70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

motive edici meleğim benim

kızlar qivi yok mu sabah gördüm ben bısey mı oldu bılgıs olan var mı gırmıyor mu artık gecmıstede gıremedıgıne daır bsıeyler okudum da:26:

katkılı bişey olduğu kesin.onu içeceğine soda iç enazındam mineral içeriyor.içinde kalsiyimun en fazla olduğu şeylerden biri biliyosundur.ben istisnalar olsada gün 1 kere içerim.

Son düzenleme:

kızlar qivi yok mu sabah gördüm ben bısey mı oldu bılgıs olan var mı gırmıyor mu artık gecmıstede gıremedıgıne daır bsıeyler okudum da:26:
kanatlandım uçucam
ama gerçekleri söylüyorum bu yalandan motivasyon amaçlı söylenen sözler değil.
qivi taşınmıştı sanırım akşamları o yüzden gündüzde iş yoğunluğundan giremiyodur.

Son düzenleme:
Cansuyuu gelmişşş hoşşgelmişşş
Eee naptı senin pıtırcık yemegini yedi mi?

Gerdüşşş niye bana demiyonn bende alıp atayım bari bugün

pek ıcmıyorum artık yoksa onceden yazardım, bu oglen hazır corba ıctım dıye, cerenle bırlıkte baya ıcıyoduk bı zmnlar da o zmn sen topıkte yoktun sanırım :26:

şu markette gordugum ıcecegı arastırıyorumşimdi, hosuma gıttı galıba kendımı kobay olarak kullancam :26: gunde ne kdr ıstersenız ıcın dıyo ıster 1 ıster 5 şişe meyve suyu gıbı ama fıyatı 2,45 gıbı bısı, fazla içilmez ama yıne de denemekten zarar gelmez herhalde :26:

ama sabah kalktığımda qün içindekinden daha ii oluyorum
tok karna spor yapıp duş alınca çok acıkıyorm
spor saatlerimi değiştirmem lazım galiba...
akşam üzeri yapsam yada öğleden sonra.. daha iyi olur qibi :26:
canım tartıdaki artışa sakın ama sak
ın üzülme.

bu yediklerine rağmen onun gerçek kilo artışı olması imkansız.ayrıca kabızlık 1-2 kilo bile farkettiriyor.rahat ve kendinden emin ol.

kabızlığım yok canım ama dün wc çıkmadım mesela...
ki normalde ben her qün 2-3 kez wc çıkardım
bi form çayı daha içeyim o fayda eder belki

sabah yarım domates 1 salatalık kibrit kutusundan daha küçük b.yağsız peynir 1dilim kepek ekmek 1şekerli çay arada 1yeşil elma yedim öğlen 1küçük kase yoğurt 1dilim kepek ekmek.akşamada ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi zor tutuyorum ağlamak üzereyim nerdeyse şu an hala yogurtla 1dilim kepek ekmeğimi yiyorum yavas yavas ekmeğin tadını ala ala çiğniyorum.Allahım yardım et sen bize tokluk hissi ver hepiimizee..:85:

ben hiç görmedim valla canım ama bı gıttıgımde bakrım neymıs dıye

yemegı gec yedın ya hızlı yeıdysen ondan rahatsız etmıstır yoksa cok yedgını sanmıyorum canım

ben qidiyorummmmmm
qüzelll ve mükemmelllllll sebze çorbamı içmeyee oleyy
saatim 15 dk qeçti bile...

sabah açlığı hemen hissetmezsin zaten yedikçe açıktığını farkedersin ama aç karnına spor hem kaslarını zorlar hemde çokta bi faydası olmaz.sen yakıtsız araba kullanmaya çalışıyosun bu nekadar mümkünki eğer bölgesel sorunun varsa yürümek yada koşmak yerine başka şeyler dene hem çocukla daha rahat olur onunla oyun gibi olur.birlikte hem spor yapar hem eğlenirsiniz.

yemekten 2saat sonra yapmalısın sporu hangi vakitte yaparsan yap üzerinden 2saat geçmiş olmasına dikkat et.

ay nebıleyım ben kendımı bıldıgım ıcın gercek gıbı gelmıyo hıcbı zaman sızın kadar az yemeıdm dıyet yaptıgım donemde de yanı benımkı dıkkat etme gıbı bısey zaten cogu zamanda edemıyom ıste ama bu sefer basarmak ıstıyom artık helekı su göbegim cok rahatsız edıyo benı

az konuş biraz triendiyi düşünmüyon hiç

Saat 4 olmuşşşş kalksınn da gelsinn bi zahmett.
Yoksaa akşam okur bi çokk sayfaaa
Bananneeeeeeeeee

Bilmiyorum canım geçen hafta bi ara yazmıştı. Yoğun sanırım..

