senacımm menülerimi yorumlarmısın lütfen..
fikirlerine ihtiyacım var
canım tam gün olarak yazarsan yorumlarım...öbür türlü eksik kaldıqı için yazmıyorum...ama gün içinde hamurişi yiceksen (lahmacun)vs...sabah ekmek yememelisin..yoksa dengeleyemezsin..birde öqünlerimizi yemeden yazmayalım deqişebiliyor...akşam en son yemeqimizi yedikten sonra paylaşalım menülerimizi..ertesi günde yazabilirsiniz...hadi gidiyorum ben size iyi sohbetler
bencede bende başaldım yeniden yazmaya..hem sena ve çok kilo veren diğer ustalara ihtiyacımız var..bende 6aydır burdayım ama pek örnek usta olamadım ama:evet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmm
eveeeettt örnek sena menüleri geldiiiii.çok özlemişimmm.ben de paylaşıcam yaaaaa.bööle olmuyo gerçekten.
yok dün yiyemedi
Sen dünde lahmacun yememiş miydinn???
Yanlış mı hatırlıyorum acaba:44:
Lahmacunun kalorisi pek yok bildiğim kadarıyla ama hergün aynı yeme bence tavuklu salata da güzel olur yanında ayran falan.
Mideni de çalıştırır hem kabızlık problemim var diyodun.
Tavukları yagsız tavada kızart. Göbek, domates, soğann yanında ayrann ohh misss
Siparişim gelse de yesem
canım benim...ben bile daha babam annem yaşarken yoklukları aklıma gelince ağlarım ki rabbi sana sabır versin,çünkü sabrı sürekli dilemek lazım,üstünden nekadar zamadan da geçse...denecek bişeyde yok zaten yaşam gibi ölümde bir gerçek.zamanı gelen gidiyor.
hani derlerya şunu yapanda ölüyor bunu yapanda.ama bu sözde atlanan ayrıntı ne şekilde öleceğimizi kendimiz seçiyoruz malesef.babacım kendine biraz daha baksaydı gözümüzün önünde eriyerek değilde belki başka bir şekilde ama yine o saatte ölürdü.Ama yinede üzülmüyorum ani bir ölüm herkesi yıkar ama bazen hastalıklar karşısında insan istemesede kendini hazırlıyor.ama insan yinede konduramıyor elbetteki.
tüm aile öleceğini bekliyorken ben bunu bilmiyodum bile.baba şunu yapacağız dediğimde sen yaparsın kızım ben yapamam demişti.ozaman bana ayrılacağını şifrelide olsa söylemeye çalışmış ama ben anlamamıştım.çok acıdırki aramızdaki son konuşma onu yere düşmek üzereyken tutmuştum.tut beni kızım demişti tuttum baba dedim kendimi bana bırak demiştim.ben onu sıkı tutmuştum ama o neyazıkki beni bıraktı.gerçekten zor bi andı.
size anlatıp duygulandırmak istemezdim ama bu ergeç hepimizin başına gelecek.dilerimki bu anne babalarımızın değilde bizim başımıza gelir.aanne baba acısı zamanla geçiyor vakti geldi deniyor ama evlat acısı asla unutulmuyor.dilerim sadece bizim yüreklerimize Rabbim ölüm acısını verir.Allah büyüklerinize uzun ömür versin ama birgün zamanı geldiğimde sözlerimi hatırlar acınızı biraz olsun hafifletirsiniz inşallah.çünkü herkes kendi acısını bilir en büyük teselliyi yine siz kendinize verirsiniz.
Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
eşime göre başladı ama bana göre deilcanım beniimmmm çocukların için çok zor gerçekten.
maşallah sizee.ben de oğluma deneyim bari.gerçi hala süte alıştıramadım ama neyseeee...
sağol canımm... başladınız mı bebiş hazırlıklarına canımcımmm.
ayyy inş bi şey olmaz yaaa çok üzüldümmm gerçekten.diyecek bi şey bulamıyorum yapanlara.
canım inşş hayırlısıyla hamile kalısın vee bebişini kucağına alırsın.
yine sayfalar ilerlemiş yetişebilene aşk olsun..
yok kıss yenisi o fiyata olurmu...2 yıl önce 1500liraydı şimdi yeni versiyonları çıktı düşünemiyorum fiyatını ve kendime kızıyorum nekadar dikkatsizim...bnm yüzümden masraf çıktı bu dar zamanımızda..
komşum evde yoktu evde durduqunu görmedimki ben qibişimdide tel açtı ama ben başka biryere gidicem..belki kapıdan bir selam veririm..
bencedeeee
öhömm öhömmm örnek sena menülerii
ahh canım canım canım benimmm....ölürüm ben onaaa..ayy gözlerim doldu bian...tatlım benimmmm
Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun..bende biraz önce izledim haberi...Rabbim yaralı olanlara acil şifalar versin...
