Tuğba gelince şok olacak
Bende çıkıyorum kızlar.. Eve uğrıcam ordan gene hediye bakmaya alışveriş merkezine.
Öpüyorum sizi
canım çok geçmiş olsun............ÇOK UZUN OLDU ÖZÜR DİLERİM,OKUMAK İSTEMEYEN OKUMASIN,OKUYANDA TAKSİT TAKSİT OKUSUN
bu sefer sanki beynim bomboş konuşamıyorum artık bu meseleyi...
ankaraya gittim ,babamın gözüNE üzüldüm...
p.tesi adet oldum 2 gün sancı çektim...
biyandan istanbula giden doktorumla irtibat kurdum embriyolar ank.dan oraya taşınabilecekmiş..
acıbademde histereskopi için bidaha muayene yapılıp gerek varmı karar verilecekti,olursam histereskoi 2.5 milyar..çok pahalı...ank.daki merkezde 900 bu bile çok gelmişti...
embriyo transferi 950ymiş,ank.dada 1.5 diyolardı...
ankaradkai merkezle sorunlar oldu diye eşim kesin olarak ilişkiyi ordan kesicez dedi ve ben tam bunları düşünürken embryoalırmın olduğu merkez hakkında haberler çıktı...
netdede vardı..
hani dışarıdan doktorlar gönderiyor ya komisyaon alıyolarmış..bu benim aklıma gelridi kimse allah rızasına tavsiye etmez ya...
ki banada burdan olsun hastalardan olsun tavsiye eden oldu şimdi burdkai doktorlardan şüpheleniyorum ama sorucam rastladığımda..
asıl üzücü olan tedavi gerektirmeyecek hastaları tüp bebeğe ank.ya göndermeleri..
gönderen doktorada,kabul eden tedavi alan proflara ne demeli bilmiyroum...
okadar kariyer,ün,okuma ama vicdanlaırna bak...
hem sağlığın hem paran gidiyro kolaymı yaaa...
ilk tüpbebek denememiz raporlu 5 milyar ilaçlar dahil...
bunu ne kadar zorlukla ödeyenler var bende çokz engin değilim ama ödeyebilirim...
ya umutlarr
bunları yaşamayan bilemez zorluğunu çketiğin ağrı sancıyamı yanarsın...paranamı..
tabiki tutmadığında para aklımıza gelmedi ama yinde zor yani...
bu beni mahvetti bizde ihmale geldikmi diye .çünkü çok kalabalık ve küçük bina..anlıyordum güme gideceğimi ama tedaviye başlamıştım bikere..
transfer zorluğundan anladım acele etmelerinden ben kasılıyorum onların acelsei vardı sırada çok hasta vardı çünkü...
1haftadır başağrısı çekiyorum..
dudaklaırm patladı ank.da hep...
neyse cuma eşimle buluştuk ben evden oda kurs yerinden geldi(.çokta romantik oldu eskisi gibi kızlayda buluşmakama umrumuzda romantiklik düşmüşüz derdimizin peşine....)
gittik tüpbebek merkezine binayı görünc eneson ordan nasıl ağlayarka ayrıldığım geldi aklıma..
tek prof kaldı ve binada in cin top oynuyor..olamaz yaa aynı devlet hastanesiydi yani sanki bedava gibi görsen..hocayla muhatap olmak istemei eşim,sekreter görüştürelim dedi sizi çok negatif gödrüdm dedi...
sanırım son olaydan ötürü dedi konuşmadık fazla...
embryoalırm hakkında konuştuk taşınabilirmiş azot tankıyla...aynı gün içinde..
dosyamı alcaktık aslını vermezlermiş yasakmış..
zaten ben oraya başladım lap diye..sadece orda 1.tüpbebekte yapılanalr lazım neyse 2saat beklettiler,1zarf verdiler elimize...ve çıktık eşim ohhhh çekti ama....
şimdi yeni umudumuzun peşine düşeceğiz,donmuş embryoalırmı han,ig merkezde olacağını....
hemen cumartesi azkalsın istanbula gidiyoduk hocanın simi habere karışmış,aslında poziitf insandı ama ordanda vazgeçtik hem pahalı hem uzak şimdilik gerek yok...
kimse benim babamın oğluda değil,samsunda olabilir artık bilmiyorum...
hayırlı doktorlarla karşılaşırız inş...
en sonki olumsuzluk ank.dan dönerken az kalsın kaza geçirecektik,eşim iiyi refleks yaptıda kurtulduk ..bizde bişey yok sadece ben arkda oturyodum sarsılmayla..sol kolumu çarptım sanırım sonradan ağırmaya başladı..ve o kısa anda insan nasıl korkuyor dedim girdik galiba kamyonun altına...rabbim beterinden lorusun verilcek sadakamzı varmış,eşim hep verir yola çıkarken ama bende vericem yine...anamızın,babamzıın duası yetişti belkide...