Ben o zamanlar yoktum tabiii bensiz zayıflıyordunuzz
Hiç beni çağırmak yoook

Bilmiyorum canım hiç dikkatimi çekmedi bizim marketlerden
Görürsem alır denerim bendee

karnını tıka basa doyurmaya alıştırmışsın kendini aç hissetmen gayet normal.sonuçta kilo vermek için açlık tokluk sınırında besin tüketmek lazım.tokluk hissi mideye girenden çok kafandakine göre oluşur.sen ben bunla doymam diyerek başlarsan yemeye haliyle doymazsın.
şimdiki açlığını geçmişte yediklerini sayacaksın.ozaman 2 kişilik yada 3 kişilik yemeseydin şimdi yarım kişilik yemek zorunda kalmazdın değilmi.başlangıcı zor olsada devamı kolay ve eğlenceli bir süreç bu yüzden sabretmesini ve gerektiğinde aç uyumasını bil.

göbeğin için sık sık mekik çek onun başka çaresi yok.oturduğun yerde karnını içeri çek bırak sandelyede sağa sola esne çok kendini yormadan.boş kaldıkça 3-5 yap çok faydasını görürsün hemde yorulmazsın.

saunaya girmiştir o şimdi akşama gelir

orucken ne güzel oluyodu yaa kendımı tutabılıyodum sımdı tutamıyom cok zor yanii

daha bugün nette okudum bununla ilgili bi kaç yazıyı.bu dediğine pek katılamıcam. aç karna yapsın demiyorum tabi herkes farklı şekillerde fayda görebiliyo. sonuçta kiloluyuz bu demek oluyoki önceden depolamışız vücada yağları yani yakılcak yağı vardır vücudunda benzinsiz değil yani önceden depolanmış yakıtı var hatta fazla depolanmış araca bile ağırlık yapıp zarar veriyo o yüzdende bu çabalarr....

orucken ne güzel oluyodu yaa kendımı tutabılıyodum sımdı tutamıyom cok zor yanii
tutmak istemiyosun demekki sabah dedimya beyinde bitiyor herşey.düşünce güzü irade çok önemli yoksa bu yolda hızlı ilerlenmiyor ama sonuç iyi kötü ilerliyosa sorun yok demektir.ben irademi kaynetmekten korktuğum için hala dikkat ediyorum.biliyorumki düzenli beslenmeyi beceremezsem hızla kilo alırım.bu yüzden dengeleyene kadar bu tempoda devem edecem.bende sizinle düzenli beslenmeyi öğreneceğim inşallah.

ya kızlar son 4 sayfayı okumadım haberiniz ola

yoksa gene geçmişi bitirene kadar mesai de bitecekti

sabah eve gittim kızlar inanırmısınız bebeğim beni görünce zaten ters dönüktü ama daha emekleyemiyor heyecandan gülerek kafasını yorganına bir gömdü nasıl tepiniyor beni al diye size anlatamam

canım yaa nazarım değcek çocuğuma sarışın maviş bir kızım var beniiiimmm

neyse doyurdum karnını tabi kendim yiyemeden hemen atladım gittim büyük kızı okuldan almaya

haaaaaaaaaaa ne dicemm eve giderken kocişi gördüm dediki minübüsle git daha çabuk varırsın.yok dedim ben az yürüyimde koca totom erisin

şimdi yiyeli 15 20 dk geçti ya tokluk hissetmeye başladım.zaten az yiyip devam etmek için bi 20dk yemeğe ara verip beklemek lazım tokluk hissi olusuyo o zaman tekrar yemeğe devam etmiyosun.

yakılacak yağ elbetteki vardır ama sabah açlığıyla öğlen açlığı arasında oldukça büyük bir fark var.bir önceki günle enaz 12 saatlik bir açlık üzerine kendini ve kaslarını yoracak bir sprorun üzerine yağ yakımına fayda sağlasada kaslara zarar verir.tabi bukişeye göre değişir.ben aç karnına çok çabuk yoruluyorum mesela küçük bi evim var 3 gün önce süpüreyim dedim alt tarafı ama 3 dk sonra önce mideme kıramplar girmeye başladı ve takatsizlik hissettim.çünkü diyet döneminde yeterinde kuvvetli beslenmiyoruz.haliyle çabuk yoruluyorz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…