... canım benim zaten kış çok tehlikeli biz şişkolar için:18::18:
akşamlar geceler uzadı daha uzun olunca daha çok atıştırmalık istiycek canımız,daha uzun süre dizi başında oturcaz malesefff:50
asıl yazın çook verip kışın korumak lazımdı..neyse daha kara kış gelmedii değilmi
allah razı olsun canım...arada bir gözümün önüne geliyor o anlar neyseki ucuz atlattık..
bebek konusundada umarım yolunda gider bundan sonra inşaallah....
siteye girdigim fark etmezde yani yazistigim da gözüküyormu ki :26:
Aynen şekerim ben geldim sen yoksun şimdi...
Menüyü birazdan yazıcam..
Sistemden kaç saat internette takıldığın, hngi sitelere girdiğin belirlenir canım..
Bilgisayardan silmen farketmez..
Kışlıklar için biraz daha beklemek en iyisi şu an acaip pahalı kıyafetler..
Fiyatları normal olan magaza da bile kıytırık bi hırka 50 tl
Hayırdır canım ne oldu k?
Anlatmak istersen burdayım...
tüh ya üzüldüm isallah hatiralarin kalir bidaha kine bilgisayardan bi bölüme koyuyormussun herhalde ordan kaybolmuyormuymus ne öyle yaparsin canim yada cd ye aktarirsiniyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim pc kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrr hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...
kiz sen cibik kraker den baska birsey yememissin ki sankiMenüüü
Sabah:
Yarım peynir çıbık kraker..
Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım kalan peynirli çıbık kraker..
Öğlen:
Tavuklu salata
Ayran
Ara:
1 bardak form çayı
Tuzlu accık çıbık kraker
Akşam:
Yarım dürüm döner
Sade dondurma
ama ben yazacakdim ne güzel de cok cok yazmisdimKimse yazmayacak sanırım...
Ben yatayım barii..
iyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim pc kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrr hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...
alıntıyı almış bulundum yememen lazımdı ve zaten yememişsinben sabahtost ekmeğiyle hazırlanmış tost yemiştim
öğlen lahmacun yemim mi? :26:
canım çok geçmiş olsun..bnm babamda aynı sorunla karşıkarşıya...kahroluyorum...bencede bende başaldım yeniden yazmaya..hem sena ve çok kilo veren diğer ustalara ihtiyacımız var..bende 6aydır burdayım ama pek örnek usta olamadım ama:
yok dün yiyemedinasip olmadı ya..
evet senin tarifin süpper..bende iftara eşim palamut alsada yapsam diyorum,,balığı çok severimn eşim karadenizli ama ben ondan çok hastasıyım...
hele hamsi,istavrit...şimdi palamut zamanı,dünden çorba ve azpatates salatada var...
canım benim...ben bile daha babam annem yaşarken yoklukları aklıma gelince ağlarım ki rabbi sana sabır versin,çünkü sabrı sürekli dilemek lazım,üstünden nekadar zamadan da geçse...
ankarada eşim kursta kaldı otellleiri rahatdı bide annemlere uzak diye gelmedi bende annemlerde kaldım...
babam yılalrdır çok rahtsızlık çekti,safrada çamur oluştu,sarılık kanına bulaştı,karaciğerde az hasar başladı,bel fıtığı çıktı...
kanı sürekli normal değil,halsizlik var,sesi yorgun ama hep iyim derim maaşşalh sabrına yaşına göre yaşlı gösterir ama hayatta ya şükürki babam....
şimdide en öenmli sorunu gözleri...okumaya çok meraklıdır,dışarıdan lisa okudu,işe giderken ankrada 1saat yollarda kitap okurmuş biz küçükken,dışarıdan üniveriste okuycaktı ama gözleri dayanamadı...1hafatdır perişen oldum duyunca..retina yırtılması olduğundan babamın ameliaytlık durumuda yok...
gözlük kullanıyor du ama ileri derece görmeme sorunu var...3derece daha artmış...
çok ağladım gözü ışığı yaşlandıkça bitecekmi diye..canım babacım çaktırmıyor bile hala üzülmüş çok....