Arkadaşlar...
diqer topikte bir arkadaşımızın evine bulaşık makinesi servisi gelmiş ve kesinlikle tablet deterjan kullanmayın demiş...1 tatlı kaşıqı deterjan yeter hatta bulaşık azsa 1 çay kaşıqı kafidir demiş yoksa iyi durulamıyormuş ve deterjan yiyormuşuz...kızlar bende hep tablet kullanıyorum evdeki bitsin hemen tozdeterjan alıcam sizde kullanmayın...deterjan kalıntıları kanser yapıyor biliyosunuz...dikkat edelim arkadaşlar..
ezan okundu namaz kılıp arkadaşıma gidicem..arada girip okuyum dedim yoksa hızınıza yetişilmiyor...iyi sohbetlerrr....
...canım kader arkdaşımslm kızlar nbr???
ben malumunuz hast ile uğraşıyorum tüp bebeğe başladım tekrardan
diyete devam ama çok sıkı değil asıl transfer sonrası çoookk dikkat etmeliyim
bu gün dr ne dese beğenirsiniz enerji içeceği iç dedi
diyetteyim diyemedim tabiki ne yapacam bilmeme ama ohss riskim var sanırım dr demesede
ohss yumurtaların aşırı uyarılmasından karın içi su toplaması kısaca
neyse menülerimide yazayım artık 2 ana öğün yiyorum
dün 14:30
kısır yedim 3 servis kaşığı falan
elma
armut
aralarda tabi
19:00 gibide
2 cezerye yedim
1-2 saat sonra bayram çikolatası
günü kapadım
not:hergün 2-3- kez arı sütü polen bal karışım aç karnına yiyorum tedavi için
sbah:2 dilim kepekli ekmekten tost
domates
salatalık
aralar:
2 fincan yeşil çay
kayısı kurusu toplam6-7 tane falan
batırdım ortalığı ayyy ne biçim menüler bu ya
AMİN sağol canım inşallahcanım beniimmmm çocukların için çok zor gerçekten.
maşallah sizee.ben de oğluma deneyim bari.gerçi hala süte alıştıramadım ama neyseeee...
sağol canımm... başladınız mı bebiş hazırlıklarına canımcımmm.
ayyy inş bi şey olmaz yaaa çok üzüldümmm gerçekten.diyecek bi şey bulamıyorum yapanlara.
canım inşş hayırlısıyla hamile kalısın vee bebişini kucağına alırsın.
yine sayfalar ilerlemiş yetişebilene aşk olsun..
...canım kader arkdaşımallah yardımcın olsun inş.tedavin yolunda giderde kaliteli yumoşalrın olur canım..
ve hayırlısyla transferin olur sonuç bekleriz burda inş.olumlu sonuç olucak
yemene dikkat et kafandanda kiloyu at stres yapma...
yok dün yiyemedinasip olmadı ya..
evet senin tarifin süpper..bende iftara eşim palamut alsada yapsam diyorum,,balığı çok severimn eşim karadenizli ama ben ondan çok hastasıyım...
hele hamsi,istavrit...şimdi palamut zamanı,dünden çorba ve azpatates salatada var...
