- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
allah canınızı almasın emii,ne bu laaanönümde okunacak 20küsür sayfa var ne ara ettiniz okadar yol işim yok gücüm yok onlarımı okuycam ben,, ben yokken konuşmasanız nolurrduuuu ben gidiyorum 10dkya gelirim yeni yazılara,,, daha 3sayfacık okudum bi selam sarkıtem dedim,hadi baş baş
sağol canımdaa,,ben askerden aradığı gün biliymusun daha görmemiştim hiç onu ,yani öyle bi hikayekii,anlat anlat bitmez,2 yıl önce bi görücülük olmuştu sonrası hüsran gelmelerini istemedim falan,bi baktım bu benden sonra nişanlanmış ayrılmış askere bile gitmiş vede benim nomu istetmiş babasına ondan sonrada lap diye askerin son haftasında beni aradı gerisi malum uykum varrrr:95:ve kapatttAlbüme eklediğini yazdıgını görmemişim canım :78:
Baktım şimdi hepsi çok güzell.
Mutluluğunuz daim olsun inşaAllah
Askerlik olayına da çok güldüm
Uykudayken insan saçmalıyor işteEşin o zaman şok olmuştur herhalde
Bazen gece nöbetinde msj atıyor sevdicekte uykum var diyorum uyuyorum valla
Allahtan beni biliyor uykuyu çok severim bişi demiyor
Bravoooooo:
öncelikle şu çizelge işini konuşalım baby.dediğin gibi yapalım beceremessem sen hepsini yapıverirsin dimi
haaa bu arada canım ben 28 yaşındayım
büyük kızım 11 yaşında
küçük kızım 6 aylık
senle aramızda çok mu yaş var ya hatırlayamadım ama ben kendimi hep çok yakın hissediyorum sana.an artık şifre falan bile vereyim dedim
biliyodum biliyodumm onada tepki vercenii,ama benim suçum yok sena ablaaa, eşim karıştı durdu öyle yapsana dedi hatta bide kilo veremeyenlere ne cezalar dedide ben kabul etmedim ohaa artık diyee,her fazla kilo için 200mekik bile demişti yanii,,3kilo aldıysan 600mekikinşallah cnm..laptopum gelsin daha sık girerim bende özlüyorum burayı..
desteqin ve güzel sözleirn için teşekkürler cnm..
liste güzel olmuş ama aynı kiloda olanları sıralamada aynı yazmışsın...mesela 4-4-4 gibi...4-5-6 şeklinde gidelim cnm..
[[/B][/COLOR]
günaydın arkadaşlarrr
tüm öqretmenlerimizin ve öqrencilerimizin yeni eqitim ve öqretim yılı hayırlı olsun..inşallah senen sonunda çok güzel karneler görürüz...
amannnnn ne çeneniz düşük anacım oku oku bitmedi...aynı kaptanınıza çekmişsinizbugün güne mutlu başladım..dieytime döndüm kendimi çok dinamik hissediyorum...yalnız bi sorun var..2 saat wc kullanma yasaqı var bugün...9-11 arası..tamirat varmış...ve bnm wcyi kullanmam lazım..altımamı şey ediyim napıcam yaa ne zor bi durum yok yani takmıcam gidip wcyi kullanıcam bu sefer adamın kafasına falan gelicek :18::18: söyleyin hadi ya napıcammmmm:84::84::84::84:
hoşgeldin kız senin avtarını görünce bi tebessüm oluyo bende niyeki acepgünaydın kızlar ben geldim. cuma günü bildirim yapamadım. kayınvalidem rahatsızlandı perşembe günü apar topar hastaneye gittik. kalp krizi geçirdi. çok şükür artık iyi. anjü yapıldı. biz okul var diye dün akşam döndüksenacım bu hafta beni izinli saymışsınızdır inşallah. haber veremedim kusura bakmayın.