çaresiz kaldım duadan başka yapacağım ne var bilmiyorum..
yasin kitabı almış büyük harfli okadar yakından bakıyoki ...
karanlıkta çıkmaz mümkünse...
allah anneme sağlık versind eçoğu işi halletsin....göz benim babamdan dolayıçok hassas konumdur,dışarıda ağma görünce ağlarım hemen..
rabbim şifa versin tüm hastalıkalra ve hastalara....
hadi yaa..çok üzlüdüm bi bakayım tvye...allah yarıdm etisn yaralılara...
var canım her yerde var...ama ben bim ürünlerini tercih ediyorum...koyu mavi bir kutusu var(bind activid)..hemde diqer deterjanlara nazaran oldukça hesaplı...ve kalıntı bırakmadan temizliyor...eşime göre başladı ama bana göre deil
saol canım.evet ya benımde ıcıme sınmıyor hıc bulasık makınesınde yıkananlar aslında toz deterjana gecmek lazımda sımdı hep tablet varmıkı hala toz olanlardan.ben tatıle gıderken bulasık makınesını calıstırmıstım o aksam ama sabah fırsat olmadı yerleştiremedim ve eve döndüğümde tabaklarda hep deterjan kalıntısı vardı suya tutup kullandım yanı iyice kuruyunca ortay acıkıyo bence yoks agörmüyoruzda gercekten yıyoruz ya ben bı ara yarım atıyodum annemler oyle yapıyo dıye sonra tüme döndüm olmadı oyle yaparım tekrar
canım arkadaşları ben yönlendiriyorum...öyle hergüne özel bir menü belirleyemeyiz...bugün senin evinde et vardır bnm yoktur..yada misafirimiz gelecektir ogün kaçamak şart olur..çalışan arkadaşlarımız var öqlen ne çıkarsa onu yiyorlar..ve herkesin damak tadı farklı..ben pırasa için ölürüm ama bi başkası aqzına bile sürmez...yani dediqin şeyin olması mümkün deqil..bizler ogün evde ne varsa onu yemeqe çalışıyoruz...herkesin bütçesi yemesi farklıdır..kimseyi şunu alıp yiyeceksin diye zorlayamayız...ve bu durumdan hiç şikayetçi olanımız yok..çokta güzel kilo veriyoruz..aramıza bu şartlarda katılmak isteren buyur gel cnm....kızlarrrrrrrrr okumam gereken 2000 küsür sayfa var yetişemem ama burda amaç ne.yani herkes basına buyrukmu diet yapıyo yoksa biri bi günlük menü ve spor hareketleri hazırlıyo herkes onumu takip ediyo.aslında öle değilse bile öle yapalım derim biri menü ve spor hazırlasın her gün insan yasak olunca aynı olunca daha motive olurr dimiii:))9
günlerdir diyorum alıp başımı gidecem diye..yanıma bi arkadaş buldum sonunda..gel kıss beraber kafa dinleyelim...kap bohçanı gellllllll..............bu aralar yine bunaldim ben onu tak kafaya burda var dert sunu tak kafaya kafam iyice doldu da tasiyor
bazen alip basimi gidesim var ama nereyeyapamamki siz bana bakmayin kizlar arada geliyorlar bana
hoşbuldum tatlım günaydın...menünü gördüm cnm ama öqlen tek çorba yemişsin bu çok az..hani bunun yanında ana yemek salata yada yoqurt???aç kalarak zayıflayamayız ve kilo vermekten haz alamayız cnm...yiyerek ve en önemlisi doyarak zayıflıyoruz...senammmm hoşqeldin tatlımmmm
dün sen yeme dedin diye bende öğlen lahmacun yemedim
denqeleyemem diye korktum
sen kh diyeti yaparken ki menülerin hazırda yokmu bana yollasan?:26:
ben bu menülerde çok zorlanıyorum yaa
ne zaman ne yemem lazım hep yanlış yaptığımdan yerimde sayıp duruyorum
alıntıyı almış bulundum yememen lazımdı ve zaten yememişsin
special k ve k flex gibi ürünleri buzdolabında saklarsan tazeliqini koruru ben öyle yapıyorum..hatta cam kavanoza koyuyorum cnm..
istediqin saatte döner yada et ürünlerini yiyebilirsin 0 k...yani no problem..
canım çok geçmiş olsun..bnm babamda aynı sorunla karşıkarşıya...kahroluyorum...
var canım her yerde var...ama ben bim ürünlerini tercih ediyorum...koyu mavi bir kutusu var(bind activid)..hemde diqer deterjanlara nazaran oldukça hesaplı...ve kalıntı bırakmadan temizliyor...
canım arkadaşları ben yönlendiriyorum...öyle hergüne özel bir menü belirleyemeyiz...bugün senin evinde et vardır bnm yoktur..yada misafirimiz gelecektir ogün kaçamak şart olur..çalışan arkadaşlarımız var öqlen ne çıkarsa onu yiyorlar..ve herkesin damak tadı farklı..ben pırasa için ölürüm ama bi başkası aqzına bile sürmez...yani dediqin şeyin olması mümkün deqil..bizler ogün evde ne varsa onu yemeqe çalışıyoruz...herkesin bütçesi yemesi farklıdır..kimseyi şunu alıp yiyeceksin diye zorlayamayız...ve bu durumdan hiç şikayetçi olanımız yok..çokta güzel kilo veriyoruz..aramıza bu şartlarda katılmak isteren buyur gel cnm...
