70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese bi mana buluyorumda ben öğle yemeği yemedim ya bi kocaman havuçla çekirdekli iri beyaz üzüm yedim şimdilik yetti bana 1-2 saat dayanıp akşam yemeğine geçiş yapmayı planlamaktayım

Allah korusun hepimizi,..benim bebiş olsa kucağımda fırlardı herhalde..
bunu bende çok istiyorum canım...hiç bizaman çok ısrarcı olmak istemedim ama bu süreçte buldum kendimi..
sonuçta kendiliğindne gebelik,düşükleirm var belkide hepsi benim hatam stres yaptım ama bu stres elinde olmadan herkes yaparki...
nolduda hamile kalamaz oldum diye..
kişiliğm hassastır zaten iyice hassaslaştım ama inan arzucum ben olgunlaştım çok değiştim yani artık bidahaki tedavide inş.olmazda daha olumsuzu olursA DAHA dayanıklı olucağım kesin....
6ay oldu diğer tüpbebeğe..negatif kağıt elimde bankta oturdum yağmur yağıyor ben ağlıyorum anneme diyorumki bidaha denemiycem,istemiyorum...
ama olmadıkça kendiliğnden donmuş bebişleirm aklıma geldikçe heyecanlanıyorum istiyorum yeniden umut doluyorum...
yaşadığım talihsizlik beni beter yaptı çok hemde...
ki ben çok araştıran dikkatli insanım ama insan işin içine girmeyince anlamıyormuş..
arkdaşım 3.tüpbbeğe başlayamıyo neden duruyosun diyordum ona...
sağlık ocağında aile hekimi bana mezuniyetimi sordu çok bilgili dikkatliymişim de...
dedimki..o odaya,atmosfere girince hepsi sıfırda kalıyor...ihmale gelmemek lazım tabiki...herşeyide onlara bırakamam..kanımda pıhıtlaşmayı sayemde öğrendim..
buarada coraspin ve folibola başladım..inş.evde kendişliğinden kalırım,aile hekimi dediki"kendiliğnden kalmışın sorunda yok gözüküyor belkide pıhıtlaşmadan dolayı tutunmuyor evde bile,sancılı adetlerin oldumu çok fazla dedi...yaşadımda,aşılamada tuttu(aşılama basit yani evdeki olaya benziyor)düştü...
deniycez bakalım...artık içelim coraspinide..
hayırlısı ve sağlıklısı...sabır ve dua sadece...elimde kalan...

herkese bi mana buluyorumda ben öğle yemeği yemedim ya bi kocaman havuçla çekirdekli iri beyaz üzüm yedim şimdilik yetti bana 1-2 saat dayanıp akşam yemeğine geçiş yapmayı planlamaktayım

Çok hain gördüm seniii
Akşamda ben şimdilik bişi yemeyi düşünmüyorum..
Yersem k-fleks anca başka bişi yersem dövün beniiiiii

çorbamı içmek için son: 45 dk...
zaman qeçmiyorrrrrrrrrrrrr
miğdem açlıktan gurluyorrrrrrrrrr
açlıktan sinirlerim zıplıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabırrr Allahımmmmmmm sabırrrrrrrrr

ya aslında aceleye geldi servise binmeme 5 dk kala uyandım yoksa evde kahvaltı yapmaya çalışıyorum buğun böyle oldu bundan sonraya dikkat ederim :)

Hoş dinime söven müslüman olsa durumu bende ki
Olsun ben yapamıyorum ama siz saglıklı beslenin ben söyliyimki..
Ne demişlerrr imamın dediği yapp yaptıgını yapma

oluruna bıraksan belkide her istediğin kolaylıkla olcak ama sende farkındasınki çok takıyor ve stres yapıyosun. hep diyorum insanın doktoru yine kendisidir.sen sağlıklıyken kendini hastalığa sürüklemişsin.hayat bu istenildiği planlanıldığı gibi gitmiyor ne yazıkki.herşeyin hayırlısı Allahtan ama sen kendini psikolojik manada rahat hissetmeden bebekle ilgili işlemlere hemen başlama derim.ilçalarını desteklerini al ve gerisini zamana bırak.inançlı bir insansın biliyosunki Rabbim bize ergeç dilediğimiz istediğimiz kapıları açaçaktır.sadece bizim sabırla hayatı sorgulamadan beklememiz gerekiyor canım.

Çok hain gördüm seniii
Akşamda ben şimdilik bişi yemeyi düşünmüyorum..
Yersem k-fleks anca başka bişi yersem dövün beniiiiii
dün okadar yedimki sanırım onun etkisi dünden rezervim var canım o yüzden yoksa açlık hissetsem şimdiye herşeyi süpürmüştüm.
dövmeyelim senide kararında bişiler yersin inşallah.akşam yemeğin eçok var ve eve gidene kadar çok acıkmış olacaksın bu yüzden evdeki cazip yemek secenekleri seni düşüncenden caydırabilir bu durumda günü en zararsız şekilde atlatacak bi menü seçersen muhteşem olur

başladınmı yin etavuk ızgaraya afiyet olsun.
biz bile merak ettik seniki ailenin merak etmesi çok normal bin türlü senaryo geçiyor insanın kafasından bu durumlarda.bidahakine seni titretecek bi yerine koy telefonunu

