70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kader arkadaşlarım...

boyum 169 kilom 74 göbeğim felaket duryor.bende bugün gittim b-fit spor yaşam merkezine kayıt oldum....nasıl güzel bir sey yapmışşım değilmi????

Faydası var bagırsaklarıma diye abarttım sanırım

Beni bu dondurma sevdam bitirecekkk.
Yarın erken kaldırayım totomu da bişiler hazırlayım öğlende yemeğe

normalde bende anormal sekilde severim dondurmayi ben dondurma yedimmi sanki mutlu oluyorum kocis birsey istemeden önce beni hep dondurmaylan kandiriyordun

boyum 169 kilom 74 göbeğim felaket duryor.bende bugün gittim b-fit spor yaşam merkezine kayıt oldum....nasıl güzel bir sey yapmışşım değilmi????

iyi yapmissin arkadasim :128: bende isterim bi spor salonuna yazilmayi ama vaktim yok kücük cocuk bekliyor evde birde calisinca zor oluyor :97:

normalde bende anormal sekilde severim dondurmayi ben dondurma yedimmi sanki mutlu oluyorum kocis birsey istemeden önce beni hep dondurmaylan kandiriyordun

Ha hayyyy Yönetemini bulmuştu yani
Bize yemek olsun yeter zati dimi

Benim sevdicekte ilk yıllar her görüşmede çikolata alırdı.
Sonra almamaya başladı nedeni de kilo almamdı
Almayarak bana destek oluyormuşşş muşşş daaaaa
Zayıflayım hep aldırcam ona yedircemm

yaa havalarda sogudu iyice yarin 16 dereceymis burasi üff kislik lari cikarma vakti geldi herhalde gerci birdahaki yaz a citir olarak gircez

zayiflayinca arada yersin artik fistik cikolatayi nasil olsa citirsin ertesi gün dengelersin :97: ay o vakit gelse artik dimi

iyi yapmissin arkadasim :128: bende isterim bi spor salonuna yazilmayi ama vaktim yok kücük cocuk bekliyor evde birde calisinca zor oluyor :97:

cnm bende çalışıyorum bir yandan da okuyorum yani kafamı kaşıyacak vaktim yok ama bu spor günde 30 dk sadece.......hiç etkilemez bence....trafikte 1.5 saat geçiyoruz yarımsaat eve giderken sporum yapar öyle giderim...bence sende düşün...şimdiye kadar kendime yaptığım en iyi şey olduğunu düşünüyorum...

ya yutta gündüzken yut akşam yeme bidahaa

hoşgeldin canım aramızaa merhabaaa

ya qivi niye gelmiyo ki artik dur ben onu yakaladimmi hemen gircem artik isyerinde de olsam firar edecem olmaz ki böyle dimi

ya aslinda benim evin yakininda acildi birtane ama tek de gitmek istemiyorum arkadaslarimin da kilo problemleri yok kendim gitmeyede cekiniyommu artik üseniyommu anlamadim

ya aslinda benim evin yakininda acildi birtane ama tek de gitmek istemiyorum arkadaslarimin da kilo problemleri yok kendim gitmeyede cekiniyommu artik üseniyommu anlamadim

bende tek başıma gidicem hem oralarda çok güzel arkadaşlıklar kuruluyormuş:13:...benimki sadece bayan işletme sahibi felan....
cesareti ol arkadaşım...yoksa nasıl gidecek bu kilolar...

bu arada teşekkürler hoşbulduk....

kizlar ben yavas yavas kacayim malum yarin is var bugün de uyuya kaliyordum saati kapatip duruyom bi alisamadim gitti yatakdan kalkip geri kalkan da bi ben varim herhalde bunu da 1 kere yapmiyom bi kac kez kapattim yataga atiyom geri kendimi bi 5 dakika daha diye

Faydası var bagırsaklarıma diye abarttım sanırım

Beni bu dondurma sevdam bitirecekkk.
Yarın erken kaldırayım totomu da bişiler hazırlayım öğlende yemeğe

bende aldım kendime ama yiyemedim yaa çay demlemek zor geldi
bugün toplam değerlerim 25 ünite oldu 15 ünite geriyekaldı ve akşamm aşırı derece doydumm sevdim ben bu karbon diyetini ve ilk gününü güzel bir şekilde bitrdimm

bende yapmaya calisacam :26: bu aralar biraz stress deyim biraz rahatlayayim birde annemgil haci ya gidecekler 10 ay in sonuna dogru kardeslerim falan hep ben idare edecem bi gitsin gelsinler bende düsünüyorum baya dir

O günler bi gelse keşke...
Şiş karnım ve umutsuzum şu anda

Hııı tamam peki o zaman
Fenalardayım tugbaa karnım patlıcak resmenn
gelcek sabreten dermis muratina ermis yapcez biz bu isi

benimde iş yerimdeki mesaim bitmek üzere bende çıkıyorum...herkese güzel uykular............:80:

O günler bi gelse keşke...
Şiş karnım ve umutsuzum şu anda

Hııı tamam peki o zaman
Fenalardayım tugbaa karnım patlıcak resmenn

:125::125::125::125::125:devamlı yemenden ötürü olmasın

uyumaya gidenlerde defolup gitsinler galii,ben topicte +18 fotolar yayınlacem uykunuz kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…