ara yapmayacaksan bence çorba hakkını lahmacundan önce değerlendirebilirsingeldim kızlar..
kahvaltımı daha yeni yapıyorum malesef...
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim kaşarlı,ketçaplı tost
1 dilim salam
ara: yok...
saat 15:30 da
1 tane lahmacun
ara yok...
saat: 18:30 da
1 kase spichal K yerim veya 1 kase çoba içerim...
eğer acıkırsam akşam ilerleyen saatlere doğru 1 elma yada
3 tane duru kayısı yerim veya 1 tane muz
bundan sonra sefertasınla çikiceksin yola
akşamdan küçük bişiler hazırla kapalı bi kabın olsun.haşlanmış yumurta 3-4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek gibi.yada tost olabilir sadece kaşarlı bi küçük kase yumurtasız menemen 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta gibi.bide evde ne meyve varsa at beslenme çantana ohh mis gibi öğlende artık dışardan ne yiyebiliyosan.akşamada pırasa
ara yapmayacaksan bence çorba hakkını lahmacundan önce değerlendirebilirsin
geldim kızlar..
kahvaltımı daha yeni yapıyorum malesef...
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim kaşarlı,ketçaplı tost
1 dilim salam
ara: yok...
saat 15:30 da
1 tane lahmacun
ara yok...
saat: 18:30 da
1 kase spichal K yerim veya 1 kase çoba içerim...
eğer acıkırsam akşam ilerleyen saatlere doğru 1 elma yada
3 tane duru kayısı yerim veya 1 tane muz
babam 3 .5 sene önce vefat etti.o dönemden 2 sene sonra yani.benim gibi babasının nazlı kızı olan biri için kabullenmek zordu tabi bu durumu.ama tesellim vardıki ben 25 sene çok mükemmel bir babanın kızı olarak yaşadım fazlasını istemek nankörlük olurdu.bunu yaşamayan nice evlat var eşin gibi.dünki msjlarımdan biriydi sanırım babam bana iki mükemmel abi bıraktı benim için en kıymetli hazine onlar.
bende babamı ilk kaynettiğim dönem çocuk konusunda aynı senin duyduğun endişeleri duydum bi çocuğum olsa ölsem onu geride bıraksam vs vs.hangi yaşta olursanız olun herzaman anne babaya muhtaçsınız bi nefesleri yeter var olduklarını bilmek bile arkanızda koca bir dağ olduğunu hissettiriyor çünkü.dedimya anne baba olmanın nedemek olduğunu ben anne babamdan öğrendim.
denecek bişeyde yok zaten yaşam gibi ölümde bir gerçek.zamanı gelen gidiyor.
Mekanı cennet olsun canım.. Böyle düşünmek ne kadar güzel.
Duygulandım...
Ölümün oldugu yerde hiçbirsey denmiyor maalesef..
ınsallah yaa basaramadan hamıle kalmayım da:18:uyusunda büyüsün ..
bildiğinden şaşmıcan valla.hani bazı kaşlar var tamam işlemle gerçekten mucevi bişeye dönüşüyo insan ama normalse hiç elletmicen her türlü işgence.arkadaşım ilkkez kaş aldırdığında ağlıyodu.bende üzülme dedim bida çıkıcak :)))))))))))
akşam çok yediğin içindir.bendede öyle değişimler oluyor.1 kiloya kadar değişim olabilir.sindirim ve boşaltım süreci uzun sürebiliyor bazen.bu yüzden kafana takma.haftada 2-3 kilo vermezsin ama 1 ay içinde az dikkatle ramazanda gördüğün rakama çok rahat inersin.sende başaracak potansiyel var ama sen sıkıntı yapıyosun.bak ablana maşallah her yere yetişiyor güzel yemeklerde yapıyor ama kilo vermeyide başarıyor.sende başaracaksın buna inan.