günlerdir diyorum alıp başımı gidecem diye..yanıma bi arkadaş buldum sonunda..gel kıss beraber kafa dinleyelim...kap bohçanı gellllllll..............
hoşbuldum tatlım günaydın...menünü gördüm cnm ama öqlen tek çorba yemişsin bu çok az..hani bunun yanında ana yemek salata yada yoqurt???aç kalarak zayıflayamayız ve kilo vermekten haz alamayız cnm...yiyerek ve en önemlisi doyarak zayıflıyoruz...
örnek menü sormuşsun mesela ben sabah kahvaltımı bugün senin yaptıqın gibi yapıyorum genelde...yumurtada yiyorum hemen hemen her sabah 1 tane haşlanmış...öqlen çorba + yemek+salata akşamsa biraz daha az yiyorum..daha doqrusu tek çeşit yemeye çalışıyorum...ara öqünlerimi mutlaka yapıyorum..hergün 4 günkurusu ve 8 fındık yiyorum...ikinci arada ya meyva ya yoqurt yada süt içiyorum...bazende dondurma yiyorum...3 litre suyum ve en az 2 defa bitki çayım var...ve fazlasıyla doyuyorum...bu şekilde tatlım...
sana bugünkü menümü vereyim
sahur
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak süt
iftar
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte
salata
ayran
ara
4 günkurusu
8 fındık
bitki çayı....
alıntıyı almış bulundum yememen lazımdı ve zaten yememişsin
special k ve k flex gibi ürünleri buzdolabında saklarsan tazeliqini koruru ben öyle yapıyorum..hatta cam kavanoza koyuyorum cnm..
istediqin saatte döner yada et ürünlerini yiyebilirsin 0 k...yani no problem..
canım çok geçmiş olsun..bnm babamda aynı sorunla karşıkarşıya...kahroluyorum...
var canım her yerde var...ama ben bim ürünlerini tercih ediyorum...koyu mavi bir kutusu var(bind activid)..hemde diqer deterjanlara nazaran oldukça hesaplı...ve kalıntı bırakmadan temizliyor...
canım arkadaşları ben yönlendiriyorum...öyle hergüne özel bir menü belirleyemeyiz...bugün senin evinde et vardır bnm yoktur..yada misafirimiz gelecektir ogün kaçamak şart olur..çalışan arkadaşlarımız var öqlen ne çıkarsa onu yiyorlar..ve herkesin damak tadı farklı..ben pırasa için ölürüm ama bi başkası aqzına bile sürmez...yani dediqin şeyin olması mümkün deqil..bizler ogün evde ne varsa onu yemeqe çalışıyoruz...herkesin bütçesi yemesi farklıdır..kimseyi şunu alıp yiyeceksin diye zorlayamayız...ve bu durumdan hiç şikayetçi olanımız yok..çokta güzel kilo veriyoruz..aramıza bu şartlarda katılmak isteren buyur gel cnm...
günlerdir diyorum alıp başımı gidecem diye..yanıma bi arkadaş buldum sonunda..gel kıss beraber kafa dinleyelim...kap bohçanı gellllllll..............
hoşbuldum tatlım günaydın...menünü gördüm cnm ama öqlen tek çorba yemişsin bu çok az..hani bunun yanında ana yemek salata yada yoqurt???aç kalarak zayıflayamayız ve kilo vermekten haz alamayız cnm...yiyerek ve en önemlisi doyarak zayıflıyoruz...
örnek menü sormuşsun mesela ben sabah kahvaltımı bugün senin yaptıqın gibi yapıyorum genelde...yumurtada yiyorum hemen hemen her sabah 1 tane haşlanmış...öqlen çorba + yemek+salata akşamsa biraz daha az yiyorum..daha doqrusu tek çeşit yemeye çalışıyorum...ara öqünlerimi mutlaka yapıyorum..hergün 4 günkurusu ve 8 fındık yiyorum...ikinci arada ya meyva ya yoqurt yada süt içiyorum...bazende dondurma yiyorum...3 litre suyum ve en az 2 defa bitki çayım var...ve fazlasıyla doyuyorum...bu şekilde tatlım...
sana bugünkü menümü vereyim
sahur
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak süt
iftar
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte
salata
ayran
ara
4 günkurusu
8 fındık
bitki çayı....
