70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senacımm menülerimi yorumlarmısın lütfen..
fikirlerine ihtiyacım var

canım tam gün olarak yazarsan yorumlarım...öbür türlü eksik kaldıqı için yazmıyorum...ama gün içinde hamurişi yiceksen (lahmacun)vs...sabah ekmek yememelisin..yoksa dengeleyemezsin..birde öqünlerimizi yemeden yazmayalım deqişebiliyor...akşam en son yemeqimizi yedikten sonra paylaşalım menülerimizi..ertesi günde yazabilirsiniz...hadi gidiyorum ben size iyi sohbetler

ben sabahtost ekmeğiyle hazırlanmış tost yemiştim
öğlen lahmacun yemim mi? :26:

evet sizin geçmiş daha fazla sanırım.ben de seni çok seviyorummmm

eveeeettt örnek sena menüleri geldiiiii.çok özlemişimmm.ben de paylaşıcam yaaaaa.bööle olmuyo gerçekten.
bencede bende başaldım yeniden yazmaya..hem sena ve çok kilo veren diğer ustalara ihtiyacımız var..bende 6aydır burdayım ama pek örnek usta olamadım ama:

yok dün yiyemedinasip olmadı ya..
evet senin tarifin süpper..bende iftara eşim palamut alsada yapsam diyorum,,balığı çok severimn eşim karadenizli ama ben ondan çok hastasıyım...
hele hamsi,istavrit...şimdi palamut zamanı,dünden çorba ve azpatates salatada var...
canım benim...ben bile daha babam annem yaşarken yoklukları aklıma gelince ağlarım ki rabbi sana sabır versin,çünkü sabrı sürekli dilemek lazım,üstünden nekadar zamadan da geçse...
ankarada eşim kursta kaldı otellleiri rahatdı bide annemlere uzak diye gelmedi bende annemlerde kaldım...
babam yılalrdır çok rahtsızlık çekti,safrada çamur oluştu,sarılık kanına bulaştı,karaciğerde az hasar başladı,bel fıtığı çıktı...
kanı sürekli normal değil,halsizlik var,sesi yorgun ama hep iyim derim maaşşalh sabrına yaşına göre yaşlı gösterir ama hayatta ya şükürki babam....
şimdide en öenmli sorunu gözleri...okumaya çok meraklıdır,dışarıdan lisa okudu,işe giderken ankrada 1saat yollarda kitap okurmuş biz küçükken,dışarıdan üniveriste okuycaktı ama gözleri dayanamadı...1hafatdır perişen oldum duyunca..retina yırtılması olduğundan babamın ameliaytlık durumuda yok...
gözlük kullanıyor du ama ileri derece görmeme sorunu var...3derece daha artmış...
çok ağladım gözü ışığı yaşlandıkça bitecekmi diye..canım babacım çaktırmıyor bile hala üzülmüş çok....
çaresiz kaldım duadan başka yapacağım ne var bilmiyorum..
yasin kitabı almış büyük harfli okadar yakından bakıyoki ...
karanlıkta çıkmaz mümkünse...
allah anneme sağlık versind eçoğu işi halletsin....göz benim babamdan dolayıçok hassas konumdur,dışarıda ağma görünce ağlarım hemen..
rabbim şifa versin tüm hastalıkalra ve hastalara....

hadi yaa..çok üzlüdüm bi bakayım tvye...allah yarıdm etisn yaralılara...

eşime göre başladı ama bana göre deil

saol canım.evet ya benımde ıcıme sınmıyor hıc bulasık makınesınde yıkananlar aslında toz deterjana gecmek lazımda sımdı hep tablet varmıkı hala toz olanlardan.ben tatıle gıderken bulasık makınesını calıstırmıstım o aksam ama sabah fırsat olmadı yerleştiremedim ve eve döndüğümde tabaklarda hep deterjan kalıntısı vardı suya tutup kullandım yanı iyice kuruyunca ortay acıkıyo bence yoks agörmüyoruzda gercekten yıyoruz ya ben bı ara yarım atıyodum annemler oyle yapıyo dıye sonra tüme döndüm olmadı oyle yaparım tekrar

...canım kader arkdaşımallah yardımcın olsun inş.tedavin yolunda giderde kaliteli yumoşalrın olur canım..
ve hayırlısyla transferin olur sonuç bekleriz burda inş.olumlu sonuç olucak
yemene dikkat et kafandanda kiloyu at stres yapma...

AMİN sağol canım inşallah

canım benim Amin hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
cuma yumoş toplanacak :94:
sen ne yaptın neye karar verdin?????
kiloyu attım gittti bile zaten çok dikkat edemiyom bu ara
yinede ölçülü yemeye çalışıyom mesela birazdan makarna yiyecem ne yapayım hast geldim en kolayı o:78:
neyse yazacam gelişmeleri öptüm görüşürüz
topiğin 3. ve 4. hamişi ikimiz olcaz inş

Hıı bi lahmacun muhabbeti hatırlıyordum daa..

