hayırlısı inşallah kabul edilirsin.kızlar bölümümle ilgili iş başvurusu yapıcam...
sadece diplomam ve kppsm var,yeterlilik alamadım ama bakalım kabul ederlermi böyle...
sözleşmeli kuran kursu öğreticiliği için başvurcam..
kabul ederlerse mülakata çağıracaklar...hayırlısı bakalım....
haydee hemde yürüycem ohhh negüzel....
regl bitti haftaosnu ve ben artık inmek istiyorumm yeterrr
hergün tartılma diyorum işte bu yüzden :84::84: motivasyon kaybedip gel yanıma bak ne yapıyom ben seni
ama biliyomusunn bu sabah tartıldığımda kilo almış olarak çıktım...
hemde tam 300 gr
bi yerde hata yapıyorum ama nerde anlayamadım...
wc çıkmıyorum pek oyüzden sanırım yediklerimde hata yok gibi...
form çayı benim bağırsaklarımı feci bozuyo
bende şimdi içiyorum gün içinde kesin wc çıkarım inş.
hayırlısı inşallah kabul edilirsin.
hergün tartılma diyorum işte bu yüzden :84::84: motivasyon kaybedip gel yanıma bak ne yapıyom ben seni
ben yakıştırdım göğüs farkını kapamışsın bedeninin bacaklarına göre olan farkını örtbas etmişsin bence.bence kıyafet seçimi önemli bu açıdan charmı ilk gördüğüm andan beri teprik etmişimdir.her modacıda bunu söylerya doğru kıyafet seçimiyle olduğunuzda 1-2 beden daha ince görünebilirsiniz diye.ben belki kot ve badilerden vazgeçersem bende daha ince gözükebilirim .
güzel rakamlar göreceksin.sabrettikçe zamanın daha hızlı tartıdaki rakamlarında sorunsuzca eksildiğini göreceksinyook yıwrım motivasyonumu kaybetmedimm
aynen hızla devam inş....
önemli olan cuma günü artıda göreceğim rakamm..
herşey kafada işte.mesela sana bi örnek vereyim.dün topikten ayrıldım açtım zaten neyse yemeğimi hazırladım kocişinde hazırladım.kendiminkini hüplettim sonra onunkine geçtim.abartmıyorum yarım ekmek yedim bi küçük kase kızartma yedim.oda yetmezmiş gibi üzerine çekirdek çitledim üzerine 2 tane popkek yedim.zaten bu menü benim günlük ihtiyacımın fazlası bile.nerden baksan 1000 kalori üzeri.neyse moral bozmak yok dedim yedim oldu bitti bundan sonra yemicem artık dedim.ve kendime telkinlerde bulunmasam daha yiyecek potansiyelede sahiptim.ama olmaz dedim kocişin ahına gelme dedimgece acıktım haliyle ama yemedim 2-3 bölüm dizi ileyip uykum olmamasına rağmen uyudum sabah oldu geçti.yeni bir gün yeni bir başlangıç sende yarının yeni bir gün olacağını bil ve sabır et.çok zaman değil 1 ay bile sabır etsen mucizeye senle birlikte tanıklık ederiz buna inan.
güzel rakamlar göreceksin.sabrettikçe zamanın daha hızlı tartıdaki rakamlarında sorunsuzca eksildiğini göreceksin
evet hemde elindende geliyor sanırım kesiyor biçiyor dikiyor hatuntesekkür ederim arkadasimevet charm güzel giyiniyor bende beyeniyorum yakistiriyor :97:
ben seni sonradan tanıdım cnm...ilk başta sudem ve nil vardı yada senin girmediqin bir zamana denk gelmiştir...hatta siteye gelip bakıyordum aynı sayfa 2-3 gün kalırdı ilerlemezdi...neyse öyle yada böyle iyiki burdayız iyiki sizleri tanıdım...herkesten herşeyden daha yakınsınız bana...hepinizi çok seviyorum...günaydın kaptanımmmm kızzz beni unutmuşsun o zaman ben de vardım...gerçekten şimdi okumaya yetişilmiyor hele benim gibi arada giremiyosanız mümkün değil.ne güel vermişsin kiloları yaaaa maşallah.ben de bu gün evdeyim boş günüm ve ben de değerlendiriyim dedim oruç tutuyorum.inşşş hem borcumuzu öderiz hem de boll sevapla bize geri döner....ben şimdi bi yemek yapim arada bakarım...
