SELAM MİLLET BEN GELDİM İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDECEKTİM YA Bİ FİRMA DAHA ARADI ONADA GİTTİM AMA 2 GÖRÜŞMEDE FOS ÇIKTI BİRİNİ BEN SAATLERİ YÜZÜNDEN KABUL ETMEDİM ÇÜNKİ HAFTA İÇİNDE İZİN VERİYOLARMIŞ CT PAZAR ÇALIŞMAK ZORUNDAYMIŞIM OLMAS DEDİM ::))
diğeride moron gibilerdi yaa anlamadım valla biz arayacağız dediler ama arasalarde gitmem sanırım salakmıdırlar nedir yaa bön bön suratıma baktılar zorla laf aldım ağzından adamın iş için eleman değil sanki bakmak için eleman arıyolar manyekler ben çıkarken kızın biride kapıda firmayı bana sordu burası dedim iş içinmi dedi evet dedim ama pek iyi geçmemiş herhalde yüzünüz asık dedi valla ben pek beğenmedim tavırları dedim kız demesmi telefonda benimde pek hoşuma gitmedi tavır ve konuşma tarzları demesmi kız geri indi benle aşağıyaadamlarda bi mokluk vardı ama neydi anlamadım sahtekar vs miydi neydi işle ilgili doğru dürüst bilgi veriyo bana fazlaca bişii sormuyo siz zaten biliyorsunuz muhasebe de ne yapılması gerekli diyo dedimki beyfendi ith ihr varmı firma tam olarak ne ile uğraşıyo ne stıp ne alıyorsunuz hizmetmidir inşaatmı gıdamı ne yanii ben ne yapacağımı bileyimde öle sorun değil onlar konuşulur dedi manyekkk o halde kolay gelsin dedim çıktım ordan
günaydın yol arkadaşım.günayddııınnnnn
geçmişten yeni cıkabıldım nasılsınız benım moral sıfır bu sabah 67.1 cıktım yaaramazanda vedrıgım kılolar gercek deıl gıbı dıyordum dıye dıye oyle yaptım resmen bugun ıtıbarıyle dıkkaet edıcem ah bıde spor yapabılsem
Normal şekerim bide sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıldın dimi?
Bazı kadınlarda adet döneminde 1.5-2 kg farkedebiliyor
ya habire pırasa yiyen sendin dimi.ya nerde buluyon yaz ortasında pırasayı seni bildim bileli herhafta menünde oluyorsorcam sorcam unutuyom hep.
bende suçluyu buldumbenim 1 hafta 10 gün öncesi iştah patlamalarım oluyor ki tahminen bende hafta sonu yada önümüzdeki hafta başı regli olcam şimdiden dengesizlikler başladı.ama şuda varki eğer bu dönemi verimli geçirirsem hedef kiloma kısa yoldan ulaşmış olurum
:92: gunaydınlar herkese :92:
herkesın gunu aydın olsun inşallahhh
bırazdan adlıyeye akacagım, yogun bı koşuşturma benı bekler
evde yatılı mısafırlerde olması sebebıyle düzenım şaşmış bulunmakta bu hafta kendımi pas gecıyorum, inş kendı düzenime yenıden kolayca gecebılırım:26:
bu hafta tartıya cıkıp moralımı bozmıyım en ıyısı :18:
bugun cıceklı elbıseler gıydımbı de sabah 5 dk kuafore ugrayıp kaşlarımı aldırsaydım ıyıydı, pala gıbı olmuşlar maşallah kendıme sabah sabah şu şarkıyı armağan ediyorum;
sordum namın verdıler pala pelin dediler, pala kaşı&bıyıgı değil yüreğidir dediler
tesekkürler canimkıyafet seçimi bence çok güzel.vucudunu en orantılı gösteren tarzlar bunlar sanırım
canım wc için cafeye falan gidemem ne dicem ben bişey yemicem ama şey edicemmi dicemgeçmiş olsun cnm iyi bilirim ben onu karanlık bir yer imkanın varsa kal buz torbasını 5 dk ensende tut ince bir beze sar tabii sonra kaldır sonra 5 dk daha tut bana dr sölemişti accık rahatlatıyo benimki çok fena oluyo ondan benim krize çeviriceğini anladığımda bi ilacım var r... onu kullanıyom sık kullanamıyosun tabii olmadı hastanelik oluyom ben inşallah uzamaz seninki ılık bi duş al alabilirsen bide
eçmiş olsun sizede cnm acil şifalar dilerim.bildirim olayını bende atladım bu hafta tartılamadım da bildiremedimde ancak dün tartılabildim :))
hiçç yaniiyokmuydu kız yakınlarda başka gidebileceğin bi yer çık olmadı bi kafede vss gir
hoşgeldin cnm...dinlen kendine gel nezaman yazmak istersen biz burdayız tatlım..selam ben geldim...