Valla çok doydum 1 tane ızgarada gögüs yesillik koymuslar gögüs normalde cok büyük bişi değil.
Yeşilliğin yarısını yedim ufak ayranla baya tıkadı
Yaşasınn sağlıklı beslenmeye adım attım

............ÇOK UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM,OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN,OKUYANDA TAKSİT TAKSİT OKUSUN
bu sefer sanki beynim bomboş konuşamıyorum artık bu meseleyi...
ankaraya gittim ,babamın gözüNE üzüldüm...
p.tesi adet oldum 2 gün sancı çektim...
biyandan istanbula giden doktorumla irtibat kurdum embriyolar ank.dan oraya taşınabilecekmiş..
acıbademde histereskopi için bidaha muayene yapılıp gerek varmı karar verilecekti,olursam histereskoi 2.5 milyar..çok pahalı...ank.daki merkezde 900 bu bile çok gelmişti...
embriyo transferi 950ymiş,ank.dada 1.5 diyolardı...
ankaradkai merkezle sorunlar oldu diye eşim kesin olarak ilişkiyi ordan kesicez dedi ve ben tam bunları düşünürken embryoalırmın olduğu merkez hakkında haberler çıktı...
netdede vardı..
hani dışarıdan doktorlar gönderiyor ya komisyaon alıyolarmış..bu benim aklıma gelridi kimse allah rızasına tavsiye etmez ya...
ki banada burdan olsun hastalardan olsun tavsiye eden oldu şimdi burdkai doktorlardan şüpheleniyorum ama sorucam rastladığımda..
asıl üzücü olan tedavi gerektirmeyecek hastaları tüp bebeğe ank.ya göndermeleri..
gönderen doktorada,kabul eden tedavi alan proflara ne demeli bilmiyroum...
okadar kariyer,ün,okuma ama vicdanlaırna bak...
hem sağlığın hem paran gidiyro kolaymı yaaa...
ilk tüpbebek denememiz raporlu 5 milyar ilaçlar dahil...
bunu ne kadar zorlukla ödeyenler var bende çokz engin değilim ama ödeyebilirim...
ya umutlarr
bunları yaşamayan bilemez zorluğunu çketiğin ağrı sancıyamı yanarsın...paranamı..
tabiki tutmadığında para aklımıza gelmedi ama yinde zor yani...
bu beni mahvetti bizde ihmale geldikmi diye .çünkü çok kalabalık ve küçük bina..anlıyordum güme gideceğimi ama tedaviye başlamıştım bikere..
transfer zorluğundan anladım acele etmelerinden ben kasılıyorum onların acelsei vardı sırada çok hasta vardı çünkü...
1haftadır başağrısı çekiyorum..
dudaklaırm patladı ank.da hep...
neyse cuma eşimle buluştuk ben evden oda kurs yerinden geldi(.çokta romantik oldu eskisi gibi kızlayda buluşmakama umrumuzda romantiklik düşmüşüz derdimizin peşine....)
gittik tüpbebek merkezine binayı görünc eneson ordan nasıl ağlayarka ayrıldığım geldi aklıma..
tek prof kaldı ve binada in cin top oynuyor..olamaz yaa aynı devlet hastanesiydi yani sanki bedava gibi görsen..hocayla muhatap olmak istemei eşim,sekreter görüştürelim dedi sizi çok negatif gödrüdm dedi...
sanırım son olaydan ötürü dedi konuşmadık fazla...
embryoalırm hakkında konuştuk taşınabilirmiş azot tankıyla...aynı gün içinde..
dosyamı alcaktık aslını vermezlermiş yasakmış..
zaten ben oraya başladım lap diye..sadece orda 1.tüpbebekte yapılanalr lazım neyse 2saat beklettiler,1zarf verdiler elimize...ve çıktık eşim ohhhh çekti ama....
şimdi yeni umudumuzun peşine düşeceğiz,donmuş embryoalırmı han,ig merkezde olacağını....
hemen cumartesi azkalsın istanbula gidiyoduk hocanın simi habere karışmış,aslında poziitf insandı ama ordanda vazgeçtik hem pahalı hem uzak şimdilik gerek yok...

kimse benim babamın oğluda değil,samsunda olabilir artık bilmiyorum...
hayırlı doktorlarla karşılaşırız inş...
en sonki olumsuzluk ank.dan dönerken az kalsın kaza geçirecektik,eşim iiyi refleks yaptıda kurtulduk ..bizde bişey yok sadece ben arkda oturyodum sarsılmayla..sol kolumu çarptım sanırım sonradan ağırmaya başladı..ve o kısa anda insan nasıl korkuyor dedim girdik galiba kamyonun altına...rabbim beterinden lorusun verilcek sadakamzı varmış,eşim hep verir yola çıkarken ama bende vericem yine...anamızın,babamzıın duası yetişti belkide...

