şartlandırıyosun kendini ondan belkide.iş temposu ev derken bunalıyosun bide diğer sorunlar stres altındasın haliyle atıştırma duygusu oluyor.ozamanda ana öğünlerini dengelemeye çalışmalısın.hala uykun düzensiz olduğu için akşamları az yemeni tavsiye etmem bu seferde sabah çok halsiz olursun yada gece uyandığın için kaçamak yapma olasılığın yüksek.uyku düzenin olsa bukadar atıştırma isteğin olmazdı.hayırlısı olsun zamanla hepsini atlatacaksın panik yok en zorlu yolları geçtik zaten bundan sonrası yavaşta olsa olur önemli değil.
katkılı bişey olduğu kesin.onu içeceğine soda iç enazındam mineral içeriyor.içinde kalsiyimun en fazla olduğu şeylerden biri biliyosundur.ben istisnalar olsada gün 1 kere içerim.valla bana oyle gelıyooooo, sizin gibi genclerı hep boyle pıstlerde gormek ısterız efendımmm
aaaaay kızlar cok mu yemısım bılemedım ama cok rhtsız oldum yaaaa, mıdem cok rahatsız, katıbımız dısardaydı sımıd onu aradım da gelırken bı soda almasını rıca ettım..
ha bı de hep soracam unutuyorum, gecenlerde markette gordum boyle kutu kolaların fılan oldugu dolapta uzıernde form yazıyodu, bı lımonlusu bı portakallısı var, once enerjı ıcıcegı ya da sporcu ıcecegı gıbı bısı zannettım, sonra baktım form ıcecegıymıs, kılo vermeye yardımcı :26:
2,45 fılan fıyatı vardı, meyve suyu gıbı gorunumu var, şişe içinde, deneyen goren bılen var mı acabaa
kanatlandım uçucammotive edici meleğim benim
kızlar qivi yok mu sabah gördüm ben bısey mı oldu bılgıs olan var mı gırmıyor mu artık gecmıstede gıremedıgıne daır bsıeyler okudum da:26:
Cansuyuu gelmişşş hoşşgelmişşş
Eee naptı senin pıtırcık yemegini yedi mi?
Gerdüşşş niye bana demiyonn bende alıp atayım bari bugün
ama sabah kalktığımda qün içindekinden daha ii oluyorumgenel tempona göre beslenme ve hareket düzenin değişti böyle olman çok normalbu durumda sabah ve öğlen menülerini az çoğaltıp akşam menünü azaltabilirsin.ha bide aç karnına spor yapıyosun herhalde yorgun düşersin sabah oğlunu yedirirken sende yemeli onu uyuttuktan sonrada spor yapmalısın bence. aç karnın aspor olmaz yapacak drencinde olmaz
canım tartıdaki artışa sakın ama sak
ın üzülme.
bu yediklerine rağmen onun gerçek kilo artışı olması imkansız.ayrıca kabızlık 1-2 kilo bile farkettiriyor.rahat ve kendinden emin ol.
valla bana oyle gelıyooooo, sizin gibi genclerı hep boyle pıstlerde gormek ısterız efendımmm
aaaaay kızlar cok mu yemısım bılemedım ama cok rhtsız oldum yaaaa, mıdem cok rahatsız, katıbımız dısardaydı sımıd onu aradım da gelırken bı soda almasını rıca ettım..
ha bı de hep soracam unutuyorum, gecenlerde markette gordum boyle kutu kolaların fılan oldugu dolapta uzıernde form yazıyodu, bı lımonlusu bı portakallısı var, once enerjı ıcıcegı ya da sporcu ıcecegı gıbı bısı zannettım, sonra baktım form ıcecegıymıs, kılo vermeye yardımcı :26:
2,45 fılan fıyatı vardı, meyve suyu gıbı gorunumu var, şişe içinde, deneyen goren bılen var mı acabaa
ama sabah kalktığımda qün içindekinden daha ii oluyorum
tok karna spor yapıp duş alınca çok acıkıyorm
spor saatlerimi değiştirmem lazım galiba...
akşam üzeri yapsam yada öğleden sonra.. daha iyi olur qibi :26:
kabızlığım yok canım ama dün wc çıkmadım mesela...
ki normalde ben her qün 2-3 kez wc çıkardım
bi form çayı daha içeyim o fayda eder belki
ama sabah kalktığımda qün içindekinden daha ii oluyorum
tok karna spor yapıp duş alınca çok acıkıyorm
spor saatlerimi değiştirmem lazım galiba...
akşam üzeri yapsam yada öğleden sonra.. daha iyi olur qibi :26:
kanatlandım uçucam
ama gerçekleri söylüyorum bu yalandan motivasyon amaçlı söylenen sözler değil.
qivi taşınmıştı sanırım akşamları o yüzden gündüzde iş yoğunluğundan giremiyodur.
