70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı inşallah kabul edilirsin.

hergün tartılma diyorum işte bu yüzden :84::84: motivasyon kaybedip gel yanıma bak ne yapıyom ben seni

hayırlısı inşallah kabul edilirsin.

hergün tartılma diyorum işte bu yüzden :84::84: motivasyon kaybedip gel yanıma bak ne yapıyom ben seni

yook yıwrım motivasyonumu kaybetmedimm
aynen hızla devam inş....
önemli olan cuma günü tartıda göreceğim rakamm..

Son düzenleme:

tesekkür ederim arkadasim evet charm güzel giyiniyor bende beyeniyorum yakistiriyor :97:

Mantıklı bakkk
Seni seviyorum kızz Greennn
1 ay çikolata yemesem ölmem yaa ya da tatlı
Sabah daha bugünden dikkat ediyim yarına bırakmıyım en iyisi

Günaydın kızlarrrr. Umarım hepiniz iyisinizdir bugün ben pek iyiyim :))) nasıl yaptığım hakkında bilgim yok ama 77 den 75,5 kiloya düştüm. Her şey harekette bitiyor ve stres olmaması gerekiyor bunu anladım. Umarım hem o stres üzerime gelmez bir daha hem de bu verdiğim ufakta olsa ama benim için büyük gözüken bu kiloyu geri almam Hayatı zorlukları ile kabullenicem artık. Kilo verirken kişiselde gelişicem. Umarım veririm kilo hadi tam gaz devam

tesekkür ederim arkadasim evet charm güzel giyiniyor bende beyeniyorum yakistiriyor :97:
evet hemde elindende geliyor sanırım kesiyor biçiyor dikiyor hatun
bu ara alışveriş poransiyeline sahibim ama kendimi frenliyorum.ama dün kendime uzun kollu badi aldım.evdekiler eskimişti iyi oldu.hemde ucuzdu 8 liraydı.ta geçen sene uyduruk bi yerden uyduruk 2 tane aldımdı 5 er liraya enazından busefer kaliteli aldım hemde s beden

herkese günaydın millet yeni kalktım şaftım kayık bi haldeyim kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyom yaww

ben kahvaltı edeyimde bari açılırım eşim kızla beraber kahvaltı ediyo beni kaldırmamışlar saolsunlar gecede geç yattım uykum kaçtı tv izledim sanırım yorgunluğum ondan bilemiyom normaldede geç yatarım ama yoruldum sanırım bu ara biraz
görüşürüz sonra .bugün buzdolabı ve fırınım için servis gelecek dünde gelmişti ama bugün fırınımın ön kapağı buzdolabımın iki kapısı değişecek getirselerde bende çıksam dışarı alışveriş yapmam lazım kıza çadır alıcaz çok istiyo cadı kızım alayım diyom bakalım nasıl şeyler var ne kadardır vss

ben seni sonradan tanıdım cnm...ilk başta sudem ve nil vardı yada senin girmediqin bir zamana denk gelmiştir...hatta siteye gelip bakıyordum aynı sayfa 2-3 gün kalırdı ilerlemezdi...neyse öyle yada böyle iyiki burdayız iyiki sizleri tanıdım...herkesten herşeyden daha yakınsınız bana...hepinizi çok seviyorum...
hayırlısı olsun cnm...
kesinlikle katılıyorum cnm...çok doqru bişey söyledin..burası olmasa bende kilo veremezdim...bu çok büyük bir gerçek..

evet yeşimcim çok doqru...şimdi 80-89 topiqine giriyorum geçmiş hemen bitiyor bizim topiqe geliyorum oku oku bitmiyor...maşallahh bizee

tebriklerr aferin sanaaa
evettt tam gaz devammmmm

uff bacaklarım çok ağrıyo yaa
nasıl yürüyüş yapıcam çok üşeniyorumm

kızlar lütfen menülerimizi paylaşalım...kendimden biliyorum yeni başladıqımda paylaşılan menüler bana çok büyük örnek oluyordu...bunu sakınmayalım...lütfen menülerimizi paylaşalım...

