70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara yapmayacaksan bence çorba hakkını lahmacundan önce değerlendirebilirsin

Totomu kaldırıp hazırlıyım yoksa hazır şeylerden verdiğim kiloyu da alıcam
Pırasa, ıspanak, semizotu bayılıyorum bu üçlüye
Zaten bi kaşık ıspanağa 2.500 gr yogurdun yarısıyla yiyorum :9

Babam geçen diyo seni yoğurt bide su alana vericem diye

Sen dünde lahmacun yememiş miydinn???
Yanlış mı hatırlıyorum acaba:44:
Lahmacunun kalorisi pek yok bildiğim kadarıyla ama hergün aynı yeme bence tavuklu salata da güzel olur yanında ayran falan.
Mideni de çalıştırır hem kabızlık problemim var diyodun.
Tavukları yagsız tavada kızart. Göbek, domates, soğann yanında ayrann ohh misss
Siparişim gelse de yesem

allah mekanini cennet etsin cok zor
sende cok güzel bir evlat olmussun okudum kadar :97:

ya daha aklimda sana yazacak cok seyim vardin senlen sohbet etmeyi seviyorum ama yanimda bi isarkadasim var kafami karistirdi iyice cok konusuyo bir de sus sana be kadin ben cikiyorum yine

Mekanı cennet olsun canım.. Böyle düşünmek ne kadar güzel.
Duygulandım...
Ölümün oldugu yerde hiçbirsey denmiyor maalesef..
denecek bişeyde yok zaten yaşam gibi ölümde bir gerçek.zamanı gelen gidiyor.
hani derlerya şunu yapanda ölüyor bunu yapanda.ama bu sözde atlanan ayrıntı ne şekilde öleceğimizi kendimiz seçiyoruz malesef.babacım kendine biraz daha baksaydı gözümüzün önünde eriyerek değilde belki başka bir şekilde ama yine o saatte ölürdü.Ama yinede üzülmüyorum ani bir ölüm herkesi yıkar ama bazen hastalıklar karşısında insan istemesede kendini hazırlıyor.ama insan yinede konduramıyor elbetteki.
tüm aile öleceğini bekliyorken ben bunu bilmiyodum bile.baba şunu yapacağız dediğimde sen yaparsın kızım ben yapamam demişti.ozaman bana ayrılacağını şifrelide olsa söylemeye çalışmış ama ben anlamamıştım.çok acıdırki aramızdaki son konuşma onu yere düşmek üzereyken tutmuştum.tut beni kızım demişti tuttum baba dedim kendimi bana bırak demiştim.ben onu sıkı tutmuştum ama o neyazıkki beni bıraktı.gerçekten zor bi andı.
size anlatıp duygulandırmak istemezdim ama bu ergeç hepimizin başına gelecek.dilerimki bu anne babalarımızın değilde bizim başımıza gelir.aanne baba acısı zamanla geçiyor vakti geldi deniyor ama evlat acısı asla unutulmuyor.dilerim sadece bizim yüreklerimize Rabbim ölüm acısını verir.Allah büyüklerinize uzun ömür versin ama birgün zamanı geldiğimde sözlerimi hatırlar acınızı biraz olsun hafifletirsiniz inşallah.çünkü herkes kendi acısını bilir en büyük teselliyi yine siz kendinize verirsiniz.

ya kızlar benim vücut direncim çok düşük
elim kolum hiç bişeye kalkmıyor
vücut kaslarım çok ağrıyo
direncimi nasıl yerine qetirebilirim bi fikriniz varmı_?
acaba ara öğün olarak 1 saat sonra 1 tane muz yesemmi?
faydası olurmu ki:26:

ınsallah yaa basaramadan hamıle kalmayım da:18:
allah kabul etsın canım bende 6 gün tutamasamda bıkac gün tutmak ıstıyorum ay cıkmadan ama bakalım

bende az yemek taşımadım sefer tasıyla eski iş yerimde yemek ımkanı yoktu bende hazır pek sevmıyordum ve oda kısıtlıydı sımıt felan dısarda yesen de hergün aldıgın para ona gıdecektı maasım daha azdı bende bı gün önce aksamdan kalan yemeklerden koyup getırıyordum sabah kalorıfere koyuyordum öğlene kadar sıcacık oluyordu bı güzel yiyordum

alıntı yapmıştım ama şimdi cvaplayamıcam kalkimde kocişe yemek hazırlim kısmetse öğleden sonra gelir kafanızı şişirir triendye bol bol okuyacak msj yığarım

Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı

Adliye sarayına yakınmış.. Pelin oralarda mıydı acaba. Nereye yakın gitti onu da bilmiyoruz ki
Çok merak ettim şimdi.

alıntı yapmıştım ama şimdi cvaplayamıcam kalkimde kocişe yemek hazırlim kısmetse öğleden sonra gelir kafanızı şişirir triendye bol bol okuyacak msj yığarım

tatlım Allah babana rahmet etsin.. mekanını cennet eylesin...

slm kızlar nbr???

ben malumunuz hast ile uğraşıyorum tüp bebeğe başladım tekrardan

diyete devam ama çok sıkı değil asıl transfer sonrası çoookk dikkat etmeliyim

bu gün dr ne dese beğenirsiniz enerji içeceği iç dedi

diyetteyim diyemedim tabiki ne yapacam bilmeme ama ohss riskim var sanırım dr demesede

ohss yumurtaların aşırı uyarılmasından karın içi su toplaması kısaca

neyse menülerimide yazayım artık 2 ana öğün yiyorum

dün 14:30
kısır yedim 3 servis kaşığı falan
elma
armut
aralarda tabi
19:00 gibide
2 cezerye yedim
1-2 saat sonra bayram çikolatası
günü kapadım
not:hergün 2-3- kez arı sütü polen bal karışım aç karnına yiyorum tedavi için

sbah:2 dilim kepekli ekmekten tost
domates
salatalık

aralar:
2 fincan yeşil çay
kayısı kurusu toplam6-7 tane falan

batırdım ortalığı ayyy ne biçim menüler bu ya

Son düzenleme:

Yazdıklarını ağlayarak okudum canım..
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.. İnsan ölümü sevdiklerine konduramıyor işte.
O da hayatın bir gerçeği ama kabul etmemek için aklımızın en dibine yerleştiriyoruz.
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin ama anne babanın ölümü konduramıyorum nedense.
Neyse bu konuları şimdilik kapatalım mı içim cız ediyor..

canım beniimmmm çocukların için çok zor gerçekten.
maşallah sizee.ben de oğluma deneyim bari.gerçi hala süte alıştıramadım ama neyseeee...
sağol canımm... başladınız mı bebiş hazırlıklarına canımcımmm.
ayyy inş bi şey olmaz yaaa çok üzüldümmm gerçekten.diyecek bi şey bulamıyorum yapanlara.

canım inşş hayırlısıyla hamile kalısın vee bebişini kucağına alırsın.

yine sayfalar ilerlemiş yetişebilene aşk olsun..

hayırlısı olsun da yenisini alırdın 350 ye.gitsin bencede hakkını arasın iyi bişi yapsınlar
hadi iyi sohbetler çok dedikodu yapmayın ha :)
yok kıss yenisi o fiyata olurmu...2 yıl önce 1500liraydı şimdi yeni versiyonları çıktı düşünemiyorum fiyatını ve kendime kızıyorum nekadar dikkatsizim...bnm yüzümden masraf çıktı bu dar zamanımızda..
komşum evde yoktu evde durduqunu görmedimki ben qibi şimdide tel açtı ama ben başka biryere gidicem..belki kapıdan bir selam veririm..

bencedeeee

evet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmm

eveeeettt örnek sena menüleri geldiiiii.çok özlemişimmm.ben de paylaşıcam yaaaaa.bööle olmuyo gerçekten.
öhömm öhömmm örnek sena menülerii

ahh canım canım canım benimmm....ölürüm ben onaaa..ayy gözlerim doldu bian...tatlım benimmmm

Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun..bende biraz önce izledim haberi...Rabbim yaralı olanlara acil şifalar versin...

Arkadaşlar...
diqer topikte bir arkadaşımızın evine bulaşık makinesi servisi gelmiş ve kesinlikle tablet deterjan kullanmayın demiş...1 tatlı kaşıqı deterjan yeter hatta bulaşık azsa 1 çay kaşıqı kafidir demiş yoksa iyi durulamıyormuş ve deterjan yiyormuşuz...kızlar bende hep tablet kullanıyorum evdeki bitsin hemen tozdeterjan alıcam sizde kullanmayın...deterjan kalıntıları kanser yapıyor biliyosunuz...dikkat edelim arkadaşlar..
ezan okundu namaz kılıp arkadaşıma gidicem..arada girip okuyum dedim yoksa hızınıza yetişilmiyor...iyi sohbetlerrr....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…