bu günlerde çok konuşmak istemiyorum yani 3cümleden fazlası yoruyor beni...
olumzuzlkuklar yaşadım 1haftada hemde çok fazla,rabbim beterinden korusun inş..
bunun gibi yazmakta bir nevi konuşmaktır ondan herhalde yazasımda yok...
dün akşam itibariyle evimize döndük şükür...
biara yazarım sanırım ...
tebrikelr cnm müthiş bi duygu buKızlarrrrr 1 kilo vermişim çok mutluyum inş hep böyle devam eder her hafta 1kilo veririm
s.a kızlar birgün topike girmedim okadar çok sayfa varki okumaya fırsatım yok
yeniler var hepsine hoş geldiniz diyorum
ben bugün patates kızartması yedim hemde yanında bir dilim ekmekle
Haa hayyyyySen aramızaa katılmaa sonraa bi sürü sayfa okucamm deee.
Kızlar çoğaltalım sayfalarııı kaptan yardımcısı okuyup dursun
sağol canımdaa,,ben askerden aradığı gün biliymusun daha görmemiştim hiç onu ,yani öyle bi hikayekii,anlat anlat bitmez,2 yıl önce bi görücülük olmuştu sonrası hüsran gelmelerini istemedim falan,bi baktım bu benden sonra nişanlanmış ayrılmış askere bile gitmiş vede benim nomu istetmiş babasına ondan sonrada lap diye askerin son haftasında beni aradı gerisi malum uykum varrrr:95:ve kapattt
ben biliyodum 28 olduğunu dilek sen nasıl çakmadım cansuyum 83 yazıyo ya,,hahaha 83lü olduğunu o an anladım benbende 23 yaşındayım ne kadarda yakınmışız dilek sen bana hani apla diycektiin..
biliyodum biliyodumm onada tepki vercenii,ama benim suçum yok sena ablaaa, eşim karıştı durdu öyle yapsana dedi hatta bide kilo veremeyenlere ne cezalar dedide ben kabul etmedim ohaa artık diyee,her fazla kilo için 200mekik bile demişti yanii,,3kilo aldıysan 600mekikneysee ya onuda maruz gör artık kırmıyım dedim,sonrasına beğendiğine sevindim gerçektende bi bütünlük oldu listede sağol,,ah bana ah..
onu bende düşündüm zaten alttakileri sevmiyorum bari üsttlerine edemde hırsımı alem dedimyaa neyse hadi büyüklük bende kalsın dedim,1gün wcsiz kaldık biz biliyonmuuu 2saat nekiii
hoşgeldin kız senin avtarını görünce bi tebessüm oluyo bende niyeki acep
:125::131: aman anla galii
hoşgeldiiinnunuturmuyuz kızz hep aklımızdaydın kulaklarını az kızdırmadııınn,sen bizi unuttum demiiii dermişim
kizlar bi tunika aldim bugün sanki beni zayif gösterdi cekindim koyayim da bakindileekk bak senden alisdim ikiye bi foto koyasim geliyo
Eki Görüntüle 259101 Eki Görüntüle 259106 Eki Görüntüle 259108
slmmm hoşgeldinnnn
slmmmmm canımmm günbitti ama slm verim dedim şeker nasılsınnn
offfffff ne yaptın canımm yaaaaa geçmiş olsun ne diyimm artıkkkk
maşallah ne güzell allah bagışlasın
ne güzelll canımmmm tebrik ederimmmmmmmm bravooooooooo
:26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun canımmmmmm
geçmiş olsun canımmm acil şifalar dilerimmm
inşşşş aminnnnnnnn
kacakk firari seniiii
güzell sarkıııııııı paylaşım için tşkler
çokkk çokkk geçmiş olsun canımmm acil şifalar dilerimmm
hoşgeldinnn canımmm
çokk güzelll
hoşgeldinnnnnnnn
bendemi yesemki erikk
yenisin galiba canımmm hoşgeldin aramıza
geçmiş olsunnn
hoşgeldinn canımmm sıkma canını allahım kolaylık versin
tebrikler canımmmm kutlarımm seniiiiii
katıllıyom valla sana heee ne çok konuşmuşlar yaa yaz yaz bitmedi
evet canım çok hoş bi tunikmiş güle güle giy bırakma canımm sakın bırakma bende seni bırakmam artıkınnn
valla canımm hala yazıyom valla
valla canım hiç bilmiyommm bilen cvplar inşşşş
ayyyyyy yaz yaz bitti şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tesekkür ederimçookkk beqendin cnm güle güle kullan...
