70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa harbi moronmuş. hiç iş görüşmesi gibi değilmiş hakketen iyi yapmışsın

günaydın yol arkadaşım.
şuara biraz streslisinya bunun etkisi bence bu gördüğün rakam.bide günlük tartı farkeder.geçen konusu oldu hatta triendy de onayladı.mesela ben diyet yaptığım ve 1 kilo verdiğim haftalarda çarşamba günü meraktan tartıya çıkardım bakardım tık yok cuma çıkardım 1 kilo gitmiş bu yüzden günlük değil haftalık tartılmanızı öneriyorum.hem psikolojinizi bozmazsınız hemde daha düzenli takip yapmış olursunuz.bu yüzden stres yapma ve bi örnek daha vereyim.
senacım tatilde yedim içtim dedi eve geldi 70 oldum dedi ne oldu 1 hafta sonunda 2-3 kilosundan anında kurtuldu.seninkide yeni alınmış kilo yada ödem olduğu için kısa zamanda kurtulursun dikkat edince.mesela ben eve döndümya pazar gnüydü tartıya bi çıktım 60.2 gösteriyodu ve 3 gün sonra tartıya çıktığımda 59 olduğumu gördüm hemde çok dikkat etmediğim halde.
uzun lafın kısası sayıları dert etmeden yola devam et.sen doğru yoldaysan zaten onlarda doğruyu bulacaktır ergeç

hay sizin çenenize bune ya bak bak gözüm yandı :26: :26: :26: :26: şöle bi okuyup geldim :44: :44: :44: umarım herkes iidirrr :79: :79: :79: :79:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn :79: :79: :79: yeşil çayımı içip tostumu yicemmmmm

tostumu yedim bekliyorum

Hahahhahhaha
Annem pazardan alıyo Greenimm hala var bizim pazarda çokta güzel tadı
Eskiden hiç yemezdim sebze bi kere büyük ablam pırasa yapmıştı.
O gün bugündür severim olduğu zamanda affetmmem yerim.
Ablam güzel yapıyor diye hafta 2-3 kere ona yaptırıyodum benim sayemde artık kendisi ne semizotu ne de pırasa yiyor
Gına gelmiş ciddi ciddi yemez yani

Reglde bende kilo farketmiyor kendimi kandırabileceğim bişi yok maalesef
Öyle metabolizmam hızlı calısıp daha çok kg da vermiom
Ammmmaaa canım acaip tatlı istiyorr o dönem

Günaydıın paalaa pelüünnnn:86::86:
Kolay gelsin...

canım wc için cafeye falan gidemem ne dicem ben bişey yemicem ama şey edicemmi dicem bi arkadaşıma gittim artık

hoşgeldin cnm...dinlen kendine gel nezaman yazmak istersen biz burdayız tatlım..

Kızlarrrrr 1 kilo vermişim çok mutluyum inş hep böyle devam eder her hafta 1kilo veririm
tebrikelr cnm müthiş bi duygu bu

s.a kızlar birgün topike girmedim okadar çok sayfa varki okumaya fırsatım yok
yeniler var hepsine hoş geldiniz diyorum
ben bugün patates kızartması yedim hemde yanında bir dilim ekmekle

Haa hayyyyy Sen aramızaa katılmaa sonraa bi sürü sayfa okucamm deee.
Kızlar çoğaltalım sayfalarııı kaptan yardımcısı okuyup dursun

ayy şimdi eşinmi yaptı listeyii aferin onaa kardeşime teşekkürü bi borç bilirim tuqbacım iletirsen sevinirim..

kizlar bi tunika aldim bugün sanki beni zayif gösterdi cekindim koyayim da bakin dileekk bak senden alisdim ikiye bi foto koyasim geliyo

Eki Görüntüle 259101 Eki Görüntüle 259106 Eki Görüntüle 259108

çookkk beqendin cnm güle güle kullan...

bişey deqil cnm...her şarkıyı paylaşmam bu şarkının yorumu çok farklı ondan paylaşmak istedim...beqendiqine sevindim..

herkese günaydınnnnnn
yarım saat oluo kalkalı...
oğlumun mamasını hazırlarken
1 bardak su
3 tane fındık yedim
şimcik kuzumu yedirdim sallıyom uyucak inş.
bi yandan da form çayımı içiormm

