MİLLET BEN GELDİM İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDECEKTİM YA Bİ FİRMA DAHA ARADI ONADA GİTTİM AMA 2 GÖRÜŞMEDE FOS ÇIKTI BİRİNİ BEN SAATLERİ YÜZÜNDEN KABUL ETMEDİM ÇÜNKİ HAFTA İÇİNDE İZİN VERİYOLARMIŞ CT PAZAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYMIŞIM OLMAS DEDİM ::))

diğeride moron gibilerdi yaa anlamadım valla biz arayacağız dediler ama arasalarde gitmem sanırım salakmıdırlar nedir yaa bön bön suratıma baktılar zorla laf aldım ağzından adamın iş için eleman değil sanki bakmak için eleman arıyolar manyekler ben çıkarken kızın biride kapıda firmayı bana sordu burası dedim iş içinmi dedi evet dedim ama pek iyi geçmemiş herhalde yüzünüz asık dedi valla ben pek beğenmedim tavırları dedim kız demesmi telefonda benimde pek hoşuma gitmedi tavır ve konuşma tarzları demesmi kız geri indi benle aşağıya adamlarda bi mokluk vardı ama neydi anlamadım sahtekar vs miydi neydi işle ilgili doğru dürüst bilgi veriyo bana fazlaca bişii sormuyo siz zaten biliyorsunuz muhasebe de ne yapılması gerekli diyo dedimki beyfendi ith ihr varmı firma tam olarak ne ile uğraşıyo ne stıp ne alıyorsunuz hizmetmidir inşaatmı gıdamı ne yanii ben ne yapacağımı bileyimde öle sorun değil onlar konuşulur dedi manyekkk o halde kolay gelsin dedim çıktım ordan

erkeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…