70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse yokken itiraf edeyimd ekaçayım
ee buzlukta dondurma olursa iftar sonrası tabi dayanamam
hemde kaseye ölçüp almadım kendime güveniyom ya bırakırım az yeyip yaaa
neyse kutu bitmedi ama az daha az daha derken yedim yuhh bana..
güzel bir akşam yemeğimden sonra hemde 7 otlu çayımdanda yeni, içmişken..
şimdi yeşim olsa yien kilo verir böyle de yapsa vermiş vereceği kadarda...
bayılıyorum valla yazoyo yedikelirni ama verdiğinide yazıyo
neyse bendede öyle olur umarım,kalkayımda plates v.s yapayım ....siz dövmeden ben kendim dövdüm...
gerçek boğazını tutmak her kişinin harcı değil galiba..kendimi bukadar pisboğaz bilmezdim
sadece 4sene önce 6lardayım öncesi ise hep 5li rakamlar ben neyiydoum ya napıyodumda..artık şiişko oldum 26 yaşımdan beri...

Kızlaar ...
Ben naptım bılıyomusunuzzz....
Geçen hafta verdiğim 1.300 gr mı tamı tamına geri aldım..
Bu nasıl iş yaa... salaklığıma doymayım... birde oğlumun doğum gününe 65 olsam dıyordum..
Cuma günü doğum günü ve ben 72 kilodayım yuh banaa.... :2::2:

kdr canım çok geçmiş olsun Allah korumuş...
bebek konusunda ise Allah inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir , işlerinizi kolaylaştırır yollarınızı açar canım...

charm cim bende buaralar bi bogazimi tutamiyorum herhalde havalar soguyor ondan mi ne :44: birde ben stress zamanlarda herseyi bosverip habire yemege dallasim geliyo

bu aralar yine bunaldim ben onu tak kafaya burda var dert sunu tak kafaya kafam iyice doldu da tasiyor
bazen alip basimi gidesim var ama nereye yapamamki siz bana bakmayin kizlar arada geliyorlar bana

charm cim bende buaralar bi bogazimi tutamiyorum herhalde havalar soguyor ondan mi ne :44: birde ben stress zamanlarda herseyi bosverip habire yemege dallasim geliyo
... canım benim zaten kış çok tehlikeli biz şişkolar için:18::18:
akşamlar geceler uzadı daha uzun olunca daha çok atıştırmalık istiycek canımız,daha uzun süre dizi başında oturcaz malesefff:50
asıl yazın çook verip kışın korumak lazımdı..neyse daha kara kış gelmedii değilmi

kdr canım çok geçmiş olsun Allah korumuş...
bebek konusunda ise Allah inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir , işlerinizi kolaylaştırır yollarınızı açar canım...

allah razı olsun canım...arada bir gözümün önüne geliyor o anlar neyseki ucuz atlattık..
bebek konusundada umarım yolunda gider bundan sonra inşaallah....

bugün sohbet edemedik senlen fistik aksam menünü merakla bekliyorum bugün kacamak yok gibi bende isallah böyle kalir :92::92:

Aynen şekerim ben geldim sen yoksun şimdi...
Menüyü birazdan yazıcam..

Sistemden kaç saat internette takıldığın, hngi sitelere girdiğin belirlenir canım..
Bilgisayardan silmen farketmez..

söleseydin benimkini yükseltselerdi :)))))))))

bende aynen alışveriş yapmak istiyorum ama 5 klo daha gitsin o zaman yapıcam bakalım kısmetse eğer

Kışlıklar için biraz daha beklemek en iyisi şu an acaip pahalı kıyafetler..
Fiyatları normal olan magaza da bile kıytırık bi hırka 50 tl

bu aralar yine bunaldim ben onu tak kafaya burda var dert sunu tak kafaya kafam iyice doldu da tasiyor
bazen alip basimi gidesim var ama nereye yapamamki siz bana bakmayin kizlar arada geliyorlar bana

Hayırdır canım ne oldu k?
Anlatmak istersen burdayım...

Menüüü

Sabah:
Yarım peynir çıbık kraker..

Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım kalan peynirli çıbık kraker..

Öğlen:
Tavuklu salata
Ayran

Ara:
1 bardak form çayı
Tuzlu accık çıbık kraker

Akşam:
Yarım dürüm döner
Sade dondurma

iyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim pc kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrrhepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...

Son düzenleme:

kız çıbık seniii çıbık olasıca emi.....
bu nedir ya koleksiyonun varmı çıbık üzerinee
ayyy sendemi donduma yedin bende yedim akşammsev,yorum aşığım napıyımmmmm.eve almasam olurdu yaniiii dün oruçken alıverdimmm
güzel menün yaaa..özellikle tavuk salatan ve ayranın...

Canımmm sahur ve iftar süper ammaa arkasından gelen dondurma pek iyi olmamışşş
Bende yedim o yüzden pek laf diyemicem..
Bizii biziiii ne yapmalıı saçlarımızdan tutup yolmalıııı
Zararsız şeyler yok başka menünde ki
Süpersinnn

iyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim pc kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrrhepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...

itirafımı merak eden olmadı yazayım sabırsızım çoookk mutluyum dondurm yedim ama 1saatden fazla plates yaptım topumda var ya artıkk oleyyyyy
az yeyince listemiz ne güzel kısa oluyor değilmi aynı midemizin rahat bizimd ehafif olduğumuz gibiii
sende süpersinnnn

Hadi ya :S :S
Kötü olmuş.. İnşaallah bilgileri kurtarabilir canım ya..
Bende bugün işin var ondan girmedin sanıyorum..

Yaa sorma bi normal bide peynirli çıbık almıştım yemesi hosuma gidio parçalara bölüp bölüp yedim pc karşısında
Telefondakilere kızıp kızıp çıbık parçaladım
Bugün çabuk çorba aldım yarın onlardan götürcem.

Bide yarıın dr a gitcem sabah kahvaltı edemem işe de 10:30 - 11:00 gibi giderim anca çorbayla açılışı yaparım artık..

bende diyorum bu 2çocuklu yoğun kadın napıp edip girerdi...
canım inş.fotola rkurtulur...sakin ol bakalım önce sen dua ediyorumki kurtulsun inş....

Yok canım ya senin süper de benim berbat..
Akşam tartıldım 1.5 kilo artıdayım.
Akşamla sabah araası benim 600 gr falan oynuyor..
Bakalım yarın tartılcam bide..
Regl olamadım onun şişkinliği var ama kilomda fark olmuşmudur bilemicem..

Yarın sabah bi tartılıyım almışsam daha çok dikkat etmem gerek totomu yırttım 72 rakamını görmek için.
Artı olarak elveda demeye hiç niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…