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımbu arada hafta sonu evlilik yıldönümümüzdü..
kaza yapıcka gibi olunca aklıma geldi 7.yılımıza girerken ölecekmiydik...özel bişey yapamadık zaten kafamız iyi değildi,annemlerdeydik.erkek kardeşimi antepe üniversitey uğurladık..
ayşebaharın çocukalır gibi 2 kız 2 oğlanız..son numaramızda uçtu yuvadan,annemlere çok zor geldi,ankara ve çevresi olmayınca...ne kadar boy 2metreye yakın olsada o hala evin küçüğü,bebeği...
annelik ne zormuş ya ağlayıp durdu...inş.meslek saihib olurda görürüz...
ben bile olmayan evladıma ağlarken...rabbim veriyor bu annelik duygusunu işte....
neyse önümüzdkei günlerde yemeğe gideriz galiba...
eşim diyorki ama diyetteyiz canım ya göbeğine laf atmışlar şişkomun..
dedim ızgara salata yeriz..iyi demişim demi...
hadi kolay gelsinsiz benim uzun yazımı okuya durun bende işleirmi halledeyim
başvuru yaptım geldim burda oturuyorum hala..
2gündürde okadar stres sonrası halsizim,bide orucada başladım,iyide oldu bedenim dinlensin..
buarada ank.da akşamları bana iiy geldi yürüyüşe çıktım yememi abartmadım zaten kafa doluydu..
adetim yeni bitti bakalıma rtık yeniden 74 olucammı 75im şuan...
,bizim şer gördükleirmizde bir hayır vardır rabbim bilir doğruyu deyip teselli oluyorum..
canımız sağolsun değilmi?
yoğurt güzeldir sağlıktır.ama ben sağlıklı şeyleri hiç sevmemsüt severim peynir severim valla yoğurdu zoraki yiyorum 1 senede 5 kiloyu geçmez tükettiğim
güzel bir evlat olduğumu sanmıyorum.düşüncelerimi hayata pek fazla yansıtamıyorum nedense
sus be kadınnn :84::84::84:
sefertası kültürü yok olunca zaten kiloda hastalıklarda arttı.mis gibi ev yemeği yemek varken dışardan beslenip kalp ve damar sağlığını bozup kilo aldı halkımız.oda esnafın ekmek kapısı ama dışardan yeme alışkanlığı üretim kalitesinide sunulan hizmet kalitesinide düşürmeye başladı ne yazıkki.
bende çıkmadan önce okudum belirsiz deniyodu patlama sebebi.ama bariz belli iş yeri vs patlaması değil direk arabaların ortasında patlamış.Rabbim yaralılara şifa ailelerine sabır ve görev başındaki polislerimiz doktorlarımıza kolaylık çevredekilere metanet versin.
amin cümlemizin atalarının mekanı cennet olsun
bayram şekeri gibi olmuşsun
dediğin gibi benim dediğim hiçkimsenin başına böyle bişey gelmez olmaz diyosun ama vakti geldiğinde anlıyosun senin Allahın diğer kullarından farklı olmadığını
teknolojik ürünleri takip etmek zor ama herzaman bugün aldığın ürün yarınkinden pahalıya denk gelir.şuan kullandığım laptopu 4 yıl önce hemde büyük bir indirimde 2000 tl ye almıştık.şimdi 2000 verdiklerinle aya uçarsın.pcde yaptıkların nete girmek ve bazı şeyleri arşivlemekten ibaretse çok bi özelliği olan bişey almanın mantığı yok.nisan ayında küçük laptoplardan aldım ozaman için son modeldiki üzerine kaç model daha çıktı işimi fazlasıyla görüyor.ve nerdeyse senin tamire verdiğin para kadar para verdik.demek istediğim okadar parayla sende işini görebileceğin rahat taşıyabileceğin küçük bişiler alabilirdin.
babanın hastalığı konusunda yine konuşmuştuk hatta ben yine böyle dertlenip anlatmıştıminsan böyle şeyleri yaşamadan anlayamıyor.elinden bişey gelmiyor ne yazıkki.söylemişimdir benim annem yıllardır 4 duvar arasında yaşıyor.çokmu isterdi evlatlarına muhtaç olmayı ama hayat onu buna sürükledi.insan ailesinin gerçekten farklı ve özel olduklarını farklı hayatları gördükçe yaşadıkça anlıyor.