............ÇOK UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM,OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN,OKUYANDA TAKSİT TAKSİT OKUSUNAMİN sağol canım inşallah
canım benimAmin hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
cuma yumoş toplanacak :94:
sen ne yaptın neye karar verdin?????
kiloyu attım gittti bilezaten çok dikkat edemiyom bu ara
yinede ölçülü yemeye çalışıyom mesela birazdan makarna yiyecem ne yapayım hast geldim en kolayı o:78:
neyse yazacam gelişmeleri öptüm görüşürüz
topiğin 3. ve 4. hamişi ikimiz olcaz inş
............ÇOK UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM,OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN,OKUYANDA TAKSİT TAKSİT OKUSUN
bu sefer sanki beynim bomboş konuşamıyorum artık bu meseleyi...
ankaraya gittim ,babamın gözüNE üzüldüm...
p.tesi adet oldum 2 gün sancı çektim...
biyandan istanbula giden doktorumla irtibat kurdum embriyolar ank.dan oraya taşınabilecekmiş..
acıbademde histereskopi için bidaha muayene yapılıp gerek varmı karar verilecekti,olursam histereskoi 2.5 milyar..çok pahalı...ank.daki merkezde 900 bu bile çok gelmişti...
embriyo transferi 950ymiş,ank.dada 1.5 diyolardı...
ankaradkai merkezle sorunlar oldu diye eşim kesin olarak ilişkiyi ordan kesicez dedi ve ben tam bunları düşünürken embryoalırmın olduğu merkez hakkında haberler çıktı...
netdede vardı..
hani dışarıdan doktorlar gönderiyor ya komisyaon alıyolarmış..bu benim aklıma gelridi kimse allah rızasına tavsiye etmez ya...
ki banada burdan olsun hastalardan olsun tavsiye eden oldu şimdi burdkai doktorlardan şüpheleniyorum ama sorucam rastladığımda..
asıl üzücü olan tedavi gerektirmeyecek hastaları tüp bebeğe ank.ya göndermeleri..
gönderen doktorada,kabul eden tedavi alan proflara ne demeli bilmiyroum...
okadar kariyer,ün,okuma ama vicdanlaırna bak...
hem sağlığın hem paran gidiyro kolaymı yaaa...
ilk tüpbebek denememiz raporlu 5 milyar ilaçlar dahil...
bunu ne kadar zorlukla ödeyenler var bende çokz engin değilim ama ödeyebilirim...
ya umutlarr
bunları yaşamayan bilemez zorluğunu çketiğin ağrı sancıyamı yanarsın...paranamı..
tabiki tutmadığında para aklımıza gelmedi ama yinde zor yani...
bu beni mahvetti bizde ihmale geldikmi diye .çünkü çok kalabalık ve küçük bina..anlıyordum güme gideceğimi ama tedaviye başlamıştım bikere..
transfer zorluğundan anladım acele etmelerinden ben kasılıyorum onların acelsei vardı sırada çok hasta vardı çünkü...
1haftadır başağrısı çekiyorum..
dudaklaırm patladı ank.da hep...
neyse cuma eşimle buluştuk ben evden oda kurs yerinden geldi(.çokta romantik oldu eskisi gibi kızlayda buluşmakama umrumuzda romantiklik düşmüşüz derdimizin peşine....)
gittik tüpbebek merkezine binayı görünc eneson ordan nasıl ağlayarka ayrıldığım geldi aklıma..
tek prof kaldı ve binada in cin top oynuyor..olamaz yaa aynı devlet hastanesiydi yani sanki bedava gibi görsen..hocayla muhatap olmak istemei eşim,sekreter görüştürelim dedi sizi çok negatif gödrüdm dedi...
sanırım son olaydan ötürü dedi konuşmadık fazla...
embryoalırm hakkında konuştuk taşınabilirmiş azot tankıyla...aynı gün içinde..
dosyamı alcaktık aslını vermezlermiş yasakmış..
zaten ben oraya başladım lap diye..sadece orda 1.tüpbebekte yapılanalr lazım neyse 2saat beklettiler,1zarf verdiler elimize...ve çıktık eşim ohhhh çekti ama....
