70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim demek istedigim zorlasiyor gecinemiyorum demek öyle kolay deyil allah sabrini verir zaten varken yok demek günah allaha sükür basimizi sokacak evimiz var :97: önce saglik gerisi gelir zaten
canım senin sözüne demedim zaten genel düşüncelerimi paylaştım. aile ve ekonomi konusunda nedense hassasım.dediğin gibi enbaşı sağlık paran olsada sağlığın geri gelmiyor.annemin bi sözü var bi ağaca kurt girdiyse istediğin kadar bakım yap ergeç o ağaç kurumaktan kurtulamayacaktır.bu yüzden ağaç kurtlanmadan önlemini almak lazım

evet cnm o kız kardeşim fıstıkım o benim çok benziyo anlamadım gitti nası yptıysak

evet cnm o kız kardeşim fıstıkım o benim çok benziyo anlamadım gitti nası yptıysak
hani siz çok benzemiyosunuz ama oğlun resmen kopya kağıdı koymuşun gibi bukadar olur Allah ikisinede sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür verir inşallah.bizim artık başımız bağlı unumuzu eledik eleğimizi astık hayat onlar için yeni başlıyor

dogru söze ne denir ki canim hakklisin

benzemiyoruz cnm o babaya ben anneye oğlum teyzeye benzediii

allah bize saglik versin gerisi fasa fiso :97:
helede evladın varsa kendine dahada dikkat etmek zorundasın.anne baba olmanın önemini anne babamdan öğrendim ben.babama kanser teşhisi konmuştu ameliyat için istanbula gitmişti peşindende ben ve abilerim gitmiştik.gözümün önünden hiç gitmez babamı ilkkez 24 yaşına geldiğimde ağlarken gördüm.ben ne yaptımda çocuklarımı peşime taktım diyo ağlıyordu.o an günlerce gözlerimi her kapadığımda gözümün önüne geldi.çünkü o bi babaydı ve evlatları için sağlıkla hayatta kalmalıydı onun görevi oydu.o artık kendi için değil bizler için yaşayan kişiydi ve görevi olabildiğince evlatlarının başında olmaktı.
şuan benim için hava hoş sadece kendim için yaşıyorum ama gün gelir bende bir küçük kalp için yaşamaya başlıyacağım ve ozaman tek görevim onun için sağlıklı olup hayatta kalmak.bu yüzden anne babaların çocuğuna hazırlayacakları tek gelecek kendi sağlıkları mal mülk değil.

benzemiyoruz cnm o babaya ben anneye oğlum teyzeye benzediii
kız halaya oğlan dayıya demişler.erkek kardeşin yoktu sanırım ee ne yapsın eldekiyle yetinip teyzeye çekmiş :) ama ben hep şey derim büyük kız yiğenim bana benzer bende sülalede benzeyebileceği daha güzel kim varki tabi bana benzicek derim :)))))))))))))

Menümü yazem artık gün içinde de hep yazıyım da toparlıyım accık kendimi

Sabah:
Yarım paket peynirli çubuk kraker

Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım kalan peynirli çubugun devamı..

Öğlen içinde tavuklu salata, ayran sipariş ettim
Yemeğe çıksam bugün menü güzeldi hepsinden alır yerdim.
O yüzden otur totonun oturdugu yere dedim

baban yasamiyormu artik canim zaten ben simdi daha bi kafaya takiyorum birsey oldumu hemen doktora kosuyorum gecen gittim doktora dedim benim kücük cocugum var korkuyorum yine birsey cikacak diye bana birsey olursa cocugum napar diye sürekli düsünürüm
esimin annesi esim 13 yasindayken akciger kanserinden ölmüs allah rahmet eylesin bana esim diyo baba anne gibi olmuyor babasi 3 üncü evliliyini yapmis esi simdi bende 2-3 yas benim oglandan 1 yas kücük oglu
toplam 6 cocugu var ama esimi onun kardesi ve türkiyede eski karisidan olan cocugu umursamiyor hic bi arayipda oglum sesin solugun cikmiyor iyimisin demez :26:
ben bunu gördüm daha cok korkuyorum kendi ayaklarinda durdugunu göreyim isallah

kız çıbık yiye yiye çıbıkmı olcan böyle hazır ürünler yeme bence bir süre daha düzgün sabah menüleri tüket tamammı

Ha hayyyy ukalaaa Greennn
he ukalalık yapıyorum ama gerçekte görüntüden çok huy olarak benzer sessiz ve olabildiğince sinirli.iftar vakti yemek yiyoruz abilerim yengelerim eşim ve ben.yiğenim geldi sessiz sessiz konuşuyor eşim kime benziyo bu kız dedi herkes dönüp halasına dedi sonra bişeye kızdı kapıyı çarpıp gitti.bak dedim gördünmü bana benziyor dedim

heytttttttt artist

Son düzenleme:
babam 3 .5 sene önce vefat etti.o dönemden 2 sene sonra yani.benim gibi babasının nazlı kızı olan biri için kabullenmek zordu tabi bu durumu.ama tesellim vardıki ben 25 sene çok mükemmel bir babanın kızı olarak yaşadım fazlasını istemek nankörlük olurdu.bunu yaşamayan nice evlat var eşin gibi.dünki msjlarımdan biriydi sanırım babam bana iki mükemmel abi bıraktı benim için en kıymetli hazine onlar.
bende babamı ilk kaynettiğim dönem çocuk konusunda aynı senin duyduğun endişeleri duydum bi çocuğum olsa ölsem onu geride bıraksam vs vs.hangi yaşta olursanız olun herzaman anne babaya muhtaçsınız bi nefesleri yeter var olduklarını bilmek bile arkanızda koca bir dağ olduğunu hissettiriyor çünkü.dedimya anne baba olmanın nedemek olduğunu ben anne babamdan öğrendim.

Yarın sabaha yımırta haşlıyım da geleyim bari.
Amaa amaaa haklı sebeplerim varr greenn
sabahın 6sında totom yataga yapısıo kalkamıorum.
Hadi kalktım diyelim. Saç, makyaj, kıyafet vs vs bi bakıyom 06:40 olmuş.
Yemek hazırlamaya vaktim kalmıyo.
Akşam da suzan ve tugba muhabbete tutuyo gece yarısına kadar ondan dolayı unutuyomm.
Onların suçuu bananneeeeeee

geldim kızlar..
kahvaltımı daha yeni yapıyorum malesef...

tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim kaşarlı,ketçaplı tost
1 dilim salam

ara: yok...

saat 15:30 da
1 tane lahmacun

ara yok...

saat: 18:30 da
1 kase spichal K yerim veya 1 kase çoba içerim...

eğer acıkırsam akşam ilerleyen saatlere doğru 1 elma yada
3 tane duru kayısı yerim veya 1 tane muz

bundan sonra sefertasınla çikiceksin yola
akşamdan küçük bişiler hazırla kapalı bi kabın olsun.haşlanmış yumurta 3-4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek gibi.yada tost olabilir sadece kaşarlı bi küçük kase yumurtasız menemen 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta gibi.bide evde ne meyve varsa at beslenme çantana ohh mis gibi öğlende artık dışardan ne yiyebiliyosan.akşamada pırasa

Mekanı cennet olsun canım.. Böyle düşünmek ne kadar güzel.
Duygulandım...
Ölümün oldugu yerde hiçbirsey denmiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…