Son düzenleme:
bende pala kaşlıyımda bıyık olayında ablamın galeyanına gelmıştim zaten fazla deıldı alalım bıoder kullanırsın sonrada beraber lazer yaptırırz tanıdıgım var dedıydı sonra kaldı oyle mecburen alıyom arada yanı kendım kaş gercekten zor ıs ben dakka bası kuaföre gıdemem gıtmesemde oyle saklancak bısey deıl kara kara cıkar yanı kendımde beceremem arada eşime diyom o da kızıyo ondan kaldı bu yastan sonrada kalır heralde

ya ne bıleyım de ben sızın gıbı deılım hıc oyle anı kılo ınıslerım olmadı 1 haftada 2 -3 kg gıbı zor yanı benım ıcın ama tartıyla epeydır görüşmüyom ya ondan tartıldım ama dun aksam kayınvaldemlerde mahvettık olayı barı tatıl dönüşü kıloma döneyim cumaya kadar yoksa ramazanda depoladıgım moral sıfıra düşecek

doğrusunu söylemek gerekirse takriben bende 16 yaşına kadar ağzıma sokmadım pişmiş pırasa sonra artık hangi şuursuz halimle yediysem çok beğendim.çok sık olmasada kışın alır yaparım bol ekşili.hemde diyet usulü yaparım çiğden herşeyi tencereye koyarım pırasa belki havuç az pirinç bazen princi koymadığımda oluyor.bol limon sıkıyorum az zeytin yağı üzerinede bol pul biber.offf yemede yanında yat oluyor benim için :)
regli dönemi aslında birazda psikolojik bak ben 3 aylık diyet dönemimde 3 kere regli oldum ve hiçbirinde iştah patlaması tarzı bişi yaşamadım yaşadıysamda kendimi frenledim.abartısız söylüyorum 3 ay ağzıma aburcubur tatlı bişi sokmadım gibi bişi.anca misafirliğe gittiysem oda 1bilemedin 2 kere olmuştur.herşey kafada bitiyor.sıla ne demiş kafa nereye biz oraya :))))))))))))

yanına seksi bişiler al geliyoruz.çikolata çilek falan :)))

tesekkürler canim kilolu halde güzel secebildiysem ne mutlu bana kamuflas lazim napim
ben yakıştırdım göğüs farkını kapamışsın bedeninin bacaklarına göre olan farkını örtbas etmişsin bence.bence kıyafet seçimi önemli bu açıdan charmı ilk gördüğüm andan beri teprik etmişimdir.her modacıda bunu söylerya doğru kıyafet seçimiyle olduğunuzda 1-2 beden daha ince görünebilirsiniz diye.ben belki kot ve badilerden vazgeçersem bende daha ince gözükebilirim .

günaydın arkadaşlarr....geçmişi anca bitirebildim...maşallah hepimize...ben buraya geldiqim zaman koskoca topikte 3 kişiydik..sudem ben ve nil...nil kaptandı...sonra ayrılmak zorunda kaldı..ama eminimki o bizi dışardan okuyor...kaptanlıqı bana devretti..bu işi sen en güzel şekilde yaparsın dedi..pek sıcak bakmasamda nilin ani ayrılışı ve topiqin kaptansız kalması nedeniyle kaptanlık görevi bana düştü...ve ogünden sonra bnm gevezeliqim sayesinde topiqte büyük bir patlama oldu...sonra yeşim geldi..durmadan konuşurdu (halada öyle) tatlı tatlı takıldık birbirimize...ve şimdi topiqimizi okumaya yetişemiyoruz...bunun haklı qururunu yaşıyorum...artık koskocaman bir aileyiz
dünden beri 2 kilo vermişim çokkk süpriz oldu bana motivasyon tavan yaptı kızlar
bugün arakdaşa oturmaya gidicez onun için sabah ekmek yemedim orda yedikelrimi dengelemek için...
6 gün oruçlarını bnm gibi tutmayan varsa yarından itibaren son 6 gün..inşallah bu akşam sahura kalkıcam...duyduk duymadık demeyim sevabı çok büyük 1 güne 10 gün oruç tutmuş sevabı veriliyor...Rabbimiz hepimize tutmayı nasip etsin...

Herşey kafada bitiyor haklısın...
Bende 2 gün düzgün besleniyorsam diğer günler saçmalıyorum.
Seni örnek alıp bi düzen oturtmam şart..
Kendime çok kızıyorum bu aralar..
Daha çok verebilirim ama tutamıyorum şu ağzımı

ben senden daha fazla yiyorum

herkese günaydınnnnnn
yarım saat oluo kalkalı...
oğlumun mamasını hazırlarken
1 bardak su
3 tane fındık yedim
şimcik kuzumu yedirdim sallıyom uyucak inş.
bi yandan da form çayımı içiormm
uyusunda büyüsün ..