allah kabul etsın canım bende 6 gün tutamasamda bıkac gün tutmak ıstıyorum ay cıkmadan ama bakalımgünaydın kaptanımmmm kızzz beni unutmuşsun o zaman ben de vardım...gerçekten şimdi okumaya yetişilmiyor hele benim gibi arada giremiyosanız mümkün değil.ne güel vermişsin kiloları yaaaa maşallah.ben de bu gün evdeyim boş günüm ve ben de değerlendiriyim dedim oruç tutuyorum.inşşş hem borcumuzu öderiz hem de boll sevapla bize geri döner....ben şimdi bi yemek yapim arada bakarım...
bundan sonra sefertasınla çikiceksin yola
akşamdan küçük bişiler hazırla kapalı bi kabın olsun.haşlanmış yumurta 3-4 zeytin az peynir 1 dilim ekmek gibi.yada tost olabilir sadece kaşarlı bi küçük kase yumurtasız menemen 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta gibi.bide evde ne meyve varsa at beslenme çantana ohh mis gibi öğlende artık dışardan ne yiyebiliyosan.akşamada pırasa
Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
alıntı yapmıştım ama şimdi cvaplayamıcam kalkimde kocişe yemek hazırlim kısmetse öğleden sonra gelir kafanızı şişirir triendye bol bol okuyacak msj yığarım
Adliye sarayına yakınmış.. Pelin oralarda mıydı acaba. Nereye yakın gitti onu da bilmiyoruz ki
Çok merak ettim şimdi.
denecek bişeyde yok zaten yaşam gibi ölümde bir gerçek.zamanı gelen gidiyor.
hani derlerya şunu yapanda ölüyor bunu yapanda.ama bu sözde atlanan ayrıntı ne şekilde öleceğimizi kendimiz seçiyoruz malesef.babacım kendine biraz daha baksaydı gözümüzün önünde eriyerek değilde belki başka bir şekilde ama yine o saatte ölürdü.Ama yinede üzülmüyorum ani bir ölüm herkesi yıkar ama bazen hastalıklar karşısında insan istemesede kendini hazırlıyor.ama insan yinede konduramıyor elbetteki.
tüm aile öleceğini bekliyorken ben bunu bilmiyodum bile.baba şunu yapacağız dediğimde sen yaparsın kızım ben yapamam demişti.ozaman bana ayrılacağını şifrelide olsa söylemeye çalışmış ama ben anlamamıştım.çok acıdırki aramızdaki son konuşma onu yere düşmek üzereyken tutmuştum.tut beni kızım demişti tuttum baba dedim kendimi bana bırak demiştim.ben onu sıkı tutmuştum ama o neyazıkki beni bıraktı.gerçekten zor bi andı.
size anlatıp duygulandırmak istemezdim ama bu ergeç hepimizin başına gelecek.dilerimki bu anne babalarımızın değilde bizim başımıza gelir.aanne baba acısı zamanla geçiyor vakti geldi deniyor ama evlat acısı asla unutulmuyor.dilerim sadece bizim yüreklerimize Rabbim ölüm acısını verir.Allah büyüklerinize uzun ömür versin ama birgün zamanı geldiğimde sözlerimi hatırlar acınızı biraz olsun hafifletirsiniz inşallah.çünkü herkes kendi acısını bilir en büyük teselliyi yine siz kendinize verirsiniz.