bugün okullar açıldı bi heves gittim okula. ders programı yapılmış benim bugün dersim yokmuşay bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam
kızlar bugunden itibaren sağlıklı beslenmeye dönücem benim yediklerimi kontrol edin yazmasamda yazdırın zorla bana dövün beni hattaa
hoşgeldiiinnKızlaaarrr günaydııınnn ben geldiiimmmmmmmmmm
Unuttunuz mu beni arada selam çaktığımı saymazsam 23 gündür yoktum valla ben çok özledim sizleri1.5 kg alarak geri döndüm ama ınsallah verıcem 66.6 ydım en son cumadan ıtıbaren bildirime başlarım inşallah tatilim de gzüel geçti oğlumun bana yapışık yaşamasını saymazsam tabiii Sizlerde iyisinizdir inşallah ne var ne yok bana bi özet geçiverin bi zahmet cok merak ederım şimdik
hoşgeldiin canım sendeesayfaları tek tek okumam kesinlikle imkansızzzzz :)
bende en son 75 kg idim şu an kaç kg yim bilmiyorum ama zayıflamak çok istiyorum varmı etkili zayıflama yöntemleriniz ben mate çayı içiyorum işe yarıyor gibi
Haa hayyyyySen aramızaa katılmaa sonraa bi sürü sayfa okucamm deee.
Kızlar çoğaltalım sayfalarııı kaptan yardımcısı okuyup dursun
sağol canımdaa,,ben askerden aradığı gün biliymusun daha görmemiştim hiç onu ,yani öyle bi hikayekii,anlat anlat bitmez,2 yıl önce bi görücülük olmuştu sonrası hüsran gelmelerini istemedim falan,bi baktım bu benden sonra nişanlanmış ayrılmış askere bile gitmiş vede benim nomu istetmiş babasına ondan sonrada lap diye askerin son haftasında beni aradı gerisi malum uykum varrrr:95:ve kapattt
ben biliyodum 28 olduğunu dilek sen nasıl çakmadım cansuyum 83 yazıyo ya,,hahaha 83lü olduğunu o an anladım benbende 23 yaşındayım ne kadarda yakınmışız dilek sen bana hani apla diycektiin..
biliyodum biliyodumm onada tepki vercenii,ama benim suçum yok sena ablaaa, eşim karıştı durdu öyle yapsana dedi hatta bide kilo veremeyenlere ne cezalar dedide ben kabul etmedim ohaa artık diyee,her fazla kilo için 200mekik bile demişti yanii,,3kilo aldıysan 600mekikneysee ya onuda maruz gör artık kırmıyım dedim,sonrasına beğendiğine sevindim gerçektende bi bütünlük oldu listede sağol,,ah bana ah..
onu bende düşündüm zaten alttakileri sevmiyorum bari üsttlerine edemde hırsımı alem dedimyaa neyse hadi büyüklük bende kalsın dedim,1gün wcsiz kaldık biz biliyonmuuu 2saat nekiii
hoşgeldin kız senin avtarını görünce bi tebessüm oluyo bende niyeki acep
:125::131: aman anla galii
hoşgeldiiinnunuturmuyuz kızz hep aklımızdaydın kulaklarını az kızdırmadııınn,sen bizi unuttum demiiii dermişim
Ger---düşşşşşşşşşşş amaaa amaaaa senn benimle ilgilenmedin hiç bugün.:2:
Resim attım albüme diiidiimmmm ger-düşşş diidiimmmmm
Arzu ablacımm hemen baktı amaa senn uyuuuu
tebrikler canım inşallah vericeksin ilk başlarda çabuk ve hızlı gidiyo zateeenn,bak sende zayıflaa sonra ben gibi daha daha dicenKızlarrrrr 1 kilo vermişim çok mutluyum inş hep böyle devam eder her hafta 1kilo veririm
hoşbuldum kız kıloları vermıs hedefını cekmıssın gene 0 beden mı olmaya merak sardın ne ettın dur artıkın yani
sağol canımdaa,,ben askerden aradığı gün biliymusun daha görmemiştim hiç onu ,yani öyle bi hikayekii,anlat anlat bitmez,2 yıl önce bi görücülük olmuştu sonrası hüsran gelmelerini istemedim falan,bi baktım bu benden sonra nişanlanmış ayrılmış askere bile gitmiş vede benim nomu istetmiş babasına ondan sonrada lap diye askerin son haftasında beni aradı gerisi malum uykum varrrr:95:ve kapattt
ben biliyodum 28 olduğunu dilek sen nasıl çakmadım cansuyum 83 yazıyo ya,,hahaha 83lü olduğunu o an anladım benbende 23 yaşındayım ne kadarda yakınmışız dilek sen bana hani apla diycektiin..
