sev beni cici yap bana
bende seninle aynı yollardan geçtim dedimya.seninki tabağın bitsin olayıydı benimkisiyse sürekli evde olup hareketsiz kalmam ve can sıkıntısından kaynaklı kilo alımıydı.öncesini anımsamıyorum ama 18 yaşında üni. 1 sınıf ilk dönem sonu 88 kilo olduğumu anımsıyorum 2 yıl sene sonu ben 67 kiloydum.hiç unutmam teyzem genç kızsın kilo ver demişti.sanki kendi çok zayıfbende ben zayıflarsam evde kalmam alırlar beni dedimdi ve sonuç yaş 19 ben 64-65 kilo ve kocişle tanışıp 9 ay sonra evleniyorum ama ben demiştim dimi
hikayeyi uzattım 16-17 yaşında başlayan diyet serüvenim sürekli devam etti aldım verdim ben seni yendim diye.kışın 70 lerin üzerine çıkıp yazın 60 lı kilolalara iniyodum.bu sistem hiç bozulmuyordu taki geçen aralık ayı sonu artık bu kilolar gidecek ergeç gidecek diyene kadar.ve hedefimde 67 olim yeterdi. ki ben 15 tatil dönemi bu topikten ayrılırken 67 kiloydum.1 ay sonra evime döndüğümde 64 kiloydumsonra biraz motivasyon kaybı yaşadım ama yılmadım geçiş dönemi dedim çünkü 3 ay gerçekten sıkı bi diyet yaptım.sonra haziran sonu temmuz başı dikkat etmeye başladım ve kısa sürede 61 küsürlere indim.tatile çıktık ve normal menülerime göre en az 3 kat daha fazla yedim annemde yemekten daha çok ekmek yedim kahvaltılık vs ağır kalorili ama sağlıklı şeyler yedim hareket ettim ve sonuç evime 59 kilo olarak geldim.açmı kaldım buna ne evet diyebilirim nede hayır
sadece bende her kadın hatta formda yaşayamadığım gençliğimi bugün yaşamak istedim.amacım buydu ve şugün buna kısmende olsa ulaştım.biraz geç oldu ama oldu sonuç itibariyle.ben başardıysam herkes başarabilir.sadece sabır etmeli ve açlık tokluk duygusunun midede değil beyinde olduğunu bilmeliyiz.
ama baya sıkan bi s bedenbirde biraz kilolu oldunmu zor buluyorsun uygun birsey yada hic bulamiyorsun :97:
oh ne güzel s beden giyiyorsun
yoğurtla ye sende.yoğurtla yiyenlerde var .
üşenme 5 dk olsada koş.1-2 güne geçer alışır vücüdün :)
ay bu yeni nesil nerden ne görüyorsa herşeyden haberdarlar herşeyide istiyolar :) dışardan izlemesi iyi hoşta başına gelince yorucudur sanırım.benimde 8 yaşındaki yiğenim sünnet düğününde çanta takacam diye ağlayıp durmuştu.neymiş bizim varmış onund aolcakmış :)))bişeydende geri kalmıcaklar:)
2 kaşık mıııııııı ama ben sütü yarım çaybardağı koyuyorum sütten nefret ediyorummmmmmmm
Günayydınnn kıssçeleerrr
Sizlere moral vermeye çalışıp kendimi batırmaya devam ediyorum.
Bu saçma sapan halimi regl olayına bağlıyorum.
Suçu atcekk bişi buldum
Hepimizee güzeell bir gün olsunnnn
evet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmmben seni sonradan tanıdım cnm...ilk başta sudem ve nil vardı yada senin girmediqin bir zamana denk gelmiştir...hatta siteye gelip bakıyordum aynı sayfa 2-3 gün kalırdı ilerlemezdi...neyse öyle yada böyle iyiki burdayız iyiki sizleri tanıdım...herkesten herşeyden daha yakınsınız bana...hepinizi çok seviyorum...
hayırlısı olsun cnm...
kesinlikle katılıyorum cnm...çok doqru bişey söyledin..burası olmasa bende kilo veremezdim...bu çok büyük bir gerçek..
