tutmak istemiyosun demekkisabah dedimya beyinde bitiyor herşey.düşünce güzü irade çok önemli yoksa bu yolda hızlı ilerlenmiyor ama sonuç iyi kötü ilerliyosa sorun yok demektir.ben irademi kaynetmekten korktuğum için hala dikkat ediyorum.biliyorumki düzenli beslenmeyi beceremezsem hızla kilo alırım.bu yüzden dengeleyene kadar bu tempoda devem edecem.bende sizinle düzenli beslenmeyi öğreneceğim inşallah.
öyle diyolar ama bence psikolojik bu.çünkü ben yemeğe başlıyorum bitirene kadar 1 saatten fazla zaman geçiyor bittiğinde tekrar açıkıyorum nerdeyseşimdi yiyeli 15 20 dk geçti ya tokluk hissetmeye başladım.zaten az yiyip devam etmek için bi 20dk yemeğe ara verip beklemek lazım tokluk hissi olusuyo o zaman tekrar yemeğe devam etmiyosun.
yakılacak yağ elbetteki vardır ama sabah açlığıyla öğlen açlığı arasında oldukça büyük bir fark var.bir önceki günle enaz 12 saatlik bir açlık üzerine kendini ve kaslarını yoracak bir sprorun üzerine yağ yakımına fayda sağlasada kaslara zarar verir.tabi bukişeye göre değişir.ben aç karnına çok çabuk yoruluyorum mesela küçük bi evim var 3 gün önce süpüreyim dedim alt tarafı ama 3 dk sonra önce mideme kıramplar girmeye başladı ve takatsizlik hissettim.çünkü diyet döneminde yeterinde kuvvetli beslenmiyoruz.haliyle çabuk yoruluyorz.
15 kilosunu 3 ayda geri kalanı belirsiz.son 3 kilosu son 2 ayda oldu.diyete başladığım tarihten bu yanada 9 ay geçti.sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda vermiştin?
öyle diyolar ama bence psikolojik bu.çünkü ben yemeğe başlıyorum bitirene kadar 1 saatten fazla zaman geçiyor bittiğinde tekrar açıkıyorum nerdeyseşimdi sen ekmekle yoğurt yedinya bence çok çabuk midende açlık hissedeceksin söylim.bidahakine yoğurdu ekmekle tüketmek yerine içine herhangi bir sebze yada baharat koyarak dene.hem daha vitaminli olur. o ekmek hakkınıda sabaha eklersin güne daha enerjik başlarsın
alışmadık şeyde şey olmazmışyakişinin vücut direnciyle alakalı tabii.bende yorulduğumu hissetmem ertesi gün ağrılar başlar sürekli spor yapmayınca hamlıyorum ağrı yapıyo oda.
tutmak istemiyosun demekkisabah dedimya beyinde bitiyor herşey.düşünce güzü irade çok önemli yoksa bu yolda hızlı ilerlenmiyor ama sonuç iyi kötü ilerliyosa sorun yok demektir.ben irademi kaynetmekten korktuğum için hala dikkat ediyorum.biliyorumki düzenli beslenmeyi beceremezsem hızla kilo alırım.bu yüzden dengeleyene kadar bu tempoda devem edecem.bende sizinle düzenli beslenmeyi öğreneceğim inşallah.
3 kase birden fazla bence miden tıka basa dolar.ama öğlence çok az yemişin bide o var :26: artık sen duruma göre porsiyonunu ayarlarsın.semizotu dediğin salataysa onu ara öğün olarak yatmadan 3 saat önce falan yersen güzel olur bence.