bu arada hafta sonu evlilik yıldönümümüzdü..
kaza yapıcka gibi olunca aklıma geldi 7.yılımıza girerken ölecekmiydik...özel bişey yapamadık zaten kafamız iyi değildi,annemlerdeydik.erkek kardeşimi antepe üniversitey uğurladık..
ayşebaharın çocukalır gibi 2 kız 2 oğlanız..son numaramızda uçtu yuvadan,annemlere çok zor geldi,ankara ve çevresi olmayınca...ne kadar boy 2metreye yakın olsada o hala evin küçüğü,bebeği...
annelik ne zormuş ya ağlayıp durdu...inş.meslek saihib olurda görürüz...
ben bile olmayan evladıma ağlarken...rabbim veriyor bu annelik duygusunu işte....
neyse önümüzdkei günlerde yemeğe gideriz galiba...
eşim diyorki ama diyetteyiz canım ya göbeğine laf atmışlar şişkomun..
dedim ızgara salata yeriz..iyi demişim demi...

kıslarrrrr ben geldim
ben bugün sabah 1 simit ve 1 küçük krem peynir 1 bard şekersiz çay içtim
ara: 1 büyük brd yeşil çay
öğle: salata çeşitlerinden 1 tabak
ara: 1 büyük brd yeşil çay

ya simit yememelimiydim acaba

siz benim uzun yazımı okuya durun bende işleirmi halledeyim
başvuru yaptım geldim burda oturuyorum hala..
2gündürde okadar stres sonrası halsizim,bide orucada başladım,iyide oldu bedenim dinlensin..
buarada ank.da akşamları bana iiy geldi yürüyüşe çıktım yememi abartmadım zaten kafa doluydu..
adetim yeni bitti bakalıma rtık yeniden 74 olucammı 75im şuan...
,bizim şer gördükleirmizde bir hayır vardır rabbim bilir doğruyu deyip teselli oluyorum..
canımız sağolsun değilmi?

canım bılıyorum demesı kolay cok zor bı durum sızın ıcın ama sen kendını cok sıkıyorsun stres yapıyorusn ve farketmedne sürekli karamsarlıga kapılıyorsun ınsan kötü düşünce terslikler de peşini bırakmıyo gercekten ılla olsun deme bence her zaman dedık hayırlısı versın herseyın Rabbim hepimize bıraz dınlen kafanı dagıtman lazım bence bu konuyu unutman lazım bırde bence basaka yerelrı deneyın sanırım ıyı ınsanlar cıkmamıs karsınıza sanssızlıklar yasamıssınız belkıde kednılıgıdne düzelecek hersey ne dıyım baska bılmıyorum kı Allah sabır versın hakkınızda hayırlısı olsun ben bu sekılde dıyorum her zaman bıseyı cok ıstemek ıyı olmuyor ters tepıyor.kaza olayında da gecmı solsun verılmıs sadkanız varmıs bızde tatılde uzak yere gıttık cocukla araba koltugu var ama durmuyo mecburen arkada benımleydı ama cok tehlıkelı sürekli aklıma geldı gdııp gelırken düşünmemeye calıstık 700 km az deıl cok şükür sag saglım gıdıp geldık Allah korusun canım

kdrcim yazdıklarını okudum..
Moralinin neden bozuk oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Kaza için cidden verilmiş sadakanız varmış.
Tüp bebek içinde bi yakınım yaptırıyor hemde 5. falan oldu sanırım.
Senin dediğin gibi aceleye getiriyorlar. Sanki çok ucuzmuş gibi bide operasyondan önce direkt parayı istiyolarmış.
Yakınımda diyordu orda senin duygun önemli değil sana para veren biri gibi davranıyolar.
Tamam hep benimle ilgilensinler istemiyorum ama en azından güleryüzlü olup insanı rahatlatabilirler diyordu.
Yeteri kadar kasılıyosun çünkü demişti.
Yakınıma başka bi spermi nakletmeyi bile teklif etmişler yasak oldugunu bile bile düşünebiliyo musun.

Allah inşaAllah hayırlısıyla yavruna kavuşturur canım.
Rabbim tüm bebiş isteyenlere versin..