hayırlısı olsun cnm...kızlar bölümümle ilgili iş başvurusu yapıcam...
sadece diplomam ve kppsm var,yeterlilik alamadım ama bakalım kabul ederlermi böyle...
sözleşmeli kuran kursu öğreticiliği için başvurcam..
kabul ederlerse mülakata çağıracaklar...hayırlısı bakalım....
haydee hemde yürüycem ohhh negüzel....
regl bitti haftaosnu ve ben artık inmek istiyorumm yeterrr
kesinlikle katılıyorum cnm...çok doqru bişey söyledin..burası olmasa bende kilo veremezdim...bu çok büyük bir gerçek..iyi ki de devralmışsınn kaptann..
Burası öyle güzel ki sadece kilo vermiyoruz. Birbirimizin dertlerini paylaşıyoruz.
Kimi eşiyle kimi ailesiyle kimi de sevgilisiyle sorun yaşıyor.
Kimi hamile kalıyor başkaları okula gidiyor güzel şeyler oluyorrr.
Bu arada kilolar da gidiyoorr tabii
Ben ilk başta burayı sadece okuyordum 83 kg oldugum icin almazlar falan diyordum buraya.
Bi selamla bir sürü kişi yazmaya başladı..
Sizin sayenizde temmuzun 15inden bu yana 6.5-7 kilo falan verdim.
Tek ben olsam çoktan bırakırdım diyetii..
Buraya çok şey borçluyum...
Fazla kilo sadece kötü görüntü veya insanların önyargıyla bakması değil sağlık açısından o kadar çok hastalığa yol açıyor ki.
Bu yüzden de vermek istiyorum çook..
Uzun lafın kısası iyi ki burdasınızzz
evet yeşimcim çok doqru...şimdi 80-89 topiqine giriyorum geçmiş hemen bitiyor bizim topiqe geliyorum oku oku bitmiyor...maşallahh bizeeherşey kafada işte.mesela sana bi örnek vereyim.dün topikten ayrıldım açtım zaten neyse yemeğimi hazırladım kocişinde hazırladım.kendiminkini hüplettim sonra onunkine geçtim.abartmıyorum yarım ekmek yedim bi küçük kase kızartma yedim.oda yetmezmiş gibi üzerine çekirdek çitledim üzerine 2 tane popkek yedim.zaten bu menü benim günlük ihtiyacımın fazlası bile.nerden baksan 1000 kalori üzeri.neyse moral bozmak yok dedim yedim oldu bitti bundan sonra yemicem artık dedim.ve kendime telkinlerde bulunmasam daha yiyecek potansiyelede sahiptim.ama olmaz dedim kocişin ahına gelme dedimgece acıktım haliyle ama yemedim 2-3 bölüm dizi ileyip uykum olmamasına rağmen uyudum sabah oldu geçti.yeni bir gün yeni bir başlangıç sende yarının yeni bir gün olacağını bil ve sabır et.çok zaman değil 1 ay bile sabır etsen mucizeye senle birlikte tanıklık ederiz buna inan.
ayağımızı sürüdükbir mucizenin başlangıcı olduk.ozamanlar 2000 küsür sayfa vardı.diğer topikler 5000 leri geçmişti.ama ne oldu yavaş yavaş hepsini solluyoruz hem üye olarak hem msj sayısı olarak.