basladım valla, ama işte aksmaları hafıf gecırme fırsatım olmuyo eve gıdıpmısafır oldugu ıcın harıl harıl yemek yapıyorum, sofra hazırlanıncaya kadar gec oluyo, sadece ekmeksız yemeyı becerebılıyorum, umarım duzenı tekrar oturtabılırım.. ofısteyken daha rahat oluyo ama burda da hep aynı seylerı yemekten sıkıldım bıraz, farklı yerlerden tavuk sıparısı vereyım barı dedım, bugunki tavuk ızgarayı begendım mesela tavuklu slata yıyecektım alsında ama o kdr actımki doyamam gıbı geldı, oysakı tamamen göz aclıgı yanı :26:

merak ettıgınız deger verdıgınız ıcın cok tskkurler, dılekcıgım yazmıs, arzu acıklama yapmıs adlıye daha uzak dıye

kdr'in msjını da okudum, hamılelık gıbı donemlerde ve hatta tum hastalıklarda dahı en onemlı olan seyın moral oldugu bı gercek
hamılelık konusunda da kafayı taktıgında sürece hıc bı sorunu olmayan ınsanda bıle surec uzuyo :26: oyuzden rahat bırak kendını, psıkolojık olarak rahatlat kendını, sen yapamıyorsan profesyonel yardım al ne yazıkki boyle durumların malıyetı de oldukca yuksek oluyo, benzerı durumları ben de yasadım bu kacış olayları dolayısıyla doktora acaıp para bayıldım :26: ama işte saglık hersyeın bası... inşallah kısa zamanda ailenize o guzelmısafır gelır ve o guzel hbrı bızımle buradan paylasırsın

kelebek tugba napmış oyle ya o nası bı avatar dergı kapaklarından teklıf beklıyo galıbaaa bı karıs belı kalmıs hala mana da kılo vercem dıyo, tugbaaa tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa git gozum gormesın senı, bu defa da ben barı bı kere burdan bı cakayım sana

çorbamı içmek için son: 45 dk...
zaman qeçmiyorrrrrrrrrrrrr
miğdem açlıktan gurluyorrrrrrrrrr
açlıktan sinirlerim zıplıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabırrr Allahımmmmmmm sabırrrrrrrrr
lahmacununuda yicekmisin.yiyeceksen bence şimdi çorbanı iç 45 dk sonrada lahmacununu yersin.

en dogrusuda bu zaten canım ıns hayırlısıyla bı bebişin olur bende cok hassassımdır asırı kendımı üzerim hep boyle deıgıme bakma belkı benım basımda olsa senden de fena olurum cok etkılenıyorum herseyden cok kuararım kafamda psıkolojık manyagım ben aslınd abakmayın bıseylerle mesgul olmasam yerım kafayı oyle bı yapıya sahıbım yani

Kızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
Kalorisi falan ne kadar acep :26:
Netten bulamadım.. Bilen varsa yazabilir mi?

canım yanımda yokta baya az yazıyo onların kalorısı 80 felan hatırlıyom ben iç gitsin acılı domates süper

lahmacununuda yicekmisin.yiyeceksen bence şimdi çorbanı iç 45 dk sonrada lahmacununu yersin.

yok tatlm yemicem
sadece 1kase çorba içicem 2 kepçe

Kızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
Kalorisi falan ne kadar acep :26:
Netten bulamadım.. Bilen varsa yazabilir mi?

ben yiyorum bazen canm acılı domateslisi mükemmel oluyoo
1 kh değerinde ama kalorisini bilemicem
1 kase çorbaya eşdeğer...

canım yanımda yokta baya az yazıyo onların kalorısı 80 felan hatırlıyom ben iç gitsin acılı domates süper
80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalım

yok tatlm yemicem
sadece 1kase çorba içicem 2 kepçe

ye bakalım afiyet olsun.
çorba sonuçta kalorisi bence çok öenmli değil ekstara katkılı olmadıktan sonra ekmek yada hamur içerikli.çorba sağlıktır özelliklede bağırsak problemi olanlar için birebir ilaçtır.bol bol için.

80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalım
paketin üzerinde yokmu.yani nerdenbu çorba bakmadım ama max 250 yi geçmez kanaatindeyim.

Yaa aklıma geldi. Yarın yumurta haşlasam öğlen içinde çorba mı içsem diye..
Yanımda da yok azsa kalorisi alayım marketten diye düşündüm.
Kokar kız oldum ya babannem olsa öyle der
Zor geliyo kendime göre yemek hazırlamak.
Dünden kalma az pırasa vardı bugün keşke onu getirseydim

Mantar az kalorili onu da çok severim domatesli yapıp yanında da yoğurtt misss.
Ammmaa velakinn hazırlaması var bide onu

Hadi kalorisine karar verin de beni bilgilendirin

çorba iyi bir seçenek canım madem alacaksın ozaman bakarsın sevdiğini yada kalorisi az olanı.nette bende böyle bir bildi bulamadım ama genel olarak 200 gr çorba 115 kaloriden başıyor 300 lere kadar varıyor.ama sıvı gıda olduğu için bence sorunsuz ve sağlıklı bir seçenek.
sen çorbayı seçtin tercihin doğru haydi yasla başını degajeme doğru
artık sefer tası dönemi başlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…