sositosositomerhaba kızlar bende zayıflamaya varım dogum yapalı 9 ay oldu dogumda 90 kilo idim dogumdan sonra 85 oldum şimdi 79 um ben selahattin dönmezin tarifini uygulamaya başladım inşallah zayıflarızkaydirigubbakcemile2
sositosositomerhaba kızlar bende zayıflamaya varım dogum yapalı 9 ay oldu dogumda 90 kilo idim dogumdan sonra 85 oldum şimdi 79 um ben selahattin dönmezin tarifini uygulamaya başladım inşallah zayıflarızkaydirigubbakcemile2
Selahattin Dönmez bağırsak problemi olanlar için mükemmel bir çay tarifi verdi.
Malzemeler:
-1 tatlı kaşığı bal
-1 su bardağı ılık su
-yarım limonun suyu
Hazırlanışı: 1 su bardağı sıcak suya (40 dereceyi geçmemiş olacak) 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın üzerine yarım adet limonun suyunu sıkıp günde 2defa sabah akşam yemek öncesinde için.Bağırsaklarınız düzene girene kadar devam edin.
Selahattindönmez.
kesinlikle yapmam lazım
h g aramızaa senağlama senağlama ben diyetten nefret ediyorumm şu an tatlı diye ulumaya başladım evdee
ben yaptım onu hatta elma sırkesıde vardı ıcınde benım yaptıgımın ama benım bu bagırsakları hıc bırsey calıstırmıyorya
bende içiyorum sirkeli balı bendede tık yokk ama ilaç aldım sonunda diyet bitene kadar içecemm bunu zatenn kötüyüm diyettte daha kötü ol:roflol:uyorumm
Selahattin Dönmez bağırsak problemi olanlar için mükemmel bir çay tarifi verdi.
Malzemeler:
-1 tatlı kaşığı bal
-1 su bardağı ılık su
-yarım limonun suyu
Hazırlanışı: 1 su bardağı sıcak suya (40 dereceyi geçmemiş olacak) 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın üzerine yarım adet limonun suyunu sıkıp günde 2defa sabah akşam yemek öncesinde için.Bağırsaklarınız düzene girene kadar devam edin.
Selahattindönmez.
kesinlikle yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?