Simit yerine tam tahıllı ekmekle tost yapsaydın şekerim keşke
Allah korusun hepimizi,..benim bebiş olsa kucağımda fırlardı herhalde..canım bılıyorum demesı kolay cok zor bı durum sızın ıcın ama sen kendını cok sıkıyorsun stres yapıyorusn ve farketmedne sürekli karamsarlıga kapılıyorsun ınsan kötü düşünce terslikler de peşini bırakmıyo gercekten ılla olsun deme bence her zaman dedık hayırlısı versın herseyın Rabbim hepimize bıraz dınlen kafanı dagıtman lazım bence bu konuyu unutman lazım bırde bence basaka yerelrı deneyın sanırım ıyı ınsanlar cıkmamıs karsınıza sanssızlıklar yasamıssınız belkıde kednılıgıdne düzelecek hersey ne dıyım baska bılmıyorum kı Allah sabır versın hakkınızda hayırlısı olsun ben bu sekılde dıyorum her zaman bıseyı cok ıstemek ıyı olmuyor ters tepıyor.kaza olayında da gecmı solsun verılmıs sadkanız varmıs bızde tatılde uzak yere gıttık cocukla araba koltugu var ama durmuyo mecburen arkada benımleydı ama cok tehlıkelı sürekli aklıma geldı gdııp gelırken düşünmemeye calıstık 700 km az deıl cok şükür sag saglım gıdıp geldık Allah korusun canım
herkese bi mana buluyorumda ben öğle yemeği yemedim yabi kocaman havuçla çekirdekli iri beyaz üzüm yedim şimdilik yetti bana 1-2 saat dayanıp akşam yemeğine geçiş yapmayı planlamaktayım
ya aslında aceleye geldi servise binmeme 5 dk kala uyandım yoksa evde kahvaltı yapmaya çalışıyorum buğun böyle oldu bundan sonraya dikkat ederim :)
oluruna bıraksan belkide her istediğin kolaylıkla olcak ama sende farkındasınki çok takıyor ve stres yapıyosun.Allah korusun hepimizi,..benim bebiş olsa kucağımda fırlardı herhalde..
bunu bende çok istiyorum canım...hiç bizaman çok ısrarcı olmak istemedim ama bu süreçte buldum kendimi..
sonuçta kendiliğindne gebelik,düşükleirm var belkide hepsi benim hatam stres yaptım ama bu stres elinde olmadan herkes yaparki...
nolduda hamile kalamaz oldum diye..
kişiliğm hassastır zaten iyice hassaslaştım ama inan arzucum ben olgunlaştım çok değiştim yani artık bidahaki tedavide inş.olmazda daha olumsuzu olursA DAHA dayanıklı olucağım kesin....
6ay oldu diğer tüpbebeğe..negatif kağıt elimde bankta oturdum yağmur yağıyor ben ağlıyorum anneme diyorumki bidaha denemiycem,istemiyorum...
ama olmadıkça kendiliğnden donmuş bebişleirm aklıma geldikçe heyecanlanıyorum istiyorum yeniden umut doluyorum...
yaşadığım talihsizlik beni beter yaptı çok hemde...
ki ben çok araştıran dikkatli insanım ama insan işin içine girmeyince anlamıyormuş..
arkdaşım 3.tüpbbeğe başlayamıyo neden duruyosun diyordum ona...
sağlık ocağında aile hekimi bana mezuniyetimi sordu çok bilgili dikkatliymişim de...
dedimki..o odaya,atmosfere girince hepsi sıfırda kalıyor...ihmale gelmemek lazım tabiki...herşeyide onlara bırakamam..kanımda pıhıtlaşmayı sayemde öğrendim..
buarada coraspin ve folibola başladım..inş.evde kendişliğinden kalırım,aile hekimi dediki"kendiliğnden kalmışın sorunda yok gözüküyor belkide pıhıtlaşmadan dolayı tutunmuyor evde bile,sancılı adetlerin oldumu çok fazla dedi...yaşadımda,aşılamada tuttu(aşılama basit yani evdeki olaya benziyor)düştü...
deniycez bakalım...artık içelim coraspinide..
hayırlısı ve sağlıklısı...sabır ve dua sadece...elimde kalan...
dün okadar yedimki sanırım onun etkisi
Çok hain gördüm seniii
Akşamda ben şimdilik bişi yemeyi düşünmüyorum..