bende pala kaşlıyımda bıyık olayında ablamın galeyanına gelmıştim zaten fazla deıldı alalım bıoder kullanırsın sonrada beraber lazer yaptırırz tanıdıgım var dedıydı sonra kaldı oyle mecburen alıyom arada yanı kendım kaş gercekten zor ıs ben dakka bası kuaföre gıdemem gıtmesemde oyle saklancak bısey deıl kara kara cıkar yanı kendımde beceremem arada eşime diyom o da kızıyo ondan kaldı bu yastan sonrada kalır heraldegünaydın
bu dönemi umarım yerinde sayma olarak değerlendirip yeni bir başlangıç yaparsın.
kaş bıyık olayına oldum olası takığımdır kadınların kendilerine yaptığı bir işgence olarak düşünüyorum.kaş insanı çok değiştirir aman ifade katar bilmem ne derler ama bu galyana asla gelmedim bundan sonrada gelmicem kesin.pala bıyıklı kalın kaşlı olmaktan memnunum
günaydın yol arkadaşım.
şuara biraz streslisinya bunun etkisi bence bu gördüğün rakam.bide günlük tartı farkeder.geçen konusu oldu hatta triendy de onayladı.mesela ben diyet yaptığım ve 1 kilo verdiğim haftalarda çarşamba günü meraktan tartıya çıkardım bakardım tık yok cuma çıkardım 1 kilo gitmişbu yüzden günlük değil haftalık tartılmanızı öneriyorum.hem psikolojinizi bozmazsınız hemde daha düzenli takip yapmış olursunuz.bu yüzden stres yapma ve bi örnek daha vereyim.
senacım tatilde yedim içtim dedi eve geldi 70 oldum dedi ne oldu 1 hafta sonunda 2-3 kilosundan anında kurtuldu.seninkide yeni alınmış kilo yada ödem olduğu için kısa zamanda kurtulursun dikkat edince.mesela ben eve döndümya pazar gnüydü tartıya bi çıktım 60.2 gösteriyodu ve 3 gün sonra tartıya çıktığımda 59 olduğumu gördüm hemde çok dikkat etmediğim halde.
uzun lafın kısası sayıları dert etmeden yola devam et.sen doğru yoldaysan zaten onlarda doğruyu bulacaktır ergeç
doğrusunu söylemek gerekirse takriben bende 16 yaşına kadar ağzıma sokmadım pişmiş pırasa sonra artık hangi şuursuz halimle yediysem çok beğendim.çok sık olmasada kışın alır yaparım bol ekşili.hemde diyet usulü yaparım çiğden herşeyi tencereye koyarım pırasa belki havuç az pirinç bazen princi koymadığımda oluyor.bol limon sıkıyorum az zeytin yağı üzerinede bol pul biber.offf yemede yanında yat oluyor benim için :)
Hahahhahhaha
Annem pazardan alıyo Greenimm hala var bizim pazarda çokta güzel tadı
Eskiden hiç yemezdim sebze bi kere büyük ablam pırasa yapmıştı.
O gün bugündür severim olduğu zamanda affetmmem yerim.
Ablam güzel yapıyor diye hafta 2-3 kere ona yaptırıyodum benim sayemde artık kendisi ne semizotu ne de pırasa yiyor
Gına gelmiş ciddi ciddi yemez yani
Reglde bende kilo farketmiyor kendimi kandırabileceğim bişi yok maalesef
Öyle metabolizmam hızlı calısıp daha çok kg da vermiom
Ammmmaaa canım acaip tatlı istiyorr o dönem
Günaydıın paalaa pelüünnnn:86::86:
Kolay gelsin...