Vayy askerdeyken tanıştınız he iyiymiş ablaymışş pehhh
İstiyosan derimm tugbaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 yaşın lafını mı etcem ben
aa demedım mi acık renk pantolonlarda gıyılıyo fılan dıye artık, gozle gorulur bı farklılık var dıye fılan yorum yaptım ben sana burdan, albume ozel yazmadım ama topıkten yorum yapmıstımmm :26:
işler yogun bıraz canım, yarın fılan bı dunya durusma var.. yazılcak tonla dılkecem var ama elım gıtmıyo bı turlu, oyuzden yazdım ya bırılerı bana calısma ıstegı yollasın dıye..
bılgısayara basında olsamda yanı onlıne gozuksemde bakamıyorum pek :26:
bı de şeye takıldım, sana kesınlıkle değil sözüm, sen sormusken genel olarak bahsetcem.. ben her gun kk ya gırdıgımde topıkte gecmısı fılan okurum, alıntılarım cvplarım fılan, ama son zmnlarda herkes topıge gırıyo gecmıse bı goz bıle atmadan iki cumle yazıo firar edıyo
ben de kendımı aman kımseye ayıp olmasın dıye kasmamaya karar verdım, bırılerı bısı soruo yazıyorum alıntılayıp cevabını sonucta emek sarfedıyosun zaman harcıyosun, en onemlısı deger verıp cvp verıyosun ama soruyu soran saatler ya da gunler sonra bı gırıyo "gecmısı okuyamadım, soruma cvp alamadım, ne nolmuş" fılan dıye yazıo tekrra, sınırlerım hopluyo boş yerebılmem anlatabıldım mi
bgn geldım ofıse 3 gundur yoktum ki- persembeden cuma gunu burda olmayacgaımı soylemıstım, haftasonu ztn evde net olmadıgından hıc gıremıyorum bunu topıktekı herkes bılıyo artık sanırım - bı dolu gecmıs bırıkmış, ben ki hepsını üşenmeden okurdum baktım hiçkimse okumuyo, ben de ofise geldım muhabbete katıldım ama gecmıse bakmadım nasılolsa baksamda havada kalıyo yazdıklarım dıye :26:
bılmıyorum ben mı duygusalım ama ben burda paylasılan tek seyın kılo olmadıgını dusunuyorum; derdımızi, sevıncımızi, hastalıgımızı, zuntumuzu, motıvasyonumuzla ılgılı kısaca hayata daır butun problemlerımızı paylasıyoruz, bazen kımselere soyleyemedıklerımızı yazıyoruz.. bırımız hasta oluyo, bırımızın aılesel problemlerı oluyo, bırı sevgılısıyle esıyle problem yazıyo hep beraber cozum bulmaya calısıyrouz, kafasını dagıtmaya calısıyoruz, bırının hayatında guzel gelısmeler oluo, bırı hamıle kalıyo hep beraber sevıncını paylasıyoruz...
tabıkı bırıkmış 30-40 sayfa gecmısı yalayıp yutalım demıyorum yanı gunluk hayatın kosusturması zaten el vermıyo, iş yasantısı ev işi coluk cocuk fılan ama bıraz fazla özensiz olduk gıbı geldı bana :26: belkı de sadece bana oyle gelmıstır bılemıyorum...
neyse bırden içimdekiler bosalıverdı yazarkendilekciğim kusura bakma bır dokun bın ah işit zamanlarıma denk gelıyosun ama sen de hep
Haklısın pelünümm. Bende alıntı yapıyom bazen unuttuklarım oluyo saolsun tugba hatırlatıyo kafama vura vura
Burda cidden arkadaşız yani merak ediyorum ben biri bi yere gittiği zaman.
