- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
slm hanımlarrkaydirigubbakcemile5 cumaya almışsınız gününüzü hayırlı olsun elsecim nasıl gidiyo eskileri okudum baya yeni gelen arkadaşlar var her zaman giremiyom yokrumuzfalan sen nasılsın canım kiloların baya gitmiş görmeyeli gulçiçeksanırım kasım annesisin kısmet olursa bende kasım annesi olucam önceden bu gruptaydım hamile kalınca diyer gruba transfer oldum else rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip eder canım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınn :1hug:a.s.
gü-le güle git güle güle gel.. iyice dinlen.. saglıgın daha önemli.. tekrardan dönünce bekleriz aramıza kal saglıcakla
slm hanımlarrkaydirigubbakcemile5 cumaya almışsınız gününüzü hayırlı olsun elsecim nasıl gidiyo eskileri okudum baya yeni gelen arkadaşlar var her zaman giremiyom yokrumuzfalan sen nasılsın canım kiloların baya gitmiş görmeyeli gulçiçeksanırım kasım annesisin kısmet olursa bende kasım annesi olucam önceden bu gruptaydım hamile kalınca diyer gruba transfer oldum else rabbim sanada tez zamanda anne olmayı nasip eder canım hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınn :1hug:a.s.
kızlar napıonuz bakıyım ne var ne yok :)else kızz nerelerdesın kaçamak yok heeeeklava:
glsh cım bı kasecık mısırdan tuzsuz ve yagsız bişicik olmaz yıyebılırsın bence ama kalorisini bilmiyorum
napsakkı else acaba
çorba yapıyom ben cokacimcoook
mercimek çorbası yapmaya niyetlendim patatesi soğanı havucu doğradım
dolabı açtım baktım mercimek yok :roflol::roflol:
bende biraz pirinç kattım
onlarda şişti koyulaştı mı kaynayınca
su ekle ekle bir koca tencere mercimekten dönme ezogelin benzeri pirinç çorbam oldu :roflol::roflol:
en nefret ettgım sey budur cok iştahlı bişi yapmaya baslarım baktım bişi eksık o an butun hevesım gider
kadınlık sanatı:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?