Izgara salata olayı süper hem de doyurucu :)
Kh değerleri de 0 :)
Sevdim kdr ben seni

yoğurt güzeldir sağlıktır.ama ben sağlıklı şeyleri hiç sevmem süt severim peynir severim valla yoğurdu zoraki yiyorum 1 senede 5 kiloyu geçmez tükettiğim

güzel bir evlat olduğumu sanmıyorum.düşüncelerimi hayata pek fazla yansıtamıyorum nedense
sus be kadınnn :84::84::84:

sefertası kültürü yok olunca zaten kiloda hastalıklarda arttı.mis gibi ev yemeği yemek varken dışardan beslenip kalp ve damar sağlığını bozup kilo aldı halkımız.oda esnafın ekmek kapısı ama dışardan yeme alışkanlığı üretim kalitesinide sunulan hizmet kalitesinide düşürmeye başladı ne yazıkki.

bende çıkmadan önce okudum belirsiz deniyodu patlama sebebi.ama bariz belli iş yeri vs patlaması değil direk arabaların ortasında patlamış.Rabbim yaralılara şifa ailelerine sabır ve görev başındaki polislerimiz doktorlarımıza kolaylık çevredekilere metanet versin.

tatlım Allah babana rahmet etsin.. mekanını cennet eylesin...
amin cümlemizin atalarının mekanı cennet olsun

bayram şekeri gibi olmuşsun

dediğin gibi benim dediğim hiçkimsenin başına böyle bişey gelmez olmaz diyosun ama vakti geldiğinde anlıyosun senin Allahın diğer kullarından farklı olmadığını

teknolojik ürünleri takip etmek zor ama herzaman bugün aldığın ürün yarınkinden pahalıya denk gelir.şuan kullandığım laptopu 4 yıl önce hemde büyük bir indirimde 2000 tl ye almıştık.şimdi 2000 verdiklerinle aya uçarsın.pcde yaptıkların nete girmek ve bazı şeyleri arşivlemekten ibaretse çok bi özelliği olan bişey almanın mantığı yok.nisan ayında küçük laptoplardan aldım ozaman için son modeldiki üzerine kaç model daha çıktı işimi fazlasıyla görüyor.ve nerdeyse senin tamire verdiğin para kadar para verdik.demek istediğim okadar parayla sende işini görebileceğin rahat taşıyabileceğin küçük bişiler alabilirdin.

babanın hastalığı konusunda yine konuşmuştuk hatta ben yine böyle dertlenip anlatmıştım insan böyle şeyleri yaşamadan anlayamıyor.elinden bişey gelmiyor ne yazıkki.söylemişimdir benim annem yıllardır 4 duvar arasında yaşıyor.çokmu isterdi evlatlarına muhtaç olmayı ama hayat onu buna sürükledi.insan ailesinin gerçekten farklı ve özel olduklarını farklı hayatları gördükçe yaşadıkça anlıyor.

ne çok şey yaşamışsın canım.bi kurban kesin başınızın gözünüzün sadakası olsun.inşallah bundan sonra güzel olaylar ve hayırlı haberler duyarak mutlu huzurlu günler geçirirsin eşin ve ailenle

simit sorun değil haftada 1 olabilir.zaten öğleyinde bişey yememişsinki akşam ne yemeyi planlıyosun :26:

amanınnnnnnnnnnnnnn geldım nıhayet

yoruldum, neredeyse altıma yapcak halde ve karnım guruldaya guruldaya ofıse zor yetıstım

hemen yemek sıparıs ettım, tavuk ızgara, onu yedım az önce hatta yanında sütlü tatlı gondermısler ona da kaşık attım dayanamayıp :26:

ama boyle karnımda mı yoksa mıdemde mi anlayamadıgım acaıp bı agrı var, az once gırdı bıcak gıbı, ıkı buklum yazıyorum bunları

ankaradaki patlamayı duymussunnuzdur herhalde, o ara adlıyedeydım tabı, telinde sesı kapalıydı titreşim acıktı ama elımde dosyalar fılan tel cantadaydı hıc duymamısım, patlama oldugunu da bılmıyorum tabı, herkes aramıs kardeşim panık olmuş ıyıce ben telede bakmayınca :26: herkese tek tek döndüm, ıyı oldugumu haber verdım, inşallah patlamaya maruz kalanlarda saglıklarına kısa zamanda kavusurlar...

başladınmı yin etavuk ızgaraya afiyet olsun.
biz bile merak ettik seniki ailenin merak etmesi çok normal bin türlü senaryo geçiyor insanın kafasından bu durumlarda.bidahakine seni titretecek bi yerine koy telefonunu

nice yıllara canım belkıde kafanız dalgın dıye oyle kaza tehlıkesı gecırdınız allah korusun düşünme oyle seyler bızımde dün nıkah yıldönümümüzdü 4 yıl oldu bızımde sankı bana daha cok olmus gıbı gelıyo nedenkı acaba esımı yıllardır tanıyomusum hep hayatımdaymıs gıbı hıssedıyom cocuktan sonra ıyıc eyaslandım sanırım ben 4 yıl ondan uzun gelıyo hayatım tamamen degıstı çünkü evlenınc eınsan büyüdüğünü anlıyo yanı ben oyle oldum ozellıkle cocuk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…