Birinin hayatında bişi olacağı zaman sonuclarını bekliyorum.
Mesela bugünde belenay yok. Farkettim ama yazmadım. Geçmişte güme gidiyor sonradan.
Senide sordum görmemişim cuma yokum yazdıgını..
Bana denk gelsin ben seviyorum böyle uzun uzun yazmanı iyi oluyor
Ben haftaya yokummm benii merakkk etcenn miii heeee
Merakkk etcen miii beniiii
Haklısın pelünümm. Bende alıntı yapıyom bazen unuttuklarım oluyo saolsun tugba hatırlatıyo kafama vura vura
Burda cidden arkadaşız yani merak ediyorum ben biri bi yere gittiği zaman.
Birinin hayatında bişi olacağı zaman sonuclarını bekliyorum.
Mesela bugünde belenay yok. Farkettim ama yazmadım. Geçmişte güme gidiyor sonradan.
Senide sordum görmemişim cuma yokum yazdıgını..
Bana denk gelsin ben seviyorum böyle uzun uzun yazmanı iyi oluyor
Ben haftaya yokummm benii merakkk etcenn miii heeee
Merakkk etcen miii beniiii
ben nasıl vercem kıloları bılmem alıstım bol keseden yemeye tabı zaten hıc azım olmadı dabıkac gün oruc tutsam borclarımı ödesem hemde su fazla sıskınlıgımı bı atsam mı napsam bakalım bugun kayınvaldeye gıtcem onlarda ramazaın ortasından berı memleketteydı yenı döndüler daha görüşmedik yaprak sarması varmıs dayanamam kı yerım napım
habersız gıdersen merak ederım elbet ama sen şimdiden soyluyosun tatıle cıkcam dıyeee, inş cok guzelde vakıt gecırırsın
ben de ınşllah bu ılaclardır, mısafırlerdır fılan derken cabucak eskı duzenıme kavusurum, boyle huzursuz hıssedıyorum kendımııı :26:bu aksamda yatılı mısafırlerımız var, eve gıdıp mutfaga gırıscem yıne, bı doluda ütüm varütüyü ertelıycem sanırım, zaten yarın adlıyede yogun bı gun benı beklıyo ben sımdı cıkıyorum hepınızı opuyorum, belenaycık umarımıyıdır mınık bamyasıylaaa
herkese ıyı aksamlar :79:
Vayy askerdeyken tanıştınız he iyiymiş ablaymışş pehhh
İstiyosan derimm tugbaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 yaşın lafını mı etcem ben
kız sen 89 doğumlumusun:26:
O sarmalardan çok yersen cuma günü listenin diplerinde görürüz bak seniiii.
O yüzddennn bi iki tane ye barii. Cıss oo fazlaa yemeeeeee
zaten tatılde aldıgım kılolardan ötürü listenin dibin deolcam o yüzden sorun deıl ama sız bana bakmayın yemeyın tabı ben kötü örnek bugun son olcak ınsallah yavas yavas adapte olcam napımmm yaa:84:
hadı herkese ıyı aksamlar yarın görüşürüz ınsallah bu arada belanayın hamılelıgı kesınlestı snaırım cok sevındım yaa bırde aysebaharın bebişinin cınsıyetı mı bellı oldu gecmıs eaz bı goz attımda oyl ebı msjını gordum sonuca rastlamadım ama:26:
erkeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?