70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay dimi yaa sağdakiiyaa şimdi askerdaya ne zamandır sesinide duymuyorum of çok pis özledim maqomuaslanım benim yaaadaha 4mü 5mi ne ay zaman geçtii daha çok vaaar,bide iznede gelmicem diyoo gelirsem ayrılamam sizden dediydii,1ay daha erken gelirim böyle hem dediydiikardeşim bekardaa,k. ablam var burdaa bekar ama 2çocuklu bekarlardann,,olurmuu koca arıyoz hem
ketçabı tostta çok seviyorummm
zatn 1 çay kaşığından daha az kullanıyorum tat versin yeter
bide acılı off mannaq qidiyo yaa
ketcapsız bir tost düşünemiorummm
bendeee,

ketcupu bende severim sade pilava bile dökerim herseye dökerim dökerimde dökerdim :84:

aynenn ketcapı herseyde kullanabilirimmm
hele mayonezle karıştımı off hiç dayanamam
patates kızartmsının üstüne de süper oluyoo ikili
az önce eşime bir sürü patates kızarttım
ve 1 tane bile yiyip tadına bakmadım
kendimi kutluyor tebrik ediyorum
bir ilki başardım bu akşam
hayatımda en çk sevdiğim yemeği yemedim

birde ben toast u söyle bantiriyordum hep ketchup a
artık iştah açıcılardan uzak durcaz

allah kavuştursun canımmmm

acaba dürümsüz yesek karbonsuz oluyormuki cigköfteyi :26:
şimdi baktım cnm 100grmnın karbon değeri 45.5 298 kalori
hiç ellemeyeyim ben bunu bu ne böyle
ketçabı tostta çok seviyorummm
zatn 1 çay kaşığından daha az kullanıyorum tat versin yeter
bide acılı off mannaq qidiyo yaa
ketcapsız bir tost düşünemiorummm
bende çok severim ketçabı yaa 1 yemek kaşığının karbon değeri 4 müş ama baya fazla gerçi o kadar kullanmıyormuşsun..
ay ben herşein karbon değerine bakıyorum kafayı yedim galiba
Eki Görüntüle 259170

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
süper olmuşşsun yaa sen 0 beden olursun bu gidişle kocanda çıldırır

aynen bende herşeyin kh değerine bakıyorum
ezberledim nerdeyse

albüme giremedimm
niye acabaaa

çıldırıyoo zaten şimdideenn,,dedimya daha geçen yeter artık harbidende incecik kalmışsın bırak artık şu zayıflama işini dedi,bende dalga geçme benle be dedimde kızdı bana gerçekten ciddiymişbaksana heleki belin şuna bak kalmamış bişey biraz altta var göbek tarafında kalçalarda yok olmuş zaten falan dedii,valla bu aralar bende bi beğenmeye başladım seksi vücudumuilk defa bugün bi hoş geldi gözüme vücudum baya incelmiş hissettim aynanın karşısından çekilemediim..

saol cnm valla zor bi ağrı ama bugun kısa kısa vurdu allahtan yoksa dayanamazdım uyumak en güzel çözüm oluyo bu ara

benim oglan önceden uykum geldi anne ben yatcam der gider odaya yatardin simdi su hastaligi atlatali bensiz uyumuyo korkuyor odadan :26:
ay canim benim tez zaman gelir isallah
olur he ablani alalim keske önce söyleseydin kocisin halasini oglu ile evlencem diyordun ona alirdik yeni evlendi tüh

süppperrrrsinnn

artık iştah açıcılardan uzak durcaz

allah kavuştursun canımmmm
evet durcez

Eki Görüntüle 259170

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kiz sen manken gibi olmussun ya daha ne istiyon

sen ve cleopatra söyleyin ben bakmaya üseniyom böyle hosuma gidiyo sizden hazirca kac karbon oldugunu duymak

çıkmam lazım iyi geceler:79::79::79::79::79::79:
:92: iyi geceler canim :92::92:

saol cnm valla zor bi ağrı ama bugun kısa kısa vurdu allahtan yoksa dayanamazdım uyumak en güzel çözüm oluyo bu ara

imkanin varsa yat bencede ben de yattimmi geciyo gecmese geri yatiyom bir gün geldim saat 17 de yattim kalktim bi aksam 21 gibi baktim gecmemis geri yattim sabaha kadar öyle yani ama bende cok nadir geliyo isallah seni de yoklamaz artik gitsin istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…