evet yeşimcim çok doqru...şimdi 80-89 topiqine giriyorum geçmiş hemen bitiyor bizim topiqe geliyorum oku oku bitmiyor...maşallahh bizee
tebriklerr aferin sanaaa
evettt tam gaz devammmmm
kızlar lütfen menülerimizi paylaşalım...kendimden biliyorum yeni başladıqımda paylaşılan menüler bana çok büyük örnek oluyordu...bunu sakınmayalım...lütfen menülerimizi paylaşalım...
dünkü menüm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
yeşilçay
ara
4 günkurusu
8 fındık
öqlen
mercimek çorbası
ızgara balık
form çayı
ara
türk kahvesi
akşam
1 bardak süt
2 kaşık special K
3 LİTRE SU...
herkesin hikayesi farklı farklı işte.Bu kilo benim gibi seninde hep başını ağrıtmış :2:
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. Kilo almaya başladım dediğim 65 kilo falan olmuştum.
Ardından üni geldi. Başka şehirde okudum. Sabah patates kızartması, aksam patates kızartması, makrna, mantı, çikolata vs
77 i gördüm o dönem.
Okuldan mezun olduktan sonra iş bulamadım evde kaldım hem evde kalmak hemde sevgilimle olan bi kaçşey yüzünden 64-65 kiloya düştüm.
İş buldum.. Masabaşı iş kıştı bide sabah pogaca, simit, ara çikolata 5 şekerli nescafe, öğlen işyerinde çıkan tüm yemeklerden, ara çikolata, kek gene 5 şekerli nescafe, sıcak çikoata, işten çıkmaya yakın gene abur cubur.
Eve giderdim evde annem ne yaptıysa pilav 2 tabak falan yerdim.
Sonra bilgisayarın karşısına otururdum kola, çekirdek ikilisini alırdım.
1-1.5 yılda 20 ye yakın kilo aldım.
İnşaallah benimde senin gibi kilo verme hikayem olur canım
sanada günaydın şeker
sen haftaya yokmuşsun yaaaaaaaaaaaaaaoffffffffffffffffff
bu arda karbon noldu karbon hı
ohhh süper düşünmüşsün.sütten daha iyi tercihler bence.bi ara yoğurt denemiştim şimdi şey yapıyorum kayısııyı geceden suya koyuyorum ya onun suyuyla yaptım bi kaç kere
emeğinin karşılığını ergeç alacaksın durmak yokdoğru diosun cnm
oğluş uyudu
ben hemen çöp poşetimi qiyip dayana bildiğm kadar yürüyüp egzersiz hareketlerimi yapim
kilomdan qitmese bile vücudum sıkılaşır ince qörünürüm
benn valla kaseye qöz kararı koyuyorumm
dolduruyorum spichal k yıdolduruyom sütü
ohhhhh mis qibi qidiyoo
Karbon yalan oldu şeker
Fil diyetine başladım ben
Cumartesi sabah yola çıkıcaz. Çanakkale'ye ananemlere gitmeyi düşünüyoruz.
Babam ve ablamla çarşamba döneriz herhalde biz.
Eve gelip temizlik falan yapıyım diyorum biraz da evde dinlenirim.
Ne kadar ananem teyzem faalan olsa da rahat olmuyor başkasının evinde.
Evime gelip yatıp yuvarlanmak istiyorum.
Beni çok özlemiceniz yani girerim KK ya
doğru diosun cnm
oğluş uyudu
ben hemen çöp poşetimi qiyip dayana bildiğm kadar yürüyüp egzersiz hareketlerimi yapim
kilomdan qitmese bile vücudum sıkılaşır ince qörünürüm
benn valla kaseye qöz kararı koyuyorumm
dolduruyorum spichal k yıdolduruyom sütü
ohhhhh mis qibi qidiyoo
ohhh süper düşünmüşsün.sütten daha iyi tercihler bence.
emeğinin karşılığını ergeç alacaksın durmak yok
bu karbonu falan öğleden sonra 3 gibi gelirim heral neyse konuşcaz canım
hem sizlerle konuşacağım bişey daha var çok üzgünüm
kociş dün gece bana koca g..lü dediiiiiiiiiiiiiiiiiii
offf ya neyse çıkıyorum ben bebeğim bekliyor
ama baya sıkan bi s bedenseçilmiş sanırım ne renk ne beden kalmış ya s vardı yada l ve üzeri mecburen aldım.m olsa tercihim m olcaktı.