ßuqünkü menüm...
sabah:
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim ketçaplı, kaşarlı tost
1 dilim salam
1 fincan yeşil çay
ara yok...
öğle:
1 kase sebze çorbası (2 kepçe)
ara yok...
akşam
şuan aç değilim
acıkmış olmam lazımdı yemem lazımdı...
ama yemek için fikrim de yok..
spichal K hazırlamıştım kendime, kalan son sütümüde ona kullanmıştım
tam yicektim ki; paketi alalı aylar olmuştu farketmemişim böceklenmiş
yiyemedim qeri döktüm.. şuan yiyeceğim tek şey çorba sanırım...
yada yemek için eşimi beklemeliyim.
gelmesi 8i bulur qibi o saatte de yemem uyqun olur mu ki acaba? bilmiyorum
yersem sonra siz qelip bana yemeseydin derseniz vicdan azabından mahfolurum
hiç bişey yemesem sorun olur mu kızlar?
biran önce birisi qelip bana cevap yazarsa çok mutlu olucam
kimse niye yok topikte yaa
Hiç bişey yememezlik etme eşinle yiceksende az çorba içersin yada ona denk hafif bişey.bence hiç yememezlikte yapma.
valla bende akşam yemeğimi yemedim geç meç eve gidince yicem sıcak bi çorba içmeyi düşünüyorum mideme sıcak bişey girmedi bugün.
tamam canım teşekkür ederim..
o zaman ben eşimi bekliyeyim onla beraber çorba içerim
kocişinede eşlik etmiş olursun hemde.bende nişanlımla yemek için eve gitmeyi bekliyorum bizde çorba içcez
zaten sabah kahvaltımı o hazırladı doldurmus tabagı boşalt hepsini geri dedim hayırdır neler oldu sana diyo.o salamı kaşarı çıkart tabakta sadece domates salatalık peynir kalsın diyorum getirdi koydu önüme 1kalıp peynir koymuş abartısız al şunu bu ne dedim kibrit kutusu kadar olsun diyince diyet yaptığımı anladı kullandığım kibrit kutusu kadar terimi ele verdi diyeti.neyse bizim cafedeki elemanada kepek ekmek aldırdım sadece 1dilim yedim bizimki kızıyo 1dilim içinmi aldırdın falan diyo çayı çok koymuş yarısını döktüm ona çok şeker atmak gerekir diyo yuh be nolmuş buna diyo sabah sabah baya bi kahvaltı maratonu yaşandı.ben yerkende oturdu beni izledi şaşkın şaşkın.doymadım bi tost yap dememi bekledi ama bu sefer kararlıyım bozduramıcak diyetimiher seferinde onun yüzünden bozuyorum zaten..
qün boyu o kadar çok su içtim ki
şuan canım hiç yemek yemek istemiyor
eşim qelene kadar acıkırım inşallah
tok karınla yemek yemesi hiç zevkli değill
maşallah sana 79dan 65e düşmüssün
banada o rakamları qörmek nasip olur inşallah...
bu sefer bende çok kararlıyım inşallah olucak...
herqün yürüyüşümü yapıyorm inşallah faydasını qörürüm
yok kız o hedef kilomdaha düşemedim
Bankadan kredi kartımın limitini arttırmak için aradılar hayır dedim
Ama nasıl dedim gelin de bana sorun
Offf param olsun çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorumm.
Bu ay çok harcadım herkes eylül de doğmuş ona buna hediye al d.gününe giderken bişiler al derken fenalardayımm
ben geldimmmmmmm...
temizlik yaptım birazcık...
akşam yemeğimi 7'e doğru yesem olur mu kızlar:26:
öğlen çorbamı saat : 14:50 de içmiştim.
kahvaltımı 12de yapmıştım...
yemek saatlerim iyi mi acaba?:26::26:
he doğruu ay dikkatli bakmamısım
inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın canım...
ben şu 7 rakamından kurtulmak istiorumm
6 yı bi qöreyim varyaa o qün kendime ziyafet çekicem
fena kaçamak bir qün yapıcam kendime
pasta pizza ne varsa yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?