günaydın
geçmişi az okuyu verdim herkeste bi kaçamak yapma potansiyeli başlamış.yiyip yiyip sonra kilo veremiyoruz diye ağlanmayın
CLeOpaTRa aferin kız çok iradeli gördüm seni maşallah.1 ay böyle devam edersen varya müthiş bi değişime uğrayacağına emin ol
triendy inşallah pcdeki arşivini en hasassız şekilde kurtarırsın canım.pc tamir edenler genelde çok umut vermek istemezler sorunlar benzer görünsede tamir aşamasında başka aksilikler çıkabiliyor bu yüzden güvence vermek istemiyolar baştan .o yüzden üzme kendini ben arşivinin kurtulacağına eminim.onun dışında bida aklında olsunda harici belleklerden al oraya kaydet bundan sonra dosyalarını.
bunun dışında ben yine sabahın köründe uyandım ama resmen körü çünkü kapkaranlıktı yattım kalktım yine karanlık öyle böyle saati 7 yaptım ve tamamen kalktım.makinaya çamaşır kocişe kahvaltı derken kendime 9 da kahvaltımı hazırladım.acıkmışım herhalde tabağın yarısını şimdiden hüplettim
bu arada dün bi pantul daha aldımaynı modelin açık kahvesini ve daha darını.diğer pantolon 26 benden ve bol iken bu aldığım 28 beden ve oldukça dar. kocişede espiri yapıyorum gidiyon bi mağazaya hanımefendi bedeniniz nedir dediğinde ben ne dicem bi öyl ebi böyle bedenler.oda ozaman 27 dersin dedi ya şu kıyafetleri bi standarta bağlasınlar artık :84::84:
bu ilk haftan olduğundan sana biraz sıkıntılı gelebilir zamanla alışacaksın.sabrın solu selamettir .qünlerdir hiç kaçamak yapmadım
tartıda yüksek rakamlar qörsem bile yükselsem yada düşsem de tartıya aldırış etmicem
cumadan cumaya qördüğüm rakamlar beni ilqilendiricek
haftada 1 kg versem bile benimiçin büyük başarı
daha fazla verirsem benim için süpriz olsun
inat ettim hacı bu sefer olucak!
yiyerek mutsuz olacağıma yemiyerek mutlu olucam!
bu ilk haftan olduğundan sana biraz sıkıntılı gelebilir zamanla alışacaksın.sabrın solu selamettir .
günaydın kızlar. sabah sabah cnm hiç bişii istemiyo yaw hazırladım kahvaltıyı ama ııı ıhh içim almıyo.
kız kahvaltısını etsin de belki cnm ister o zamana kadar.ben bi çay içeyim sadece bari
ben hayatımda hiç bukadar zayıf olmamışken bunu başarmışsam sen hayli hayli başarırsın.sonuçta zayıfken kilo aldın ve doğum yaptın.ben ise hep kiloluydum dedimya bu kiloda çocukken olmuşumduroda nerden baksan aşağı yukarı 20 sene önceevet cnm bende öyle düşünüyorum
bazen pes etsemde o anlarımı yemek yiyerek değil de kendimi motive etmeye çalışarak zamanımı qeçiriyorum
şuan en büyük hayalim incecik olmak
ve bunu yapmam da yapamamam da benim elimde...
sizlerin yardımı ve sayesinde tabiki
hepinizi çok seviyorum
iyiki varsınız
kısssllllaaaarrrrrr günaydın ben geldim napıyosunuz bakalımmmm
ya ben istikrarlı devam ediyorum ama kilo gitmiyooo regl dönemindeyim diyemi acaba
dünkü menüyü paylaşıyorum
sabah: 1 simit 1 küçük krempeynir ve 1 brd çay
ara : yeşil çay 1 grisini
öğle: karışık salata tabağı
ara: 1 mürdüm eriği 2 grisini 1 brd yeşil çay
akşam: yemekten önce eşimi beklerken çok acıktım 1 mürdüm eriği yedim
sonrada 1 tabak ıspanak 1 kasede yoğurt
günaydın cnm
acıkmasanda metobolizmanın çalışması için
ufacık bişeyler yemelisin bence
çay içerken ufacık atıştırırsın
semizotu kaldı demekkısssllllaaaarrrrrr günaydın ben geldim napıyosunuz bakalımmmm
ya ben istikrarlı devam ediyorum ama kilo gitmiyooo regl dönemindeyim diyemi acaba
dünkü menüyü paylaşıyorum
sabah: 1 simit 1 küçük krempeynir ve 1 brd çay
ara : yeşil çay 1 grisini
öğle: karışık salata tabağı
ara: 1 mürdüm eriği 2 grisini 1 brd yeşil çay
akşam: yemekten önce eşimi beklerken çok acıktım 1 mürdüm eriği yedim
sonrada 1 tabak ıspanak 1 kasede yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?