kışın rahat oluyoya kazak falan seviyorum ama seveceğim gibi bişiler bulamıyorum bulsamda çok pahalı oluyor.şuanki büççemizle bu oldukça zor.
bu geçinme olayı aklıma arzuyu getiriyor matematiksel olarak nasıl geçinebildiğimiz üzerinde baya kafa yormuştu saolsun
hep babam yüzünden hergece uykudan uyandırıp koca bi bardak sütü içirirdi gece içilen süt daha faydalıymış aha faydayı gördün dana gibi oldum allahtan 19 yaşında evlendimde boyum 1.70 kaldı kız kardeşim hala içiyo en son 1.80 geçmişti boyu yazık oldu kıza evde kalcak
Keşke benim babam da bu yöntemi uygulasaymış
1.58 boyunda olmazdım o zaman
Senin boyuna bayılıoruum ben yaa
toprak verimliymişki yaramış süt.yoksa sadece süt içtiniz diye uzamamışsınızdır.neyse babiş yapmış bi hata uykundan etmiş :)ay sütü görünce bile midem bulanıyooo doldur kaseyi ye anacım
hep babam yüzünden hergece uykudan uyandırıp koca bi bardak sütü içirirdi gece içilen süt daha faydalıymış aha faydayı gördün dana gibi oldum allahtan 19 yaşında evlendimde boyum 1.70 kaldı kız kardeşim hala içiyo en son 1.80 geçmişti boyu yazık oldu kıza evde kalcak
geçim hem zor hem kolay geçinmesini bilene derim.biz tek öğretmen maaşıyla maaşımızın yarısındna fazlasını ev kredisine vererek geçinebiliyosak herkes geçinir.ve bence hergün önüne koyacak yemek dolu tabağın kafanı sokacağın 4 duvarın varsa kısaça aç açıkta değilsen mutluysan huzurluysan geçinemiyorum demek büyük günah ve ayıp.belki yediğin bal ekmek değilde soğan ekmektir ama enazında bulupta alıpta karnını doyuruyorsun demektir.bunu bulamayan ne insanlar var.hersey pahalasiyorgenc kizken kafaya takmasdik simdi kira ceran falan da filanda dün aksam havalar sogudu kalüferleri calistircakdim tik diyo devami gelmiyo :84: yine bozuldu herhalde herzamanda birseyler cikiyor :97:
araban bile varsa lüks sayiliyor bu zamanda araba da birsürü masraf :95:
toprak verimliymişki yaramış süt.yoksa sadece süt içtiniz diye uzamamışsınızdır.neyse babiş yapmış bi hata uykundan etmiş :)
geçim hem zor hem kolay geçinmesini bilene derim.biz tek öğretmen maaşıyla maaşımızın yarısındna fazlasını ev kredisine vererek geçinebiliyosak herkes geçinir.ve bence hergün önüne koyacak yemek dolu tabağın kafanı sokacağın 4 duvarın varsa kısaça aç açıkta değilsen mutluysan huzurluysan geçinemiyorum demek büyük günah ve ayıp.belki yediğin bal ekmek değilde soğan ekmektir ama enazında bulupta alıpta karnını doyuruyorsun demektir.bunu bulamayan ne insanlar var.
unumu eledim duvara astım hesabı.sende sporunu yaptın duvara astın :)) şu resimlerinde şarışın uzun boylu fıstıkmı kardeşin.maşallah hem güzel hemde oğluşun tıpatıp teyzesine benziyor ya bukadar olur.babam uzun verimlilik ordan geliyosüt tamam ama sporunda çok etkisi var ben basketbol voleybol oynadım bıraktım ama kardeşim voleybolcu bursada oynuyo sporun gerçekten faydası var
diyene bak bi kıçımı kaldırıp spor yapmam
geçim hem zor hem kolay geçinmesini bilene derim.biz tek öğretmen maaşıyla maaşımızın yarısındna fazlasını ev kredisine vererek geçinebiliyosak herkes geçinir.ve bence hergün önüne koyacak yemek dolu tabağın kafanı sokacağın 4 duvarın varsa kısaça aç açıkta değilsen mutluysan huzurluysan geçinemiyorum demek büyük günah ve ayıp.belki yediğin bal ekmek değilde soğan ekmektir ama enazında bulupta alıpta karnını doyuruyorsun demektir.bunu bulamayan ne insanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?