ye bakalım afiyet olsun.
çorba sonuçta kalorisi bence çok öenmli değil ekstara katkılı olmadıktan sonra ekmek yada hamur içerikli.çorba sağlıktır özelliklede bağırsak problemi olanlar için birebir ilaçtır.bol bol için.
genel tempona göre beslenme ve hareket düzenin değişti böyle olman çok normal
bizim mutfağın çorbalarını kullanıyorum ben çoğunlukla...
sebze çorbası yapmıştım onu içicem
vücut direncim çok kötü.. yürümekte zorlanıyorum diyebilirim o kadar kötü yani...
bütün vücut kaslarım ağrıyo ve sinirsel olarak etkileniyorum
neden böyle olduğumu bilmiyorum sanırım diyetten kaynaklanıyor
100 ml ıcın olabılır deger belkı bılemıycem dıycektım kı80 den fazladır diye tahmin ediyorum çünkü en düşük kalorili hazır çorba 170 civarı.heleki bunların içinde genelde ekmek kırığı falan oluyor.senin güzel hatrın için 150 de anlaşalım
Sayın tombiktaşşlarrr
Yarışmamızııııı arcakkk hanım kazandıı.. Kaloriye yakın bir sayı söylediği için
Knorr Çabuk Çorba (Domates) paket 84 kaloriymiş
Kalorileri iyimiş. Çalışan veya evde kokar hatunlar içebilir kızlarr.
Şahsen ben almayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 259476
gecen gun yıne topıkten bıarkadas sordugunda ayrıntı olarak yazmıstım, kalorı 84, proteın 2 g, yağlar 1,9 g, karbonhıdrat 14.7, bı knorr domates corbasında, hazırlanmısı 1 porsıyon oluyo, 170 ml ye denk gelıo
100 ml ıcın olabılır deger belkı bılemıycem dıycektım kı
hehe ben ramazanda içmiştim 2 kere ondan aklımda kalmıstı asagı yukarı ama yesım oyle deyınce acaba dedım 100 ml ıcın mıydı kalorısı ama sanırım bı kupa işte
bugun yedıklerım pek mukemmel deıl ama yazayım tataıl dönüşü adapte dönemi
sabah
1 simit
15 grlık üçgen peynir
1 domates
ara yapmaıdm ama saat 12:30 da az leblebı yedım gec bı ara oldu yanı
1 de de ogle yemegıne gıttım
mantar corba
etlı taze fasulye(2-3 kasık ancadır)
1 dilim kepek ekmek
salata
ara cayla yarım piko
aksam eve gıdınce bıraz tavuk salata ve mercımek corba düşünüyom sonrada meyve yerımyatmadan ınsallah yanı tabıı
İçiyimm dimiiii içiyiimm içiyiiimmm bide onu deniyim denemediğim bişi kalmadı
Kilonda farketmişmiydi bakimmm hemen tüyo istiorum
normal hazır çorbayla kıyaslayarak söyledimdi ben.içerik benzer çünkü.ama haklısın anında sadece sıcak suyla olduğuna göre içerik daha farklı dolayısıyla kaloriside farklı olacaktır.100 ml ıcın olabılır deger belkı bılemıycem dıycektım kı
hehe ben ramazanda içmiştim 2 kere ondan aklımda kalmıstı asagı yukarı ama yesım oyle deyınce acaba dedım 100 ml ıcın mıydı kalorısı ama sanırım bı kupa işte
bence güzel bir menü.çorba 1 kepçeyi geçmezse dahada güzel ve sağlıklı.bugun yedıklerım pek mukemmel deıl ama yazayım tataıl dönüşü adapte dönemi
sabah
1 simit
15 grlık üçgen peynir
1 domates
ara yapmaıdm ama saat 12:30 da az leblebı yedım gec bı ara oldu yanı
1 de de ogle yemegıne gıttım
mantar corba
etlı taze fasulye(2-3 kasık ancadır)
1 dilim kepek ekmek
salata
ara cayla yarım piko
aksam eve gıdınce bıraz tavuk salata ve mercımek corba düşünüyom sonrada meyve yerımyatmadan ınsallah yanı tabıı
canım valla ben veremedıgım kıloyu ramazanda verdım zaten dıkkat etmedıgım ıcın tatılde aldım o ayrı gec buldum cabuk yıtırdım yani
İçiyimm dimiiii içiyiimm içiyiiimmm bide onu deniyim denemediğim bişi kalmadı
Kilonda farketmişmiydi bakimmm hemen tüyo istiorum
ooooooooooooo bırılerı fena gerı dönüyooooooooooooooooo
valla benım cekmecemde genelde hep bı tane olur, sıkısınca yapar ıcerımmm
ama biliyomusunn bu sabah tartıldığımda kilo almış olarak çıktım...