yok cnaım adliye deıl orası baya bı asagıda yanı Allah herkesı korusun valla sn garantımız yok
canım beniimmmm çocukların için çok zor gerçekten.kızlar sabah 8 den beri geçmişi okuyup arada sizlere cevap yazıp gönderdim tam beş sayfam kalmıştı ama bakıcımız aradı kızım mama yemiyormuş benim geceliğime sarılmış kuzum yaaaaaa o yüzden bein çıkmam lazım
öğleden sonra mutlaka gelicem ama saatini bilemiyorum sizlere yazmadan mesai kapatmıcam
çok öptüm görüşürüz
maşallah sizee.ben de oğluma deneyim bari.gerçi hala süte alıştıramadım ama neyseeee...ay sütü görünce bile midem bulanıyooo doldur kaseyi ye anacım
hep babam yüzünden hergece uykudan uyandırıp koca bi bardak sütü içirirdi gece içilen süt daha faydalıymış aha faydayı gördün dana gibi oldum allahtan 19 yaşında evlendimde boyum 1.70 kaldı kız kardeşim hala içiyo en son 1.80 geçmişti boyu yazık oldu kıza evde kalcak
sağol canımm... başladınız mı bebiş hazırlıklarına canımcımmm.ınsallah yaa basaramadan hamıle kalmayım da:18:
allah kabul etsın canım bende 6 gün tutamasamda bıkac gün tutmak ıstıyorum ay cıkmadan ama bakalım
bende az yemek taşımadım sefer tasıylaeski iş yerimde yemek ımkanı yoktu bende hazır pek sevmıyordum ve oda kısıtlıydı sımıt felan dısarda yesen de hergün aldıgın para ona gıdecektı maasım daha azdı bende bı gün önce aksamdan kalan yemeklerden koyup getırıyordum sabah kalorıfere koyuyordum öğlene kadar sıcacık oluyordu bı güzel yiyordum
ayyy inş bi şey olmaz yaaa çok üzüldümmm gerçekten.diyecek bi şey bulamıyorum yapanlara.Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
slm kızlar nbr???
ben malumunuz hast ile uğraşıyorum tüp bebeğe başladım tekrardan
diyete devam ama çok sıkı değil asıl transfer sonrası çoookk dikkat etmeliyim
bu gün dr ne dese beğenirsiniz enerji içeceği iç dedi
diyetteyim diyemedim tabiki ne yapacam bilmeme ama ohss riskim var sanırım dr demesede
ohss yumurtaların aşırı uyarılmasından karın içi su toplaması kısaca
neyse menülerimide yazayım artık 2 ana öğün yiyorum
dün 14:30
kısır yedim 3 servis kaşığı falan
elma
armut
aralarda tabi
19:00 gibide
2 cezerye yedim
1-2 saat sonra bayram çikolatası
günü kapadım
not:hergün 2-3- kez arı sütü polen bal karışım aç karnına yiyorum tedavi için
sbah:2 dilim kepekli ekmekten tost
domates
salatalık
aralar:
2 fincan yeşil çay
kayısı kurusu toplam6-7 tane falan
batırdım ortalığı ayyy ne biçim menüler bu ya
yok kıss yenisi o fiyata olurmu...2 yıl önce 1500liraydı şimdi yeni versiyonları çıktı düşünemiyorum fiyatını ve kendime kızıyorum nekadar dikkatsizim...bnm yüzümden masraf çıktı bu dar zamanımızda..hayırlısı olsun da yenisini alırdın 350 ye.gitsin bencede hakkını arasın iyi bişi yapsınlar
hadi iyi sohbetler çok dedikodu yapmayın ha :)
bencedeeeedoğru diosun cnm
oğluş uyudu
ben hemen çöp poşetimi qiyip dayana bildiğm kadar yürüyüp egzersiz hareketlerimi yapim
kilomdan qitmese bile vücudum sıkılaşır ince qörünürüm
benn valla kaseye qöz kararı koyuyorumm
dolduruyorum spichal k yıdolduruyom sütü
ohhhhh mis qibi qidiyoo
öhömm öhömmm örnek sena menüleriievet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmm
eveeeettt örnek sena menüleri geldiiiii.çok özlemişimmm.ben de paylaşıcam yaaaaa.bööle olmuyo gerçekten.
ahh canım canım canım benimmm....ölürüm ben onaaa..ayy gözlerim doldu bian...tatlım benimmmmkızlar sabah 8 den beri geçmişi okuyup arada sizlere cevap yazıp gönderdim tam beş sayfam kalmıştı ama bakıcımız aradı kızım mama yemiyormuş benim geceliğime sarılmış kuzum yaaaaaa o yüzden bein çıkmam lazım
öğleden sonra mutlaka gelicem ama saatini bilemiyorum sizlere yazmadan mesai kapatmıcam
çok öptüm görüşürüz
Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?