70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kilo benim gibi seninde hep başını ağrıtmış :2:
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. Kilo almaya başladım dediğim 65 kilo falan olmuştum.
Ardından üni geldi. Başka şehirde okudum. Sabah patates kızartması, aksam patates kızartması, makrna, mantı, çikolata vs
77 i gördüm o dönem.
Okuldan mezun olduktan sonra iş bulamadım evde kaldım hem evde kalmak hemde sevgilimle olan bi kaçşey yüzünden 64-65 kiloya düştüm.
İş buldum.. Masabaşı iş kıştı bide sabah pogaca, simit, ara çikolata 5 şekerli nescafe, öğlen işyerinde çıkan tüm yemeklerden, ara çikolata, kek gene 5 şekerli nescafe, sıcak çikoata, işten çıkmaya yakın gene abur cubur.
Eve giderdim evde annem ne yaptıysa pilav 2 tabak falan yerdim.
Sonra bilgisayarın karşısına otururdum kola, çekirdek ikilisini alırdım.

1-1.5 yılda 20 ye yakın kilo aldım.
İnşaallah benimde senin gibi kilo verme hikayem olur canım

birde biraz kilolu oldunmu zor buluyorsun uygun birsey yada hic bulamiyorsun :97:
oh ne güzel s beden giyiyorsun
ama baya sıkan bi s beden seçilmiş sanırım ne renk ne beden kalmış ya s vardı yada l ve üzeri mecburen aldım.m olsa tercihim m olcaktı.
kışın rahat oluyoya kazak falan seviyorum ama seveceğim gibi bişiler bulamıyorum bulsamda çok pahalı oluyor.şuanki büççemizle bu oldukça zor.
bu geçinme olayı aklıma arzuyu getiriyor matematiksel olarak nasıl geçinebildiğimiz üzerinde baya kafa yormuştu saolsun

doğru diosun cnm
oğluş uyudu
ben hemen çöp poşetimi qiyip dayana bildiğm kadar yürüyüp egzersiz hareketlerimi yapim
kilomdan qitmese bile vücudum sıkılaşır ince qörünürüm

2 kaşık mıııııııı ama ben sütü yarım çaybardağı koyuyorum sütten nefret ediyorummmmmmmm

benn valla kaseye qöz kararı koyuyorumm
dolduruyorum spichal k yı dolduruyom sütü
ohhhhh mis qibi qidiyoo

sanada günaydın şeker

sen haftaya yokmuşsun yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffff

bu arda karbon noldu karbon hı

evet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmm

eveeeettt örnek sena menüleri geldiiiii.çok özlemişimmm.ben de paylaşıcam yaaaaa.bööle olmuyo gerçekten.

herkesin hikayesi farklı farklı işte.ama ortak amaç hem aynı

kızlar sabah 8 den beri geçmişi okuyup arada sizlere cevap yazıp gönderdim tam beş sayfam kalmıştı ama bakıcımız aradı kızım mama yemiyormuş benim geceliğime sarılmış kuzum yaaaaaa o yüzden bein çıkmam lazım

öğleden sonra mutlaka gelicem ama saatini bilemiyorum sizlere yazmadan mesai kapatmıcam

çok öptüm görüşürüz

sanada günaydın şeker
sen haftaya yokmuşsun yaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffff
bu arda karbon noldu karbon hı

Karbon yalan oldu şeker
Fil diyetine başladım ben

Cumartesi sabah yola çıkıcaz. Çanakkale'ye ananemlere gitmeyi düşünüyoruz.
Babam ve ablamla çarşamba döneriz herhalde biz.
Eve gelip temizlik falan yapıyım diyorum biraz da evde dinlenirim.
Ne kadar ananem teyzem faalan olsa da rahat olmuyor başkasının evinde.
Evime gelip yatıp yuvarlanmak istiyorum.

Beni çok özlemiceniz yani girerim KK ya

bi ara yoğurt denemiştim şimdi şey yapıyorum kayısııyı geceden suya koyuyorum ya onun suyuyla yaptım bi kaç kere
ohhh süper düşünmüşsün.sütten daha iyi tercihler bence.

emeğinin karşılığını ergeç alacaksın durmak yok

bu karbonu falan öğleden sonra 3 gibi gelirim heral neyse konuşcaz canım

hem sizlerle konuşacağım bişey daha var çok üzgünüm

kociş dün gece bana koca g..lü dediiiiiiiiiiiiiiiiiii

offf ya neyse çıkıyorum ben bebeğim bekliyor

ay sütü görünce bile midem bulanıyooo doldur kaseyi ye anacım

ohhh süper düşünmüşsün.sütten daha iyi tercihler bence.

emeğinin karşılığını ergeç alacaksın durmak yok

hep babam yüzünden hergece uykudan uyandırıp koca bi bardak sütü içirirdi gece içilen süt daha faydalıymış aha faydayı gördün dana gibi oldum allahtan 19 yaşında evlendimde boyum 1.70 kaldı kız kardeşim hala içiyo en son 1.80 geçmişti boyu yazık oldu kıza evde kalcak

Kızını yerime de öp canımm
Özlemişş sıpaa kızlara acaip düşkünüm ben ya çok nazlı oluyolar. Bi naz bi cilvee..
Gelince konuşurusuz canım ben burdayım ne de olsa.

Kocan kaç kilo? Sen 2 doğum yapmışssın. Kaldıki bebişin daha küçük yavaş yavaş da veriyorsun.
Kusura bakma da kendi totosuna baksın o

hersey pahalasiyor genc kizken kafaya takmasdik simdi kira ceran falan da filanda dün aksam havalar sogudu kalüferleri calistircakdim tik diyo devami gelmiyo :84: yine bozuldu herhalde herzamanda birseyler cikiyor :97:
araban bile varsa lüks sayiliyor bu zamanda araba da birsürü masraf :95:

Keşke benim babam da bu yöntemi uygulasaymış
1.58 boyunda olmazdım o zaman
Senin boyuna bayılıoruum ben yaa

toprak verimliymişki yaramış süt.yoksa sadece süt içtiniz diye uzamamışsınızdır.neyse babiş yapmış bi hata uykundan etmiş :)

geçim hem zor hem kolay geçinmesini bilene derim.biz tek öğretmen maaşıyla maaşımızın yarısındna fazlasını ev kredisine vererek geçinebiliyosak herkes geçinir.ve bence hergün önüne koyacak yemek dolu tabağın kafanı sokacağın 4 duvarın varsa kısaça aç açıkta değilsen mutluysan huzurluysan geçinemiyorum demek büyük günah ve ayıp.belki yediğin bal ekmek değilde soğan ekmektir ama enazında bulupta alıpta karnını doyuruyorsun demektir.bunu bulamayan ne insanlar var.

babam uzun verimlilik ordan geliyo süt tamam ama sporunda çok etkisi var ben basketbol voleybol oynadım bıraktım ama kardeşim voleybolcu bursada oynuyo sporun gerçekten faydası var

diyene bak bi kıçımı kaldırıp spor yapmam

unumu eledim duvara astım hesabı.sende sporunu yaptın duvara astın :)) şu resimlerinde şarışın uzun boylu fıstıkmı kardeşin.maşallah hem güzel hemde oğluşun tıpatıp teyzesine benziyor ya bukadar olur.

canim benim demek istedigim zorlasiyor gecinemiyorum demek öyle kolay deyil allah sabrini verir zaten varken yok demek günah allaha sükür basimizi sokacak evimiz var :97: önce saglik gerisi gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…