dünkü menüm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yeşilçay

ara
4 günkurusu
8 fındık

öqlen
mercimek çorbası
ızgara balık
form çayı

ara
türk kahvesi

akşam
1 bardak süt
2 kaşık special K

3 LİTRE SU...

Mantıklı bakkk
Seni seviyorum kızz Greennn
1 ay çikolata yemesem ölmem yaa ya da tatlı
Sabah daha bugünden dikkat ediyim yarına bırakmıyım en iyisi
sev beni cici yap bana
bende seninle aynı yollardan geçtim dedimya.seninki tabağın bitsin olayıydı benimkisiyse sürekli evde olup hareketsiz kalmam ve can sıkıntısından kaynaklı kilo alımıydı.öncesini anımsamıyorum ama 18 yaşında üni. 1 sınıf ilk dönem sonu 88 kilo olduğumu anımsıyorum 2 yıl sene sonu ben 67 kiloydum.hiç unutmam teyzem genç kızsın kilo ver demişti.sanki kendi çok zayıf bende ben zayıflarsam evde kalmam alırlar beni dedimdi ve sonuç yaş 19 ben 64-65 kilo ve kocişle tanışıp 9 ay sonra evleniyorum ama ben demiştim dimi
hikayeyi uzattım 16-17 yaşında başlayan diyet serüvenim sürekli devam etti aldım verdim ben seni yendim diye.kışın 70 lerin üzerine çıkıp yazın 60 lı kilolalara iniyodum.bu sistem hiç bozulmuyordu taki geçen aralık ayı sonu artık bu kilolar gidecek ergeç gidecek diyene kadar.ve hedefimde 67 olim yeterdi. ki ben 15 tatil dönemi bu topikten ayrılırken 67 kiloydum.1 ay sonra evime döndüğümde 64 kiloydum sonra biraz motivasyon kaybı yaşadım ama yılmadım geçiş dönemi dedim çünkü 3 ay gerçekten sıkı bi diyet yaptım.sonra haziran sonu temmuz başı dikkat etmeye başladım ve kısa sürede 61 küsürlere indim.tatile çıktık ve normal menülerime göre en az 3 kat daha fazla yedim annemde yemekten daha çok ekmek yedim kahvaltılık vs ağır kalorili ama sağlıklı şeyler yedim hareket ettim ve sonuç evime 59 kilo olarak geldim.açmı kaldım buna ne evet diyebilirim nede hayır
sadece bende her kadın hatta formda yaşayamadığım gençliğimi bugün yaşamak istedim.amacım buydu ve şugün buna kısmende olsa ulaştım.biraz geç oldu ama oldu sonuç itibariyle.ben başardıysam herkes başarabilir.sadece sabır etmeli ve açlık tokluk duygusunun midede değil beyinde olduğunu bilmeliyiz.

durmak yok ozaman

inşallah canım buna inanıyorum gerçekten...
ve çok istiyorum
olcak olcak bende hissediyorum

Kızlar bu arada akşam laptopum geldi çıkma monitör takmışlar ve harddick deqişmiş...350tl..eşim çözünürlüqünü beqenmedi düşük buldu..akşam gelince geri götürecek ya sıfır monitör taktıracak yada satıp yenisini alacak..tabi adan laptopu almak isterse...başka yerede götürmem diyor...laptopumu çok seviyorum satsın istemiyorum...çok kaliteli bir laptop çokta alıştım..off yaa..bakalım akşam ne olacak...
ben komşuya gidiyorum kızlar öqkeden sonrada arkadaşıma gidicem ben yokken az konuşun okuması zor oliyyyyy

uff bacaklarım çok ağrıyo yaa
nasıl yürüyüş yapıcam çok üşeniyorumm
üşenme 5 dk olsada koş.1-2 güne geçer alışır vücüdün :)

ay bu yeni nesil nerden ne görüyorsa herşeyden haberdarlar herşeyide istiyolar :) dışardan izlemesi iyi hoşta başına gelince yorucudur sanırım.benimde 8 yaşındaki yiğenim sünnet düğününde çanta takacam diye ağlayıp durmuştu.neymiş bizim varmış onund aolcakmış :)))bişeydende geri kalmıcaklar:)

2 kaşık mıııııııı ama ben sütü yarım çaybardağı koyuyorum sütten nefret ediyorummmmmmmm

hayırlısı olsun da yenisini alırdın 350 ye.gitsin bencede hakkını arasın iyi bişi yapsınlar
hadi iyi sohbetler çok dedikodu yapmayın ha :)

birde biraz kilolu oldunmu zor buluyorsun uygun birsey yada hic bulamiyorsun :97:
oh ne güzel s beden giyiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…