hemde tam 300 gr
bi yerde hata yapıyorum ama nerde anlayamadım...
wc çıkmıyorum pek oyüzden sanırım yediklerimde hata yok gibi...
form çayı benim bağırsaklarımı feci bozuyo
bende şimdi içiyorum gün içinde kesin wc çıkarım inş.
normal hazır çorbayla kıyaslayarak söyledimdi ben.içerik benzer çünkü.ama haklısın anında sadece sıcak suyla olduğuna göre içerik daha farklı dolayısıyla kaloriside farklı olacaktır.
bence güzel bir menü.çorba 1 kepçeyi geçmezse dahada güzel ve sağlıklı.
ne çok şey yaşamışsın canım.bi kurban kesin başınızın gözünüzün sadakası olsun.inşallah bundan sonra güzel olaylar ve hayırlı haberler duyarak mutlu huzurlu günler geçirirsin eşin ve ailenle
simit sorun değil haftada 1 olabilir.zaten öğleyinde bişey yememişsinkiakşam ne yemeyi planlıyosun :26:
şartlandırıyosun kendini ondan belkide.iş temposu ev derken bunalıyosun bide diğer sorunlar stres altındasın haliyle atıştırma duygusu oluyor.ozamanda ana öğünlerini dengelemeye çalışmalısın.hala uykun düzensiz olduğu için akşamları az yemeni tavsiye etmem bu seferde sabah çok halsiz olursun yada gece uyandığın için kaçamak yapma olasılığın yüksek.uyku düzenin olsa bukadar atıştırma isteğin olmazdı.hayırlısı olsun zamanla hepsini atlatacaksın panik yok en zorlu yolları geçtik zaten bundan sonrası yavaşta olsa olur önemli değil.saol canım 1 kepceydı zaten ıns aksam kendımı tutabılırım ıs ebasladım krızlerım de basladı bende atıstırma olayı var alıskanlık olmus bırakamıyom ama az yedıgım zaman gercekten daha rahat oluyom cok yeyıp kasmayıncada tuvalet problemım olmuyo ama :26:
Hoş dinime söven müslüman olsa durumu bende ki
Olsun ben yapamıyorum ama siz saglıklı beslenin ben söyliyimki..
Ne demişlerrr imamın dediği yapp yaptıgını yapma
3 kase birden fazla bence miden tıka basa dolar.ama öğlence çok az yemişin bide o var :26: artık sen duruma göre porsiyonunu ayarlarsın.semizotu dediğin salataysa onu ara öğün olarak yatmadan 3 saat önce falan yersen güzel olur bence.akşama yine otla devam edicem 1 kase tarhana çorbası 1 tabak ıspanak ve 1 kasede yoğurtlu semizotu yemeği düşünüyorum dengelermi acaba?
canım valla ben veremedıgım kıloyu ramazanda verdım zaten dıkkat etmedıgım ıcın tatılde aldım o ayrı gec buldum cabuk yıtırdım yaniama bı corbayla olcak ıs deıl bılıyosunkı ıs bısey olmaz yaa cıl ve mecburı durumlar ıcın güzel bı secenek ama cok sık ıcmemek lazım yapay oldugu ıcın
valla mı gercekten oyle mı gözüküyo kıyıdan dönsem yeter yanı
az konuş biraz triendiyi düşünmüyon hiçCansuyuu gelmişşş hoşşgelmişşş
Eee naptı senin pıtırcık yemegini yedi mi?
Gerdüşşş niye bana demiyonn bende alıp atayım bari bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?