yanına seksi bişiler al geliyoruz.çikolata çilek falan :)))hay sizin çenenize bune ya bak bak gözüm yandı :26: :26: :26: :26: şöle bi okuyup geldim :44: :44: :44: umarım herkes iidirrr :79: :79: :79: :79:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn :79: :79: :79: yeşil çayımı içiptostumu yicemmmmm
tostumu yedim bekliyorum
ben yakıştırdım göğüs farkını kapamışsın bedeninin bacaklarına göre olan farkını örtbas etmişsin bence.bence kıyafet seçimi önemli bu açıdan charmı ilk gördüğüm andan beri teprik etmişimdir.her modacıda bunu söylerya doğru kıyafet seçimiyle olduğunuzda 1-2 beden daha ince görünebilirsiniz diye.ben belki kot ve badilerden vazgeçersem bende daha ince gözükebilirim .tesekkürler canimkilolu halde güzel secebildiysem ne mutlu bana kamuflas lazim napim
doğrusunu söylemek gerekirse takriben bende 16 yaşına kadar ağzıma sokmadım pişmiş pırasa sonra artık hangi şuursuz halimle yediysem çok beğendim.çok sık olmasada kışın alır yaparım bol ekşili.hemde diyet usulü yaparım çiğden herşeyi tencereye koyarım pırasa belki havuç az pirinç bazen princi koymadığımda oluyor.bol limon sıkıyorum az zeytin yağı üzerinede bol pul biber.offf yemede yanında yat oluyor benim için :)
regli dönemi aslında birazda psikolojik bak ben 3 aylık diyet dönemimde 3 kere regli oldum ve hiçbirinde iştah patlaması tarzı bişi yaşamadım yaşadıysamda kendimi frenledim.abartısız söylüyorum 3 ay ağzıma aburcubur tatlı bişi sokmadım gibi bişi.anca misafirliğe gittiysem oda 1bilemedin 2 kere olmuştur.herşey kafada bitiyor.sıla ne demiş kafa nereye biz oraya :))))))))))))
buqünkü menüm:
sabah saat: 10:00
1 dilim kaşarlı,ketçaplı tost
1 kk peynir
yarım salatalık
2 dilim salam
1 fincan yeşil çay
ara
yok...
öğle saat: 16:30
50 gr. belkide daha azdır tavuk döner
1 fincan yeşil çay
ara
yok...
akşam 19:00
3 kaşık menemen
1 dilim ekmek kabuğu
1 dubble bardak zero
1 tanecik tadına bakmak için cipsama çok canım çekmişti
bu akşam daha bişey yemem zannediyorum...
belki saat 9 gibi 1 avuç üzüm yerim oda belki.......
(buqün kadar tok qeçirdiğim bir diyet qünümü hatırlamıyorum
ara öğünlerimi hiç acıkmadığım için yiyemedim aynı zamanda dışardaydım
fırsatımda olmadı zaten dışarda 2 saat boyunca tempolu yürüyüş yaptım)
MENÜM İÇİN YORUM İSTİYORUM LÜTFEN
HATALARIM VARSA SÖYLERMİSİNİZ...
uyusunda büyüsün ..herkese günaydınnnnnn
yarım saat oluo kalkalı...
oğlumun mamasını hazırlarken
1 bardak su
3 tane fındık yedim
şimcik kuzumu yedirdim sallıyom uyucak inş.
bi yandan da form çayımı içiormm
bildiğinden şaşmıcan valla.hani bazı kaşlar var tamam işlemle gerçekten mucevi bişeye dönüşüyo insan ama normalse hiç elletmicen her türlü işgence.arkadaşım ilkkez kaş aldırdığında ağlıyodu.bende üzülme dedim bida çıkıcak :)))))))))))bende pala kaşlıyımda bıyık olayında ablamın galeyanına gelmıştim zaten fazla deıldı alalım bıoder kullanırsın sonrada beraber lazer yaptırırz tanıdıgım var dedıydı sonra kaldı oyle mecburen alıyom arada yanı kendım kaş gercekten zor ıs ben dakka bası kuaföre gıdemem gıtmesemde oyle saklancak bısey deıl kara kara cıkar yanı kendımde beceremem arada eşime diyom o da kızıyo ondan kaldı bu yastan sonrada kalır heralde
ya ne bıleyım de ben sızın gıbı deılım hıc oyle anı kılo ınıslerım olmadı 1 haftada 2 -3 kg gıbı zor yanı benım ıcın ama tartıyla epeydır görüşmüyom ya ondan tartıldım ama dun aksam kayınvaldemlerde mahvettık olayı barı tatıl dönüşü kıloma döneyim cumaya kadar yoksa ramazanda depoladıgım moral sıfıra düşecek
günaydın arkadaşlarr....geçmişi anca bitirebildim...maşallah hepimize...ben buraya geldiqim zaman koskoca topikte 3 kişiydik..sudem ben ve nil...nil kaptandı...sonra ayrılmak zorunda kaldı..ama eminimki o bizi dışardan okuyor...kaptanlıqı bana devretti..bu işi sen en güzel şekilde yaparsın dedi..pek sıcak bakmasamda nilin ani ayrılışı ve topiqin kaptansız kalması nedeniyle kaptanlık görevi bana düştü...ve ogünden sonra bnm gevezeliqim sayesinde topiqte büyük bir patlama oldu...sonra yeşim geldi..durmadan konuşurdu (halada öyle)tatlı tatlı takıldık birbirimize...ve şimdi topiqimizi okumaya yetişemiyoruz...bunun haklı qururunu yaşıyorum...artık koskocaman bir aileyiz
dünden beri 2 kilo vermişim çokkk süpriz oldu bana motivasyon tavan yaptı kızlar
bugün arakdaşa oturmaya gidicez onun için sabah ekmek yemedim orda yedikelrimi dengelemek için...
