70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım inşallah bizlerede nasip etsin rabbim inşallah
sana bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah

tşkler cnm hayırlısıyla bebısını kucagına almayı nasıp etsın allhım

bişey sorcammm patlamıs mısır cok kalorılımı yagsız ve az tuzluuu bı kase yense nolur :)

glsh cım bı kasecık mısırdan tuzsuz ve yagsız bişicik olmaz yıyebılırsın bence ama kalorisini bilmiyorum

napsakkı else acaba

çorba yapıyom ben cokacimcoook
mercimek çorbası yapmaya niyetlendim patatesi soğanı havucu doğradım
dolabı açtım baktım mercimek yok :roflol::roflol:
bende biraz pirinç kattım
onlarda şişti koyulaştı mı kaynayınca
su ekle ekle bir koca tencere mercimekten dönme ezogelin benzeri pirinç çorbam oldu :roflol::roflol:

en nefret ettgım sey budur cok iştahlı bişi yapmaya baslarım baktım bişi eksık o an butun hevesım gider

kadınlık sanatı:enbuyukkk:

kizimla kocaman iki parca izgara somon baligini mideye indirdik yagsiz tuzsuz firina atmistim guzeldi ama yavan iste salata yapmaya usendim zaten yarinda esim ise gitmiycek evde lazanya yapraklarindan getirmis hazir pismis harcini yapip firina veriyorsun ay makarnayi hic sevmem ama lazanyaya bayilirim sadece of ya yesem mi 1dilim yarin aklim kalir vallahi zaten gozumu adet yuzunden nutella kavanazu burumus arkadasla konustum bugun diyetteydi 5kilo vermisti bugun 1kavanoz nutellayi yemis simdi nasil pisman olmus oyle olmakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…