70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kavanoz varya onlardan yemis yuh yani 1200kalori o sise Allahim guc ver bana gozumun kararmasina izin verme diye dua ediyorum

sositosositomerhaba kızlar bende zayıflamaya varım dogum yapalı 9 ay oldu dogumda 90 kilo idim dogumdan sonra 85 oldum şimdi 79 um ben selahattin dönmezin tarifini uygulamaya başladım inşallah zayıflarızkaydirigubbakcemile2

hoşgeldiin htcmtn sen bize yardımcı olursun artık

hosgeldın cnm aramıza

h g aramızaa senağlama senağlama ben diyetten nefret ediyorumm şu an tatlı diye ulumaya başladım evdee

cnm selahattin dönmez tarifi ne acaba?

Selahattin Dönmez bağırsak problemi olanlar için mükemmel bir çay tarifi verdi.
Malzemeler:
-1 tatlı kaşığı bal
-1 su bardağı ılık su
-yarım limonun suyu
Hazırlanışı: 1 su bardağı sıcak suya (40 dereceyi geçmemiş olacak) 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın üzerine yarım adet limonun suyunu sıkıp günde 2defa sabah akşam yemek öncesinde için.Bağırsaklarınız düzene girene kadar devam edin.
Selahattindönmez.

kesinlikle yapmam lazım

ben yaptım onu hatta elma sırkesıde vardı ıcınde benım yaptıgımın ama benım bu bagırsakları hıc bırsey calıstırmıyorya

yaaa evett benimdee bagırsaklarım cok kotuu baska bıldıgınız bişe varmı :)

Acaba zayıflatıyor mu yoksa sadece bağırsak hareketi için mi?

ama var selehattin dönmezin metebolizma hızlandırıcı bi kaç şeyi bende daha önce yapmıştımm uzun süre diyet yapmadığım için sonuçlarını tam bilmiyorumm gene başlasammıı acaba tv kanalında vermişti bazı şeylerii sabahları programı vardı elmax kanalınn

günaydın kızlar akşamdan beri çok fenayım kemiklerim eklem yerlerim dayak yemiş gibi oğlan hastaydı banada bulaştırdı sanırım akşam bir kase çorbayı zorla içtim midem bulanıyor boğazımdan gitmiyor ilaç içmek için iğne yaptırdım eşim viskledi beni biraz ter attım sonra sıcak bir banyo koca bir kupa kekik içtim birde akşam regl oldum oda tuzu biberi oldu .sürünerek geldim bugün malum ayın 1 maaşlar hesap kitap işleri var hepsi bana bakıyor yoksa gelmeyecektim işe ama mecbur tekrar bir iğne yaptırdım şimdi bir parça peynir etimek zorla yedim kekik içiyorum şimdi senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…