70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence menün gayet güzel canım hep böyle devam et incecik olursun kesin

cnm sende karbon yapmışsın bilrisin ben bulamadım 100 gr light yoğurt 6.5 miş ben 2 yk yedim sence onun nekdar olur ki değerii:44: 6.5ten mi hesaplasam bende

belenaycım bugün doktora gidecekti..inşaallah iyi haberler almıştır...
bu arada ben ekmeği iyice azaltmak istiyorum karatay diyetinde varya yerine kuruyemiş yiyeceğim galiba tabi ölçüsünü kaçırmazsam..
zaten deniyorum ben çoktandır badem kayısı olayını ..
kurslara giderkende çantamda taşırıdm açlığı yatıştırıyor hemde faydalı...
şimdide ank.dan ceviz aldık toptancıdan,eşimin anneannesi trabzondan finduk göndermiş...
evdede bademim vardı banada badem kdr deseniz yeri yani okadar seviyorumm
dozu aşmamam lazım oyüzden günlük kırarım cevizi falan..seviyorum dayanamıyorum napıyımmm
kışlıklaırmı aldım geldim zaten,annemle vişne reçeli yaptık,köy bulguru almış,kayınvalidem kuşburnu marmelatı koydu geçenseneden kalmış ama reçeli yemem pekte bunada dayanamıyom heee gece yemiştim unuttum
trabzondan dutpekmezim geldi...rabbim sağlıkla yemeyi nasip etsinde...

gayet iyi bence yada daha iyi bilenler yorumlasın ben kelbaşıma derman bulamadımki sana bulayım menü konusunda
çokta gayretli gördüm seni...

olsun.. yinede yorumun için saol cnm

bilmiyorum ki canım
ama 2 kaşık 100 gram etmiodur yaa
75 ml falan eder
yani sen onu 2-3 kh değerinde hesaplayabilirsin:26:
bende tam bilmiorum ki şimdi tahminen konuşuyorum:26:

bence bu karbonu cok olan yiyecekler bizi aciktiriyo sende negüzel döner var birde menemen herhalde ondan acikmadin :26: acaba :26:

benim menüm:
yogurt icine 2 kasik yulaf ezmesi
ara: 1 kahve
öglen: isarkadasiyla markete gittik bu ne dedi pismaniye alma pisman olursun dedim aldi bi bakayim tadina diye nasil yeniliyor dedim aha söyle diye gösterirken bir iki tel gelmis bulundu agzima
aksam: 1 dilim kizarilmis ekmek
bugün menüm berbat oldu aslinda salatalik aldim yanina da light peynir yiyecekdim öglen psimaniye bozdu
simdi halen canim birseyler istiyor napim bugün kapatayimmi artik agzimi yoksa bir iki peynir atayimmi migdeye :26:

olsun.. yinede yorumun için saol cnm

bilmiyorum ki canım
ama 2 kaşık 100 gram etmiodur yaa
75 ml falan eder
yani sen onu 2-3 kh değerinde hesaplayabilirsin:26:
bende tam bilmiorum ki şimdi tahminen konuşuyorum:26:

bende şu gramları bir türlü hesaplayamıyorum ya neyse artık 4 ten hesaplayayım ben fazla olsun napalım :44:

buqün bayağı batırmıssın yaw :26:
400gr dönerde 0 kh var o yüzden rahatca yedim ben...
ki 400 gramın yarısını bile yemedim :26:
sen az yemişsin canım ama kaçamağın kötü olmuş sanki
pişmaniyede kaç kh var bilmiyorum bakmak lazım
eğer karnın çok acıkırsa 1 meyve
veya 1 dilim kaşar yiyebilirsin
yada karbonhidratı 0 olan yiyeceklerden ufacık tüketebilirsin:26:
ama saat çok qeç olmasın açsan şimdi ye azcık

evet batirdim aslinda yiyesimde yoktun ama yedim artik sizlansamda migdemde artik yarin düzeltmem lazim menüleri ya birde benim problem su aralarda ara yiyesim gelmiyo ki yemezsem olmasmi :26:
sabah zaten bi kahve yapiyorum sonra ise varana kadar ebey bi zaman geciyo ama 9 gibi kahvaltimi yapiyorum 12 gibi de ögle yiyorum yani saatden aksatmiyorum aksamda 4-5 gibi kapatmaya calisiyorum ama ara ögünde birsey istemiyorum ki bi dilim kasar olur ara ögün olarak fikir de edinemiyorum aralarda ne yiyeyim diye :44:

kahvaltını 9da kahvaltı yapıosan
öğlen 12de ara öğün olarak 1 elma veya baska aparatif seyler yiyebilirsin
saat 3 qibi öğle yemeğini ye sonra ara yemesende kapanışını saat 6-7 qibi yap
yoksa ileri saatlere doğru çok acıkırsın

slmmm arkadaşlarr nasılsınızzz bakalımmmm hemennn menümü yazıp geçmişe bakayımm dolmuş ama
menüme gelelimm;
sabah sirkeli ballı sıcak su
5-6 parca peynir
1 tane domates
1 minnak salatalıkk
2 parca ekmek
ara 1 salatalık
ögle petibör bis. mandalınalı soda
ara 1 salatalık
akşam
2-3 parca kıymallı patlıcan
1 kase yogurt
boll boll salata
çok az ekmek
öyle az sonra elmalı soda içebilirim
yatmadanda çilekli activya tabi

isyerinde olunca bize yeme molasi veriyorlar 1 saat ozaman yiyebiliyorum sicak birseyler yoksa oturdugumuz yerde yemek yemek yasak 4 de cikiyorum mesela yarin 6 ya kadar calismam lazim ozaman saat 13 de yeme molasi veriyorlar ozaman yedim yedim yoksa masada sade aperativ yogurt elma ekmek arasi falan yiyebiliyorum

kizlar bi tunika aldim bugün sanki beni zayif gösterdi cekindim koyayim da bakin dileekk bak senden alisdim ikiye bi foto koyasim geliyo

ay fotolar gicik cikmis :26: rengi böyle deyildin allah allah :26: birde kücük boy yapmis öbür ikisinide :95:
artik idare edin silmeye silemiyorum banlarlar beni sonra ben 2-3 gün olamam yaninizda :84:

sibel geçmiş geçmiştir artık..bikaç tel pişmaniyedende biişey olmaz canım..
araöğünde yazdım ya kuruyemiş yanınada bulundurabilirsin canım hem tok tutuyor hemde faydalı sonuçta...

sibel geçmiş geçmiştir artık..bikaç tel pişmaniyedende biişey olmaz canım..
araöğünde yazdım ya kuruyemiş yanınada bulundurabilirsin canım hem tok tutuyor hemde faydalı sonuçta...

e birde kizarilmis ekmek var kuruyemis yesem olurmu kilo aldirmaz dimi :26:

kizlar bi tunika aldim bugün sanki beni zayif gösterdi cekindim koyayim da bakin dileekk bak senden alisdim ikiye bi foto koyasim geliyo

Eki Görüntüle 259101 Eki Görüntüle 259106 Eki Görüntüle 259108
evet canımmm çok yakışmışşş zayıfta göstermiss güle güle giy ttatlımmmm

sen napiyon bitanemmm ben kacirdim yine biraz diyet de
iyilik canım benden idare ediyomm aman canım dikkat et çıtır olcez alişverişe gitcen unuttun muu
ay fotolar gicik cikmis :26: rengi böyle deyildin allah allah :26: birde kücük boy yapmis öbür ikisinide :95:
artik idare edin silmeye silemiyorum banlarlar beni sonra ben 2-3 gün olamam yaninizda :84:

yokk canımmm ay sende ne gıcıgı aman hee sakın silme hem zaten güzeller bide bizi sensiz koma aglarım heeeee

sagol canim benim asagizi etek gibi firfirli dökümlü durdugu icin göbegi sakladi evet citir olcez isallah yarin dikkat edecem yine
ay canim benim sen aglama bitanem ben seni artik birakmam zaten

kızlar ben geçmişe gidiyommm artık ne zaman gelebilirsemmm

zor gelirsin gecmise gidersen ezgicim valla ben bile yetisemiyorum sonra okurum diyorum lafa dalinca bakamiyorum

kızlarr birşey daha sorucammm
karbon diyetindee ekmeksiz hamburgerin 1 porsiyon değeri 1 yazıyor 1 porsiyona 1 taneye denk gelir mi birde bir porsiyon köfte kaç tane olur??
biz yurtta hep bunları ekmek arası olarak yiyoruz ondan sordum artık ekmeksiz yerim karbon değerleri az çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…