bildiğinden şaşmıcan valla.hani bazı kaşlar var tamam işlemle gerçekten mucevi bişeye dönüşüyo insan ama normalse hiç elletmicen her türlü işgence.arkadaşım ilkkez kaş aldırdığında ağlıyodu.bende üzülme dedim bida çıkıcak :)))))))))))
akşam çok yediğin içindir.bendede öyle değişimler oluyor.1 kiloya kadar değişim olabilir.sindirim ve boşaltım süreci uzun sürebiliyor bazen.bu yüzden kafana takma.haftada 2-3 kilo vermezsin ama 1 ay içinde az dikkatle ramazanda gördüğün rakama çok rahat inersin.sende başaracak potansiyel var ama sen sıkıntı yapıyosun.bak ablana maşallah her yere yetişiyor güzel yemeklerde yapıyor ama kilo vermeyide başarıyor.sende başaracaksın buna inan.

günaydın kaptanımmmm kızzz beni unutmuşsun o zaman ben de vardım...gerçekten şimdi okumaya yetişilmiyor hele benim gibi arada giremiyosanız mümkün değil.ne güel vermişsin kiloları yaaaa maşallah.ben de bu gün evdeyim boş günüm ve ben de değerlendiriyim dedim oruç tutuyorum.inşşş hem borcumuzu öderiz hem de boll sevapla bize geri döner....ben şimdi bi yemek yapim arada bakarım...

kızlar bölümümle ilgili iş başvurusu yapıcam...
sadece diplomam ve kppsm var,yeterlilik alamadım ama bakalım kabul ederlermi böyle...
sözleşmeli kuran kursu öğreticiliği için başvurcam..
kabul ederlerse mülakata çağıracaklar...hayırlısı bakalım....
haydee hemde yürüycem ohhh negüzel....
regl bitti haftaosnu ve ben artık inmek istiyorumm yeterrr

iyi ki de devralmışsınn kaptann..
Burası öyle güzel ki sadece kilo vermiyoruz. Birbirimizin dertlerini paylaşıyoruz.
Kimi eşiyle kimi ailesiyle kimi de sevgilisiyle sorun yaşıyor.
Kimi hamile kalıyor başkaları okula gidiyor güzel şeyler oluyorrr.
Bu arada kilolar da gidiyoorr tabii
Ben ilk başta burayı sadece okuyordum 83 kg oldugum icin almazlar falan diyordum buraya.
Bi selamla bir sürü kişi yazmaya başladı..
Sizin sayenizde temmuzun 15inden bu yana 6.5-7 kilo falan verdim.
Tek ben olsam çoktan bırakırdım diyetii..

Buraya çok şey borçluyum...
Fazla kilo sadece kötü görüntü veya insanların önyargıyla bakması değil sağlık açısından o kadar çok hastalığa yol açıyor ki.
Bu yüzden de vermek istiyorum çook..

Uzun lafın kısası iyi ki burdasınızzz

ben senden daha fazla yiyorum

ama biliyomusunn bu sabah tartıldığımda kilo almış olarak çıktım...
hemde tam 300 gr
bi yerde hata yapıyorum ama nerde anlayamadım...
wc çıkmıyorum pek oyüzden sanırım yediklerimde hata yok gibi...
form çayı benim bağırsaklarımı feci bozuyo
bende şimdi içiyorum gün içinde kesin wc çıkarım inş.

herşey kafada işte.mesela sana bi örnek vereyim.dün topikten ayrıldım açtım zaten neyse yemeğimi hazırladım kocişinde hazırladım.kendiminkini hüplettim sonra onunkine geçtim.abartmıyorum yarım ekmek yedim bi küçük kase kızartma yedim.oda yetmezmiş gibi üzerine çekirdek çitledim üzerine 2 tane popkek yedim.zaten bu menü benim günlük ihtiyacımın fazlası bile.nerden baksan 1000 kalori üzeri.neyse moral bozmak yok dedim yedim oldu bitti bundan sonra yemicem artık dedim.ve kendime telkinlerde bulunmasam daha yiyecek potansiyelede sahiptim.ama olmaz dedim kocişin ahına gelme dedim gece acıktım haliyle ama yemedim 2-3 bölüm dizi ileyip uykum olmamasına rağmen uyudum sabah oldu geçti.yeni bir gün yeni bir başlangıç sende yarının yeni bir gün olacağını bil ve sabır et.çok zaman değil 1 ay bile sabır etsen mucizeye senle birlikte tanıklık ederiz buna inan.

ayağımızı sürüdük bir mucizenin başlangıcı olduk.ozamanlar 2000 küsür sayfa vardı.diğer topikler 5000 leri geçmişti.ama ne oldu yavaş yavaş hepsini solluyoruz hem üye olarak hem msj sayısı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…