şimdi yeni umudumuzun peşine düşeceğiz,donmuş embryoalırmı han,ig merkezde olacağını....
hemen cumartesi azkalsın istanbula gidiyoduk hocanın simi habere karışmış,aslında poziitf insandı ama ordanda vazgeçtik hem pahalı hem uzak şimdilik gerek yok...
kimse benim babamın oğluda değil,samsunda olabilir artık bilmiyorum...
hayırlı doktorlarla karşılaşırız inş...
en sonki olumsuzluk ank.dan dönerken az kalsın kaza geçirecektik,eşim iiyi refleks yaptıda kurtulduk ..bizde bişey yok sadece ben arkda oturyodum sarsılmayla..sol kolumu çarptım sanırım sonradan ağırmaya başladı..ve o kısa anda insan nasıl korkuyor dedim girdik galiba kamyonun altına...rabbim beterinden lorusun verilcek sadakamzı varmış,eşim hep verir yola çıkarken ama bende vericem yine...anamızın,babamzıın duası yetişti belkide...
yoğurt güzeldir sağlıktır.ama ben sağlıklı şeyleri hiç sevmemTotomu kaldırıp hazırlıyım yoksa hazır şeylerden verdiğim kiloyu da alıcam
Pırasa, ıspanak, semizotu bayılıyorum bu üçlüye
Zaten bi kaşık ıspanağa 2.500 gr yogurdun yarısıyla yiyorum :9
Babam geçen diyo seni yoğurt bide su alana vericem diye
güzel bir evlat olduğumu sanmıyorum.düşüncelerimi hayata pek fazla yansıtamıyorum nedenseallah mekanini cennet etsin cok zor
sende cok güzel bir evlat olmussun okudum kadar :97:
ya daha aklimda sana yazacak cok seyim vardin senlen sohbet etmeyi seviyorum ama yanimda bi isarkadasim var kafami karistirdi iyicecok konusuyo bir de sus sana be kadin ben cikiyorum yine
sefertası kültürü yok olunca zaten kiloda hastalıklarda arttı.mis gibi ev yemeği yemek varken dışardan beslenip kalp ve damar sağlığını bozup kilo aldı halkımız.oda esnafın ekmek kapısı ama dışardan yeme alışkanlığı üretim kalitesinide sunulan hizmet kalitesinide düşürmeye başladı ne yazıkki.ınsallah yaa basaramadan hamıle kalmayım da:18:
allah kabul etsın canım bende 6 gün tutamasamda bıkac gün tutmak ıstıyorum ay cıkmadan ama bakalım
bende az yemek taşımadım sefer tasıylaeski iş yerimde yemek ımkanı yoktu bende hazır pek sevmıyordum ve oda kısıtlıydı sımıt felan dısarda yesen de hergün aldıgın para ona gıdecektı maasım daha azdı bende bı gün önce aksamdan kalan yemeklerden koyup getırıyordum sabah kalorıfere koyuyordum öğlene kadar sıcacık oluyordu bı güzel yiyordum
bende çıkmadan önce okudum belirsiz deniyodu patlama sebebi.ama bariz belli iş yeri vs patlaması değil direk arabaların ortasında patlamış.Rabbim yaralılara şifa ailelerine sabır ve görev başındaki polislerimiz doktorlarımıza kolaylık çevredekilere metanet versin.Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
amin cümlemizin atalarının mekanı cennet olsuntatlım Allah babana rahmet etsin.. mekanını cennet eylesin...
bayram şekeri gibi olmuşsunslm kızlar nbr???
ben malumunuz hast ile uğraşıyorum tüp bebeğe başladım tekrardan
diyete devam ama çok sıkı değil asıl transfer sonrası çoookk dikkat etmeliyim
bu gün dr ne dese beğenirsiniz enerji içeceği iç dedi
diyetteyim diyemedim tabiki ne yapacam bilmeme ama ohss riskim var sanırım dr demesede
ohss yumurtaların aşırı uyarılmasından karın içi su toplaması kısaca
neyse menülerimide yazayım artık 2 ana öğün yiyorum
dün 14:30
kısır yedim 3 servis kaşığı falan
elma
armut
aralarda tabi
19:00 gibide
2 cezerye yedim
1-2 saat sonra bayram çikolatası
günü kapadım
not:hergün 2-3- kez arı sütü polen bal karışım aç karnına yiyorum tedavi için
sbah:2 dilim kepekli ekmekten tost
domates
salatalık
aralar:
2 fincan yeşil çay
kayısı kurusu toplam6-7 tane falan
batırdım ortalığı ayyy ne biçim menüler bu ya
dediğin gibi benim dediğim hiçkimsenin başına böyle bişey gelmez olmaz diyosun ama vakti geldiğinde anlıyosun senin Allahın diğer kullarından farklı olmadığınıYazdıklarını ağlayarak okudum canım..