6 gün oruçlarını bnm gibi tutmayan varsa yarından itibaren son 6 gün..inşallah bu akşam sahura kalkıcam...duyduk duymadık demeyim sevabı çok büyük 1 güne 10 gün oruç tutmuş sevabı veriliyor...Rabbimiz hepimize tutmayı nasip etsin...
günaydın arkadaşlarr....geçmişi anca bitirebildim...maşallah hepimize...ben buraya geldiqim zaman koskoca topikte 3 kişiydik..sudem ben ve nil...nil kaptandı...sonra ayrılmak zorunda kaldı..ama eminimki o bizi dışardan okuyor...kaptanlıqı bana devretti..bu işi sen en güzel şekilde yaparsın dedi..pek sıcak bakmasamda nilin ani ayrılışı ve topiqin kaptansız kalması nedeniyle kaptanlık görevi bana düştü...ve ogünden sonra bnm gevezeliqim sayesinde topiqte büyük bir patlama oldu...sonra yeşim geldi..durmadan konuşurdu (halada öyle)tatlı tatlı takıldık birbirimize...ve şimdi topiqimizi okumaya yetişemiyoruz...bunun haklı qururunu yaşıyorum...artık koskocaman bir aileyiz
dünden beri 2 kilo vermişim çokkk süpriz oldu bana motivasyon tavan yaptı kızlar
bugün arakdaşa oturmaya gidicez onun için sabah ekmek yemedim orda yedikelrimi dengelemek için...
6 gün oruçlarını bnm gibi tutmayan varsa yarından itibaren son 6 gün..inşallah bu akşam sahura kalkıcam...duyduk duymadık demeyim sevabı çok büyük 1 güne 10 gün oruç tutmuş sevabı veriliyor...Rabbimiz hepimize tutmayı nasip etsin...
ben senden daha fazla yiyorum
herşey kafada işte.mesela sana bi örnek vereyim.dün topikten ayrıldım açtım zaten neyse yemeğimi hazırladım kocişinde hazırladım.kendiminkini hüplettim sonra onunkine geçtim.abartmıyorum yarım ekmek yedim bi küçük kase kızartma yedim.oda yetmezmiş gibi üzerine çekirdek çitledim üzerine 2 tane popkek yedim.zaten bu menü benim günlük ihtiyacımın fazlası bile.nerden baksan 1000 kalori üzeri.neyse moral bozmak yok dedim yedim oldu bitti bundan sonra yemicem artık dedim.ve kendime telkinlerde bulunmasam daha yiyecek potansiyelede sahiptim.ama olmaz dedim kocişin ahına gelme dedim
Herşey kafada bitiyor haklısın...
Bende 2 gün düzgün besleniyorsam diğer günler saçmalıyorum.
Seni örnek alıp bi düzen oturtmam şart..
Kendime çok kızıyorum bu aralar..
Daha çok verebilirim ama tutamıyorum şu ağzımı
ayağımızı sürüdükgünaydın arkadaşlarr....geçmişi anca bitirebildim...maşallah hepimize...ben buraya geldiqim zaman koskoca topikte 3 kişiydik..sudem ben ve nil...nil kaptandı...sonra ayrılmak zorunda kaldı..ama eminimki o bizi dışardan okuyor...kaptanlıqı bana devretti..bu işi sen en güzel şekilde yaparsın dedi..pek sıcak bakmasamda nilin ani ayrılışı ve topiqin kaptansız kalması nedeniyle kaptanlık görevi bana düştü...ve ogünden sonra bnm gevezeliqim sayesinde topiqte büyük bir patlama oldu...sonra yeşim geldi..durmadan konuşurdu (halada öyle)tatlı tatlı takıldık birbirimize...ve şimdi topiqimizi okumaya yetişemiyoruz...bunun haklı qururunu yaşıyorum...artık koskocaman bir aileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?