Yersem k-fleks anca başka bişi yersem dövün beniiiiii
başladınmı yin etavuk ızgarayaafiyet olsun.
biz bile merak ettik seniki ailenin merak etmesi çok normal bin türlü senaryo geçiyor insanın kafasından bu durumlarda.bidahakine seni titretecek bi yerine koy telefonunu
lahmacununuda yicekmisin.yiyeceksen bence şimdi çorbanı iç 45 dk sonrada lahmacununu yersin.çorbamı içmek için son: 45 dk...
zaman qeçmiyorrrrrrrrrrrrr
miğdem açlıktan gurluyorrrrrrrrrr
açlıktan sinirlerim zıplıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabırrr Allahımmmmmmm sabırrrrrrrrr
Allah korusun hepimizi,..benim bebiş olsa kucağımda fırlardı herhalde..
bunu bende çok istiyorum canım...hiç bizaman çok ısrarcı olmak istemedim ama bu süreçte buldum kendimi..
sonuçta kendiliğindne gebelik,düşükleirm var belkide hepsi benim hatam stres yaptım ama bu stres elinde olmadan herkes yaparki...
nolduda hamile kalamaz oldum diye..
kişiliğm hassastır zaten iyice hassaslaştım ama inan arzucum ben olgunlaştım çok değiştim yani artık bidahaki tedavide inş.olmazda daha olumsuzu olursA DAHA dayanıklı olucağım kesin....
6ay oldu diğer tüpbebeğe..negatif kağıt elimde bankta oturdum yağmur yağıyor ben ağlıyorum anneme diyorumki bidaha denemiycem,istemiyorum...
ama olmadıkça kendiliğnden donmuş bebişleirm aklıma geldikçe heyecanlanıyorum istiyorum yeniden umut doluyorum...
yaşadığım talihsizlik beni beter yaptı çok hemde...
ki ben çok araştıran dikkatli insanım ama insan işin içine girmeyince anlamıyormuş..
arkdaşım 3.tüpbbeğe başlayamıyo neden duruyosun diyordum ona...
sağlık ocağında aile hekimi bana mezuniyetimi sordu çok bilgili dikkatliymişim de...
dedimki..o odaya,atmosfere girince hepsi sıfırda kalıyor...ihmale gelmemek lazım tabiki...herşeyide onlara bırakamam..kanımda pıhıtlaşmayı sayemde öğrendim..
buarada coraspin ve folibola başladım..inş.evde kendişliğinden kalırım,aile hekimi dediki"kendiliğnden kalmışın sorunda yok gözüküyor belkide pıhıtlaşmadan dolayı tutunmuyor evde bile,sancılı adetlerin oldumu çok fazla dedi...yaşadımda,aşılamada tuttu(aşılama basit yani evdeki olaya benziyor)düştü...
deniycez bakalım...artık içelim coraspinide..
hayırlısı ve sağlıklısı...sabır ve dua sadece...elimde kalan...
paketin üzerinde yokmu.yani nerdenbu çorbaKızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
Kalorisi falan ne kadar acep :26:
Netten bulamadım.. Bilen varsa yazabilir mi?
Kızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
lahmacununuda yicekmisin.yiyeceksen bence şimdi çorbanı iç 45 dk sonrada lahmacununu yersin.
Kızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalımcanım yanımda yokta baya az yazıyo onların kalorısı 80 felan hatırlıyom ben iç gitsin acılı domates süper
ye bakalım afiyet olsun.
yok tatlm yemicem
sadece 1kase çorba içicem 2 kepçe
ben yiyorum bazen canm acılı domateslisi mükemmel oluyoo
1 kh değerinde ama kalorisini bilemicem
1 kase çorbaya eşdeğer...
80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalım
ben yiyorum bazen canm acılı domateslisi mükemmel oluyoo
1 kh değerinde ama kalorisini bilemicem
1 kase çorbaya eşdeğer...
canım yanımda yokta baya az yazıyo onların kalorısı 80 felan hatırlıyom ben iç gitsin acılı domates süper
paketin üzerinde yokmu.yani nerdenbu çorbabakmadım ama max 250 yi geçmez kanaatindeyim.
çorba iyi bir seçenek canım madem alacaksın ozaman bakarsın sevdiğini yada kalorisi az olanı.nette bende böyle bir bildi bulamadım ama genel olarak 200 gr çorba 115 kaloriden başıyor 300 lere kadar varıyor.ama sıvı gıda olduğu için bence sorunsuz ve sağlıklı bir seçenek.Yaa aklıma geldi. Yarın yumurta haşlasam öğlen içinde çorba mı içsem diye..
Yanımda da yok azsa kalorisi alayım marketten diye düşündüm.
Kokar kız oldum ya babannem olsa öyle der
Zor geliyo kendime göre yemek hazırlamak.
Dünden kalma az pırasa vardı bugün keşke onu getirseydim
Mantar az kalorili onu da çok severim domatesli yapıp yanında da yoğurtt misss.
Ammmaa velakinn hazırlaması var bide onu
Hadi kalorisine karar verin de beni bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?