Günaydın kızlarrrr. Umarım hepiniz iyisinizdir bugün ben pek iyiyim :))) nasıl yaptığım hakkında bilgim yok ama 77 den 75,5 kiloya düştüm. Her şey harekette bitiyor ve stres olmaması gerekiyor bunu anladım. Umarım hem o stres üzerime gelmez bir daha hem de bu verdiğim ufakta olsa ama benim için büyük gözüken bu kiloyu geri almam Hayatı zorlukları ile kabullenicem artık. Kilo verirken kişiselde gelişicem. Umarım veririm kilo hadi tam gaz devam
sev beni cici yap bana
Mantıklı bakkk
Seni seviyorum kızz Greennn
1 ay çikolata yemesem ölmem yaa ya da tatlı
Sabah daha bugünden dikkat ediyim yarına bırakmıyım en iyisi
durmak yok ozamanGünaydın kızlarrrr. Umarım hepiniz iyisinizdir bugün ben pek iyiyim :))) nasıl yaptığım hakkında bilgim yok ama 77 den 75,5 kiloya düştüm. Her şey harekette bitiyor ve stres olmaması gerekiyor bunu anladım. Umarım hem o stres üzerime gelmez bir daha hem de bu verdiğim ufakta olsa ama benim için büyük gözüken bu kiloyu geri almam Hayatı zorlukları ile kabullenicem artık. Kilo verirken kişiselde gelişicem. Umarım veririm kilo hadi tam gaz devam
olcak olcak bende hissediyorum
inşallah canım buna inanıyorum gerçekten...
ve çok istiyorum
üşenme 5 dk olsada koş.1-2 güne geçer alışır vücüdün :)uff bacaklarım çok ağrıyo yaa
nasıl yürüyüş yapıcam çok üşeniyorumm
ay bu yeni nesil nerden ne görüyorsa herşeyden haberdarlar herşeyide istiyolar :) dışardan izlemesi iyi hoşta başına gelince yorucudur sanırım.benimde 8 yaşındaki yiğenim sünnet düğününde çanta takacam diye ağlayıp durmuştu.neymiş bizim varmış onund aolcakmış :)))bişeydende geri kalmıcaklar:)herkese günaydın millet yeni kalktım şaftım kayık bi haldeyim kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyom yaww
ben kahvaltı edeyimde bari açılırım eşim kızla beraber kahvaltı ediyo beni kaldırmamışlar saolsunlar gecede geç yattım uykum kaçtı tv izledim sanırım yorgunluğum ondan bilemiyom normaldede geç yatarım ama yoruldum sanırım bu ara biraz
görüşürüz sonra .bugün buzdolabı ve fırınım için servis gelecek dünde gelmişti ama bugün fırınımın ön kapağı buzdolabımın iki kapısı değişecek getirselerde bende çıksam dışarı alışveriş yapmam lazım kıza çadır alıcaz çok istiyo cadı kızım alayım diyom bakalım nasıl şeyler var ne kadardır vss
kızlar lütfen menülerimizi paylaşalım...kendimden biliyorum yeni başladıqımda paylaşılan menüler bana çok büyük örnek oluyordu...bunu sakınmayalım...lütfen menülerimizi paylaşalım...
dünkü menüm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yeşilçay
ara
4 günkurusu
8 fındık
öqlen
mercimek çorbası
ızgara balık
form çayı
ara
türk kahvesi
akşam
1 bardak süt
2 kaşık special K
3 LİTRE SU...
hayırlısı olsun da yenisini alırdın 350 ye.gitsin bencede hakkını arasın iyi bişi yapsınlarKızlar bu arada akşam laptopum geldi çıkma monitör takmışlar ve harddick deqişmiş...350tl..eşim çözünürlüqünü beqenmedi düşük buldu..akşam gelince geri götürecek ya sıfır monitör taktıracak yada satıp yenisini alacak..tabi adan laptopu almak isterse...başka yerede götürmem diyor...laptopumu çok seviyorum satsın istemiyorum...çok kaliteli bir laptop çokta alıştım..off yaa..bakalım akşam ne olacak...
ben komşuya gidiyorum kızlar öqkeden sonrada arkadaşıma gidicem ben yokken az konuşun okuması zor oliyyyyy
yoğurtla ye sende.yoğurtla yiyenlerde var .2 kaşık mıııııııı ama ben sütü yarım çaybardağı koyuyorum sütten nefret ediyorummmmmmmm
evet hemde elindende geliyor sanırım kesiyor biçiyor dikiyor hatun
bu ara alışveriş poransiyeline sahibim ama kendimi frenliyorum.ama dün kendime uzun kollu badi aldım.evdekiler eskimişti iyi oldu.hemde ucuzdu 8 liraydı.ta geçen sene uyduruk bi yerden uyduruk 2 tane aldımdı 5 er liraya enazından busefer kaliteli aldım hemde s beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?