kardeşim
orucken ne güzel oluyodu yaa kendımı tutabılıyodum sımdı tutamıyom cok zor yanii
slmmm hoşgeldinnnn
slmmmmm canımmm günbitti ama slm verim dedim şeker nasılsınnn
offfffff ne yaptın canımm yaaaaa geçmiş olsun ne diyimm artıkkkk
maşallah ne güzell allah bagışlasın
ne güzelll canımmmm tebrik ederimmmmmmmm bravooooooooo
:26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun canımmmmmm
geçmiş olsun canımmm acil şifalar dilerimmm
inşşşş aminnnnnnnn
kacakk firari seniiii
güzell sarkıııııııı paylaşım için tşkler
çokkk çokkk geçmiş olsun canımmm acil şifalar dilerimmm
hoşgeldinnn canımmm
çokk güzelll
hoşgeldinnnnnnnn
bendemi yesemki erikk
yenisin galiba canımmm hoşgeldin aramıza
geçmiş olsunnn
hoşgeldinn canımmm sıkma canını allahım kolaylık versin
tebrikler canımmmm kutlarımm seniiiiii
katıllıyom valla sana heee ne çok konuşmuşlar yaa yaz yaz bitmedi
evet canım çok hoş bi tunikmiş güle güle giy bırakma canımm sakın bırakma bende seni bırakmam artıkınnn
valla canımm hala yazıyom valla
valla canım hiç bilmiyommm bilen cvplar inşşşş
ayyyyyy yaz yaz bitti şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
üşenme 5 dk olsada koş.1-2 güne geçer alışır vücüdün :)
ay bu yeni nesil nerden ne görüyorsa herşeyden haberdarlar herşeyide istiyolar :) dışardan izlemesi iyi hoşta başına gelince yorucudur sanırım.benimde 8 yaşındaki yiğenim sünnet düğününde çanta takacam diye ağlayıp durmuştu.neymiş bizim varmış onund aolcakmış :)))bişeydende geri kalmıcaklar:)
ay sütü görünce bile midem bulanıyooo doldur kaseyi ye anacım
hep babam yüzünden hergece uykudan uyandırıp koca bi bardak sütü içirirdi gece içilen süt daha faydalıymış aha faydayı gördün dana gibi oldum allahtan 19 yaşında evlendimde boyum 1.70 kaldı kız kardeşim hala içiyo en son 1.80 geçmişti boyu yazık oldu kıza evde kalcak
Kızlar ankarada patlama oldu ve o an eşim o civardaymıs görmüş hatta yaralılara müdahale etmiş hemen ayrıl ordan dedım baska patlama olursa dıye ınsan hem yardım etmesıne sevınıyor hem de kendı canı orda oldugu ıcın endıselenıyor garıp bı durum ıns yaralıların durumu ıyıdır gercı 3 tanesı agırmıs ama bomba deıl dıyolar am aesım dıyokı hıkaye bombaydı
slm kızlar nbr???
Ben malumunuz hast ile uğraşıyorum tüp bebeğe başladım tekrardan
diyete devam ama çok sıkı değil asıl transfer sonrası çoookk dikkat etmeliyim
bu gün dr ne dese beğenirsiniz enerji içeceği iç dedi
Diyetteyim diyemedim tabiki ne yapacam bilmeme ama ohss riskim var sanırım dr demesede
ohss yumurtaların aşırı uyarılmasından karın içi su toplaması kısaca
neyse menülerimide yazayım artık 2 ana öğün yiyorum
dün 14:30
kısır yedim 3 servis kaşığı falan
elma
armut
aralarda tabi
19:00 gibide
2 cezerye yedim
1-2 saat sonra bayram çikolatası
günü kapadım
not:hergün 2-3- kez arı sütü polen bal karışım aç karnına yiyorum tedavi için
sbah:2 dilim kepekli ekmekten tost
domates
salatalık
aralar:
2 fincan yeşil çay
kayısı kurusu toplam6-7 tane falan
batırdım ortalığı ayyy ne biçim menüler bu ya
geçmiş olsun valla bende duydum haberlerde arkadaşım orda eğitimde 2 aylığına gitti korktum valla aradım hemen ama çok şükrü oda iyiymiş Allah orda lanlara yardım etsin inşallah acil şifaler versin rabbim hepsine .ölü varmıydı duymadım ama inş.yoktur ya
Kızlarr evinde şu bardakta yapılan çabuk çorbalardan olan varmı??
Kalorisi falan ne kadar acep :26:
Netten bulamadım.. Bilen varsa yazabilir mi?
Sayın tombiktaşşlarrr
Yarışmamızııııı arcakkk hanım kazandıı.. Kaloriye yakın bir sayı söylediği için
Knorr Çabuk Çorba (Domates) paket 84 kaloriymiş
gecen gun yıne topıkten bıarkadas sordugunda ayrıntı olarak yazmıstım, kalorı 84, proteın 2 g, yağlar 1,9 g, karbonhıdrat 14.7, bı knorr domates corbasında, hazırlanmısı 1 porsıyon oluyo, 170 ml ye denk gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?