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.. İnsan ölümü sevdiklerine konduramıyor işte.
O da hayatın bir gerçeği ama kabul etmemek için aklımızın en dibine yerleştiriyoruz.
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin ama anne babanın ölümü konduramıyorum nedense.
Neyse bu konuları şimdilik kapatalım mı içim cız ediyor..
teknolojik ürünleri takip etmek zor ama herzaman bugün aldığın ürün yarınkinden pahalıya denk gelir.şuan kullandığım laptopu 4 yıl önce hemde büyük bir indirimde 2000 tl ye almıştık.şimdi 2000 verdiklerinle aya uçarsın.pcde yaptıkların nete girmek ve bazı şeyleri arşivlemekten ibaretse çok bi özelliği olan bişey almanın mantığı yok.nisan ayında küçük laptoplardan aldım ozaman için son modeldiki üzerine kaç model daha çıktı işimi fazlasıyla görüyor.ve nerdeyse senin tamire verdiğin para kadar para verdik.demek istediğim okadar parayla sende işini görebileceğin rahat taşıyabileceğin küçük bişiler alabilirdin.yok kıss yenisi o fiyata olurmu...2 yıl önce 1500liraydı şimdi yeni versiyonları çıktı düşünemiyorum fiyatını ve kendime kızıyorum nekadar dikkatsizim...bnm yüzümden masraf çıktı bu dar zamanımızda..
komşum evde yoktu evde durduqunu görmedimki ben qibişimdide tel açtı ama ben başka biryere gidicem..belki kapıdan bir selam veririm..
bencedeeee
öhömm öhömmm örnek sena menülerii
ahh canım canım canım benimmm....ölürüm ben onaaa..ayy gözlerim doldu bian...tatlım benimmmm
Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun..bende biraz önce izledim haberi...Rabbim yaralı olanlara acil şifalar versin...
Arkadaşlar...
diqer topikte bir arkadaşımızın evine bulaşık makinesi servisi gelmiş ve kesinlikle tablet deterjan kullanmayın demiş...1 tatlı kaşıqı deterjan yeter hatta bulaşık azsa 1 çay kaşıqı kafidir demiş yoksa iyi durulamıyormuş ve deterjan yiyormuşuz...kızlar bende hep tablet kullanıyorum evdeki bitsin hemen tozdeterjan alıcam sizde kullanmayın...deterjan kalıntıları kanser yapıyor biliyosunuz...dikkat edelim arkadaşlar..
ezan okundu namaz kılıp arkadaşıma gidicem..arada girip okuyum dedim yoksa hızınıza yetişilmiyor...iyi sohbetlerrr....
babanın hastalığı konusunda yine konuşmuştuk hatta ben yine böyle dertlenip anlatmıştımbencede bende başaldım yeniden yazmaya..hem sena ve çok kilo veren diğer ustalara ihtiyacımız var..bende 6aydır burdayım ama pek örnek usta olamadım ama:
yok dün yiyemedinasip olmadı ya..
evet senin tarifin süpper..bende iftara eşim palamut alsada yapsam diyorum,,balığı çok severimn eşim karadenizli ama ben ondan çok hastasıyım...
hele hamsi,istavrit...şimdi palamut zamanı,dünden çorba ve azpatates salatada var...
canım benim...ben bile daha babam annem yaşarken yoklukları aklıma gelince ağlarım ki rabbi sana sabır versin,çünkü sabrı sürekli dilemek lazım,üstünden nekadar zamadan da geçse...
ankarada eşim kursta kaldı otellleiri rahatdı bide annemlere uzak diye gelmedi bende annemlerde kaldım...
babam yılalrdır çok rahtsızlık çekti,safrada çamur oluştu,sarılık kanına bulaştı,karaciğerde az hasar başladı,bel fıtığı çıktı...
kanı sürekli normal değil,halsizlik var,sesi yorgun ama hep iyim derim maaşşalh sabrına yaşına göre yaşlı gösterir ama hayatta ya şükürki babam....
şimdide en öenmli sorunu gözleri...okumaya çok meraklıdır,dışarıdan lisa okudu,işe giderken ankrada 1saat yollarda kitap okurmuş biz küçükken,dışarıdan üniveriste okuycaktı ama gözleri dayanamadı...1hafatdır perişen oldum duyunca..retina yırtılması olduğundan babamın ameliaytlık durumuda yok...
gözlük kullanıyor du ama ileri derece görmeme sorunu var...3derece daha artmış...
