70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda vermiştin?

şimdi yiyeli 15 20 dk geçti ya tokluk hissetmeye başladım.zaten az yiyip devam etmek için bi 20dk yemeğe ara verip beklemek lazım tokluk hissi olusuyo o zaman tekrar yemeğe devam etmiyosun.
öyle diyolar ama bence psikolojik bu.çünkü ben yemeğe başlıyorum bitirene kadar 1 saatten fazla zaman geçiyor bittiğinde tekrar açıkıyorum nerdeyse şimdi sen ekmekle yoğurt yedinya bence çok çabuk midende açlık hissedeceksin söylim.bidahakine yoğurdu ekmekle tüketmek yerine içine herhangi bir sebze yada baharat koyarak dene.hem daha vitaminli olur. o ekmek hakkınıda sabaha eklersin güne daha enerjik başlarsın

kişinin vücut direnciyle alakalı tabii.bende yorulduğumu hissetmem ertesi gün ağrılar başlar sürekli spor yapmayınca hamlıyorum ağrı yapıyo oda.

hiç sorma bende patlıcan közledim yagsız yogurtla karıstırdım bi baktm patlıcan çiğ kalmış mecbur sade yogurt yedim benimde amacım patlıcan yogurt karabiberle karıstırıp yemekti yogurda karstrdıktan sonra patlıcan biraz daha közleyemedim baskada patlıcan yoktu sade yogurda kaldım mecburen

kişinin vücut direnciyle alakalı tabii.bende yorulduğumu hissetmem ertesi gün ağrılar başlar sürekli spor yapmayınca hamlıyorum ağrı yapıyo oda.
alışmadık şeyde şey olmazmışya bende yapmıyorum spor arada mekik çekiyorum bacak hareketleri falan yapıyorum ama bu haftada 3-4 günü geçmez.hiç yoktan iyidir :26: illa yoğun tempolu spor yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ben.önemli olan vucudu hareketli tutmak oturduğun yerdede biçok vucudu çalıştıracak hareket yapılabilinir vaktim yok halim yok diye bahaneye bile gerek kalmadan hemde.
aman neyse size çene yetiştiricem diye açlıkla cebelleşiyorum gidiyorum yemek hazırlamaya

selam kızlar .

sabah kahvaltım

2 dilim lıght ekmek

1 tanesi ballı terayğlı ama çok az sürdüm napiim canım çekti
1 tanesini de üzerine peynir sürülüp domates salatalık eklenip yenildi ..
2 bardak çay

sonrasında yeşil çay

öğlen

1 kase makarna
2 kaşık yoğurt

şu ana kadar sanırım 1,5 lt su içebildim
1 ad te soda

akşama allah kerim sanırım çorba içicem yanına salata

sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda vermiştin?

evet salata şeklinde ama anca doyarım ben yaaaaaaa çünkü daha sonra bişi yemek istemiyorum

orucken ne güzel oluyodu yaa kendımı tutabılıyodum sımdı tutamıyom cok zor yanii

orucluyken tutabılıyosan kendını sorun bunyede deıl kafada bıtıyo demektır dımı ama, gercekcı dusunmek lazım

normal zamanda sıgarasız 5 dk duramıyorum, basıma agrılar gırıyo yok şöyle oluo yok boyle oluyo dıyenlerde ramazan olunca gun boyu sıgara ıcmeden durabılıyolar ya, bu da işin kafada bıttıgının gostergesi

sen de potansıyel var da sen kullanmıyosun, once sana annemın bı lafını soylıycem; "kendını dev aynasında gormekten vazgec" goe batan, bı kılon yok degerını bıl, kendını daha ıyı hıssetmek ıstedıgın vucuda kavusmak ıcın caba sarfedeceksın sadece ve önünde uzun, engebelı cok yorucu olan bı yol da yok, yavas yavas etrafındakı manzaranın tadına vararak devam et saglıklı beslenmeye, zaten evde bı bebısın var sana spor yaptıracak ve fazlalık dıye gordugun o kıloları sen dogum gıbı kutsal bısı netıcesınde aldın, bız napalım daha bebiş yok ortada ama 3 cocuk dogurmus gobegı var

hadı bakalım yola devam, bu hafta gecsın ınşallah ben de yenıden katılcam aranıza sdıkıldım aynı kılollarda dolanmaktan, sıkıldım bozulmuş duzenden :26: yemın ederımdemın ekrana bakarken gozum kapandı zor actım, cızgı fılmlerdekı gıbı goz kapaklarıma kıbrıt çöpü dayasam yerıdır yanı

bu arada sodam geldı onu hupletıyorum, yanında da katıbımız fındıklı gofret almış, amaaaaaan dedım attım agzıma bu hafta battı balık yan gıderrr yanı demem o ki dedıgımı yap, yaptıgımı yapma

tavsiye ederim benimki bitti aldım yenisini yine :))

dediğin gibi yeni jenerasyon fena valla benimki bide çicgi filmden görmüş caillu dan yani paten istiyo bide gösteriyo böl böle kaycam diye manyek bu kız yaa daha 3 yaşında :))

bende 1,60 larda sürüüyom pek süt içmezdim annem zorla verirdi çok pişmanım çoook benim büyük kızda 17 sinde zorluyom ama içmiyo arada içiyo keyfi gelirse yanındada kek browni vs olursa işte belki yanii ama boyuda 1,58 diyorum kızım bana bak aklın başına gelsin boyun bölemi kalsın istiyon zaten asıl dönemi geçirdin 3-5 cm belki uzar boyun 21 ine kadar dayan süte spora diyom ama kime diyom

geçmiş olsun valla bende duydum haberlerde arkadaşım orda eğitimde 2 aylığına gitti korktum valla aradım hemen ama çok şükrü oda iyiymiş Allah orda lanlara yardım etsin inşallah acil şifaler versin rabbim hepsine .ölü varmıydı duymadım ama inş.yoktur ya

allah kolaylık sabır versin cnm sana .inşallah emeklerinizin karşılığını verir rabbim .ama kasma diet diye kendini bünyeni yorma bu da önemli neticede tedavide .

bende bi yandan e-gazete okuyorum malesef 3 vatandaşımız vefat etmiş

Sayın tombiktaşşlarrr
Yarışmamızııııı arcakkk hanım kazandıı.. Kaloriye yakın bir sayı söylediği için
Knorr Çabuk Çorba (Domates) paket 84 kaloriymiş

geçmişi gecikmeli okuyunca böle oluyo işte zaten sorunun cevabı verilmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…