az konuş biraz triendiyi düşünmüyon hiç
motive edici meleğim benim
kızlar qivi yok mu sabah gördüm ben bısey mı oldu bılgıs olan var mı gırmıyor mu artık gecmıstede gıremedıgıne daır bsıeyler okudum da:26:
pek ıcmıyorum artık yoksa onceden yazardım, bu oglen hazır corba ıctım dıye, cerenle bırlıkte baya ıcıyoduk bı zmnlar da o zmn sen topıkte yoktun sanırım :26:
şu markette gordugum ıcecegı arastırıyorumşimdi, hosuma gıttı galıba kendımı kobay olarak kullancam :26: gunde ne kdr ıstersenız ıcın dıyo ıster 1 ıster 5 şişe meyve suyu gıbı ama fıyatı 2,45 gıbı bısı, fazla içilmez ama yıne de denemekten zarar gelmez herhalde :26:
karnını tıka basa doyurmaya alıştırmışsın kendini aç hissetmen gayet normal.sonuçta kilo vermek için açlık tokluk sınırında besin tüketmek lazım.tokluk hissi mideye girenden çok kafandakine göre oluşur.sen ben bunla doymam diyerek başlarsan yemeye haliyle doymazsın.sabah yarım domates 1 salatalık kibrit kutusundan daha küçük b.yağsız peynir 1dilim kepek ekmek 1şekerli çay arada 1yeşil elma yedim öğlen 1küçük kase yoğurt 1dilim kepek ekmek.akşamada ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum ama o kadar aç hissediyorum ki kendimi zor tutuyorum ağlamak üzereyim nerdeyse şu an hala yogurtla 1dilim kepek ekmeğimi yiyorum yavas yavas ekmeğin tadını ala ala çiğniyorum.Allahım yardım et sen bize tokluk hissi ver hepiimizee..:85:
göbeğin için sık sık mekik çek onun başka çaresi yok.oturduğun yerde karnını içeri çek bırak sandelyede sağa sola esne çok kendini yormadan.boş kaldıkça 3-5 yap çok faydasını görürsün hemde yorulmazsın.ay nebıleyım ben kendımı bıldıgım ıcın gercek gıbı gelmıyo hıcbı zaman sızın kadar az yemeıdm dıyet yaptıgım donemde de yanı benımkı dıkkat etme gıbı bısey zaten cogu zamanda edemıyom ıste ama bu sefer basarmak ıstıyom artık helekı su göbegim cok rahatsız edıyo benı
saunaya girmiştir o şimdi akşama gelir
Saat 4 olmuşşşş kalksınn da gelsinn bi zahmett.
Yoksaa akşam okur bi çokk sayfaaa
Bananneeeeeeeeee
Bilmiyorum canım geçen hafta bi ara yazmıştı. Yoğun sanırım..
Ben o zamanlar yoktum tabiii bensiz zayıflıyordunuzz
Hiç beni çağırmak yoook
Bilmiyorum canım hiç dikkatimi çekmedi bizim marketlerden
Görürsem alır denerim bendee
karnını tıka basa doyurmaya alıştırmışsın kendini aç hissetmen gayet normal.sonuçta kilo vermek için açlık tokluk sınırında besin tüketmek lazım.tokluk hissi mideye girenden çok kafandakine göre oluşur.sen ben bunla doymam diyerek başlarsan yemeye haliyle doymazsın.
şimdiki açlığını geçmişte yediklerini sayacaksın.ozaman 2 kişilik yada 3 kişilik yemeseydin şimdi yarım kişilik yemek zorunda kalmazdın değilmi.başlangıcı zor olsada devamı kolay ve eğlenceli bir süreç bu yüzden sabretmesini ve gerektiğinde aç uyumasını bil.
sabah açlığı hemen hissetmezsin zaten yedikçe açıktığını farkedersin ama aç karnına spor hem kaslarını zorlar hemde çokta bi faydası olmaz.sen yakıtsız araba kullanmaya çalışıyosun bu nekadar mümkünkieğer bölgesel sorunun varsa yürümek yada koşmak yerine başka şeyler dene hem çocukla daha rahat olur onunla oyun gibi olur.birlikte hem spor yapar hem eğlenirsiniz.
tutmak istemiyosun demekkiorucken ne güzel oluyodu yaa kendımı tutabılıyodum sımdı tutamıyom cok zor yanii
karnını tıka basa doyurmaya alıştırmışsın kendini aç hissetmen gayet normal.sonuçta kilo vermek için açlık tokluk sınırında besin tüketmek lazım.tokluk hissi mideye girenden çok kafandakine göre oluşur.sen ben bunla doymam diyerek başlarsan yemeye haliyle doymazsın.
şimdiki açlığını geçmişte yediklerini sayacaksın.ozaman 2 kişilik yada 3 kişilik yemeseydin şimdi yarım kişilik yemek zorunda kalmazdın değilmi.başlangıcı zor olsada devamı kolay ve eğlenceli bir süreç bu yüzden sabretmesini ve gerektiğinde aç uyumasını bil.
yakılacak yağ elbetteki vardır ama sabah açlığıyla öğlen açlığı arasında oldukça büyük bir fark var.bir önceki günle enaz 12 saatlik bir açlık üzerine kendini ve kaslarını yoracak bir sprorun üzerine yağ yakımına fayda sağlasada kaslara zarar verir.tabi bukişeye göre değişir.ben aç karnına çok çabuk yoruluyorum mesela küçük bi evim var 3 gün önce süpüreyim dedim alt tarafı ama 3 dk sonra önce mideme kıramplar girmeye başladı ve takatsizlik hissettim.çünkü diyet döneminde yeterinde kuvvetli beslenmiyoruz.haliyle çabuk yoruluyorz.daha bugün nette okudum bununla ilgili bi kaç yazıyı.bu dediğine pek katılamıcam. aç karna yapsın demiyorum tabi herkes farklı şekillerde fayda görebiliyo. sonuçta kiloluyuz bu demek oluyoki önceden depolamışız vücada yağları yani yakılcak yağı vardır vücudunda benzinsiz değil yani önceden depolanmış yakıtı var hatta fazla depolanmış araca bile ağırlık yapıp zarar veriyo o yüzdende bu çabalarr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?