çok ağladım gözü ışığı yaşlandıkça bitecekmi diye..canım babacım çaktırmıyor bile hala üzülmüş çok....
çaresiz kaldım duadan başka yapacağım ne var bilmiyorum..
yasin kitabı almış büyük harfli okadar yakından bakıyoki ...
karanlıkta çıkmaz mümkünse...
allah anneme sağlık versind eçoğu işi halletsin....göz benim babamdan dolayıçok hassas konumdur,dışarıda ağma görünce ağlarım hemen..
rabbim şifa versin tüm hastalıkalra ve hastalara....
hadi yaa..çok üzlüdüm bi bakayım tvye...allah yarıdm etisn yaralılara...
kıslarrrrr ben geldim
ben bugün sabah 1 simit ve 1 küçük krem peynir 1 bard şekersiz çay içtim
ara: 1 büyük brd yeşil çay
öğle: salata çeşitlerinden 1 tabak
ya simit yememelimiydim acaba
ne çok şey yaşamışsın canım.bi kurban kesin başınızın gözünüzün sadakası olsun.inşallah bundan sonra güzel olaylar ve hayırlı haberler duyarak mutlu huzurlu günler geçirirsin eşin ve ailenle............ÇOK UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM,OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN,OKUYANDA TAKSİT TAKSİT OKUSUN
bu sefer sanki beynim bomboş konuşamıyorum artık bu meseleyi...
ankaraya gittim ,babamın gözüNE üzüldüm...
p.tesi adet oldum 2 gün sancı çektim...
biyandan istanbula giden doktorumla irtibat kurdum embriyolar ank.dan oraya taşınabilecekmiş..
acıbademde histereskopi için bidaha muayene yapılıp gerek varmı karar verilecekti,olursam histereskoi 2.5 milyar..çok pahalı...ank.daki merkezde 900 bu bile çok gelmişti...
embriyo transferi 950ymiş,ank.dada 1.5 diyolardı...
ankaradkai merkezle sorunlar oldu diye eşim kesin olarak ilişkiyi ordan kesicez dedi ve ben tam bunları düşünürken embryoalırmın olduğu merkez hakkında haberler çıktı...
netdede vardı..
hani dışarıdan doktorlar gönderiyor ya komisyaon alıyolarmış..bu benim aklıma gelridi kimse allah rızasına tavsiye etmez ya...
ki banada burdan olsun hastalardan olsun tavsiye eden oldu şimdi burdkai doktorlardan şüpheleniyorum ama sorucam rastladığımda..
asıl üzücü olan tedavi gerektirmeyecek hastaları tüp bebeğe ank.ya göndermeleri..
gönderen doktorada,kabul eden tedavi alan proflara ne demeli bilmiyroum...
okadar kariyer,ün,okuma ama vicdanlaırna bak...
hem sağlığın hem paran gidiyro kolaymı yaaa...
ilk tüpbebek denememiz raporlu 5 milyar ilaçlar dahil...
bunu ne kadar zorlukla ödeyenler var bende çokz engin değilim ama ödeyebilirim...
ya umutlarr
bunları yaşamayan bilemez zorluğunu çketiğin ağrı sancıyamı yanarsın...paranamı..
tabiki tutmadığında para aklımıza gelmedi ama yinde zor yani...
bu beni mahvetti bizde ihmale geldikmi diye .çünkü çok kalabalık ve küçük bina..anlıyordum güme gideceğimi ama tedaviye başlamıştım bikere..
transfer zorluğundan anladım acele etmelerinden ben kasılıyorum onların acelsei vardı sırada çok hasta vardı çünkü...
