charm cim bende buaralar bi bogazimi tutamiyorum herhalde havalar soguyor ondan mi ne :44: birde ben stress zamanlarda herseyi bosverip habire yemege dallasim geliyoKızlaar ...
Ben naptım bılıyomusunuzzz....
Geçen hafta verdiğim 1.300 gr mı tamı tamına geri aldım..
Bu nasıl iş yaa... salaklığıma doymayım... birde oğlumun doğum gününe 65 olsam dıyordum..
Cuma günü doğum günü ve ben 72 kilodayım yuh banaa.... :2::2:
... canım benim zaten kış çok tehlikeli biz şişkolar için:18::18:charm cim bende buaralar bi bogazimi tutamiyorum herhalde havalar soguyor ondan mi ne :44: birde ben stress zamanlarda herseyi bosverip habire yemege dallasim geliyo
kdr canım çok geçmiş olsun Allah korumuş...
bebek konusunda ise Allah inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre verir , işlerinizi kolaylaştırır yollarınızı açar canım...
bugün sohbet edemedik senlen fistikaksam menünü merakla bekliyorum bugün kacamak yok gibi bende isallah böyle kalir :92::92:
ya dilek birsey sorcam sen programcisin ben kacak kucak giriyorum sonradan siteden cikinca diyo bütün cookie ler silindi diye yani yinede görürlermi benim yazdigimi isyerinde :26:
birde siliyorum ama yinede kaydet ediyormu ki merak ettim öyleyse bidaha girmem sonra firca yemim
söleseydin benimkini yükseltselerdi :)))))))))
bende aynen alışveriş yapmak istiyorum ama 5 klo daha gitsin o zaman yapıcam bakalım kısmetse eğer
bu aralar yine bunaldim ben onu tak kafaya burda var dert sunu tak kafaya kafam iyice doldu da tasiyor
bazen alip basimi gidesim var ama nereyeyapamamki siz bana bakmayin kizlar arada geliyorlar bana
Menüüü
Sabah:
Yarım peynir çıbık kraker..
Ara:
1 bardak yeşilçay
Yarım kalan peynirli çıbık kraker..
Öğlen:
Tavuklu salata
Ayran
Ara:
1 bardak form çayı
Tuzlu accık çıbık kraker
Akşam:
Yarım dürüm döner
Sade dondurma
herkesin dileği 7lerden kurtulmak ama iyiki 7lere çıkmışımda 7lerden böyle dostlar buldum.....
seni seviyorum yedi.....ama bana burdaki çatlakları kazandırdığın için...
neyse çatlak dedim diye küsmeyin haaa
sıcağı sıcağına menüüüüüüüüü
sahur
2dilim çavdardan yapılmış tost(kaşar ve domatesli)yağsız...
3bardak su..
2zeytin...bitki çayımı içemedim vakit doldu....i
iftar.........
1gün kurusu..
3-5 tane fındık
1kase şehriyeli bol domatesli çorba
3çatal patates saltası
3-4 parça fırında pişmiş palamut
domatesve soğan salata...
1dilim çavdar....işte bu fazla geldi doldu midem
....öyle iştekocişim maça gidecek bende spor yapacağım inşaallah yeniden sahalara döndük..
Canımmm sahur ve iftar süper ammaa arkasından gelen dondurma pek iyi olmamışşş
Bende yedim o yüzden pek laf diyemicem..
Bizii biziiii ne yapmalıı saçlarımızdan tutup yolmalıııı
Zararsız şeyler yok başka menünde ki
Süpersinnn
iyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim px kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrr hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...
kız çıbık seniii çıbık olasıca emi.....
bu nedir ya koleksiyonun varmı çıbık üzerinee
ayyy sendemi donduma yedin bende yedim akşammsev,yorum aşığım napıyımmmmm .eve almasam olurdu yaniiii dün oruçken alıverdimmm
güzel menün yaaa..özellikle tavuk salatan ve ayranın...
iyi geceler hemen yaZıp kaçcam,,annemden yazıyorum şuan,,benim pc kafayı yediyaa,sabah bi açtım disk okuma hatası yazdıı,daha açılırken başındaa,naptıysam hep aynıı anlıycanız aranızda olamıycamm,eğer içindeki bilgiler fotolar falan giderse kafayı yer çıldırırım heraldee,,bebişlerin doğumundan buyana bütün hayatı içindee videolar fotolar en çokta onlar yıkar benii,, şuan tamirdee,ve işi çok zor dedi adam çok ağladım,,,dua edin nolurrr hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın,,,pc bozulsa neyse hiç umrumda değil,,içindekileri kurtarsın yeterki nolur yaaa offf yarabbimm nolurr...
itirafımı merak eden olmadı yazayım sabırsızım çoookk mutluyum dondurm yedim ama 1saatden fazla plates yaptım topumda var ya artıkk oleyyyyy
az yeyince listemiz ne güzel kısa oluyor değilmi aynı midemizin rahat bizimd ehafif olduğumuz gibiii
sende süpersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?