70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim mutfağın çorbalarını kullanıyorum ben çoğunlukla...
sebze çorbası yapmıştım onu içicem
vücut direncim çok kötü.. yürümekte zorlanıyorum diyebilirim o kadar kötü yani...
bütün vücut kaslarım ağrıyo ve sinirsel olarak etkileniyorum
neden böyle olduğumu bilmiyorum sanırım diyetten kaynaklanıyor

genel tempona göre beslenme ve hareket düzenin değişti böyle olman çok normal bu durumda sabah ve öğlen menülerini az çoğaltıp akşam menünü azaltabilirsin.ha bide aç karnına spor yapıyosun herhalde yorgun düşersin sabah oğlunu yedirirken sende yemeli onu uyuttuktan sonrada spor yapmalısın bence. aç karnın aspor olmaz yapacak drencinde olmaz

80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalım
100 ml ıcın olabılır deger belkı bılemıycem dıycektım kı
Sayın tombiktaşşlarrr
Yarışmamızııııı arcakkk hanım kazandıı.. Kaloriye yakın bir sayı söylediği için
Knorr Çabuk Çorba (Domates) paket 84 kaloriymiş

hehe ben ramazanda içmiştim 2 kere ondan aklımda kalmıstı asagı yukarı ama yesım oyle deyınce acaba dedım 100 ml ıcın mıydı kalorısı ama sanırım bı kupa işte

Kalorileri iyimiş. Çalışan veya evde kokar hatunlar içebilir kızlarr.
Şahsen ben almayı düşünüyorum..

Eki Görüntüle 259476

gecen gun yıne topıkten bıarkadas sordugunda ayrıntı olarak yazmıstım, kalorı 84, proteın 2 g, yağlar 1,9 g, karbonhıdrat 14.7, bı knorr domates corbasında, hazırlanmısı 1 porsıyon oluyo, 170 ml ye denk gelıo

bugun yedıklerım pek mukemmel deıl ama yazayım tataıl dönüşü adapte dönemi

sabah
1 simit
15 grlık üçgen peynir
1 domates

ara yapmaıdm ama saat 12:30 da az leblebı yedım gec bı ara oldu yanı
1 de de ogle yemegıne gıttım
mantar corba
etlı taze fasulye(2-3 kasık ancadır)
1 dilim kepek ekmek
salata

ara cayla yarım piko

aksam eve gıdınce bıraz tavuk salata ve mercımek corba düşünüyom sonrada meyve yerımyatmadan ınsallah yanı tabıı

İçiyimm dimiiii içiyiimm içiyiiimmm bide onu deniyim denemediğim bişi kalmadı

Kilonda farketmişmiydi bakimmm hemen tüyo istiorum

ooooooooooooo bırılerı fena gerı dönüyooooooooooooooooo

valla benım cekmecemde genelde hep bı tane olur, sıkısınca yapar ıcerımmm

normal hazır çorbayla kıyaslayarak söyledimdi ben.içerik benzer çünkü.ama haklısın anında sadece sıcak suyla olduğuna göre içerik daha farklı dolayısıyla kaloriside farklı olacaktır.

bence güzel bir menü.çorba 1 kepçeyi geçmezse dahada güzel ve sağlıklı.

canım valla ben veremedıgım kıloyu ramazanda verdım zaten dıkkat etmedıgım ıcın tatılde aldım o ayrı gec buldum cabuk yıtırdım yaniama bı corbayla olcak ıs deıl bılıyosunkı ıs bısey olmaz yaa cıl ve mecburı durumlar ıcın güzel bı secenek ama cok sık ıcmemek lazım yapay oldugu ıcın
ooooooooooooo bırılerı fena gerı dönüyooooooooooooooooo

valla benım cekmecemde genelde hep bı tane olur, sıkısınca yapar ıcerımmm

valla mı gercekten oyle mı gözüküyo kıyıdan dönsem yeter yanı

açlık zillerim çalmaya başladı ama nedense kalkıp bişiler hazırlayasım yok biri gelip beni doyursun :84::84::84:

canım tartıdaki artışa sakın ama sakın üzülme.

bu yediklerine rağmen onun gerçek kilo artışı olması imkansız.ayrıca kabızlık 1-2 kilo bile farkettiriyor.rahat ve kendinden emin ol.

saol canım 1 kepceydı zaten ıns aksam kendımı tutabılırım ıs ebasladım krızlerım de basladı bende atıstırma olayı var alıskanlık olmus bırakamıyom ama az yedıgım zaman gercekten daha rahat oluyom cok yeyıp kasmayıncada tuvalet problemım olmuyo ama :26:

akşama yine otla devam edicem 1 kase tarhana çorbası 1 tabak ıspanak ve 1 kasede yoğurtlu semizotu yemeği düşünüyorum dengelermi acaba?

şartlandırıyosun kendini ondan belkide.iş temposu ev derken bunalıyosun bide diğer sorunlar stres altındasın haliyle atıştırma duygusu oluyor.ozamanda ana öğünlerini dengelemeye çalışmalısın.hala uykun düzensiz olduğu için akşamları az yemeni tavsiye etmem bu seferde sabah çok halsiz olursun yada gece uyandığın için kaçamak yapma olasılığın yüksek.uyku düzenin olsa bukadar atıştırma isteğin olmazdı.hayırlısı olsun zamanla hepsini atlatacaksın panik yok en zorlu yolları geçtik zaten bundan sonrası yavaşta olsa olur önemli değil.

Hoş dinime söven müslüman olsa durumu bende ki
Olsun ben yapamıyorum ama siz saglıklı beslenin ben söyliyimki..
Ne demişlerrr imamın dediği yapp yaptıgını yapma

ayyy cnm ya olsun sen yapmasanda bildiklerini paylaş tabiki :)

akşama yine otla devam edicem 1 kase tarhana çorbası 1 tabak ıspanak ve 1 kasede yoğurtlu semizotu yemeği düşünüyorum dengelermi acaba?
3 kase birden fazla bence miden tıka basa dolar.ama öğlence çok az yemişin bide o var :26: artık sen duruma göre porsiyonunu ayarlarsın.semizotu dediğin salataysa onu ara öğün olarak yatmadan 3 saat önce falan yersen güzel olur bence.

valla bana oyle gelıyooooo, sizin gibi genclerı hep boyle pıstlerde gormek ısterız efendımmm

aaaaay kızlar cok mu yemısım bılemedım ama cok rhtsız oldum yaaaa, mıdem cok rahatsız, katıbımız dısardaydı sımıd onu aradım da gelırken bı soda almasını rıca ettım..

ha bı de hep soracam unutuyorum, gecenlerde markette gordum boyle kutu kolaların fılan oldugu dolapta uzıernde form yazıyodu, bı lımonlusu bı portakallısı var, once enerjı ıcıcegı ya da sporcu ıcecegı gıbı bısı zannettım, sonra baktım form ıcecegıymıs, kılo vermeye yardımcı :26:

2,45 fılan fıyatı vardı, meyve suyu gıbı gorunumu var, şişe içinde, deneyen goren bılen var mı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…