1haftadır başağrısı çekiyorum..
dudaklaırm patladı ank.da hep...
neyse cuma eşimle buluştuk ben evden oda kurs yerinden geldi(.çokta romantik oldu eskisi gibi kızlayda buluşmakama umrumuzda romantiklik düşmüşüz derdimizin peşine....)
gittik tüpbebek merkezine binayı görünc eneson ordan nasıl ağlayarka ayrıldığım geldi aklıma..
tek prof kaldı ve binada in cin top oynuyor..olamaz yaa aynı devlet hastanesiydi yani sanki bedava gibi görsen..hocayla muhatap olmak istemei eşim,sekreter görüştürelim dedi sizi çok negatif gödrüdm dedi...
sanırım son olaydan ötürü dedi konuşmadık fazla...
embryoalırm hakkında konuştuk taşınabilirmiş azot tankıyla...aynı gün içinde..
dosyamı alcaktık aslını vermezlermiş yasakmış..
zaten ben oraya başladım lap diye..sadece orda 1.tüpbebekte yapılanalr lazım neyse 2saat beklettiler,1zarf verdiler elimize...ve çıktık eşim ohhhh çekti ama....
şimdi yeni umudumuzun peşine düşeceğiz,donmuş embryoalırmı han,ig merkezde olacağını....
hemen cumartesi azkalsın istanbula gidiyoduk hocanın simi habere karışmış,aslında poziitf insandı ama ordanda vazgeçtik hem pahalı hem uzak şimdilik gerek yok...
kimse benim babamın oğluda değil,samsunda olabilir artık bilmiyorum...
hayırlı doktorlarla karşılaşırız inş...
en sonki olumsuzluk ank.dan dönerken az kalsın kaza geçirecektik,eşim iiyi refleks yaptıda kurtulduk ..bizde bişey yok sadece ben arkda oturyodum sarsılmayla..sol kolumu çarptım sanırım sonradan ağırmaya başladı..ve o kısa anda insan nasıl korkuyor dedim girdik galiba kamyonun altına...rabbim beterinden lorusun verilcek sadakamzı varmış,eşim hep verir yola çıkarken ama bende vericem yine...anamızın,babamzıın duası yetişti belkide...
simit sorun değil haftada 1 olabilir.zaten öğleyinde bişey yememişsinkikıslarrrrr ben geldim
ben bugün sabah 1 simit ve 1 küçük krem peynir 1 bard şekersiz çay içtim
öğle: salata çeşitlerinden 1 tabak
ya simit yememelimiydim acaba
başladınmı yin etavuk ızgarayaamanınnnnnnnnnnnnnn geldım nıhayet
yoruldum, neredeyse altıma yapcak halde ve karnım guruldaya guruldaya ofıse zor yetıstım
hemen yemek sıparıs ettım, tavuk ızgara, onu yedım az önce hatta yanında sütlü tatlı gondermısler ona da kaşık attım dayanamayıp :26:
ama boyle karnımda mı yoksa mıdemde mi anlayamadıgım acaıp bı agrı var, az once gırdı bıcak gıbı, ıkı buklum yazıyorum bunları
ankaradaki patlamayı duymussunnuzdur herhalde, o ara adlıyedeydım tabı, telinde sesı kapalıydı titreşim acıktı ama elımde dosyalar fılan tel cantadaydı hıc duymamısım, patlama oldugunu da bılmıyorum tabı, herkes aramıskardeşim panık olmuş ıyıce ben telede bakmayınca :26: herkese tek tek döndüm, ıyı oldugumu haber verdım, inşallah patlamaya maruz kalanlarda saglıklarına kısa zamanda kavusurlar...
bu arada hafta sonu evlilik yıldönümümüzdü..
kaza yapıcka gibi olunca aklıma geldi 7.yılımıza girerken ölecekmiydik...özel bişey yapamadık zaten kafamız iyi değildi,annemlerdeydik.erkek kardeşimi antepe üniversitey uğurladık..
ayşebaharın çocukalır gibi 2 kız 2 oğlanız..son numaramızda uçtu yuvadan,annemlere çok zor geldi,ankara ve çevresi olmayınca...ne kadar boy 2metreye yakın olsada o hala evin küçüğü,bebeği...
annelik ne zormuş ya ağlayıp durdu...inş.meslek saihib olurda görürüz...
ben bile olmayan evladıma ağlarken...rabbim veriyor bu annelik duygusunu işte....
neyse önümüzdkei günlerde yemeğe gideriz galiba...
eşim diyorki ama diyetteyiz canım ya göbeğine laf atmışlar şişkomun..
dedim ızgara salata yeriz..iyi demişim demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?